Txp - tidslinje oppdatering

Domus
TXP 04.01.2021 kl 15:30 138727

Etter ønske legges aktivitetslista inn i dette åpningsinnlegget. Originalinnlegget vil ligge nederst i dette innlegget.

ca. 17. mars - første testresultat fra cascadura (i løpet av den uka i hvert fall)

Ca. 25. mars - flowtest resultat fra oljesonen i Chinnok

24.mars - 30. april - resten av testene i Cascadura og Chinook fortløpende

Midten av april - Coho online - 500 000 $ til TXP månedlig

Sent i april/beg mai - spud Royston

Juni - Royston td og kanskje testresultater i løpet av juni/juli

Så kommer sannsynligvis Steelhead + noen oljebrønner i andre halvdel av 2021 samt selvfølgelig påkobling av Chin Cas osv

Gleder meg også til deep prospekt på Legacy i 4.kvartal
.......
Mange har nok et for optimistisk håp om når testresultatene fra Cas og chin kommer.

Det har vært noen hendelser som har medført noen utsettelser. En av lastebilene til testselskapet brøt nylig sammen samt at en viktig del manglet i en båtlast.

Det er derfor antatt at testresultatene fra Chinook først blir klare mot slutten av januar.

Deretter vil Cas deep testes.

Operasjonene på Coho og Royston påvirkes ikke av dette.

Etter Royston vil riggen flyttes 2 km sør til Stellhead prospektet.

Rigg nr. 2 kommer sannsynligvis først i Q3 og vil da bore «development» brønner på Cas og chin.
Redigert 16.03.2021 kl 21:37 Du må logge inn for å svare
Herman*
25.03.2021 kl 14:57 2909

Tror en må være pareto kunde eller hur? Noen av dere som har sett presentasjonen?
d12m
25.03.2021 kl 13:11 2981

PB presenterer 13.30 på Paretokonferansen idag. Vi får følge med på den
Herman*
24.03.2021 kl 22:44 3173

Takk. Synes det er litt rart at PB kommenterer tidspunktet på denne måten, men det er i hvert fall noe vi kan forholde oss til. I så fall kan det se ut som de blir ferdig på chinook raskere enn jeg fryktet. I min kommunikasjon med selskapet ble det antydet at testing av denne oljesonen kunne ta tre uker, men det var en del usikkerhet rundt dette.

Quote/unquote fra FB:

Latest news from Touchstone

We are on the well this week. Hope to have something next week on chinook and Cas Deep.

As soon as we have results we send out an RNS.

Hope all is well on your end.

Paul
Herman*
24.03.2021 kl 21:57 3182

Det er blitt henvist til en kommentar av PB på facebook i går. Er det noen av dere som har en link til denne? Ser at noen tolker det som det ikke kommer nyheter med det aller første.
Herman*
24.03.2021 kl 21:05 3228

Synes uansett at kursutviklingen et påfallende, men når spreadbettene er lukket og resultatet på cas deep foreligger, får vi jo en bedre forståelse for kursutviklingen de siste dagene.
Domus
24.03.2021 kl 20:45 3243

Herman, i min verden ville det vært både naturlig og også påkrevd å melde hvis testen har gitt dårlig resultat.
For meg gjenstår kun to alternativ - tekniske problemer som drøyer resultatet eller utvidet test pga venting på Chinooktestens ferdigstillelse.
Jeg vet også at testingen dvs prosessen var påbegynt i forrige uke.
Herman*
24.03.2021 kl 20:15 3264

Selv om jeg er langsiktig så stusser jeg over kursutviklingen. Har kjøpt titusener av aksjer fra toppen og nedover, og føler meg ikke spesielt lur. Forrige gang kursutviklingen var overraskende, var det folk som hadde fått med seg at det var store forsinkelser på gang. Denne gangen kan jeg i det minste fått bekreftet at de per fredag i forrige var i gang med testingen på cas deep. Utfallet vet vi ikke, men det er jo ikke så mange som kan forklare hvordan "high pressured gas zones" i "bunnen" av brønnen ikke inneholder relevante mengder med gass. Når det gjelder disse "spread bets" er det noen som hevder at nesten alt er innløst/tvangssolgt, men kan det være så enkelt at kjøpersiden uteblir frem til dette problemet er borte (neste uke) eller selskapet kommer med gode nyheter?
Domus
24.03.2021 kl 09:15 3403

Han fikk sikkert svar i går, men informasjonen om at de nå er på brønnen er gammel. Det har de vært siden forrige uke.

