AOW - Morgenrapport fra Apollo Markets Oppgradere til kjøp


Analyse oppdatert 17:09 30. des. 2020

Signal: Kjøp

Kursmål: 14

Stop loss: 7,50

Antatt tidshorisont: 3 - 25 dager

Aker Offshore Wind har etablert en stigende trend og er dermed i en periode med sterk utvikling. Aksjen er imidlertid kraftig overkjøpt, noe som gir økt risiko for en reaksjon tilbake. Et evt. fall ned mot bunnen av trenden (i dag ca 8 kroner) vil være en naturlig kjøpstrigger. Vi oppgraderer AWO til kjøp.
Redigert 21.01.2021 kl 09:40 Du må logge inn for å svare
Sirius1
05.01.2021 kl 15:54 6921

Alle nervøse som vil sitte lenge. Zoom ut chartet siden oppstart og se utviklingen. Det er null og niks bekymringsverdig ved de siste dagers nedgang. Helt naturlig! Sitter stille og gleder meg til årene som ligger foran! :-)
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare

Går det bra med deg eller? Er ikke mye her om dagen jeg og hvorfor skal jeg holde kjeft? Siste mulighet nå og kjøpe under 10? Screenshotta denne og skal komme tilbake til den drøye påstanden om noen uker :) Hvorfor er dere så defansive? Tåler dere ikke noen kritiske røster som tror at aksjen skal ned? Du tror siste sjangse og kjøpe under 10. Jeg tror siste sjangse og selge over 9kr blir denne uken. Kan fort hende vi er nede på 8kr denne uken også. Men kun tiden vil vise :) Får bare håpe for dere at denne ikke går i rødt i 2-3 uker på rad uten en eneste grønn dag, slik den har gjort tidligere :)
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Veim
05.01.2021 kl 16:54 6799

Du husker godt du også, sist den gikk ned 13 av 14 dager. Horribelt. Men skal den det nok engang? Jeg tviler, godt mulig en ser flere dager i rødt her, men at fallet blir like stort tror jeg ikke. Uansett, langsiktig så skal en vel ha ro. Alt beror på om det skjer noe positivt de neste 3 måneder.

Skjer det ingenting i 2021 så er nok jeg ute også. Ikke fordi jeg ikke har tro på havvind eller aow, men da blir det for abstrakt, alle kan jo tenke at havvind blir stort i fremtiden, men at aow skal bli en stor aktør er jo opp til hver enkelt å tro. Selv ligger jeg midt imellom. Tror ikke de blir særlig store men kanskje en brukbar størrelse som de store kan samarbeide med om ulike prosjekt. Vi får se, spennende blir det uansett. Og mitt kursmål på 7 kroner før jul gikk inn med god margin, nå er neste 15 kroner for 2021.

Har god tid på meg, året har nettopp begynt. En av aows svakheter som aksje, er at det meldes ingenting, derfor så er det like logisk at kurs går ned som opp i mine øyne. Ned fordi de ikke har noe, opp fordi en tenker at de lander noe. En vrien aksje for en nybegynner. Lettere når jeg tenker på meg som en investor som er med på noe nytt, enn en som bare skal tjene raske penger (det var vel ditt mål med aksjer?).
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare

Jeg har det helt toppers, tapet er bare halvparten i dag i forhold til i går. Ikke ser jeg noe dramatisk svalestup. At folk som fikk aksjer utstedt selger seg ut nå for så å kjøpe tilbake på IKZ er helt naturlig. Kanskje jeg burde gjort det selv med de aksjene jeg har i Nordea? Kunne fått 20% flere aksjer, men det å se det lyse grønt 200% gir meg nesten mer.
Tell opp hvor mange selskap Aker og co er til sammen så skjønner du hvorfor det ikke er tid til å produsere nyheter hver dag. Samtidig holder de kortene tett til brystet for konkurransens skyld. Vil tro at vi har ca 3% av infoen om AOW.
Vi ser fremover og det bør du også begynne med.

« Får bare håpe for dere at denne ikke går i rødt i 2-3 uker på rad uten en eneste grønn dag, slik den har gjort tidligere :)» Jeg tror egentlig at du ønsker det. Hvor har du plassert pengene dine nå?

Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Marianne
05.01.2021 kl 17:48 6729

Aksjen steg over 50 prosent på få dager. Nå har den falt tilbake mer enn halvparten av dette. Problemet er at ingen vet om 7 er riktig kurs eller 12. Det hele blir litt opp i luften og håpe på det beste
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare

Kan noen fortelle meg hva type emisjon som kunne blitt tilbudt for nåværende aksjærer? Jeg er nok som flere og tenker at jeg skulle kjøpt mer men 6-7 kr begynte å virke høyt. Samle sammen og håpe mulighetene kommer
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Veim
05.01.2021 kl 18:05 6716

Ja dessverre. Til det kommer melding om noe mer konkret. Men mener det blir tullete å ha kjøpt seg inn i denne og ikke klare å vente noen måneder uti 2021 for å se om det landes noe. Hadde ikke kjøpt meg inn her om jeg skulle sittet til 2025 før en positiv melding. Men på sikt vil jeg nok redusere litt i aow, føler det er for sårbart, hva om de ikke får noe? Kan jo skje det også. Der vel anbud de er med på, men mulig de har gode kontakter og noen ess i erme. Alle spådommer har fått rett her inne, morsomt på et vis. De som spådde langt ned fra 12 kroner, og de som meldte høyt opp fra 5 kroner. Det svinger. Forundrer meg litt at aow ikke hadde noe mer krutt å komme med på sine første måneder, eller kanskje vare oppkjøp i PP nok krutt. Virket bare ikke like kraftig som mange av de andre grønne inkludert acc. Så litt skuffelser har det vært, men samtidig er det absurd å si, når jeg hører Peter Warren og andre finansfolk si at 10 prosent avkastning på 1 år er bra, da kan ikke jeg klage overhodet. Mer våkne opp og ikke klage. Lykke til alle sammen. Det gledes over at fallene på 10 prosent daglig ser ut til å være forbi.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare

Har ikke plassert dem noen annen plass en på konto! Eneste aksje handel jeg gjorde i 2020 var i AOW og var ganske fornøyd med 70% profitt selv om jeg skulle ønske jeg hadde mulighet og kjøpe flere en 18500 aksjer når jeg kjøpte. Men fikk jo en grei bit av kaka uansett. Nå venter pengene i disse urolige tider trygt på konto. Eier fortsatt fysisk sølv for ca 30 000 nok da og de selges ikke før Sølv er over 50 dollar unsen. Skjønner ikke hvordan folk tør og bare happe rundt fra aksje til aksje(virker mer som gambling i mine øyne). Jeg venter jeg rolig på en bra mulighet og tar ingen sjangser med pengene mine :)
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Sirius1
05.01.2021 kl 19:06 6610

Er det bare meg som synes det er rart at det begynner å bli krisemaksimering og nervøsitet allerede etter noen få dager med fall fra ATH? Jeg bare får det ikke helt til å stemme. For bare noen få uker var 8, 9 og 10 kroner nesten usannsynlig til nyttår. Mens nå er vi faktisk rett oppunder 10 kroner. Hva skjer? Jeg kan forstå det mer hvis man gikk inn på ATH at man synes det var litt kjipt i etterkant. Men også til de sier jeg bare: Se på trenden hvis du zoomer ut chartet.
Dette er ikke ment som et bedreviter-innlegg fra meg. Det er personlige refleksjoner, og jeg håper at mange som ikke trader og som ønsker å være langsiktige skal holde roen og holde seg til sin strategi uten bli FOR nervøs og engstelig ved korreksjoner. For de kommer det til å bli mange av fremover. Jeg ønsker å investere og ta risikoen ved å bli med på berg og dalbanen på noe jeg tror kan bli veldig stort. Jeg håper og tror. Og jeg tar risikoen! Da er det best å ikke la seg bli for stresset på røde dager. Jeg så for meg i dag at man kan være gira og nærmest euforisk på grønne dager. Og det er ikke noe galt i det. På røde dager tar man ett skritt tilbake og holder hendene unna og sier: "Okay okay, rolig nå. Dette har jeg sett før. Det ordner seg."
Så kan noen spørre meg: Hvordan kan man si at det ordner seg? Vet du det? Nei, jeg vet ikke det med sikkerhet. Men som nevnt over. Det er min strategi å satse og ta risikoen. Men da må jeg forsøke så godt jeg kan å holde meg til det, og ikke la følelsene gjøre slik at jeg fraviker fra strategien.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Veim
05.01.2021 kl 19:22 6566

Flott innlegg. Tror det kommer til å være nerver hos alle frem til noe konkret foreligger. Slik er det for meg, det må jeg bare innrømme. Ikke at jeg kjenner panikk. Mer som "jeg tror det når jeg får se det". Hvorfor det er slik? For egen del fordi jeg ikke har noen som helst oversikt over bransjen, kjenner til de store, og leser Ørsted på det meste som gjelder vind, da kommer tankene om at Ørsted kan vel begynne med akkurat samme som AOW om de ønsker dette, brått er ikke Aow så unikt konsept lenger. David mot Goliat. Tanker kommer og går. Det hjelper å lese forum, se gamle videoer med aow ansatte, siste julevideo fra Aker systemet osv. Sover godt om natten. Skal litt til for at følelsene tar helt overhånd, da måtte aksjen gått til 5 kroner, hadde nok solgt da, får være måte på svingninger også. Om jeg hadde kjøpt denne på 10 kroner? Tvilsomt. Men vet ikke hva annet jeg skulle kjøpt heller, som ny så er det gjerne slik. Holder meg derfor til aow.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Veim
05.01.2021 kl 19:27 6558

Kan jeg spørre hvorfor du plukket ut akkurat den? Interessant valg. Du må jo hatt tanker om at den skulle gjøre det bra da, både kort sikt og eventuelt langsiktig? Nå falt jo mitt valg også på den, har undret meg på hvorfor jeg tok den, tror jeg var lei av å prøve å trade, lei av å tro en hadde peiling når det kun var flaks om en var i aksje som gikk opp eller ikke.
Redigert 21.01.2021 kl 08:34 Du må logge inn for å svare

Vi avsluttet året tosifret, som jeg sa. Jeg trodde vel ikke at denne korreksjonen skulle bli såpass som den har blitt, men har fortsatt trua på ny ATH før uka er over. Er nok mange som sitter å venter på inngang, nå...
Redigert 21.01.2021 kl 08:34 Du må logge inn for å svare
CapitaL
05.01.2021 kl 20:00 6598

Tja, jeg kjøpte på 6 kr 23 november.. regnet med 8kr til jul og 9kr i løpet av januar.. Hva skjedde? det vet vi jo.. en luftig oppgang på tro, håp, kjærlighet og massesuggesjon? Jeg tok nesten 70% gevinst i går.. ref annet innlegg, og er strålende fornøyd med gevinsten;)

De av oss som har vært med en stund vet at etter den søte kløe kommer den sure svie.. det finnes ingen pil i aksjemarkedet som peker rett inn i himmelen...
Jeg har fortsatt stor tro på AOW og ESG-aksjer generelt, men å følge kursen daglig samtidig som man er "langsiktig" og kjører heis virker litt meningsløst på meg.
Det refereres også stadig til å putte aksjen i skuffen.. What? har du 200 % gevinst, som enkelte her inne tydeligvis har, så ville jeg sikret den! Det kommer alltid nye muligheter for en bra inngang.. Alltid!

Jeg er i aksjemarkedet for å tjene penger, ikke for å være en langsiktig investor. En langsiktig investering er en kortsiktig som slo feil sies det...


Bare en liten motvekt til alt maset om langsiktighet på tråden;)
Redigert 21.01.2021 kl 08:34 Du må logge inn for å svare
Nack
05.01.2021 kl 20:18 6549

Tusen takk Capital for balanse i meningene her inne
Redigert 21.01.2021 kl 08:34 Du må logge inn for å svare
ruda
05.01.2021 kl 20:34 6582

Her er nok bare å lene seg godt tilbake i stolen, og vente på oppgangen. En ting er sikkert er at den kommer.
Redigert 21.01.2021 kl 08:34 Du må logge inn for å svare

Hva med skatt da... Stor gevinst 28% skatt. Hvis man ikke setter av konsekvent kan det fort bli trøbbel til neste år. Hvordan organiserer tradere dette..?
Redigert 21.01.2021 kl 08:34 Du må logge inn for å svare

Jeg begynte å kjøpe den 28. august og fylte på helt ned til under 3 kr så den ene kontoen er det fortsatt 200%. Kontoen til kjerringa er også 200%, de kontoene skal få stå til 2030. De siste 100,000 jeg kjøpte har jeg planer om å selge ned 10,000 av hvert år fremover.
Jeg har det mye bedre med meg selv som investor enn som trader. Tradet mye i råvarer tidligere og jeg får ofte overtenning og klarer ikke ta tapet før jeg burde tatt kvelden...søvnløse netter -> humørsvingninger.

Vi holder på å skal oppgradere gården med nye fjøs, biofyr og solceller så det er en trygghet i seg selv å sitte på en så stor pott med «fremtids-aksjer» sånn i tilfelle vi skulle bli arbeidsufør eller drit lei.
Det viser seg over tid at tradere som gjør færre transaksjoner tjener mer, over tid.
Hvordan timer du neste inngang? Bruker du aktivt stop loss på 0,1%? Om man trader eller investerer så er det viktigste en plan.
Redigert 21.01.2021 kl 08:34 Du må logge inn for å svare

Gjerne selg dere ned til 6kr. Jeg vil plukke alt:-)
Redigert 21.01.2021 kl 08:34 Du må logge inn for å svare

Få deg ikz konto hos nordnet. Skatter ikke før uttak til privatkonto. Ergo.. Kan trade så mye en gidder
Redigert 21.01.2021 kl 08:34 Du må logge inn for å svare

Hva tenker dere om AOW og dagen idag? Opp eller ned. Jeg tror AOW går opp idag basert på en del positive nyheter rundt OPEC enighet og valget i USA.
Redigert 21.01.2021 kl 08:34 Du må logge inn for å svare

Leste i DN i dag at Robert Næss, som stort sett er negativt til alt med høye multipler, er positiv til havvind og skeptisk til hydrogen. :) Han har ikke investert i AOW, men et shippingselskap som driver med transport av vindmøller. Mannen er jo ekstremt forsiktig.
Redigert 21.01.2021 kl 08:34 Du må logge inn for å svare

Det ble ikke store dippen📈
Redigert 21.01.2021 kl 08:34 Du må logge inn for å svare

Ingen vei tilbake nå. Vi skal nok opp til 11-12 kr. de neste dagene
Redigert 21.01.2021 kl 08:34 Du må logge inn for å svare
Veim
06.01.2021 kl 10:17 5754

Stoler på Robert Ness og Astrid styreleder.
Redigert 21.01.2021 kl 08:34 Du må logge inn for å svare

positivt med kvinnelige ledere i både aow og acc.
Redigert 21.01.2021 kl 08:34 Du må logge inn for å svare

Som nevnt i går, ny ATH allerede denne uken🤞🏽
Redigert 21.01.2021 kl 08:34 Du må logge inn for å svare
Yostock
06.01.2021 kl 13:33 5436

Legger bare denne her. Tolk den selv:)

https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/opner-omrader/id2705986/

Redigert 21.01.2021 kl 08:34 Du må logge inn for å svare
Garcia
06.01.2021 kl 14:09 5356

Ingen tror vel at AOW ikke skal delta når Norge skal utvikle en ny industri..
Er jo omtrent klin umulig å unngå ett nært samarbeide med AKSO og døtrene...
Redigert 21.01.2021 kl 08:34 Du må logge inn for å svare

Disse områdene er ikke så attraktive som de litt lengre nord, men klart det er bra for kursen om de lander kontrakter. Helgelandskysten ligger mindre i le i forhold til Golfstrømmen, se Windy i dag f.eks. Hilsen seiler.
Redigert 21.01.2021 kl 08:34 Du må logge inn for å svare

Offshorewind må starte eventyret en plass
Redigert 21.01.2021 kl 08:34 Du må logge inn for å svare

Ny oppdatert analyse/Morgenrapport fra Apollo Markets

Analyse oppdatert 21:41 06. jan. 2021

Signal: Kjøp

Kursmål: 14

Stop loss: 8,60

Antatt tidshorisont: 3 - 25 dager

Aker Offshore Wind har etablert en stigende trend og er dermed i en periode med sterk utvikling. Et evt. fall ned mot bunnen av trenden (i dag ca 9 kroner) vil være en naturlig kjøpstrigger.

Redigert 21.01.2021 kl 08:34 Du må logge inn for å svare

ledelsen har nok en god grunn for bruke nesten 400 millioner kroner på opsjoner i pp. spennede selskap selvom de er "små"
Redigert 21.01.2021 kl 08:34 Du må logge inn for å svare

Ny oppdatert Morgenrapport fra Apollo Markets på Aker Offshore Wind

Analyse oppdatert 20:18 08. jan. 2021

Signal: Kjøp

Kursmål: 14

Stop loss: 8,90

Antatt tidshorisont: 1 - 25 dager

Aker Offshore Wind har etablert en stigende trend og er dermed i en periode med sterk utvikling. Ved en evt. reaksjon tilbake vil aksjen finne støtte i bunnen av trenden (i dag ca 9 kroner).
Redigert 21.01.2021 kl 08:34 Du må logge inn for å svare

En dipp ned, og markedet fungerer som det skal. Noen blir happy over at noen solgte billig. 8,5% i pluss i skrivende stund er jeg meget fornøyd med.
Redigert 21.01.2021 kl 08:34 Du må logge inn for å svare
LLB
11.01.2021 kl 10:40 3600

Det er noe som heter at det aldri er feil å ta gevinst, så det kan ingen si noe på. Alt må ses i forhold til din egen strategi. Personlig er ikke jeg i tvil om AOW enda er på billigsalg. Noen prosent ned i dag er egentelig under mine forventninger, noe som er positivt. Denne kommer til å stå i 15 innen utgangen av Januar, og dersom vi får noen nyheter snart vil denne skyte enda mer fart! De som har litt tolmodighet vil få "lønn" for det tror jeg! En fin AOW dag.
Redigert 21.01.2021 kl 08:34 Du må logge inn for å svare
4580
11.01.2021 kl 10:44 3604

Ja, og det er godt å se at markedet fungerer etter boka.
Redigert 21.01.2021 kl 08:34 Du må logge inn for å svare

Enig med deg i dette, og ekstra artig når en treffer på en trade og for en gangs skyld for flere og flere aksjer, og ikke omvendt som jo ofte kan skje.
Redigert 21.01.2021 kl 08:34 Du må logge inn for å svare
Mikkol
11.01.2021 kl 13:12 3201

Solgte ut halve beholdningen idag. Ser for meg ett par 3 røde dager nå så ser muligheten til å plukke noen lodd til en billigere penge!
Redigert 21.01.2021 kl 08:34 Du må logge inn for å svare
Veim
11.01.2021 kl 13:29 3118

Nydelig taktikk😂 velkommen tilbake senere. Obs stop loss
Redigert 21.01.2021 kl 08:34 Du må logge inn for å svare

Ler du av folk som ryker på stopp loss? Du har jo selv anbefalt folk og bruke stopp loss?
Syns det var en litt råtten kommentar av deg Veim! Håper alt er bra med deg?
Redigert 21.01.2021 kl 08:34 Du må logge inn for å svare