Lifecare/DD = Best case ever🚀🚀💥💥✈✈

rosgun
LIFE 22.12.2020 kl 04:44 9361

Melding på vei, men les mine tråder og slutninger her så skjønner du at noe VELDIG stort er på gang.....

Poc tester finnes ikke idag. DD sin kommer i Q1.....
Men det stopper ikke der. Det er 5-6 partnere som er sammen om å rulle ut helsekort/pass med sanntidstesting.

At Life eier 25% av DD er SPINNvilt!!!!!!

Vi snakker milliarder av kroner i fortjeneste ila 2021.... bare på eierskapet. Vi snakker global utrulling- pengene sitter løst hos myndigheter, reisenæringen om dagen........

Til info:
WISeID - WISeKeys WIShelter-app inkluderer nå et helsedigital sertifikat

Dette blir nok den nye normen, oversikt over hvem som har testet og hvem som har fått vaksine:

WISeID Health Card inneholder viktige medisinske detaljer som blodtype, allergier og andre medisinske tilstander, og kan berikes med digitale helsesertifikater, ettersom det er tilfellet med resultatet av en offisiell COVID-19-test.

Denne enkle metoden for å vise helsekortet kan tillate lovhåndhevelse og andre offentlige tjenester å bruke kontroller under pandemiens avkaleringsfase.

Redigert 21.01.2021 kl 06:57 Du må logge inn for å svare
Gullit
30.12.2020 kl 20:47 2943

Fornuftig sagt, men lov til å være begeistret og opptimst. Selv tar eg det med knusende ro. Ser jo att det er en liten utfordring med DD som ikke er børsnotert, de liker jo å ha litt informasjonsflyt i diverse media og her er marginene små når det kommer til kursdrivende nyheter. Skal Life melde hver gang de gjør ett lite fremsteg så blir det jo mange meldinger. De melder nok ikke noe før alt er godkjent og imens har sikkert mange tatt avgjørelser basert på DD sine oppdateringer...
Redigert 21.01.2021 kl 00:20 Du må logge inn for å svare
Mariobros
30.12.2020 kl 20:55 2923

Ja er vel først godkjenning for å utføre klinisk test og så godkjenning for bruk/salg. Poenget var at ingenting er meldt ang klinisk testing og dette vil være naturlig at Lifecare melder om så fort nyheten når dem.
Informasjonsflyten har vært dårlig mellom dd og life, men får håpe og tro at den er bedre nå 😊
Redigert 21.01.2021 kl 00:20 Du må logge inn for å svare
Gullit
30.12.2020 kl 21:13 2882

Enig i det. Godt nytt år😁
Redigert 21.01.2021 kl 00:20 Du må logge inn for å svare
bj111
30.12.2020 kl 21:50 2808

Beklager å måtte si det men IATA tar den første muligheten for å lansere helsepass og det er lite trolig at de kun har DD på blokken sin. De bryr seg selvsagt ikke om hvem som kommer med hva bare de får noe de kan bruke som får kundene tilbake. Å hevde at VG og IATA snakker om DD sin hurtigtest er kun basert på tro og håp.
Jeg håper selvsagt det er den de snakker om men her er ikke noe på plass før det foreligger en melding om godkjenning.
Redigert 21.01.2021 kl 00:20 Du må logge inn for å svare
Gullit
30.12.2020 kl 21:57 2778

🤞
Redigert 21.01.2021 kl 00:20 Du må logge inn for å svare
rosgun
01.01.2021 kl 08:40 2470

