Txp - tidslinje oppdatering

Domus
TXP 04.01.2021 kl 15:30 111956

Etter ønske legges aktivitetslista inn i dette åpningsinnlegget. Originalinnlegget vil ligge nederst i dette innlegget.

ca. 17. mars - første testresultat fra cascadura (i løpet av den uka i hvert fall)

Ca. 25. mars - flowtest resultat fra oljesonen i Chinnok

24.mars - 30. april - resten av testene i Cascadura og Chinook fortløpende

Midten av april - Coho online - 500 000 $ til TXP månedlig

Sent i april/beg mai - spud Royston

Juni - Royston td og kanskje testresultater i løpet av juni/juli

Så kommer sannsynligvis Steelhead + noen oljebrønner i andre halvdel av 2021 samt selvfølgelig påkobling av Chin Cas osv

Gleder meg også til deep prospekt på Legacy i 4.kvartal
.......
Mange har nok et for optimistisk håp om når testresultatene fra Cas og chin kommer.

Det har vært noen hendelser som har medført noen utsettelser. En av lastebilene til testselskapet brøt nylig sammen samt at en viktig del manglet i en båtlast.

Det er derfor antatt at testresultatene fra Chinook først blir klare mot slutten av januar.

Deretter vil Cas deep testes.

Operasjonene på Coho og Royston påvirkes ikke av dette.

Etter Royston vil riggen flyttes 2 km sør til Stellhead prospektet.

Rigg nr. 2 kommer sannsynligvis først i Q3 og vil da bore «development» brønner på Cas og chin.
Redigert 16.03.2021 kl 21:37 Du må logge inn for å svare
Domus
29.03.2021 kl 21:09 6285

Gass formasjonen på Chinnok strekker seg over 3 separate soner. Derfor vil førstkommende test være fra nederste av disse 3.
erinho
29.03.2021 kl 21:28 6253

Jeg vet de fant 3 separate soner på Chinook, men den nederste av disse (den på 68 fot) ble jo testet for olje iht. børsmeldingen fra 5. mars og funnet ukommersiell.

#1 på 341 fot med pay
#2 på 180 fot med pay
#3 på 68 fot med pay (ukommersiell iht. børsmelding fra 5. mars)

"Touchstone has tested two low resistivity zones in the Chinook-1 well. The first test interval was in the lower sub-thrust sheet, which was a previously unknown thrust-sheet where we identified 68 net feet of potential pay based on wireline logging data. During this test, the well recovered trace amounts of 41 degrees API sweet oil along with significant high pressure and high temperature water, which was indicative of encountering a fracture at the base of the formation. With the high volume of water, the zone is considered uneconomic; however, indications of light oil prove the concept of hydrocarbons in the sub-thrust sheet. Based on 3D seismic data, future development locations are anticipated to be positioned structurally up-dip by as much as 1,000 feet from the Chinook-1 well to evaluate the sub-thrust sheet in an optimal structural position. The Company has permanently abandoned this lowermost zone and completed a second zone in the Herrera formation which encountered 35 degrees API sweet oil and is currently being configured for an extended oil production test. We anticipate conducting the first natural gas test at the Cascadura Deep-1 well while the Chinook-1 well is on the extended oil production test."

Det jeg er usikker på er “and completed a second zone in the Herrera formation which encountered 35 degrees API sweet oil and is currently being configured for an extended oil production test” om dette er den 2. av de 3 potensielle sonene, eller om det er en helt ny sone som ikke ble meldt i børsmeldingen fra funnet på Chinook. Altså at det da gjenstår de 2 gass sonene som skal testes på hhv. 341- og 180 fot. Der resultatet på den med 180 fot kommer nå på onsdag/torsdag?
Herman*
29.03.2021 kl 22:01 6222

