For seriøse Zenith Energy investorer.

Aqualight
ZENA 25.12.2020 kl 14:12 286345

Kære Zenith medskribenter & Zenith investorer.

Hermed som lovet, denne lukkede tråd, hvor alle kan læse med, og alle er velkommen til at søge om tilladelse til at give sin mening til kende, men hvis du som skribent kun har til formål at fortælle hvor store idioter alle andre er , så er dette ikke stedet for dig, vi behøver ikke være enige i alt, men tonen på denne tråd er og bliver respektfuld - personangreb af enhver slags vil blive belønnet med et "rødt kort" og derfra er det direkte ud.

Jeg har udvalgt seriøse skribenter som allerede er inviteret (se om du er en af dem i din indbakke) - de har alle udvist konstruktiv deltagelse i debatten igennem de sidste par år. og er både kritiske og er villige til at dele oplysninger som alle kan bruge.

Og nu til det, det handler om, nemlig vejen videre herfra.

Vi har noget udstyr ("ZEN-260" - 1200 hp) som skal til Congo.. Pointe-Noir - Vi ved at det er fragtet til en havneby (se RNS 2495G 24 November https://www.londonstockexchange.com/news-article/ZEN/operational-update/14766321 ) men vi ved ikke hvilken havneby, mine bud er umiddelbart : Basrah (Irak) - Adana (Tyrkiet) - Jeg tænker ikke at man vælger at tranportere så stor en last (22-30 lastbiler) igennem urolige områder, over land. Hvis alt går godt mener jeg, man kan forvente at transporttiden vil være op i mod 60 dage, når det bliver sejlet. Der er meget papir arbejde osv.

Efter ankomst til Pointe-Noir, regner jeg med yderlige 10-15 dage til site og herfra yderligere 30-40 dage til at få stillet udstyret op, derfor er jeg kommet frem til at 1 Maj - 2021, er der hvor AC kan trykke på den grønne knap og begynde sidetrack på Tilapia ll.

Med hensyn til firmaets A-100 375hp workover rig.

Så ser jeg kun for mig lige nu, at den bliver sendt til SLK feltet. her fra den seneste RNS nr. 6029J : The Company can now look forward with well-grounded confidence to the journey ahead in the Republic of the Congo and the possible achievement of other publicly announced objectives, including the potential acquisition of additional oil production assets. transport tiden regner jeg som meget af det samme, dog er der ikke samme mængde arbejde med opstilling osv. hvorfor jeg ser en dato der hedder 1 Marts - 2021, hvis de bliver enige om at det er sådan det skal være.

Med hensyn til yderligere andele af Tilapia ll feltet, så ser det ikke sådan ud, når man ser på den seneste RNS og dog, skulle jeg komme med et bud, vil det se således ud : 70/30 eller 75/25 til Zenith - i forhandling om de 12,5 millioner $ i skattefradrag af produktionen, og den kommende PSC (Production Sharing Contract for Tilapia II)

Aqualight 🇩🇰🇳🇴



Redigert 30.10.2023 kl 13:31 Du må logge inn for å svare
SigOtt
13.06.2021 kl 15:30 5092

Ja, det er egentlig litt rart at de ikke har gitt prospektet mer oppmerksomhet. Jeg skal melde de spørsmålene her videre.

- Jeg har bevisst holdt meg unna dette forumet den første tiden min i ZENA, men nå er jeg såpass "varm i trøya" at vi kan ta det her og.

Bare en sånn disclaimer for å ha alt korrekt: Jeg har ingenting med de avtalene eller aktivitetene som ZENA bedriver med i Afrika og jeg får kun den informasjonen som er tilgjengelig i markedet. Det eneste jeg har oversikt over foreløpig er norske forhold og jeg har taushetsplikt.
Aqualight
13.06.2021 kl 22:31 4807

@SigOtt

Blot for alles forståelse - Når du skriver her på tråden/forum, er det så som IR/Analytiker ansat i Zenith - Investor/medejer i Zenith - eller helt almindelig privat person?

