For seriøse Zenith Energy investorer.

Aqualight
ZENA 25.12.2020 kl 14:12 287314

Kære Zenith medskribenter & Zenith investorer.

Hermed som lovet, denne lukkede tråd, hvor alle kan læse med, og alle er velkommen til at søge om tilladelse til at give sin mening til kende, men hvis du som skribent kun har til formål at fortælle hvor store idioter alle andre er , så er dette ikke stedet for dig, vi behøver ikke være enige i alt, men tonen på denne tråd er og bliver respektfuld - personangreb af enhver slags vil blive belønnet med et "rødt kort" og derfra er det direkte ud.

Jeg har udvalgt seriøse skribenter som allerede er inviteret (se om du er en af dem i din indbakke) - de har alle udvist konstruktiv deltagelse i debatten igennem de sidste par år. og er både kritiske og er villige til at dele oplysninger som alle kan bruge.

Og nu til det, det handler om, nemlig vejen videre herfra.

Vi har noget udstyr ("ZEN-260" - 1200 hp) som skal til Congo.. Pointe-Noir - Vi ved at det er fragtet til en havneby (se RNS 2495G 24 November https://www.londonstockexchange.com/news-article/ZEN/operational-update/14766321 ) men vi ved ikke hvilken havneby, mine bud er umiddelbart : Basrah (Irak) - Adana (Tyrkiet) - Jeg tænker ikke at man vælger at tranportere så stor en last (22-30 lastbiler) igennem urolige områder, over land. Hvis alt går godt mener jeg, man kan forvente at transporttiden vil være op i mod 60 dage, når det bliver sejlet. Der er meget papir arbejde osv.

Efter ankomst til Pointe-Noir, regner jeg med yderlige 10-15 dage til site og herfra yderligere 30-40 dage til at få stillet udstyret op, derfor er jeg kommet frem til at 1 Maj - 2021, er der hvor AC kan trykke på den grønne knap og begynde sidetrack på Tilapia ll.

Med hensyn til firmaets A-100 375hp workover rig.

Så ser jeg kun for mig lige nu, at den bliver sendt til SLK feltet. her fra den seneste RNS nr. 6029J : The Company can now look forward with well-grounded confidence to the journey ahead in the Republic of the Congo and the possible achievement of other publicly announced objectives, including the potential acquisition of additional oil production assets. transport tiden regner jeg som meget af det samme, dog er der ikke samme mængde arbejde med opstilling osv. hvorfor jeg ser en dato der hedder 1 Marts - 2021, hvis de bliver enige om at det er sådan det skal være.

Med hensyn til yderligere andele af Tilapia ll feltet, så ser det ikke sådan ud, når man ser på den seneste RNS og dog, skulle jeg komme med et bud, vil det se således ud : 70/30 eller 75/25 til Zenith - i forhandling om de 12,5 millioner $ i skattefradrag af produktionen, og den kommende PSC (Production Sharing Contract for Tilapia II)

Aqualight 🇩🇰🇳🇴



Redigert 30.10.2023 kl 13:31 Du må logge inn for å svare
Svartsyn
19.07.2021 kl 21:06 7211

Hei Aqualight.
Tar meg en øl jeg også, mens jeg ser you tube videoen som viser Zenith sin olje som blir pumpet ombord i et skip, etter salg.
Et herlig syn, får håpe vi skal laste mange slike.
Tunisia -dealen begynner å se bedre og bedre ut i mine øyne.
Det er kjøpt for "lommerusk" (småpenger).
Ha en flott kveld alle Zenithere.
Aqualight
19.07.2021 kl 22:25 7133

Hej Svartsyn,

Skal jeg sende en ramme eller 2 op til dig, (24 stk. Carlsberg - Tuborg eller Royal ) så sparer du både 2000 kr og har til et par YouTube videoer 😊 ( ja overdrivelse fremmer forståelsen siger man)

Det er faktisk en af de vigtigste opgaver at få solgt sin olie - ellers er den jo bare i tanken, og det kommer der ikke mange $ på bogen af -

Jeg håber at faldet i dag, var det - og at det ikke skal fortsætte et par dage endnu.