Domus skrev Nei, 100% info
Du var jo ganske sikker sist du spådde et konkret tidspunkt, men jeg håper du har rett. Tror også at de vil forsøke å få ut en melding innen torsdag (da børsen i Candada er stengt på fredag), men jeg mener at det ikke er mulig å være helt sikker når det gjelder TXP. Det er alltid noe som kan skjære seg og som medfører et par dager ekstra. Vi krysser dog fingrene og håper på det beste!
oilbiz
29.03.2021 kl 23:18 6160

Skal dere selge? Hyggelig at kursen tikker oppover, men har tenkt å sitte lenge så det betyr ikke så mye.
Domus
29.03.2021 kl 23:55 6133

Herman, basert på at Paul sa de skulle melde underveis og at brønnen var på flow back, kunne jeg være rimelig sikker.
Nå har tydeligvis et eller annet forandret seg slik at de har valgt å ikke melde casca enda.
Hva gjelder nevnte oppdatering så er det sagt at onsdag er dagen, men det kan hende at de ikke rekker det før torsdag.

Ref diskusjonen om antall soner på chinook så spekulerer jeg på om de velger å teste også den grunne formasjonen. Der av 3
Herman*
30.03.2021 kl 12:45 5937

La oss si at det kommer relativt gode nyheter i løpet av de neste dagene: Markedet virker å ha null forventninger. Omsetning og kurs i London er laber, og det blir vel noe av det samme i Canada. Utover at tilliten kan ha fått seg en knekk i lys av de betydelige forsinkelsene, tror dere det er andre årsaken til denne skepsisen?
erinho
30.03.2021 kl 13:36 5894

Tror IG sitt nedsalg har hatt mere å si enn det folk tror de 6-7 siste ukene. Det var som kjent ferdig igår, da det var dagen de ville tvangsselge dersom det var noen som ikke hadde lukket posisjonene på fredag. Skal heldigvis være over nå. At kursen går ned 4 av 5 dager i uken skaper jo ikke akkurat optimisme, men når vi vet at det delvis skyldes IG (og selvsagt alle utsettelsene), så hjelper det jo litt...

Ser det er litt skepsis til de sonene de tester nå. Der har jo du, Herman, bidratt litt med din tolkning av kroppsspråket til PB på Pareto presentasjonen - noe jeg forøvrig ikke ser noe galt i! Kan godt være at de nederste sonene på Chinook ikke er kommersielle, men det var aldri meningen at Chinook #1 skulle produsere olje fra disse uansett. Den skal produsere gass fra den øverste sonen, og der tror jeg vi får et godt resultat over påske. Jeg tror ikke det blir like stor produksjon som på Cascadura, men jeg tror det blir en mellomting av Cascadura og Coho, og at det er rom for de 6-8 utviklingsbrønnene som PB har snakket om. PB ville vel aldri gått ut og sagt at de har sendt søknad for 6-8 utviklingsbrønner dersom han ikke var sikker på at øverste sonen på Chinook var kommersiell. Oljetesten skal vel kun gi informasjon om de kan finne en bedre lokasjon til fremtidige oljebrønner på Chinook i tillegg til de 6-8 utviklingsbrønnene til gass sonen.

Den nederste sonene på Cas Deep håper jeg selvsagt er kommersiell, selv om jeg ikke tror den er like stor som de to øvre sonene her. De to øvre sonene vet vi jo er gode fra testingen på Cascadura #1.

Jeg tror ikke vi får noe gasstest på den nederste sonen på Chinook som var 68 fot. Den har de forlatt permanent iht. børsmeldingen.

Jeg tror at på onsdag/torsdag får vi testresultat av nederste sonen på Cas Deep + EWT oljetest og gasstest av den midtre sonen med pay på Chinook.
Da gjenstår øverste gasstest på Chinook (den jeg er mest spent på og som var primary target når de boret) + gasstest av de 2 øvre sonene på Cas Deep som vil komme fortløpende i april.