Samt, - Er der forskel på om du skriver som ansat i Zenith til ledelsen. frem for når investoren (læs medejerne) skriver til firmaets ledelse?

Aqualight 🇩🇰🇳🇴
Joffe3
13.06.2021 kl 22:51 4771

Aqualight !

Veldig gode spørsmål.

Håper at vår reisende AC forstår, etter info.

Kommer de rette svarene nå,tar raketten av.

Joffe3.
SigOtt
13.06.2021 kl 23:04 4828

Under ZENA trådene nå fremover og ut august blir det som ansatt, for det er den perioden jeg er ansatt for sålangt.

Ledelsen får veldig ofte mange spørsmål fra investorer og i perioder så er det ikke sikkert de rekker å svare alle. Hvis jeg skriver så gir de ofte hint etter hvor jeg bør se etter info til å svare på spørsmål også spør jeg de hvis det er noe som er uklart om det. Men for det meste nå fremover så skal jeg klare å svare på alt.

Herman*
13.06.2021 kl 23:32 5003

Når du først er ansatt må vi jo sørge for at du har nok å gjøre, men denne ordningen er noe utradisjonell. For det første er det normalt CFO som har IR ansvaret, med CEO i en mer supplerende rolle. I større børsnoterte selskaper er det normalt å ha en "IR officer". Alle disse er innsidere og er godt kjent med regelverket knyttet til deling av sensitiv informasjon. Du er formelt sett ikke en innsider, men er i kontakt med selskapets ledelse jevnlig. Videre, er både du personlig og selskapet ansvarlig for et hvert svar du gir- på forumet, epost og telefon. Jeg håper at både du og AC er klar over det ansvaret som har blitt gitt deg. Samtidig vil du også lett kunne bli så forsiktig at dine svar ikke har noen verdi for aksjonærene. Håper du takler denne utfordringen og bidrar til at Zenith blir et så seriøst selskap at du ønsker å ha det på din CV.
Redigert 14.06.2021 kl 00:20 Du må logge inn for å svare
SigOtt
14.06.2021 kl 00:43 4978

Ja E9. Men nå er ZENA per dags dato et veldig lite selskap i administrasjon også, så hver ansatt må bidra på alle fronter som er mulig for selskapet. Jeg foretrekker i aller høyeste grad å svare på epost og telefon. Jeg har som sagt ikke tilgang til sensitiv markedsinformasjon, og min rolle i selskapet er slik at jeg unngår å bli en innsider, det er hele poenget. hvis det er spørsmål som ledelsen eller ting som krever sensitiv informasjon for å svare det spørsmålet, så kan jeg ikke svare på det
Herman*
14.06.2021 kl 10:44 4808

Det er nesten ingen seriøse investorer som forventer å skaffe seg innsideinfo ved å kontakte selskapet, men jeg tror en må sitte i innsidepososjon for å få en god forståelse av «helheten». Uansett ser jeg (og sikkert mange andre) frem til å få svar på de spørsmålene som er postet her, og så kommer det nok flere spørsmål om ikke lenge.
SigOtt
14.06.2021 kl 15:37 4688

Etter å ha konferert med IR officer i London så er dette spørsmål som vi ikke kan svare på per dags dato, og når vi eventuelt har svar på dette så blir det meldt som oppdateringer fra selskapet direkte. Mer enn dette vil jeg ikke kommentere nå.
Viking_I
14.06.2021 kl 15:47 4717

Is company planning to issue 2P reserve for new field acquired in Tunisia (Ezzaouia, El bibane and Robbana, ) which is missing in prospectus ? Also it is important for companies current valuation. As per AC it is planning with annual report in first half of June.
Herman*
14.06.2021 kl 15:59 4691

