BGBIO: Finansiell kalender og utsikter generelt

Slettet bruker
BGBIO 21.12.2017 kl 15:22 27373

Selskapet har i dag meldt ny finansiell kalender, merk at dato for Q4 er litt endret fra opprinnelig:

FINANCIAL YEAR 2017
13.02.2018 - Quarterly Report - Q4

FINANCIAL YEAR 2018
15.05.2018 - Quarterly Report - Q1
21.08.2018 - Half-yearly Report
13.11.2018 - Quarterly Report - Q3
19.02.2019 - Quarterly Report - Q4

14.05.2018 - Annual General Meeting

Edit: Skulle egentlig legge ut en oppdatert analyse også, men grunnet tekniske problemer (crashet utstyr på reise er ikke lett å gjøre noe med) må det vente litt dessverre. Håper imidlertid at andre har nye synspunkter å bidra med. BGBIO er trolig altfor underanalysert nå som den ligger i gropa for flere viktige prosesser. Og ikke glem: BGBIO har allerede oppnådd FDA, noe som synes å ha gått under radaren hos mange?

Redigert 21.01.2021 kl 09:13 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
21.12.2017 kl 17:05 13140

Nor96,
skjønner ikke helt hvorfor du trekker meg inn på denne måten og til og med med å kopiere inn gammelt vrøvl enda en gang. Først, som alle vet som har fulgt mine innlegg så er jeg ikke ENSIDIG bundet til noen mast noe sted. Det overlater vi til haussekorpset i NANO og andre inkompetente. Jeg sitter derfor både long i BGBIO (fordi den kan gå veldig raskt i denne fasen) samt trader aksjen på intradager når det er tilstrekkelig volum, samt også roterer en stor del av long-porteføljen når vi har hatt 1-2 kroners fall.
Du har besynderlig nok postet nøyaktig den samme tullekommentaren ovenfor før. Hva er poenget å gjenta slikt svakt materiale? Fordi du er bitter over dine NANO-tap? (vi imøteser din benektelse om at du har tap i NANO, du sier nok du kom inn på 12 du også?)

Men generelt: Det du skriver om BGBIO er bare tull; du skriver om at de har kommet skuffende svakt av gårde - om et selskap som har oppnådd FDA nå? Hva er vitsen med å skrive slikt helt feilaktig sludder? Er målet å bli æresmedlem i 400-kronersklubben i NANO, eller?

For egen del føler jeg at jeg har timet farma godt i både NANO (tok kjempegevinst før hovedfallet fra 120+), TRVX (ny kjempegevinst før det største fallet) og sitter p.t. med over 50% profitt i PCIB, der jeg akter å sitte til vi ser om vi kommer videre eller det må midlertidig sikres ut også der.

For ordens skyld: Jeg stenger ingen ute, men inviterer til innlegg med reell kompetanse. Jeg har fulgt forskningen bak BGBIO på nært hold i flere år (flere år før de havnet på børs) og ser at du snakker bare i ufaglige floskler rundt BGBIOs utviklingsstatus. Så spar deg for mer sånt lettvint sludder, det har vi nok av i NANO-trådene - ønsker deg tilbake med kommentarer som viser at du faktisk kan noe mer om BGBIO :-)
Redigert 21.01.2021 kl 03:07 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
21.12.2017 kl 16:26 13152

Synspunkt:

BerGenBio har egentlig lagt fram til nå litt skuffende resultater denne høsten; de har kommet forholdsvis kort i utprøvningsløpet og mye har gått på "in vitro" rapportering, utprøvning på mus, safety dokumentasjon og noen tidlig fase 1-2 rapporteringer på et forholdsvis tynt vitenskapelig grunnlag.

ASH poster/ fremføringen er vel det studiet de har kommet lengst og som det vitenskapelig er mulig å vurdere, men her også synes jeg materialet som legges fram ligger i underkant av det som var forventning.

Slik jeg ser er det nå lenge til neste readouts ( høsten 2018?) og jeg er redd det blir en ørkenvandring fram til da.

Jeg har tidligere i september i år ( se utdrag av innlegg under) kommentert BergenBio ( og Targovax) som litt "lotto" . Targovax fordi jeg har ytret skepsis til TG plattformen , men der kommer nå etter hvert spennende Oncos resultater som muligens kan bli en "game changer".

Når det gjelder BerGenBio så er det ennå langt fram og selskapet er forholdsvis høyt priset (ca. 1 milliard) så jeg mener at å binde seg fast i masta ( les: Korsar) her ikke nødvendigvis ennå er noen god strategi. For det skal sies at Axl hemmere absolutt er et spennende forskningsfelt og det blir spennende og følge både BerGenBio ( og Targovax ) videre.




"Utdrag" av innlegg av: Nor96 (07.09.17 13:49 ), lest 299 ganger
Ticker: BGBIO
RE^1: BGBIO: Q2 og status etter første halvår

Korsar synes å være veldig optimistisk ( litt mye haussing) på et foreløpig usikkert dokumentert grunnlag.

Jeg mener at Bergen Bio og Targovax er omtrent på samme stadie i utviklingen av sine prosjekter og medikamenter og at sjansen for at de lykkes er litt "lotto", dvs.selskapene sparer ikke på superlativer, men det er foreløpig knyttet etter min vurdering mye usikkerhet (min vurdering/ analyse av de forskningsrapporter som foreligger pt.) og til det grunnlag de uttaler seg på.

Eksempel:
Sitat Bergen Bio: ''BGB324 has generated strong efficacy data in patients with no other existing treatment options''

Sitat Targovax:Targovax announced encouraging top line two-year survival data from the phase I/II TG01 clinical trial in resected pancreatic cancer patients.
Redigert 21.01.2021 kl 03:07 Du må logge inn for å svare