Er Stortinget en fare for vår frihet, demokrati, bombenger etc?


Ser et stigende raseri blant folket, stadig mer av vår frihet fjernes, også våre muligheter til å ta barn på ulike aktiviter, besøke venner og slektninger, avgifter går amok bl.a og reguleringkåtheten innskrenker våre liv på stadig fler områder.
Bompengeaksjoner kan være et symptom på en bølge av at vår frihet, også økonomisk frihet til å ta valg forsvinner, da vi blir nedsyltet i stadig mer og nye avgifter, bompenger, eiendomsavgift, sukkeravgift, der våre liv skal regulere fra a til å, og der vi mange oppfatter at de ikke har noe liv, kun eksisterer snart, og knapt nok det. Stadig fler oppfatter eller kan oppfattes som fattige, da stortinget vedtar ting, men skyver regningen over til folket, og de nederst ved bordet, blir stadig mer presset, og man kan nok se flere utslag fremover om man ikke endrer retning fra de som styrer dette landet, ser Sp har tatt opp dette i dag med å få en oversikt over hvor mye skatter og avgifter vi betaler, på tide å legge alt i sammen og se hvor mye enkeltpersoner og familier egentlig beskattes da vi stadig får nye inngrep i vår økonomi, de som allerede i dag knapt overlever går i neste omgang enda dårligere tider fremover, med en utstrakt evne til våre politikere å skyve regningen over på oss, mens skattepengene vi allerede betaler går i luftslott, storting og annet, og vi betaler flere ganger for de samme tjenestene.
Feil kurs, fører til enda fler som ikke får endene til å møtes, da blir det misnøye og elendighet til slutt, og tidligere har vi fått mye ufred og revolusjoner om de styrende nektet å lytte til folket, og deres ve og vel, ingen skulle behøve å sulte i Norge, men slik er det ikke slik lenger. Stadig fler får problemer av ulik art, og stadig oftere påført av etater som skulle hjelpe også, kan det virke som, dessverre. Storting fatt vedtak som gavner folket, og ikke alle kan jobbe heller eller får jobbe. Ja noen blir til og med stoppet av Nav. Og mange i folket kan det virke som ikke oppfatter at vårt storting og demokrati jobber for deres interesser, men interessene til særinteresser og seg selv, da undergraver man demokratiet og hvem vet da som kan skje i fremtiden..................En farlig utvikling. Hørte i dag at det var en gruppe som stod bak omfattende hærverk av bompengestasjoner, og det er jo ikke langt fra det til terrorgrupper. Politikere og storting lytt til folkemeningen og ha dialog og ikke overkjør folkemeningene, da kan vi oppleve dette og verre ting i fremtiden er jeg redd.
https://www.dagbladet.no/kultur/fattigdom-i-barnefamilier-oker--hva-er-losningen/70087733
https://www.ung.no/fattig/2339_Fattigdom_i_Norge.html
https://www.nettavisen.no/nyheter/nav---kende-fattigdom-i-norge/3423389486.html
https://www.nrk.no/hordaland/flere-star-i-ko-for-a-fa-gratis-mat-1.12609599
https://www.dagbladet.no/kultur/nar-penger-er-nesten-alt/70271987
https://www.abcnyheter.no/helse-og-livsstil/livet/2018/10/02/195438382/jeg-ville-bare-komme-meg-ut-av-dette-haplose-nav-systemet-og-klare-meg-selv
Redigert 03.10.2018 kl 19:19 Du må logge inn for å svare

kalles ikke MafiaStaten for ingenting

håper folket gjør opprør mot overgrepet fra MafiaStaten asap!

https://www.bt.no/nyheter/lokalt/i/EoMVlj/Bom-sabotor-til-Aftenbladet---Meningen-var-a-odelegge-samtlige-38-bommer-pa-n-natt?r=1

Dette er verket til grupperingen som kaller seg «Domino-effekten». De vil ødelegge bomstasjoner helt til politikerne snur. FOTO: Pål Christensen

Bom-sabotør til Aftenbladet: - Meningen var å ødelegge samtlige 38 bommer på én natt

De kaller seg «Domino-effekten» og de sier de vil ødelegge bomstasjoner helt til politikerne snur. I dag teller gruppen i overkant av 30 personer.

https://www.nrk.no/rogaland/politisjef-raser-mot-bompengeaktivister-1.14233459

Politisjef raser mot bompengeaktivister

En gruppe som kaller seg for «Domino-effekten» har påtatt seg ansvaret for hærverket på bomstasjonene på Nord-Jæren. – Det er virkemiddel som brukes i land vi ikke ønsker å sammenligne oss med, svarer politimester Hans Vik.
Redigert 03.10.2018 kl 18:12 Du må logge inn for å svare

Enda noe som viser at stortinget er på feil spor i mange saker pga særinteresser og feilinformasjon muligens, eller at de på stortinget lever i en boble og nekter å forholde seg til realitetene...
https://www.nettavisen.no/na24/527000-radiolyttere-er-borte---dab-overgangen-har-lrt-folk-a-bruke-alternativer/3423543048.html

527.000 radiolyttere er borte: - DAB-overgangen har lært folk å bruke alternativer
- Kulturministeren sa bombastisk at fallet i lyttingen ikke skylles teknologiskiftet.
Redigert 03.10.2018 kl 18:07 Du må logge inn for å svare
03.10.2018 kl 20:03 1435

este for et par år siden om barnefattigdom blant innvandrere. Men når det ble opplyst hva innvandrer familiene hadde av goder viste det seg at folk ble forbauset. Det var faktisk stor forskjell på innvandrere og norske familie men i disfavør av de norske, fordi innvandrerne hadde mange flere goder enn de norske.
Det blir lett en "sannhet" når mange nok gjentar en ting.

Tydelig at bompengemotstandere skal skremmes til taushet nå, virkelig en fare for at folk får ytre seg, tydelig at noen skal tas for enhver pris, er demokatiet i fare?????
https://www.dagsavisen.no/innenriks/aksjonsleder-anmeldt-etter-ambulanse-stans-1.1213031
– Jeg beklager. Jeg skal aldri mer arrangere bompenge-aksjon, sier aksjonsleder Cecilie Lyngby. I kveld satt hun i avhør hos politiet etter at kjør sakte-aksjonen i Oslo hindret en ambulanse i å komme fram.
Speaker
06.10.2018 kl 18:56 1259

Velgerne har selv stemt på partiene dom med stort flertall innfører bompenger!
Kun Frp vil ikke ha bompenger,men de står alene mot 84% på Stortinget som vil ha det.

Sett inn trykket mot Høyre,Ap,SP,V,Krf,V og MDG som alle ivrer for bompenger!
Tydeliggjør hvilke utgifter dette påfører folk som må bruke bilen til jobb,skole,barnehage og fritidsaktiviteter.Bompenger rammer vilkårlig og
mange har ikke noe alternativ!
Krona
06.10.2018 kl 21:35 1228

Norge har aldri vært rikere og har ikke råd til å bygge veier uten bompenger? Nei, den må de lenger ut på landet med. Bompengene går selvsagt til mye annet rart. Våre nye landsmenn har alltid tusenlapper i lommeboka. Jeg lurer på hvorfor. Selv er jeg blakk før neste lønning, men sparer fast i aksjefond så noe sparing er det da.
07.10.2018 kl 10:30 1162

Helt enig. Det eneste politikerne reagerer på er å miste stemmer på sitt parti. Og da må det settes inn aksjoner mot dette.
Det går an å samle underskrifter og levere til sine partier, så slipper en å bli innkalt til politi for å svare for hærverk, noe
som mange tar avstand fra. Men aksjoner mot bompenger kan brukes på en måte som ikke framkaller slike aksjoner. Som sagt begynt med opprop i avisene, og få underskriftslister mot bompenger. Norge har fint råd til det, å få varige spor etter oljepengene er en god måte å investere oljepengene på.
Redigert 07.10.2018 kl 10:31 Du må logge inn for å svare
SHARE-IT
07.10.2018 kl 17:12 1115

Det er må jo være nokså klart at friheten fratas vanlige folk i stadig større grad. 1984 er småtterier mot det som nå er i ferd med å skje. Overvåking og sporingsmuligheter en masse. Trist utvikling. Er du hjemme registereres det via strømforbruket. Tilsvarende på hytta. Enhver bevegelse registereres vi mobilen og bompengeregistering. Alle dokumenter du lager eller mottar lagres. Du må endatil i jobbsammenheng redegjøre for alt du måtte gjøre som ikke har sammenheng med jobben. Utrivelig er det.
exian
07.10.2018 kl 17:56 1097

Vi skal ha en folkegodkjent valgloven folkens, så fikser vi dette.

Do you here me folkens !


I dag har vi ikke noe demokrati, men vi skal få det !

Les navnet på denne tråden, tenk gjennom den og Ref diverse konspiratoriske teorier i innleggene. For min del avslutter jeg med å si at det er syke personer vi har med å gjøre og at de trenger hjelp i ett av verdens beste helsevesen. Løp av sted !