1, Kommer nyheter innen siste mars tipper jag at det kommer vare begrenset oppgang da mange holder sin spreadbet in i det siste.
2, Uten nyheter kommer det vare voldsomt salgspress, med spekulasjoner om vann i brønn og annet.

Jag tror ikke folk er klar over vad gamestop gjorde med mange smallcaps som TXP. Det er altså relativt store posisjoner som ikke har dekkning. Dette er for den langsiktige et ikkeproblem. og kan faktisk føre til stabilere oppganger da de "reelle" aksjonærene ikke trader på samme måte, uten kjøper posisjon til slutten på boreprogram.

Vi har et ekstremt innbringende år fremfor oss der det som allerede er påvist gir oss 2-3 ganger dagens kurs. er du skvetten gjør deg selv en tjeneste og ta litt børsferie til slutten på april. Det er mine tanker....
erinho
24.03.2021 kl 07:50 2313

Jeg tror han fikk svaret fra PB igår - samme dag som han postet det. Han som postet har vært aksjonær i mange år, og har til og med vært nede på besøk på Ortoire og tatt bilde sammen med PB.

Er forhåpentligvis som du sier at de tar en lenger test av nederste sone på Cas Deep frem til oljetesten på Chinook er ferdig. Det kan vel kanskje også tyde på at den nederste sonen på Cas Deep er kommersiell i så fall. Er ikke lenge å vente nå heldigvis. Har vært ett par kjedelige måneder nå - men det viser vel bare litt hvor bortskjemte vi er i TXP. Hvilke andre O&G selskap har så mye på blokka fremover.
Domus
23.03.2021 kl 23:17 2409

For øvrig virker infoen på Facebook til å være gammel eller i hvert fall litt unøyaktig.
De var på brønnen også forrige uke...
Domus
23.03.2021 kl 22:57 2427

Ref Facebook innlegget så er det ventet resultater til uka fra Chin og Cas.
Dette styrker min kommentar om utvidet testperiode på Cas i påvente av oljetesten på chinook.

Jag har ikke sett at de gitt oss dato for at de skal vare ferdige, bare at de skal starte. Vi får første melding på første sone.
Herman*
23.03.2021 kl 08:15 2689

Skal ikke undervurdere at 4% av aksjene ble/blir tvangssolgt i mars. Nå er vel volumet på vei ned, noe som kan indikere at det meste av dette salget er unnagjort. Da kom det heller ingen melding i dag. Kanskje de har gått videre til neste sone...?

Det er mye som kan gå galt med boring. Men jag tror ikke verken forsinkelser eller vannskekk er tema på kursnedgangen. jag tror det skyldes 2 ting:

1, Det er mange som vart med selskapet lenge, og har gode %, de blir usikkre om de kjøpt litt vel mye og plukker ut litt gevinst.
2, IG tar bort TXP over listen du kan spreadbeta. dette tror jag vi underskatter effekten av. Det har blitt folkesport i dette etter gamestop og amc. Og eneste grunn til at kursen ikke synket mer er at det kan komme godmelding når som.
Mitt tips er "eyes on the price". Ikke la deg trekkes med i det psykologiske spillet. verdiene er der.
erinho
22.03.2021 kl 22:39 2902

Vet ikke selv, men kan det være at gasstrykket fra de 2 øvre sonene også kunne ha forårsaket dette? Selv om boret var «forbi» disse områdene.. Vi må bare vente å se.
Herman*
22.03.2021 kl 21:06 2974

Jeg har stilt spørsmålet om hva som kan ha forårsaket det store trykket i den nederste sonen på cas deep. Det er blitt foreslått vann, men dette er hva selskapet skrev i desember:


·»Cascadura Deep-1 was drilled to a total depth of 8,303 feet. Drilling was suspended prior to the planned total depth of 10,600 feet due to high pressure gas zones encountered while drilling»

Jeg som teknisk tilbakestående spør dere da: Er det ikke åpenbart at denne sonen som nå testes inneholder gass, og er ikke et høyt trykk indikativt på at den inneholder mye gass?
erinho
22.03.2021 kl 16:17 3133

Beklager, jeg leste det du skrev igjen og tolket det annerledes første gangen. Er enig i det du skriver der.

Da de meldte om funn på Coho så gikk kursen litt opp de påfølgende dagene, men den gikk raskt ned til sin "vante" plassering den gang på rundt 0,25. Vi fikk faktisk 1,5 års ATL på 0,175 ett par måneder etter funnet på Coho (selv om det i hovedsak skyldtes sidetrack av Cascadura). Kursen har etter min mening gått mest på faktiske testresultater, og jeg kan ikke huske vi har hatt noe særlig rally i forkant. Tror det er mange som sitter på gjerdet og venter på resultatet. Blir det et kommersielt funn på denne utestede sonen på Cascadura tror jeg vi fort går over 3 igjen. Er egentlig mest spent på oljesonen på Chinook og om det er en monster gass-sone øverst. Vil jo anta det, iom. at PB allerede har sagt at de har søkt myndighetene om 8 potenielle utviklingsbrønner der..
Herman*
22.03.2021 kl 15:10 3164

Enig med Domus her. Det er selvsagt mest interessant hva testresultatene blir, men i lys av selskapets konstante forsinkelser kan det jo være greit å ha en formening om når ting (virkelig) skjer. Når det gjelder testen av den dype sonen i Cas deep, har markedet 0 forventninger. Vil anta at svært positive resultater vil kunne være meget kursdrivende, og det normale vil jo være at folk posisjonerer seg i forkant. Vet ikke helt hvordan jeg skal tolke markedets reaksjon, men er uansett svært langsiktig i TXP. Når det gjelder det massive trykket i den nederste sonen: Hva annet enn gass kan det være?
Domus
22.03.2021 kl 12:22 3269

Er enig i det du skriver Utkant om tid. Jeg nevnte det selv i et innlegg 18.mars. Dog er det likevel litt moro å legge disse tidsestimatene ut som en rettesnor for hva som komme skal.
Hva gjelder testresultat fra nederste sone i Casca så burde den være ferdig nå etter min viten.

Det kan hende at de på bakgrunn av at oljetesten på Chinook ikke er ferdig velger å kjøre en litt lengre test av nevnte sone på Casca for å utnytte tiden best mulig. Da får de et bedre bilde av sonens egenskaper i ventetiden på Chinook.

utkant
22.03.2021 kl 12:11 3293

Altfor mye fokus på tid fremfor fokus på innhold. Hvem faen bryr seg om når melding kommer. Det VIKTIGE er INNHOLDET i meldingen. Nå har vi fått melding om potensielt oljefunn i et intervall som ingen forventet noe fra. Kurs har ikke rørt seg. Vi venter spent på flow fra den dypeste sonen på Casca deep hvor de måtte stoppe på grunn av høyt trykk. Spørmålet er jo enkelt. Hva har de truffet på! Hvilken verdi har det for oss aksjonærer på lang sikt. Det er her fokuset burde være og ikke hvor lang tid det tar! Kjenner jeg blir varm i skallen når folk klager over tidsbruk. Denne er en aksje som burde være en langsiktig investering. Ikke en jalla trader aksje hvor man timer kjøp før melding og salg etter!
Redigert 22.03.2021 kl 12:48 Du må logge inn for å svare

Hvis meldinga kommer idag, (hvilket jag ikke tror) er det via Kanada. De jobber ikke londontid på kontoret. Siden er det fullt mulig test i chinook er ferdig, men talla må sammenstilles. Får jag tippe ser vi noe først onsdag/torsdag. Men blir gjerne glatt overasket. :-) Gutta jobber på spreng!
Domus
22.03.2021 kl 08:32 3419

Kan jo være vanskeligheter under testing.
Domus
22.03.2021 kl 08:25 3431

...som sagt - overraskende at de ikke melder noe i dag. Kan være både positive og negative årsaker.
Herman*
22.03.2021 kl 08:14 3441

Ingen melding... Kan en «forlenget» test indikere noe positivt? Forutsetter da at de kom i gang med testingen for ca en uke siden.
Herman*
21.03.2021 kl 20:47 3625

Kanskje vi snakker forbi hverandre. Jeg ser jo at kursen har gått til himmels, men det er jo fordi selskapet har boret noen vellykkede brønner. Verdien i dag gjenspeiler jo knapt det de har funnet av olje/gass, og i hvert fall ikke oppsiden fra ytterligere 5-10 år med exploration. Er ikke det riktig? Er enig at det ikke kommer 10 kroner aksjen i utbytte med det første, men kanskje fra 2024 som du antyder....:-)
Redigert 21.03.2021 kl 20:47 Du må logge inn for å svare
erinho
21.03.2021 kl 20:14 3650

Jeg må si meg litt uenig i første påstand der Herman. Kursen har tross alt gått fra drøye 0,30$ til der vi er idag på 1,5 år. Samtidig så gjenstår en del til «fair value» med dagens funn + enorm oppside med de potensielt største letebrønnene igjen. Veldig liten risiko med dagens prising hvis man klarer å se 1 år frem i tid.

Det spekuleres litt på britiske forum om størrelser på utbytter etter hvert. Han ene som delte sin Cash Flow analyse påstår rundt 20pence pr 1 TCF. I tillegg kommer oljeproduksjon. Jeg tror ditt «mål» på 10kr aksjen er realistisk etter hvert, men det er nok noen år + mere suksess med leteboring frem i tid. Tenk dere en potensiell kurs på 10-15$ om 3 år og årlige utbytter på drøye 10kr aksjen i 20+ år.... 🤒🤒
Domus
21.03.2021 kl 13:13 3798

Interessant info om Steelhead. Brønnen ble opprinnelig boret ned til over 11000 feet. Mye info ble innhentet før de fikk problemer og plugget brønnen. ref DB lse
Herman*
20.03.2021 kl 14:36 3971

Når det gjelder kursmål, virker det som om TXP får null betalt for potensielle funn. Da er det jo «enkelt» å tenke seg at dette vil fortsette en stund fremover, og ved ved påkobling av cascadura/deep og eventuelt Chinook vil få en prising med lavere rabatt i forhold til reservene. Så fra mitt ståsted vil aksjekursen stige noenlunde symmetrisk med fremtidige funn. Er det noen grunn til at reservene ikke kan stige med 10x på 3-5 års sikt? Det er for tidlig å konkludere, men i mitt hode er det fortsatt mulig i lys av alle brønner som skal bores og de funn som er gjort.På det rent personlige plan blir jeg skuffet om vi ikke har passert 5 CAD hvis testene (inkl Royston) anses som vellykkede. Forutsetter da ingen virkelig dårlige nyheter i forhold til fremdrift på pipeline etc.

Ok, respekterer at kursmål er private 😊. Både du og Herman er en av de mest pålitelige skribentene her på HO. Jeg fulgte hva du skrev i Qec og du er alltid meget pålitelig og ryddig.

Blir uansett noen gullmåneder med TXP i porteføljen, det starter nå på mandag og jeg er spent på hvor dette ender kursmessig når vi har fått svar på royston. I en turbulent tid på børs føles det ekstra godt med TXP 😊