God aften ude i Zenith land

Aqualight 🇩🇰🇳🇴
Svartsyn
19.07.2021 kl 22:52 7294

Hei Aqualight.
Takk for tilbudet, men drikker så lite øl at det kan jeg nok ordne selv i Norge.
Men innrømmer at det var et deilig syn å se vår/Zenith sin olje bli lastet på skip etter salg.
Tror det er mange som ikke skjønner betydningen av dette.
Tror forøvrig at vi har en vanskelig høst foran oss på børsen.
Det gjelder ikke Zenith spesifikk men alle aksjer.
Det har steget litt mye på "luft" i mine øyner.
Mitt valg er dog slik,at ved videre nedgang skal snittprisen på mine Zenith-aksjer bli enda lavere.
Jeg har de lange brillene på, og min "time-liner" er sikkert
langsommere enn 98% av Zenith sine aksje-eiere.
Og en liten tanke til slutt. Selv når du ligger å sover strømmer Zenith oljen opp av brønnen. 24/7
Opp på 1000 fat/dag så .vet du resten.
Ha en fin kveld..alle som en.
Nano Rekyl
20.07.2021 kl 10:08 7125

God dag!

Jeg satt å hørte på den siste IC fra Zenith, og det som egentlig overrasker meg er Nigeria og størrelsen på feltene der i forhold til felter i andre land! Felt i Nigeria er jo 10 gangen i forhold til andre land, dermed skjønner jeg hvorfor han egentlig vil inn der å ha noen produserende oljefelt! Som det er nevnt av andre skribenter så holder de på med 12 forhandlinger og er veldig nærme til å lande en av disse 12!!! Om jeg ikke misforstod det han sa så snakker vi om minst 3000 fat om dagen? Det er jo hinsides økning om dette er tilfelle! Da snakker vi om et lite felt i nigeriansk målestokk! At AC skal lykkes med en avtale i Nigeria er jeg sikker på. Jeg var ikke så fornøyd med at Zenith skulle operere i Nigeria, men har skiftet mening der i forhold til volum av produksjon!

PS kikket også på et tankskip som lå til kai å lastet opp olje fra Zenith sine tanker🛢🛢🛢💰💰💰

Ha ellers en fin fin børsdag alle sammen!

Stockdance
20.07.2021 kl 10:30 7084

Jeg kopierer fra tråden til MarketGunsling hvor han siterer AC fra forrige IC:

"At the moment we have 12 negotiations in Nigeria and we are confident that one of them at least will be completed in the not too distant future."

"I want to note that we were discussing in other countries marginal fields producing 200-400 bopd with some potential upside but in Nigeria the minimum negotiation that we are having at the moment is for 3,000 barrels. In Niigeria the definition of marginal fields starts at anything below 17,000 barrels. So there is marginal and marginal – a field producing 8-10,000 barrels is called marginal in Nigeria due to the amount of oil they have but this would not be called marginal in other parts of the world."
Herbius
20.07.2021 kl 16:52 6927

Det store spørgsmål bliver så, hvor mange % får vi 💰💰💰

Herbius
20.07.2021 kl 17:11 6885

Det går vores vej ser det ud til

MarketG, thanks for alerting us to the Africa Intelligence article. As we know from previous experience AI are fond of dishing dirt and not always based on verifiable evidence. However, this article appears credible.

Your conclusion that Teresa Goma is being shown the door appears correct from this and other sources and should therefore remove one of the potential obstacles to a conclusion of the Tilapia deal. The following improved translation extract [ as you say, Google Translate is useless] seems to sum up the situation:

“Nothing is going well at the Ministry of Hydrocarbons between the new holder of the portfolio, Bruno Jean Richard Itoua, and the DG of Hydrocarbons, Teresa Goma. Reputedly very close to Denis Gokana, the special adviser to President Denis Sassou Nguesso on hydrocarbons, Goma can no longer stand the vexations of her minister, who does not involve her in any of the strategic reflections, nor in any of the hearings he has been holding since the end of May with the main players in the oil sector.”

The article also implies that Bruno Itoua intends to replace the CEO of SNPC and makes specific reference to the MKB Fields about which I have posted [ eg 10.07.20] suggesting it, or part of it, as being the most likely candidate as ZEN's JV target after Tilapia. The translated extract is as follows:

“The minister [Bruno Itoua] reproached him [Maixent Ominga, CEO of SNPC] in particular for not having developed the MKB licence operated by SNPC and above all for not having been able to put the company's financial situation in order.”

