B R E A K I N G N E W S


REF WEBINAR I OKTOBER HOLDT AV WISEKEY (SOM HAR INNGÅTT AVTALER MED ALLE SOM VAR DER, INKL DD/LIFE. DE ENESTE SOM IKKE HADDE OFFENTLIGGJORT NOEN FORM FOR KONTRAKT med noen der var IATA !!!!!)

ISTEDET FOR WISEKEY (som annonserte nytt webinar i januar) SKAL istedet IATA HA WEBINAR !!!!! (Snakk om å få bekreftelse på det alle forstod, men som nå skriftelig er bekreftet)

(DE GÅR SÅ LANGT SOM Å SI MED PARTNERS..........DO THE MATH)

DE SKAL HA ET WEBINAR 12. JANUAR FOR Å PÅVIRKE MYNDIGHETER YTTERLIGERE FOR PRESENTASON AV SITT DIGITALE OPPLEGG FOR WHO OG ALLE TOPPENE I GENEVE (som er knutepunkt for en rekke beslutningstakere)

TEMA:

What role will verifiable credentials play in safely bringing back air travel? How can this GAME-CHANGING technology enable airlines and governments to navigate and comply with evolving health requirements, and at the same time, rebuild passenger confidence in air travel?

Join us on January 12 as we host our PARTNERS, the International Air Transport Association (IATA), to discuss these critical questions and their ‘Travel Pass’ project.

We’ll cover:

The challenges facing governments and airlines in safely bringing back air travel
The IATA & Evernym solution: ‘Travel Pass,’ a privacy-preserving and highly secure contactless travel solution for sharing travel documents and TEST/vaccination results with airlines
Learnings and insights from previous Evernym pilots at major airports
Upcoming live pilots involving IATA and several major airlines
How airlines and test centers can get involved

LES SÅ ØYET BLIR VÅTT HER;

https://www.evernym.com/webinar-iata/

DETTE SER UT TIL Å BLI DEN PERFEKTE STORM- ENDELIG ET OPPLEGG SOM VIL SETTE EN ENDELIG STOPPER FOR IMPORTSMITTE OG SOM IVARETAR FORNØYDE OG TRYGGE PASSASJERER- DETTER ER VERDT MANGE MILLIARDER FOR FLYINDUSTRIEN......

IATA representerer 3,4 mrd årlige passajsjerer(2017)-82% eller 290 av verdens globale flyselskaper ................


Hvis noen lurer på hva det vil bety å få igang global luftfart igjen:

"24. mars kom IATA med en prognose som anslo tapt omsetning på $252 milliarder (NOK 2642 milliarder), en nedgang på 44% fra 2019. De la til grunn at omfattende reiserestriksjoner kom til å vare i tre måneder. De oppdaterte tallene reflekterer at krisen er blitt betydelig dypere og tar utgangspunkt i følgende parametre:
Omfattende reiserestriksjoner som varer tre måneder"


AKJSEKURS OG MCAP(500mill) PÅ LIFECARE SOM EIER 25% AV DD BØR GÅ TIL HIMMELS KL 09:00 MANDAG 04.01.2021 PÅ DENNE NYHETEN....

(Får de 1 kr pr test tjener de 850 millioner bare i 2021)(Får de 10 kr pr test tjener de 8,5 mrd i 2021).

Til info::
En antigen hurtigtest med 62-70% nøyaktighet selges i dag for 5 dollar(43 kroner).
Hva markedet vil betale for en Poc test med 99% nøyaktighet vet ingen andre enn IATA


.....say no more-good luck..... nå bør lifecare aksjen bokstavelig talt "FLY" til helt nye høyder......OG TIL MÅNEN.......... uten returbilett !!!!

..... og husk at dette gjelder kun IATA......så kommer hele verdens befolkning i tilegg som også må ha pålitelige tester i flere år fremover..... tja hva skal vi tippe kursen står i på rimelig kort sikt ???? Diabetes delen er enda ikke regnet inn som nå hvert øyeblikk hugger til med nyheter da teknologien((godkjennning av Poc tester) er den samme som covid test..... som også er et verdensmarked.......Dette ser svært lyst ut må jeg si:)

Snakk om nyttårsrakett.....hahahaha

Undervurder aldri tyske industriselskap.DD er i ferd med / kan bli et tysk industrilokomotiv- disse tenker stort og internasjonalt. som alle andre tyske kvalitetsfirmaer.