Mye tror her, og det er akkurat det det er. Håper PB overrasker oss positivt med gode resultater + at Coho er 10-14 dager unna produksjon + Royston spud innen 1 måned.
Herman*
30.03.2021 kl 15:35 5797

Enig i det du skriver, men er skeptiske til at folk ikke laster hardt dagen etter at tvangssalgene er over og 1-2 dager før vi får en oppdatering som forhåpentligvis har noen positive elementer. Domus påstår at han 100% sikker info om at det kommer nyheter på onsdag/torsdag, noe som er atter et tegn på at selskapet lekker. Det så vi jo sist da kursen gikk ned rett før selskapet kom med dårlige nyheter (forsinkelser m.m)

Ps! Har kjøpt 15000 aksjer de siste ukene og håper at det snur nå.
Redigert 30.03.2021 kl 16:02 Du må logge inn for å svare
Domus
30.03.2021 kl 16:28 5746

Tja... om info om at en update skal komme er å lekke da er det mange selskap som lekker.
Skjønner ikke helt at det evt skal være feil.

Om infoen hadde blitt fulgt av hint om hva resultatene hadde vært, da snakker vi lekkasje.

For øvrig er det interessant at mange synes å trekke frem lekkasjekortet så snart andre graver frem info, mens det er jubel og gratulasjoner når en sjøl eller andre i indre krets får frem info.
Dobbeltmoral?

Når det er sagt, er nok markedet skeptiske til resultat ettersom det tilsynelatende ble lite å skrive hjem om fra oljetesten samt at det sannsynligvis spekuleres i dårlig resultat fra første casca test iom at man ikke har hørt noe derfra.

Herman*
30.03.2021 kl 16:34 5745

Domus: Jeg kritiserer ikke deg for å grave. Jeg kritiserer alle selskaper som lekker sensitiv info. Da vi lever i en verden full av tradere, er eksakt dag for oppdatering sensitiv info.
Domus
30.03.2021 kl 17:40 5692

...så lenge man ikke vet resultat så er ikke det sensitiv info. Du ser jo det på kursen nå.
erinho
30.03.2021 kl 18:00 5682

Personlig så vil jeg si at kursen nå ikke priser inn noe særlig positivt i den meldingen som kommer ons/tors. Håper PB overrasker alle og vi fyker forbi 3$ ved åpning😎
Herman*
30.03.2021 kl 18:29 5655

Muligens vi snakker litt forbi hverandre. Mener ikke at dette nødvendigvis er kurssensitiv info, men i noen tilfeller vil det være det. Er enig at det ville vært mer betenkelig om du eller andre delte de faktiske resultatene. Det ser ut til at mange aktører er svært skeptiske, enten fordi noen mener å vite noe eller fordi de siste ukers hendelser har gjort de fleste generelt mer skeptiske. La oss håpe på en positiv overraskelse, har nå kjøpt noen tusen aksjer i dag.

Ordlyden etter boring sier det meste: "dette overgår hva vi trodde vi skulle finne" har blitt sagt etter alle boringene.
Prising nå er helt irrasjonell ifht volum og produksjonskost på Ortoire.
Det vil tvinge seg fram en helt annen prising etterhvert.
Ikke sikkert det blir i hverken mars eller april, men før eller senere vil matematikken dra dette opp igjen.

Når disse spreadbetsa dekkes inn eller margincalls. er det like mye fart nedover som det hade vart oppover. Som sagt, uten melding fra selskapet får vi voldsomt salgspress. isteden for at det sitter 1 man med 3 mill aksjer, blir det som at 3 mill sitter med 1 aksje hver. da spiller et "lite" tap 0 rolle. Men for oss ser det ut som et kjempetap. Vi trenger et positivt resultat så er dette overspillt. Og vi kommer ikke tilbake da IG var den største på spreadbets i TXP.

Vi på berget her skjønner ikke hvor manipulert børsene er i US. bare tenk at et norsk selskap skulle vart shortet 116%.....Det skjer ikke. Det er sunt det som skjer nå. Håper bare ikke folk gått 5 på nå.
d12m
31.03.2021 kl 08:16 5415

Hva tenker man om meldingen?