Dette underbygger bare inntrykket av at selskapet ikke har tilgang til tilfredsstillende IR kompetanse. Det er fullt mulig å svare på disse spørsmålene uten å dele innsideinformasjon; Svar som gjør aksjonærene en smule klokere og viser at spørsmålene blir tatt seriøst. Dette er selvsagt ikke din feil, og jeg har allerede nevnt hvor utfordrende dette vil bli for deg. Andre aksjonærer må gjerne korrigere meg, men vil bare gi et eksempel på et mulig svar som er bedre enn ingenting: " Selskapet er p.t. i flere prosesser knyttet til potensielle kjøp av nye lisenser. Disse prosessene skjer i flere geografiske lokasjoner i Afrika, og vi vil innen midten av juli oppdatere markedet via børsmeldinger, en oppdatert selskapspresentasjon og en Investor call"

Anyway...:-) .Håper du kan svare på spørsmålene til Viking.
Aqualight
14.06.2021 kl 18:07 4669

@SigOtt

Jeg sidder og er lidt forvirret nu, hvordan gik tingende FRA : Det er en stor glede å annonsere at jeg i sommer er ansatt som analytiker i det skandinaviske markedet i Zenith Energy. Mine hovedoppgaver blir generell analyse av skandinaviske markedet, undersøkelser, investorrelasjoner og øke troverdigheten og kommunikasjonen i markedet. - Hvis dere har kommentarer, innvendinger eller spørsmål om videre utvikling for ZENA, så er det bare å kommentere her, sende pm, eller send en e-post til sigurd.ottera@zenithenergy.ca

TIL :

Etter å ha konferert med IR officer i London så er dette spørsmål som vi ikke kan svare på per dags dato, og når vi eventuelt har svar på dette så blir det meldt som oppdateringer fra selskapet direkte. Mer enn dette vil jeg ikke kommentere nå -

Der er 24 timer imellem de 2 indlæg?

Så hvilke spørgsmål må/kan du svarer på? jeg er overbevist om, at det er spørgsmålet mange investorer sidder tilbage med lige nu -

Jeg sætter personligt stor pris på din ansættelse i firmaet, jeg har bare arbejdet for mange år med ledelse og forhandling til at overse når en ny ihærdig medarbejder på den måde bliver kaldt til orden af sin ledelse -

De 5 spørgsmål Herman* stillede var faktisk helt legitime og meget enkle at svare på -

Som tidligere nævnt

Der er kommet en hel del opfordringer som omhandler, koordinering i mellem os seriøse investorer, f.eks. ved generalforsamlinger i firmaet - eller ved investor call. Derfor har jeg oprettet denne mail - Zenithinvestor2021@gmail.com - Det er en konto jeg administrer - tilkendegivelserne har allerede været mange og jeg kan kun opfordre til at skrive og komme på kontaktlisten - vi har et ansvar for at passe både på vores investering men ligeså vigtigt at passe på vores ansatte, herunder men ikke udelukket nye medarbejdere -

Aqualight 🇩🇰🇳🇴
SigOtt
14.06.2021 kl 19:05 4631

Ja du tok meg der ja, det skal ha for. Har skrevet et utkast på svar på de spørsmålene, men venter på approval fra IR om de er good to publish her. Jeg tørr ikke å gjøre noe slikt uten godkjennelse. Men de var fullt mulig å svare på mesteparten der med offentlige info.
Slettet bruker
14.06.2021 kl 19:46 4600

Noen som har oppdatert topp 20/topp 100 liste?
Aqualight
14.06.2021 kl 19:52 4595

@SigOtt

Lad mig gøre det krystal klart - det handler IKKE om at trække dig ud på det dybe vand -

Kunne ledelsen 1 gang pr. 28 dag - som en fast procedure orientere sine investorer om hvad der er produceret på de underskrevne kontrakter/aftaler i hele koncernen - enten samlet eller opdelt pr. land ?

De aftaler der ikke er underskrevet endnu, og som vi afventer, kan man selv finde oplysninger på -

Mange, både nuværende og kommende investorer kunne have godt af at se disse opdateringer hver 28 dag -

Aqualight 🇩🇰🇳🇴
Aqualight
14.06.2021 kl 20:35 4511

For perioden 7/6 - 13/6 - 2021 - Har SLK + EZZA samlet leveret 5874 Boe -

45% af 5874 Boe = 2643 Boe til Zenith

2643 Boe X 65$ = 171.795$ (1.430.126 nok kr)

2643 Boe X dagsprisen 72,8$ = 192.410 (1.601.738 nok kr)

Den 9/6 + 10/6 har EZZA levet henholdsvis 198 Boe & 184 Boe - den 11/6 leverer feltet 467 Boe stigende den 12/6 til 474 Boe og endnu engang stigende den 13/6 til 477 Boe - jeg antager at der har været vedligehold på feltet og glædes over den stigende produktion - godt arbejde af teamet på feltet.

Jeg tilskriver det samlede regnestykke med 1.430.126 nok kr for de 7 dage -

Aqualight 🇩🇰🇳🇴
Slettet bruker
14.06.2021 kl 21:29 4437

aqualight og mange andre som har kommet med innspill og kommentarer her inne på Zenit tråden .Må bare si at jeg setter utrolig pris på den jobben dere gjør her og der tror jeg at jeg ikke er alene om . må si jeg sitter her undrende om hvorfor har vi ikke kommet lenger med mcap her ( aksjekurs), vi har mange baissere og haussere etter hvilket mål man her inne. grådighet har ingen limit tenker jeg men for ærligheten selv så har jeg et mål her, og det er å ha avkastning på min innvestering her inne. da tenker jeg at det er noen spørsmål jeg skulle ha stilt her : Hvorfor skal man gi warrants til en som går inn med 6 mill i cash , hvorfor blir småaksjonærer alltid utvannet, er det grådighet som gjelder ? tillit til ledelse anngående warrants er vel nådd en grense nå at dette er vel noe av grunnen at vi er der vi er nå tenker jeg. Hadde CEO sett hva som skjer med kursen når han gjør som han gjør, da burde han ta dette til ettertanke. Visjon og muligheter er en ting, praksis er noe helt annet . Konkrete ting og fakta må komme på bordet her ,ellers så blir ikke troverdighet verdt enn dritt.
Slettet bruker
14.06.2021 kl 21:30 4501

aqualight og mange andre som har kommet med innspill og kommentarer her inne på Zenit tråden .Må bare si at jeg setter utrolig pris på den jobben dere gjør her og der tror jeg at jeg ikke er alene om . må si jeg sitter her undrende om hvorfor har vi ikke kommet lenger med mcap her ( aksjekurs), vi har mange baissere og haussere etter hvilket mål man her inne. grådighet har ingen limit tenker jeg men for ærligheten selv så har jeg et mål her, og det er å ha avkastning på min innvestering her inne. da tenker jeg at det er noen spørsmål jeg skulle ha stilt her : Hvorfor skal man gi warrants til en som går inn med 6 mill i cash , hvorfor blir småaksjonærer alltid utvannet, er det grådighet som gjelder ? tillit til ledelse anngående warrants er vel nådd en grense nå, at dette er vel noe av grunnen at vi er der vi er nå tenker jeg. Hadde CEO sett hva som skjer med kursen når han gjør som han gjør, da burde han ta dette til ettertanke. Visjon og muligheter er en ting, praksis er noe helt annet . Konkrete ting og fakta må komme på bordet her ,ellers så blir ikke troverdighet verdt enn dritt.
Redigert 14.06.2021 kl 21:34 Du må logge inn for å svare
Herbius
14.06.2021 kl 22:01 4467

Takker AQ 👍👍👍💰💰💰

Det bliver til mange penge på et år 👍👍💰💰

Dejlig aktie at være i 👍
Gullit
16.06.2021 kl 06:42 3954

Se oljeprisen!! Det kan bli rally i dag..
Aqualight
16.06.2021 kl 17:59 3822

Parlement 🇨🇬:Reprise des activités en mode présentiel

En af de bedste nyheder i mange mange måneder - billetten til fremdrift i firmaet - nogle ting kan kun gøres ansigt til ansigt - en af de ting er at vedtage love -

Tankevækkende at det lige var her i skulle læse det først - men velbekomme.

@Nano - vi trænger vist alle til din velkendte sætning 😊

Zenithinvestor2021@gmail.com er stadig åben for tilmeldinger

Aqualight 🇩🇰🇳🇴
Redigert 16.06.2021 kl 18:00 Du må logge inn for å svare
Herman*
16.06.2021 kl 18:08 3914

Aqualight: Tror du ikke Zenith vil offentliggjøre en PSA før prosessen går til regjeringen og så videre til parlamentet? Ellers er det jo hyggelig at parlamentet er back in business…:-)
Aqualight
16.06.2021 kl 18:19 3896

@Herman*

Absolut nej - En PSA er en lukket/ fortrolig forhandlingsproces som ikke bliver offentlig før den er endelig vedtaget til lov, i parlamentet - emnet vil fremstå på dagsorden begge steder (regeringen og parlamentet) men selve PSA dokumenter bliver ikke lagt offentlig på nettet -

Flere positive nyheder er fundet :

Le ministre Denis ChristelSassou Nguesso tiendra ce 18 juin à Brazzaville une rencontre de prise de contact avec les acteurs du secteur privé dans le dessein de poser, avec eux, les bases d'une collaboration étroite et fructueuse.

Kort fortalt mødes Dennis med en række private aktører den 18/6-2021 kl. 11.00 - for at etablere frugtbare samarbejder, mange ting kan tage fart nu -

Aqualight 🇩🇰🇳🇴
Herman*
16.06.2021 kl 18:29 3869

Aqualight: Jeg mente ikke offentliggjøring av hele PSA, men en børsmelding om at den var undertegnet, gjerne med info om respektive eierandeler.
Herman*
16.06.2021 kl 18:34 3880

Sigurd: Kan du bekrefte eller avkrefte AC’ s deltakelse på dette møte. Zenith bør jo være invitert om det foreligger omfattende planer om et samarbeid.
Aqualight: Vet du om dette er et møte for bedrifter fra mange ulike bransjer, eller er det rettet mot olje og gass?
Stockdance
16.06.2021 kl 18:35 3955

Beklager at jeg bryter inn, men kan det være at AC ønsker å ligge lavt i terrenget frem alt er helt opp og avgjort?
Aqualight
16.06.2021 kl 18:40 3940

@Herman*

Nej jeg ser det ikke for mig - og lad mig forklare hvorfor, der bliver ikke udsendt noget med mindre SNPC har godkendt det for det første - for det andet så er “isen” fantastisk “tynd” indtil PSA er vedtaget til lov -

Men når aftalen er vedtaget samt indskrevet - så skal vi nok forvente en lille fejring.

PSA’en har efter mit bedste bud været forhandlet færdig i mange måneder - det eneste der er ventet på er at regeringen & parlamentet kunne samles igen - og der er vi jo nu

Aqualight 🇩🇰🇳🇴
Aqualight
16.06.2021 kl 18:43 3935

Det er mod private aktører - så det er vist en bred skare - så ikke specielt mod olie og gas

Aqualight 🇩🇰🇳🇴
Herman*
16.06.2021 kl 19:12 3914

Jeg kjøper den. Da håper jeg zenith får prioritert. Du som har svart belte i google søk kan jo finne ut om det står på sakslisten til parlamentet i nærmeste fremtid. Blir sikkert introdusert sammen med mange andre saker uten debatt antar jeg.
Redigert 16.06.2021 kl 19:23 Du må logge inn for å svare
Nano Rekyl
16.06.2021 kl 19:18 3892

Takk for det AQ! Da er vi stadig en dag nærmere et deilig reisebrev fra vår kjære AC! Snart kommer bilde av ham opp i min reol💰💰💰 takk for deling også! Ha ellers en fortreffelig aften alle sammen!!!🤩🤩🤩
Aqualight
16.06.2021 kl 19:26 3913

Haha du er ikke helt uden humor ser jeg - Google handler kun om at kende lidt til algoritmer, så kan man komme langt -

Jeg ser på det

Aqualight 🇩🇰🇳🇴
Aqualight
16.06.2021 kl 19:33 3906

@Stockdance

Hvis AC havde en velbetalt rådgiver, vil det ude tvivl være det første råd han ville få, på den anden side har AC så mange år i branchen at han nok godt kan styre sin begejstring - indtil han får besked på at NU, kan han sende den godkendte RNS -

Aqualight 🇩🇰🇳🇴
SigOtt
16.06.2021 kl 19:36 3907

Jeg vet ingenting. Denne delen av virksomheten er jeg holdt utenfor. Jeg er ikke innsider i ZENA selv om jeg jobber der.

Men dette er likevell oppløftende nyheter.
Herman*
16.06.2021 kl 19:56 4049

Jeg er klar over dette. Tenkte kanskje du kunne spørre han…
Stockdance
16.06.2021 kl 20:04 4120

Jeg tenkte at han etter erfaringene med Goma ville være mer forsiktig før han gikk ut med informasjon.
SigOtt
16.06.2021 kl 20:05 4137

Han svarer aldri direkte på slike ja/nei spørsmål. Det må du være fullstendig klar over.
Viking_I
16.06.2021 kl 20:16 4117

http://www.assemblee-nationale.cg/
Here we can get Congolis parliament information and agendas
Parliament started from 2nd June and 14 the June two different houses.
Redigert 16.06.2021 kl 20:20 Du må logge inn for å svare
Herman*
16.06.2021 kl 20:30 4074

Tror ikke det er noe fasit på det. Har fått noen eposter fra han: Noen har vært diplomatiske høflighetsfraser, andre har vært detaljerte avhandlinger. Vil han ikke svare så er det greit.
Aqualight
16.06.2021 kl 20:34 4065

@Herman* - Hopla

Agendaen står nederst på denne side : http://www.assemblee-nationale.cg/#av_section_3

Men umiddelbart er der ikke adgang endnu - nu har de jo også først meddelt at de samles fysisk igen, i dag. men giv den lige ugen ud, så er den måske online/opdateret, igen?

Aqualight 🇩🇰🇳🇴
Aqualight
16.06.2021 kl 21:34 3972

Hovedlinjerne i Congos industrialiseringspolitik blev defineret i 2010 - men da målene ikke er opnået endnu, er de uændret frem til 2022 -

De oplyser selv at deres dokumenteret gas og olie udgør henholdsvis -

1. les 34 milliards de mètre-cube de réserves prouvées de gaz - (oversat til : 34 milliarder kubikmeter dokumenterede gasreserver)
2. les 7.6 milliards de réserves prouvées de pétrole - (oversat til : 7,6 mia/fat påviste oliereserver)

Se side 3 her : https://economie.gouv.cg/sites/default/files/Documentation/La_politique_industrielle.pdf

Så umiddelbart er gas til strøm tanken en rigtig god vej at vælge - og så har de 7,6 mia/fat olie jo også en fin værdi for landet -

Aqualight 🇩🇰🇳🇴
Redigert 16.06.2021 kl 21:42 Du må logge inn for å svare
Nano Rekyl
16.06.2021 kl 21:43 4070

Da er «one million question» hva gjorde IPU i Italia for noen måneder siden? Jo får å se hvordan Zenith behandler gassen😄😄😄 meget bra gravearbeid i dag AQ!