Gratulerer til DD- for en sinnsyk reise dette er med storaksjonær Lifecare på laget...
Redigert 21.01.2021 kl 08:59 Du må logge inn for å svare
Computum
16.02.2021 kl 00:37 1465

Det virker som noen her har problemer med å forstå store tall.
For å sette det i perspektiv er Norges dyreste kulturbygg, Nasjonalmusset kostnadsberegnet til 6 mrd kroner. Det er et gigantisk prosjekt og en stor investering selv for landet. Det sier seg selv, som bj111 er inne på, at det må mer enn opphaussede småinvestorer til for å retferdiggjøre så store selskapsverdier.
Dubois
16.02.2021 kl 01:50 1379

Når elon musk kan bli verdens rikeste mann på et selskap som ikke tjener penger, er ikke oppblåste markedsverdier uvant for aksjemarkedet.
Ahmed1
16.02.2021 kl 02:08 1360

For å ikke nevne markedsverdien til NEL. 44 mrd NOK...
rosgun
16.02.2021 kl 02:52 1318

For de som har kunnskap og som gidder å lese og forstå norsk evt bruk av googletranslate har forlengst fått med seg at eierskapet i DD skal finansiere sluttutviklingen av Lifecares sencell teknologi.....

Avtalen er at DD utvikler det gratis og at Life har fått eierandel i DD på 25%.....

Mao en «kanonavtale» som er iferd med å materialisere seg.......og som derfor ikke forståelig nok rettferdiggjør noen emisjon...

Hurtigtesten kommer nå ila februar.....da IATA ruller ut sine travelpass i månedsskifte feb/mars.....

Poc tester er nå godkjent og en melding på at hurtigtesten til DD også er godkjent trenger faktisk ikke å komme, da den ikke er meldepliktig for Life da de kun er aksjonær i et vanlig firma (DD)........

Meldingen igår var egentlig et signal på at covid testen også er godkjent. Selve poc teknologien som er nyheten her..... den gjelder flere firmaet og produkter...

Det står faktisk på slutten av meldingen - svart på hvitt!!!

At noen har misset dette er ikke overraskende. Dagens aksjonærer er fortsatt en gjeng med hodeløse høns som baisser og hausser uten engang å gidde å lese...

Skremmende egentlig- nå holdt alle kjeft og flere bør lese alle mine tråder og tips..., deretter setter jeg pris på om også andre gidder å grave og linke opp det de kan finne av interessants koblinger.

PS: Det er lov å ta feil, men kunnskapsløs og enkle makt uttalelser er bak mål og under beltestedet.... Hvorfor ikke hjelpe hverandre med å bli søkkrike istedet??!

Alle tjener jo på det?

Mvh

Rosgun (som nærmer seg 6 sifret)
Kaloix
16.02.2021 kl 03:02 1301

Diabetes gåten er i ferd med å bli løst av et norsk biotek selskap og dette er alt du klarer å komme med? Hvorfor skrive noe som helst på en dag som virkelig kan endre alt når det gjelder diabetes? Du har jo tro på PHO, et norsk biotek selskap som pr nå er verdsatt til ca 3 mrd kroner mot Life som er verdsatt til ca 520 mill kr. Kan du ikke glede deg over fremgang bare fordi du ikke har aksjer i dette selskapet? Jeg gleder meg over PHO, blå lys teknologi mot blærekreft er bra, jeg håper de lykkes og det selv om jeg ikke har aksjer der.

Ingen overraskelse at kloakkrottene nå kommer krypene, det er som forventet.. Ignorer dem, og nyt veien videre med Life/DD.
kaunis
16.02.2021 kl 07:52 1062

HEhe hodeløs du, bare seg deg selv i speilet og så på kursen til selskapet etterpå, da forstår du hva hodeløs er.

"Diabetes gåten er i ferd med å bli løst av et norsk biotek selskap"

At "diabetes gåten er i ferd med å bli løst" av LIFE var nytt for meg. Det jeg mener noe om i mitt innlegg er selskapsverdi. Det må vel være lov? Gratulerer forresten med flott oppgang idag. Jeg har ingen problemer med å ønske et selskap, med et produkt som vil være til stor hjelp for mange, alt godt.
kaunis
16.02.2021 kl 10:35 801

Tror rådhuset blir som en hytte om noe tid.
bj111
16.02.2021 kl 10:43 749

Jaja dette har vi da sett før Computum men vi får se og lære som enkelte skriver :-)
rosgun
18.02.2021 kl 05:02 397

Her tok kompendium nok en gang feil- nok en short elsker... Ble stiile fra deg i Polight også etterhvert...:)