De langsiktige investorene tar det til etteretning, de kortsiktige dumper i dag. Ikke mye hallelujastemning å spore der etter min mening
Herman*
31.03.2021 kl 08:26 5421

Jeg skjønner ikke helt hva Domus mente når han skrev på div forum at PB kom til å overraske, for dette var vel ikke noe å rope hurra for? Eller tar jeg feil? Ellers er det mye jeg ikke skjønner: Er det ikke gass på Chinook, eller har de testet alle sonene? For cas deep ser det jo litt lysere ut med tanke på de sonene som matcher med cascadura 1. Men her trenger jeg innspill fra folk med bedre forståelse.
Redigert 31.03.2021 kl 08:27 Du må logge inn for å svare
Domus
31.03.2021 kl 08:31 5414

Herman, du må se sammenhengen jeg skrev det i.
Det var noen som mente på at Paul aldri kommer med info i tide. Derfor skrev jeg at han ville overraske denne gangen. Har intet med innholdet å gjøre.
Namtrah
31.03.2021 kl 08:34 5407

Dette var en forferdelig melding. Man har gått fra Significant Gas Discovery at Chinook, til "vet ikke, kanskje det er noe olje verdt å holde på med her?".

Ingenting positivt å spore i meldingen. Ingen ny info om Coho, ingenting om oljefeltene som skulle reforhandles og Royston er nå "mid-Q2".
Herman*
31.03.2021 kl 08:37 5415

Paul kom ikke med info i tide, infoen er svært forsinket i forhold til planen om å offentliggjøre resultater når de foreligger. Ellers var han i fyr og flamme ang chinook på Pareto seminaret. Hva var denne optimismen begrunnet i?
Domus
31.03.2021 kl 08:58 5383

Jo, han kom med info i tide mtp 7-10 dager som han meldte på Pareto ang Chinook.

Chinook er en betydelig oljeforekomst som skal utvikles. I utgangspunktet er det bedre enn gass. Lettolje blir betydelig mer verdt enn gass. Markedet skuffes nok over dette på kort sikt, men jeg vil anta at intervjuet på proactive senere i dag vil sette ting i perspektiv.
Rafa20
31.03.2021 kl 09:10 5361

Skal vi langt ned i dypet i dag?😰
BigNose
31.03.2021 kl 09:52 5337

Ja. Sjekk TXP i London ;)
d12m
31.03.2021 kl 10:08 5295

Skikkelig klovnenese på oss idag. Kursutviklingen siste tiden burde jo fått til å forstå at noen vet noe
utkant
31.03.2021 kl 10:59 5206

Skikkelig krakk i London i dag...
Domus
31.03.2021 kl 11:18 5137

Dagens Proactive intervju bør ha litt ekstra snacks fra Paul.
Han bør adressere oljefunnet og hva det faktisk betyr. Han bør poengtere at casca er inntakt og han bør påpeke at Coho stort sett er i rute med oppstart i april. Dessuten bør han også gjøre et poeng av at Royston er en helt annen struktur enn Chinook.

I dag bør han kjøre på med aksjonærpleie!
erts78
31.03.2021 kl 11:20 5121

Domus: vet du når er det intervjuet skal foregå?
utkant
31.03.2021 kl 11:39 5052

Noe forteller meg at dette er en kraftig overreaksjon. Tipper at Paul Baay vil forklare mer i detalj hva dette betyr. De har jo funnet olje. De har bedre steder å bore i strukturene/ lagene. De vet enda ikke om det er kommersielt annet enn at det nederste laget har vann. Han sammenligner fortsatt med et oljefunn på 50-60 millioner fat... Noe sier meg at dette er langt mere positivt enn markedet forstår...
Herman*
31.03.2021 kl 11:46 5025

Det som skremmer meg litt er at markedet har skjønt mye i det siste, mens naive tullinger som meg har nesten gått all inn TXP fordi de virker bunnsolide. Nå viser det seg at «major gas discovery» (chinook) knapt kan sies å være et gassfunn i det hele tatt. