For seriøse Zenith Energy investorer


Kære Zenith medskribenter & Zenith investorer.

Hermed som lovet, denne lukkede tråd, hvor alle kan læse med, og alle er velkommen til at søge om tilladelse til at give sin mening til kende, men hvis du som skribent kun har til formål at fortælle hvor store idioter alle andre er , så er dette ikke stedet for dig, vi behøver ikke være enige i alt, men tonen på denne tråd er og bliver respektfuld - personangreb af enhver slags vil blive belønnet med et "rødt kort" og derfra er det direkte ud.

Jeg har udvalgt seriøse skribenter som allerede er inviteret (se om du er en af dem i din indbakke) - de har alle udvist konstruktiv deltagelse i debatten igennem de sidste par år. og er både kritiske og er villige til at dele oplysninger som alle kan bruge.

Og nu til det, det handler om, nemlig vejen videre herfra.

Vi har noget udstyr ("ZEN-260" - 1200 hp) som skal til Congo.. Pointe-Noir - Vi ved at det er fragtet til en havneby (se RNS 2495G 24 November https://www.londonstockexchange.com/news-article/ZEN/operational-update/14766321 ) men vi ved ikke hvilken havneby, mine bud er umiddelbart : Basrah (Irak) - Adana (Tyrkiet) - Jeg tænker ikke at man vælger at tranportere så stor en last (22-30 lastbiler) igennem urolige områder, over land. Hvis alt går godt mener jeg, man kan forvente at transporttiden vil være op i mod 60 dage, når det bliver sejlet. Der er meget papir arbejde osv.

Efter ankomst til Pointe-Noir, regner jeg med yderlige 10-15 dage til site og herfra yderligere 30-40 dage til at få stillet udstyret op, derfor er jeg kommet frem til at 1 Maj - 2021, er der hvor AC kan trykke på den grønne knap og begynde sidetrack på Tilapia ll.

Med hensyn til firmaets A-100 375hp workover rig.

Så ser jeg kun for mig lige nu, at den bliver sendt til SLK feltet. her fra den seneste RNS nr. 6029J : The Company can now look forward with well-grounded confidence to the journey ahead in the Republic of the Congo and the possible achievement of other publicly announced objectives, including the potential acquisition of additional oil production assets. transport tiden regner jeg som meget af det samme, dog er der ikke samme mængde arbejde med opstilling osv. hvorfor jeg ser en dato der hedder 1 Marts - 2021, hvis de bliver enige om at det er sådan det skal være.

Med hensyn til yderligere andele af Tilapia ll feltet, så ser det ikke sådan ud, når man ser på den seneste RNS og dog, skulle jeg komme med et bud, vil det se således ud : 70/30 eller 75/25 til Zenith - i forhandling om de 12,5 millioner $ i skattefradrag af produktionen, og den kommende PSC (Production Sharing Contract for Tilapia II)

Aqualight 🇩🇰🇳🇴Redigert 26.03.2021 kl 19:52 Du må logge inn for å svare

1) "The new Longstop date for Completion of the SPA is June 30, 2021." ( it was November 30, 2021 for CNPC)

Spot ON! less than 3 months.
LATO
08.04.2021 kl 09:27 3791

Ja spennende tider! Hold på aksjene og kjøp mer de som har muligheter til å utnytte svake sjeler som selger!
Viking_I
08.04.2021 kl 09:38 3742

There are many trigger point within 3 months including Tunisia (additional opportunities), Congo (election is concluded so final contract and drilling schedule Tilapia II) and Nigeria (15th April - 1 May).
kim2002
08.04.2021 kl 09:48 3750

Dårlig respons i kursen på dagens melding. Hva må til før vi når 0.20? Det er ihvertfall ingen tvil om at Zenit har mange baller l luften samtidig? Kan det bli for mye? Noen formeninger?

Vil jo ikke si det så lenge det er allerede produserende felt!
Viking_I
08.04.2021 kl 09:54 3752

Zenith have investor call tomorrow and it will clear many things with existing announcements, Tilapia II article in AI which damage course 20% already and additional opportunity in Nigeria Tunisia and with Fleet.

Jeg tror grunnen skyldes usikkerhet rundt bla. ( SLK avtalen ikke godkjent av myndighetene enda) og påvent av formell godkjennelse på Tilapia II lisensen.
Oppkjøpene som de har gjort til nå i Tunisia er gode, men ikke store nok til å prise selskapet høyere enn +100 mill. Vi snakker om "stusselige" 400 boe pr dag.

Selskapet har flere jern i ilden, noe de har kommunisert i lang tid. Viktigste er at selskapet fortsetter å levere på det de kommuniserer, så vil aksje kursen bevege sef nordover. Vi så i Desember hvor potent aksjen er. Tilapia II i boks + flere oppkjøp annonseres, så vil aksjekursen bevege seg oppover.


Herman*
08.04.2021 kl 10:50 3606

Ceo kan svare på mye så lenge det ikke kan kategoriseres som innsideinformasjon. I veien til 20 000 b/d vil det være helt vesentlig å kunne overtale lokale myndigheter om finansiell kapasitet. AI virker å ha særdeles gode kilder, og de skrev vel for en tid tilbake at Zenith var aktuell som kjøper av noen større lisenser i Tunisia, men at myndighetene ikke var overbevist om at de hadde finansiell kapasitet til å bla rydde opp etter seg når feltene skal stenges ned i fremtiden.

Leste meldingen. Imponerende at en setning gikk over litt mer enn 10 linjer. Det må vel være rekord.

Twitter melding fra AC :

I am delighted to be back in Tunisia. First steps in an exciting journey ahead! #ZEN #ZENA

Hvad tror i så der kommer til at ske nu 😊

Aqualight 🇩🇰🇳🇴

Du ser også hvor han står utenfor....

+ større oppkjøp forventes!

Dette blir spennende! Lurer på hvilket reisebrev AC sender til Oslo neste gang det kommer nyheter! Jeg har tro på et nytt oljeproduserende felt som bringer mer cashflow til selskapet! Ha ellers en fin fin dag videre alle sammen!! 💰💰💰
Viking_I
08.04.2021 kl 15:30 3324

someone is with open volume at 0.1154 trying to pull down course. good to fill box with lower rate. it was @ 2 million shares.
Redigert 08.04.2021 kl 16:22 Du må logge inn for å svare

Nigeria er ikke lenger en het potet tydeligvis, men det er da byttet ut med nok en lisens i Tunisia som produserer ..greit nok, i allefall viss de skal nå målet med 2-3000 fat pr dag i 2021...ellers lurer jeg litt på hvorfor strømproduksjonen i italia er tatt bort fra presentasjonen...??
Herman*
09.04.2021 kl 14:39 3053

Når jeg leser presentasjonen, ser det ut til at de enten har brukt gamle slides eller gått tilbake på påstanden om at de har blitt tildelt Tilapia. De har jo sagt at de har blitt tildelt lisensen, nå skriver de at «hvis de blir tildelt en 25 årig lisens»
Redigert 09.04.2021 kl 14:39 Du må logge inn for å svare

1️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ 🛢 pr. dag

500000 pr dag , eller 15 mill pr måned...kan det stemme da? det er jo hele market cap på et år...da er i tilfellet selskapet ikke akkurat dyrt

jeg tror han forskutterer slk lisensene, men det er kanskje riktig...

4-5 nye dealer i 2021....den var ny

4 transaksjoner i 2021 som totalt gir 2000 bpd......er målsettingen...

Her kommer toget til å gå fort fremover etterhvert :)))

Mener han sa de i dag lå på 1000 fat pr. dag.

Her går mange å tror tallet er 250 fat pr. dag.
Herman*
09.04.2021 kl 16:20 3064

Oilinvestor skrev 2.500 boe/d
Manipulerende kommunikasjon som vanlig. 1250 er det korrekte tallet.

Om du hørte nøye etter var det kun for Tunisia, men den inkluderer de 3 dealene de allerede har i landet så 1-2 nye dealer

Kommer 1 ny deal til I Tunisia. Som jeg skrev i et tidligere innlegg forventer jeg dealen blir den største i Tunisia til nå. Ezza avtalen ble gjort på 2 uker. AC har jobbet med en større deal i Tunisia over lengre tid. Jeg har store forventninger til denne!

Neste avtale som vil komme på denne siden av året, er i et nytt land i Afrika, produserende felt.

Tilapia II forventer alle godkjennelser være på plass 1H 2021.

Godkjennelsen av SLK innen 30.06.

:)


Mye positivt fra AC idag og jeg smiler fra øre til øre etter denne IC idag! Ut i fra presentasjonen så hadde jeg ikke så store forventninger, men jaggu greide han ikke å overraske! Oilinvestor har summert det veldig greit opp i innlegget over! Ha ellers en fin fin helg alle sammen, og vi er en dag nærmere en ny melding allerede😄😄😄

Spennende IC i dag hvor jeg satt klar foran datamaskinen for å ta notater. Mye informasjon på kort tid kombinert med litt dårlig lydkvalitet var dessverre medvirkende faktorer til at jeg ikke fikk notert ned så mye som jeg hadde håpet. Er det noen som vet hvor og når lydopptaket blir lagt ut på nett?

Det var hyggelig at de tok med de spørsmålene jeg hadde sendt inn, så det viser at det selv for en amatør som meg er mulig å bli hørt. )

Er det noen som vet hva svaret på spørsmålet om kort- og langtids ambisjoner i Nigeria betyr?

Tremendously difficult country.
Hoping for an acquisition not part of the big round.

Slik jeg tolker dette er ikke hovedfokus på Nigeria, men at det ikke er uaktuelt dersom noe bra likevel skulle dukke opp. Det er vel gjerne like greit om Zenith kan konsentrere seg om å få landet avtalene i Tunisia og Congo først. Angående Tunisia forstod jeg det slik at en tredjeparts rigg vil hentes inn for første overhaling, mens Zenith tar sikte på å bruke egen rigg på ytterligere overhalinger. I Congo er han sikker på at noe stort vil dukke opp, og at målet er å starte boring i løpet av året.
Herman*
09.04.2021 kl 19:47 2821

Jeg forstår ikke hvordan flere artikler har hevdet at alle selskaper som ble prekvalifisert (pluss noen som ikke formelt deltok) fikk tilbud om eierandeler i en eller annen lisens i Nigeria. Zenith derimot fikk ikke tilbud om noe som helst, og ikke virket det som de var interessert i å dele en lisens med mange andre. Dette er et nederlag, men det kan virke som de får oljeproduksjon per dollar i f eks Tunisia.

Her er forresten et banalt regnestykke for hvilken market cap Zenith kan ha tidlig neste år. Produksjon (netto) Congo 1000, Tunisia, 1250, land X 1000. 60 dollar per fat, 70% forsvinner i skatt og produksjonskostnader. Videre forsvinner 5 mill USD i adm/andre driftskostnader. Vi får da et overskudd på ca 16 mill dollar. Da selskapet antas å være i vekst, kan vi ta utgangspunkt i en P/E på 10. Vi får da en market cap på 160 mill dollar. Hvis vi antar 2.3 milliarder aksjer. Omregnet til NOK blir dette 60 øre. Så gjenstår det å se om de lykkes med å nå en produksjon på dette nivået. 20000 f/d tror jeg vi kan glemme, vet ikke hvorfor han i det hele tatt sa det. Han ødelegger mye for seg selv med å vri å vende på det meste i stedet for bare å si kort og konsist hva som er fakta: «vi mislykkes i budrunden i Nigeria», eller «20000 fat i 2022 var kanskje litt mye, la oss heller si 10000 mot slutten av 2022».... osv.
Redigert 09.04.2021 kl 20:03 Du må logge inn for å svare
Konjagi
09.04.2021 kl 20:19 2780