Hopefully Donatien Mpika, ZEN's Country Manager, and AC, have direct access to Itoua, so news of Tilapia, and maybe MKB or an alternative, may not be too far off.
AGEOS
Aqualight
21.07.2021 kl 16:14 6647

Fantastisk med de billigere aktier, tak for dem - skulle nogle have glemt at der er store nyheder og RNS på vej - så her en påmindelse -

Aqualight 🇩🇰🇳🇴
Herman*
21.07.2021 kl 16:31 6613

Hvilke nyheter tenker du på da? Nigeria?
Aqualight
21.07.2021 kl 16:46 6579

Blandt andet - samt at der på fredag er ministerrådsmøde i Congo - samt opstart i Tunesien indenfor kort tid -

Il se tiendra ce Vendredi 23 juillet 2021 à 10h00, en présentiel, au palais du peuple, le Conseil des Ministres, sous la très haute autorité du Président de la République, Chef de l’Etat, S.E.M Denis SASSOU-N’GUESSO.

Aqualight 🇩🇰🇳🇴
Redigert 21.07.2021 kl 17:04 Du må logge inn for å svare
kaunis
21.07.2021 kl 17:19 6569

Ville bare si at jeg er veldig glad for at det er noen som gjør så mye for oss andre i innhentingen av opplysninger og gode diskusjoner med de beste intensjonene for at alt er så riktig som mulig. Klart det er veldig viktig at vi har opplysninger og at de er til å stole på og at noen er gode, på å snakke med AC/korrespondere skriftlig også. Det er nesten ikke til å tro at vi ligger så godt an til å kunne få tilgang til for oss, på store oljefelt, eie dem og drive dem, med mest mulig nytte også for lokalbefolkningen og landet vi er i. Det nok noen humper i veien fremover, men det må vi tåle. Jeg tror som flere at kan ZEN få et godt rykte på seg for å vise lokalbefolkningen oppmerksomhet og likeverd, vil det gi god sikkerhet for alle som arbeider i ZEN og for ZEN. Vi er no kommet så langt i utviklingen at vi kjenner selskapet godt og vet hva den nære fremtid vil bli brukt til og til de muligheten som ligger foran ZEN. Kursen gjenspeiler den usikkerheten noen føler, men for helheten av alt som er på gang, er de opplysningene som er kommet bordet ikke til å misforstå, ZEN er i en bedre situasjon i Kongoproblematikken, men noe tid vil det nok ta. For de som har troa på at dette vil gå ZEN sin vei, er det bare å laste opp på disse utrolige lave kursene.
Stockdance
21.07.2021 kl 19:52 6447

Det ligget litt i kortene dette her at man ikke skal komme brasende inn i fremmed manns hus og tro man er litt av en kar. Er man derimot litt ydmyk og viser respekt og evner å samarbeide er det rart hva man kan få til. Når den ene etter den andre går hjem er du snart den eneste igjen som blir invitert på middag. Når husverten sliter med dårlig råd og trenger penger for å kjøpe ingredienser er det vel da også naturlig at han vil spørre deg pent om du kan tenke deg å bidra. :)
Aqualight
22.07.2021 kl 20:33 6176

Nå, ovenpå dagens tilfredsstillende RNS, vedrørende CPR - ved jeg jo ikke om der er plads til lidt mere godt nyt? Men here goes -

Produktionstallene fra SLK og EZZA, for perioden 12/7 - 18/7 ser således ud :

7683 Boe i alt
45% til firmaet = 3457,35 Boe i alt (ca 494 Boe pr dag)
Ved 65$ bliver det til 224.727,75 $ (1.995.210 nok kr. for de 7 dage) eller 285.030 nok kr pr. dag.

EZZA havde for perioden sit peak på 733 Boe
SLK havde sit peak på 570 Boe

Jeg tilskriver med tilfredshed 1.995.210 nok kr. før udgifter til den samlede pulje.

Tallene fra EZZA, var dermed ikke kun en engangs fornøjelse, hvilket rykker en del ved de kommende indtægter.

Link til ETAP - http://www.etap.com.tn/fileadmin/prod_jour/Brut-120721.pdf

Rigtig god aften, både til de nye investorer samt dem der valgte at holde en pause og realisere på dagens RNS.

Og et lille ps. NEJ jeg er ikke skuffet over dagens melding, jeg mener det er meget positivt at AC faktisk holder den aftale med CPR, som han har lovet - jeg har ikke fin læst dokumenterne endnu, men jeg er overbevist om at der kommer opdateret tal, samt at denne første melding er skrevet meget konservativt , belært af fortiden. Hvis man stadig ikke kan se købssignalet, så kan jeg desværre ikke hjælpe yderligere - ROB er på vej med opstart indenfor 15 - 20 hverdage…

Aqualight 🇩🇰🇳🇴
Svartsyn
22.07.2021 kl 20:50 6249

Hei Aqualight.
Klarte ikke å la den "berømte" 10 øringen være i fred idag.
Kjøpte meg litt til opp,fra morgenen.
Det er ikke lenge før andre oppdager dette "caset" nå.
Vi får bare la andre ta del i moroa fremover, det skal bli en spennende høst. Det er udiskutabelt.
Og for et hvert fat mere opp av bakken , gjør veien mot at dette "caset" går på skinner kommer nærmere og nærmere.
Noen stempel til nå,så er vi på vei mot..........?
Ha en flott kveld alle Zenithere.
Oilinvestor
22.07.2021 kl 21:28 6244

Jeg ser i rapporten så tar de kun med Ezzaouia og ikke El Bibane og Robbana.



« Candax commissioned an independent reserves evaluation, as of December 31, 2019, for the contingent reserves (1C) of El Bibane which evaluated remaining oil in place as 25.7 MMSTBO and 6.5 BCF of natural gas»


Robbana
« Candax commissioned an independent reserves evaluation, as of December 31, 2019, for the contingent reserves (1C) of Robbana which evaluated remaining oil in place as 10.99 MMSTBO. The study noted specifically noted that the “Middle Triassic sandstones of the Ras Hamra formation present a very significant ‘high-risk/high reward’ exploration objective.”

https://newsweb.oslobors.no/message/531773

Da bør 2P overstige dagens 2P på 6,27Mboe…(?)
Aqualight
24.07.2021 kl 17:35 5808

Du har fuldstændig ret Oilinvestor -

EZZA + Italien pt. : 6,274 MBOE
Robbana : 10,99 MBOE
El Bibane : 25,7 MBOE + (6,5 Bcf)
SLK : 4 MBOE + (1,9 Mcf hver 7 dag = 7,6 Mcf pr. 28 dag)
TLP ll : 50 - 300 MBOE

Tillæg så evt. :
Nigeria? 3000 BOE/d

1000 Boe/d - fra ENDNU et felt i Congo, her fra RSN den 12 Feb - 2020 : https://www.lse.co.uk/rns/ZEN/potential-acquisition-of-major-production-asset-anka234ck4gfo2z.html - Zenith expects will be repaid within a timeframe of 2-3 months once production has successfully been restored using a conservative oil price benchmark of US$40 per barrel.

Så det er ikke hverken Reserves eller triggere der mangler i den meget nære fremtid -

Aqualight 🇩🇰🇳🇴
Herbius
24.07.2021 kl 19:37 5701

Dejlige tal AQ 💰💰

Ved salgs pris ligger vi på 12-15 $ fattet, da det er onshore.
Så kan folk bare regne løs 💰💰
X-43 scramjet
24.07.2021 kl 20:08 5661

Ønsker oss alle lykke til og vi endelig ser gode resultater og kursen stiger opp som fortjent. Holder godt på aksjene nå. Zena bygger broer til en fin fremtids investering nå.
Oilinvestor
24.07.2021 kl 21:18 5612

Offshore ligger prisen på proven på 3-5 dollar fatet.
Det gir en verdi på 2P = 0,80- 1,36 kr pr aksje (ikke tatt med SLK eller Congo)

Dine tall vil da gi:
2,7- 3,2 kr pr. Aksje. Jeg tror dine tall er for høyt.

Uansett, caset er betydelig derisket med dagens produksjon og 2P reserver.

Nigeria oppkjøp og endelig tildeling av Tilapia II vil løfte kursen betydelig og Zenith beveger seg vekk fra Junior player til mid size selskap.

Husk selskapet starter workover aktivitet i Tunisia nå i August og vil pågå ca. 60 dager.

Robbana, som er selskapet første offshore lisens, vil bli borres senere i år. 500-600 boe/d er target .

Aqualight: vil du påta deg å lage en ny oppdatert trigger liste/oversikt? (Til nye, nyskjerrige og eksisterende aksjonærer)
Siden du kjenner selskapet ?
Redigert 24.07.2021 kl 21:20 Du må logge inn for å svare
Svartsyn
24.07.2021 kl 21:50 5621

Glem tallene for en stund.
Konkretiser det hele ned ,og si det har aldri sett bedre ut dette "caset".
Det at vi har solgt "vår" første oljelast fra Tunisia,det tror eg ikke folk helt skjønner betydningen av.
Enkel forklart fra konkurskandidat til en DERISKET oljemygg som nå virkelig står foran noen utrolige momenter,som kun er avhengig av godkjenninger,stempel for å starte en utrolig ferd.
Ta det med ro , det ordner seg nå.
Oilinvestor
25.07.2021 kl 14:55 5263

3-5 dollar er ved oljepris på 50-70$ dollar fatet.
Herbius
25.07.2021 kl 15:22 5220

Ja men har vi off-shore eller on-shore ??
Oilinvestor
25.07.2021 kl 15:36 5209

Offshore.

Har du en konkret kilde som du kan referere til at onshore har en såpass mye høyere prising enn offshore?

Redigert 25.07.2021 kl 19:52 Du må logge inn for å svare
Herbius
25.07.2021 kl 18:32 5045

Tror du skal undersøge lide nærmere hvad du har købt aktier i 👍👍👍

On-store er altid dyrere, da alt andet er billigere ind Off-shore..
Men det burde en Oilinvester vel vide 🙈🙈
Herbius
26.07.2021 kl 18:53 4666

Dejlig dag, noget er igang 😃

Tunisia CPR ReportToday 15:12
The “2021 CPR” released via RNS on 22.07.21 provides an independent evaluation of reserves for assets in Italy and Tunisia [in part] in compliance with NI 51-101 Standards of Disclosure for the Canadian O & G Industry. The Report contains significant information of which that relating to Tunisia is of particular interest as it concerns immediate and medium-term prospects of increased production The following comments are therefore confined to those aspects alone.

AC in his RNS comments emphasised that this Report does not include 2P reserves for our 45% Sidi El Kilani Tunisian interests. In addition, from having assessed the data on which this CPR is based I have no doubt that our 100% interests in both the Robbana and El Bibane Fields are also excluded All three are described on the ZEN website as being subject to future CPR's. The Tunisian element of this current CPR is therefore based wholly on our 45% interest in the Ezzaouia Field, the significance of which includes the following:

O & G Reserves [F1] Ezzaouia
Total Proved Reserves of light and medium oil [including solution gas] 242 MSTB [1000 Stock Tank Barrels] Net, ie 242,000 bbl. These reserves are defined as “Developed Producing” implying they are expected to be recovered from completed reservoir intervals open at the time of estimate, ie from current producing wells [4 producing, 9 non-producing]. The calculation will have been based on data from production volumes to date and projected decline rates. With current production at over 700 bopd gross [ref ETAP website] that Total Proved Reserve [presumed to be 45%] is equal to only two years production, implying the exclusion of production enhancement potential from those Reserve calculations. The 242,000 bbl of Proved Reserves appears therefore to be an extremely conservative figure. Production optimization and associated workover activities by MARETAP, the joint operating company, are presumably currently in progress as evidenced by recent fluctuations in daily production numbers.

Total Probable Reserves of light and medium oil [including solution gas] 2,593 MSTB Net, ie 2,593,000 bbl. Note, these reserves are not defined as “Undeveloped”, which implies they are expected to be recovered from known accumulations without significant expenditure ie new wells, or interventions of similar cost. Net present value [netback], before corporate tax but after deduction of royalties and development, production and well abandonment costs, is estimated as 2.593 Mbbl @ $24.41 per unit bbl = US$63,303,000.[ref pp 5] The program of field operations intended to exploit these reserves is integral to the “New Concession” currently awaiting parliamentary approval.

Prospective Resources [F2] Ezzaouia
Defined as “Resources other than Reserves” for the Ezzaouia Concession as “Risked Gross Volume of 32,282 MMscf [million standard cu ft natural gas] Ref pp 17 of the CPR but pp 2 of the F2 Report dated 14.07.21 as lodged on SEDAR. No value is given but estimated netback at $3.12/boe @ 6 Mscf/1boe = US$16,786,639 for total gas sold.
This refers to the gas resource previously exploited by Candax and utilised at the now defunct SEEB Gas to Power Facility.

The combined O & G, F1 & F2, Reserves & Resources of ZEN's 45% interest in the Ezzaouia Field therefore has an approximate netback value of around US$80million and that is without the longer term prospect of the deep Triassic play.

AGEOS
Nano Rekyl
26.07.2021 kl 19:20 4585

Godt å se deg i sving igjen, Herbius! Blir nok noen spennende uker/måneder i Zenith fremover!

Håper din lever ikke har tatt skade etter EM!

Ha ellers en god aften! 🛢🛢🛢💰💰💰
Herbius
26.07.2021 kl 21:54 4438

Haha kun lidt 🙈🙈😂😂😂


Ja det begynder og ligne noget, men vi er kun i den spæde start 👍👍👍💰💰💰
Bare nyd det de næste par år 👍👍😃😃

Tusind tak og i lige måde 😃
Aqualight
27.07.2021 kl 00:33 4299

Produktionstallene fra SLK og EZZA, for perioden 19/7 - 25/7 ser således ud :

6634 Boe i alt
45% til firmaet = 2985,3 Boe i alt (ca 426,5 Boe pr dag)
Ved 65$ bliver det til 194.045 $ (ca.1.720.000 nok kr. for de 7 dage) eller ca. 245.715 nok kr pr. dag.

Tilskrivningen er før udgifter -

Aqualight 🇩🇰🇳🇴
kim2002
27.07.2021 kl 15:48 4089

Noen av de seriøse som selger i dag? Jeg sitter fortsatt godt plantet med 8,6.mill.
Aqualight
27.07.2021 kl 15:52 4106

Jeg er ikke på salgsvognen, jeg er på købsvognen -

Dagens fund var denne, fra 6.15 min, der får vi lige 50 sec. Positiv opmærksomhed, han ser et first target på 1,9 Pence i indenfor den næste måned - https://www.voxmarkets.co.uk/articles/trader-s-cafe-with-zak-mir-bulletin-board-heroes-july-27-0fb44ed/

Aqualight 🇩🇰🇳🇴
Gullit
27.07.2021 kl 16:02 4096

Du finner det meste… takk for info, kommer nok på radaren til flere. Mulig med gode kjøp på slutten av dagen, alltid litt gevinstsikring..
Gullit
27.07.2021 kl 16:53 4123

Er ikke det ganske heftig mål.. 1,9 pence er vel over 2 kr??
Oilinvestor
27.07.2021 kl 16:58 4107

0,23 øre
Aqualight
27.07.2021 kl 17:53 4101

Sakset fra LSE & tak til Florida - fint opsummeret på få minutter :

Currently 12 deals in the pipeline with a minimum of 3,000 Barrels p/d, Nigeria alone. Four additional deals in Congo, besides Tilapia and a deal with Fleet Energy for 2,000 Barrels p/d still on the cards. Any one of these is a company maker, not to mention approval for SLK (Tunisia) or Ezzaouia expansion or El Bibane expansion or BCRA credit rating upgrade in the next few weeks. All looking good.

Aqualight 🇩🇰🇳🇴
Gullit
27.07.2021 kl 18:39 4031

Oilinvestor skrev 0,23 øre
Ok. Fikk opp 2,32 på nettet. Men da flytter vi komma en plass da..
Aqualight
27.07.2021 kl 20:37 4278

Så er der møde i ministerrådet igen i morgen den 28 - kl. 10.00. Så ser vi om der ikke kommer lidt beslutninger vedrørende, noget olie - dagsorden er desværre ikke tilgængelig, men der er mange punkter der skal ordnes efter de ikke har været samlet i lang lang tid -

INFORMATION - réunion du Conseil des Ministres ce mercredi 28 juillet 2021, à 10h, au Palais du Peuple.

Aqualight 🇩🇰🇳🇴
Redigert 27.07.2021 kl 20:38 Du må logge inn for å svare
Nano Rekyl
27.07.2021 kl 20:39 4472

Takk AQ!