Nå har en i ledelsen i Life nylig uttalt i Facebook gruppa at testen er en del av en større sammenheng, og referert til reportasje om IATA i VG. Skulle vel ikke være så mye tvil da. I tilegg har IATA og DD vært talere på WISeKeys seminar fra oktober. (https://www.globenewswire.com/news-release/2020/10/05/2103745/0/en/WISeKey-to-Hold-a-Webinar-on-AIoT-and-Cybersecurity-in-the-COVID-19-Age-Cybersecurity-IoT-Security-Rapid-Scalability-and-AI-for-Clinical-Assays-Diagnostics-and-COVID-Test-Devices.html )Det med datasikkerhet er ikke bare bare. Her er det ikke hvermansen som plutselig skal håndtere sensitive data........DD derimot har for lengst sikret seg avtale med WISeKeys som er en av de i verden som har sertifiseringer godkjent for dette formålet. I tillegg er ny eier i DD et annet datasikkerhetsselskap( De vet nok mer om opplegget og kravene enn mange andre og de kjenner til Wisekey sine muligheter) De ville overhodet ikke gått inn med eierskap her om de ikke var helt sikre på at denne Casen var bombesikker. Slike firma tjener masse penger fordi de har masse makt og i tilegg patenter på behandling av innsamlede data. Tenk hvis feks Kina eller Russland skulle hacket et slikt system???? Da bli Trumph påståtte tic toc overvåkning lite i forhold.......

At det kommer flere helsepass enn IATA sitt er korrekt, men at DD ligger i teten på dette nye kappløpet er jeg ganske sikker på med disse nevnte koblingene.

WISeKeys

IATA-passet lagrer krypterte data, som bekreftede test- eller vaksineresultater, på mobilen. Informasjonen lagres ikke i en sentral database.

Reisende kan kontrollere hva som blir delt med flyselskaper og myndigheter.

– Datasikkerhet, brukervennlighet og kontroll er topp-prioritet, sier de Juniac.

Det vanlige passet blir brukt til å bekrefte identiteten til innehaveren av IATAs reisepass og til å sørge for sikker overføring av helsedata til appen.

IATAs løsning er langt fra det eneste helsepasset som vil komme på markedet.


Last ned.. wishelter appen og sjekk selv 🙂
WIShelter-appen nå inkluderer muligheten for brukere å laste opp og digitalt sertifisere resultatene av deres COVID-19-test muliggjør internasjonal reise, ettersom brukere kan bekrefte at de ikke er smittet med COVID-19.

Lastet ned og registrerte meg, fikk tilbake en QR- kode klar til bruk på f eks grenseoverganger....

Erna må fikse et slikt opplegg nå:

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/86593G/corona-test-blir-obligatorisk-for-reisende-til-norge

DD test ( poc test) vil jo vise 99% treffsikkerhet i sanntid- hjelper ikke om du har tatt test før du ankommer feks flyplassen. Den må skje i ren/ uren sone . Du må også ha en test som er mer nøyaktig enn dagens hurtigtester. Det får du kun med poc tester viser det seg. Akkurat de er det ingen av på markedet ennå.

Ja, selvsagt kommer det flere poc tester, MEN hvem blir først og størst??? Litt som vaksine kappløpet dette her. Førstemann blir «helt»- og får multimilliarder i inntekter... og ja det er plass til flere enn DD etterhvert, men tror andre og hurtigtester som ikke er poc ikke blir gyldig i digitale reisepass. Dette er ferskvare og risikoen for smitte vil alltid være der om ikke testen er 100% til å stole på+ å teste der og da. Resultatet vil da sømløst gå inn på digitalt helsepass og du kan gå videre til innsjekking og passkontroll. Blir litt som i Tyrkia når du måtte ha visum når du kom inn i Tyrkia. Masse køer og venting.. ...
Her må det tilrettelegges bedre og resultater må komme raskere enn 5 minutter. Antar at dette går ned etterhvert som forskning og utvikling øker.... la oss si at tiden går ned til 30 sekunder!!!! Da snakker vi mindre kø- raskere digital registrering( litt som ansiktsscanning i passkontrollen).... regner med dette blir som en promilletest etterhvert... blås her og vent på resultat- grønt eller rødt. Ved grønt gå videre. Ved Rødt går alarmen og hele flyplassen evakueres - smittesporing iverksettes.

Ved å koble den digitale sensoren til en sikker database, kan nye regionale hotspots av virusspredningen gjenkjennes i sanntid og umiddelbart inneholdes.
Redigert 21.01.2021 kl 00:20 Du må logge inn for å svare
rosgun
01.01.2021 kl 09:44 2381

Ingen tvil om DD ‘s koblinger mot IATA:

I løpet av den siste måneden ble WISeKey valgt av Digital Diagnostics AG, et tysk helseteknisk selskap for å muliggjøre AI-basert sanntidsdiagnostisering av menneskelige biodata, og i det siste av ClinIQ Inc i samarbeid med Oxford University Innovation for å lansere VirusIQ, en screeningplattform som spesialiserer seg i tidlig påvisning, forebygging og behandling av virussykdommer som COVID-19.

Ingen tvil om DD’s koblinger til Arago:

WISeKey stenger $ 300.000 kontrakt med arago å sikre COVID-19 pandemi ledelse, engasjere seg

https://www.globenewswire.com/news-release/2020/10/06/2104495/0/en/WISeKey-closes-300-000-contract-with-arago-to-secure-COVID-19-pandemic-management-engaging-in-the-2nd-deal-in-less-than-a-month-to-actively-fight-the-economic-impact-of-COVID-19.html

(De var også en foredragsholder i Wisekey sitt seminar i oktober)
arago GmbH , Eschersheimer Landstraße 526, 60433 Frankfurt am Main (AG Frankfurt, HRB 100909) er et tysk privat selskap som har som mål å gi fordelene med kunstig intelligens til bedriftskunder globalt gjennom Knowledge Automation. Grunnlagt i Frankfurt am Main 1995, bruker selskapet moderne teknologier som inferens og maskinlæring for automatisk å drive enhver forretningsprosess.


Ingen tvil om DD’s koblinger mot CliniclQ:

(De var også en foredragsholder i Wisekey sitt seminar i oktober)


The collaboration with ClinIQ reinforces WISeKey’s main objective of establishing a foothold into this new segment which is projected to bring over $2 million in revenue for the Company in calendar year 2021 while at the same time it creates significant new market opportunities in the healthcare sector.
Redigert 21.01.2021 kl 00:20 Du må logge inn for å svare
rosgun
01.01.2021 kl 10:03 2361

Talerlisten under Wisekey seminar i oktober:
(Do the math- alle her samarbeider og gir kontrakter til hverandre- det kalles samarbeid !!!)

Det eneste firmaet som ikke har offentliggjort i kontrakter med Wisekey fra webinaret er kun IATA!!! Dette er enkel sannsynlighetsberegning !!!!! Dette er egentlig en «no-brainer»

Hvem som får hovedenterprisen vet jeg ikke , men Wisekey har nå avtale med alle underleverandører.....
Om de tilbyr komplett pakke til IATA, evt myndigheter og andre vet jeg ikke, men at det nærmer seg STORE nyheter er det ingen tvil om........

Carlos Creus Moreira : CEO for WISekey
- Chris Boos : Managing Director, Technology & Founder of Arago
- Pascal Buchner : Director ITS & CIO at IATA
- Gianfranco Moi : Digital Transformation Officer at the State of Geneva
- Ajintha Pathmanathan M .: Physician, MedTech, rådgiver, administrerende direktør i ClinIQ Healthcare
- Constantin von Gersdorff : CEO @ digid - Digital Diagnostics AG
Redigert 21.01.2021 kl 00:20 Du må logge inn for å svare
rosgun
01.01.2021 kl 10:32 2308

Er du fortsatt i tvil se video intervju med
Sjefen i Wisekey:

https://tdameritradenetwork.com/video/rB4AoXL0GEiBcxC95_wLhw?fbclid=IwAR2vj1ahf5BjPPd3GkVsav6-4dLvBO4hY6NDVzftStn4VC4j9XvT9qbv9BY
Redigert 21.01.2021 kl 00:20 Du må logge inn for å svare
rosgun
01.01.2021 kl 11:23 2223

