Zenith Energy target 50-80 øre

LATO
ZENA 02.01.2021 kl 00:40 31486

Jeg tror Zenith Energy skal reprises nå!

08.11 er det telefonkonferanse:

Vi venter:

News fra Tunisia og Nigeria!

Fremdrift fra CONGO!

Pluss mer..

Sjekk ut selskapet her: https://live.euronext.com/en/product/equities/CA98936C1068-MERK


https://investor.dn.no/#!/Aksje/S293/ZENA/ZenithEnergy


https://www.zenithenergy.ca/

Sluttkurs 2020 ble: 15,9 øre!

Mitt target er: 50-80 øre!

Lykke til!

Redigert 21.01.2021 kl 09:17 Du må logge inn for å svare
Skagi
13.02.2021 kl 21:17 1987

Takker for svar, har 2% av selskapet selv fordelt på mine selskaper og privat. Har sittet 1 årstid og benyttet de lave kursene til kjøp. Er svært takknemlig for den løpende informasjon du/dere gir. Har et langsiktig perspektiv på mine investeringer i Zenith.
Svartsyn
13.02.2021 kl 22:18 1889

Hei Aqualight.
Bøyer meg i støvet, og sier med 100% ærlighet. Tusen takk for alle timene du sitter med tallknusing og leting etter "nyheter" om selskapet.(noe jeg aldri har roen til)
Du er unikum.....
Det er hundrevis av lesere som får mere opplysninger enn de fortjener.
Det er en rolig kveld med løvbiff og rødvin, og noen tanker om at livet er mer enn aksjer.
Men jaggu er det moro også.
Vi/Zenith står foran utrolig spennende tider.
Et råd til "noen" , for å være i denne aksjen, må man IKKE sitte å se på R.T.kurs på aksjen hver dag,det er å kaste bort livet på " en trist måte".
Nyt dag og tenk som skilpadden ,et steg på frem er et steg nærmere "målet"
Ha en koselig kveld alle som en


Bull dog
13.02.2021 kl 22:50 1814

Tommel opp for god informasjon. Jeg prøver å nå målet om 1 mill aksjer før det fort kan bli for dyrt. Det burde det vært forrige uke!
Bull dog
13.02.2021 kl 22:57 1800

Tommel opp for god informasjon. Jeg prøver å nå målet om 1 mill aksjer før det fort kan bli for dyrt. Det burde det vært forrige uke!
Svartsyn
14.02.2021 kl 00:39 1687

Hei Bull dog , etter IPUen burde det vært 15-17 øre, men slapp av neste rykk er opp til 20 -25 øre.
Ting Tar Tid ......Tunisia. stemplene godkjent,så er alt på skinner.

Aqualight

Jeg må også få rose alle fantastiske innleggene du poster. Har vært i mange aksjer men jeg har aldri opplevd den kunnskap du besitter og som du poster til oss andre som kanskje ikke vet så mye om ZE. Selv med din fantastiske kunnskap så får jeg heller ikke inntrykk av at du hausser aksjen, men du kun poster fakta og så er det opp til hver enkelt å gjøre seg opp en formening om det du skriver. Her er det mange som har noe å lære av AQ om ikke å hausse aksjen. En skulle nesten tro du hadde innside informasjon om ZE :-) Det er helt fantastisk å lese det du skriver og den kunnskap du besitter. Så får vi håpe at dette blir en realitet også
Redigert 14.02.2021 kl 10:24 Du må logge inn for å svare

@benreddik

Velbekomme og tak for din ros.

Jeg afsløre allerede nu at jeg IKKE har nogen innside info, jeg har nok en smule erfaring indenfor dette område, og jeg bliver hverken fattigere eller rigere af ikke at dele den information, der nu er tilgængelig, min inspiration kommer fra Panoro energy, og specielt Fluefiskeren som har det firma helt under huden, og som hjalp mig med god konstruktiv info, allerede på et tidligt stadie og overbeviste mig om at her kunne laves mange penge, og sådan blev det,(og ja der var også meget usikkerhed og ventetid) købte ikke på bunden, og solgte ikke på toppen, men jeg fik mine penge rigtig godt forrentet, skal vi sige det sådan....... jeg har pt. kun en meget lille post i Panoro. Men i hvert fald en stor tak til specielt Fluefiskeren.

Om det bliver til realitet det hele, indtil videre ser det sådan ud, men selvfølgelig kommer der bump på vejen, ingenting er "bare lige" men heldigvis er AC ikke en CEO som giver op, og heldigvis har han mange kontakter som han kan trække på, hvis tingende begynder at gå skævt. jeg har ikke oplevet en CEO før, som har valgt at opholde sig så mange måneder i et land for at lande "én" aftale (læs bare en hel håndfuld, for det er min overbevisning)

Aqualight 🇩🇰🇳🇴
Herbius
14.02.2021 kl 15:26 1243

Jeg må også rose AQ 👍👍👍👍👍

Jeg er nok lidt mere hurtigt i det røde felt ind dig, men vi har dælme også haft vores kampe herinde med mange tåber 😂😂😂💰💰

Vi må håbe de lykkes stort, det ser bedre og bedre ud 🙏🙏👍👍💰💰

God dag til dig 💰

Ja,vurdererte en stund og rename vår yngste sønn til Aqualigt,men kunne ikke enes med min kone,så det ble hunden i stedet😁👍

SÅ, Tror jeg også Aqualight har fået den ros der skal til, for resten af 2021.

Det er godt der er nogen der får lidt ud af at læse med.😊

Aqualight 🇩🇰🇳🇴

@Herbius

Tak og i lige måde (det ved du) og kampe, jo der har vist været en enkelt eller 80, men du har altid stået fast på de “langes” side uanset. 👍

Det bliver interessant at se hvor længe vi skal drikke morgenkaffen i morgen, med en mulig RNS kan det godt trække en smule ud.......

Aqualight 🇩🇰🇳🇴
LATO
14.02.2021 kl 19:00 938

Bra jobbet med å finne god info, takk.

Hva kan vi forvente av triggere i feb og Mars nå?

Tunisia
Nigeria
Ytterligere news rundt CONGO?

Hvilke kursmål kan vi forvente?

Har aldri hatt flere aksjer. Så utrolig spennende om vi får noen kraftige rally.
Herman*
14.02.2021 kl 20:08 834

Jeg vil tro tro at en positiv melding fra Tunisia vil ha en helbredende effekt på "nervøsiteten" i aksjen, og vi kan kanskje se frem til mindre svingninger og høyere volum. At vi skal over 20 øre på den avtalen er vel ganske sikkert, men det er jo bare en begynnelse på en lang nyhetsstrøm de neste månedene.

Tunisia er vel veldig avhengig av hvordan det går med det politiske. Der er fortsatt mye uro, men så snart problemene er ordnet opp i vil vel et møte i Comité Consultatif des Hydrocarbures of the Republic of Tunisia være rimelig på agendaen skulle man tro. Ingen ekspert på hvordan de står til med regjeringen der nede nå, for alt jeg vet kan det være orden i sakene nå.