Vet vi noe sikkert om prosessen i Nigeria i det hele tatt? Er det noen som har sett liste med hvilke selskaper, som er potensielle "vinnere"? Når det gjelder Nigeria, har hvert fall jeg opplevd de svært uprofesjonelle, og meget uforutsigbare.
Håper nesten at vi holder oss langt borte fra dette landet, da min erfaring tilsier pengesluk, uten resultater.
Regnestykket ditt er ikke så sikkert så banalt, ofte di enkle betraktninger og lek med de store tall, treffer like nærme, som allverdens godt betalte analyser, fra såkalte eksperter. Du er nok innafor +/-, med selvfølgelig all verdens forbehold

nå vet jeg ikke hvordan det er i verken tunisia eller congo, men jeg har jobbet en del mot nigeria i oljerelatert (service) og det landet der er IKKE enkelt, så jeg griner ikke av at Nigeria ikke er særlig het potet lenger....da er det bedre med stabil produksjon i Tunisia og Congo, med forbehold om at alt er afrika....

Slik jeg forstod det så var de jo i løpende kontakt ukentlig med Nigeria. Men som AC sa at det var ikke enkelt! Jeg håper også de holder seg vekk inntil videre. Jeg er spent på det ukjente landet som han ikke oppga og er dette med fleet? Og det ville også komme nyheter innen kort tid! Er dette i Tunis eller er det ukjente landet? Uansett er jeg meget positiv etter dagens IC! Ha ellers en fin aften alle sammen!

Med forbehold om språkbarrierer har jeg under spørsmål 15 notert meg følgende:

15. How will Nigeria be prioritized in comparison to Congo and Tunisia?
- Nigeria has tremendous potential due to geology.
- We should maintain an average attitude.
- Nigeria can achieve lot of attention despite difficulties.
- AC will do routine travels between the three countries.

Jeg forstod at Nigeria hadde et stort potensiale i forhold til det geologiske. Om jeg ikke husker feil så snakket han om 10 til 12tusen f/d Om det skulle være interresant å gå inn i Nigeria? Potensialet er i hvert fall stort der!
Redigert 09.04.2021 kl 21:13 Du må logge inn for å svare
Svartsyn
09.04.2021 kl 21:20 2728

Hei Aqualight og Herbius pluss resten av gjengen.
Dette ser bra ut , det begynner å ligne noe.
Det går faktisk som jeg ønsket ,få godkjent og igangsettelse i Kongo og Tunisia så er vi på skinner.
Nigeria er i mine øyner et"side-track" .
Det har vi ikke behov for, og garantert ikke "organisasjon" for å drifte. Vi har mer en nok med å "drifte " Kongo og Tunisia hvis kontraktene blir godkjent.
Vi er en oljemygg, hvis folk viste hva det kreves av "organisasjon" for å drifte operasjonene i Tunisia og Kongo då ville de bli motløse.
Men la oss ta dette steg for steg, så vil det slutte bra.
Ellers så må jeg si,Aqualight den klamme hånden er der igjen , vi blir " shortet"
Men sluttauksjons-spøkelse har tatt en pause.
De med tankegang som skilpadden vil vinne,de som tenker som kenguruen vil bli frusterte.
Ha en flott kveld alle Zenithere, dere kan være på rett spor
LATO
09.04.2021 kl 21:27 2710

Satser på at vi fremover får landet og ferdigstilt avtalene som er kjent og at det kommer nye.

Håper på gode nyheter og at se kjører en spleis 5/1 eller 10/1 i aksjen.

Zenith er alt for lite selskap til å ha 1,3 milliarder aksjer