Fortsatt i tvil:

Artikkel fra 23.11- Europeisk studie skal snart offentliggjøres:

https://www.iata.org/en/pressroom/pr/2020-11-23-02/

En europeisk studie som snart skal publiseres, er enda mer optimistisk. Den modellerer scenarier for en svært effektiv testmekanisme. I et scenario med lav prevalens er det potensialet for å se antall uoppdagede positive tilfeller så få som 5 per 20.000 reisende, og øke til 25 i situasjoner med høy prevalens. Disse forekomstnivåene er fortsatt mye lavere enn den underliggende prevalensen av COVID-19 i Europa.
Redigert 21.01.2021 kl 00:20 Du må logge inn for å svare
rosgun
01.01.2021 kl 11:28 2204

Og det er noen som lurer hvem IATA er????

Jo her er svaret:

IATA (International Air Transport Association) representerer 290 flyselskaper som utgjør 82% av den globale flytrafikken.

En kontrakt med Wisekey og full utrulling trenger neppe noen mer forklarende tekst om utbyttepotensialet til DD (og Life med 25% eierskap)....

Hvor mange passasjerer vil det være snakk om pr dag tro????

Jo ca.. 4 mrd ila 1 år, så IATA representerer ca 85% eller 3,4 mrd ( tall fra 2017).... En åpning med sikre tester betyr BOOM......

Hvis DD tjener kr 50 pr test eller kr 10????

170 mrd/34 mrd

Kan Lifecare tjene 42,5/8,5 mrd.

Om Lifecare skulle bare tjene 1 kr pr test ville det blitt 850 millioner...... bare på dette samarbeidet.....

At mcap nå er på 500 mill må være den mest undervurderte prisingen i børshistorien!!!!

Hva er Asra zenica verd- hva tjener de på vaksinen???

Flere 100 mrd......

https://www.abcnyheter.no/reise/2017/02/18/195278667/sa-mange-fly-er-det-i-verden-akkurat-na

Tester priser:
https://www.aftenbladet.no/innenriks/i/JJ1zym/de-er-lynraske-enkle-og-svaert-billige-de-nye-virustestene-kan-redde
Redigert 21.01.2021 kl 00:20 Du må logge inn for å svare
Gullit
01.01.2021 kl 11:29 2203

Skal si du et på hugget i dag. Men bra jobba med god info 👌
Redigert 21.01.2021 kl 00:20 Du må logge inn for å svare
Allrounder
01.01.2021 kl 13:34 2016

Haussing eller ei men rosgun skal ha for sin motivasjon👍
Redigert 21.01.2021 kl 00:20 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
01.01.2021 kl 13:58 1968

Stemmer dette Rosgun,så er pensjonen min i boks og vel så det.
Redigert 21.01.2021 kl 00:20 Du må logge inn for å svare
rosgun
01.01.2021 kl 16:50 1832

Ja, eneste problemet jeg har er å sitte stille i båten.

Det er så himla mange andre aksjer også som er potensielle mangedoblingskandifater, så hvem starter først. Jeg vil ha alle, og har også et problemer med å fordele på flere aksjer. Liker å gå all in. Hadde vært himla mye rikere om jeg bare hadde sittet å ventet, f.eks Nel,(3,20) Sagapure (0,8 øre). Vondt å tenke på....... idag....

Tenker at Life hrar størst potensiale på børsen på kort sikt og er all in her nå.....Vet mer enn nok om denne nå uten flere nyheter- merkelig at kursen ikke er kr20???

Vil tro den vil rykke litt på seg på mandag- kan fort gå 10-30 % - en liten reprising iforhold til triggere som økt smitte- flyaksjer går oppover- nasjonale digitale helsepass- fokus på tester og tester som har bedre nøyaktighet......
Redigert 21.01.2021 kl 00:20 Du må logge inn for å svare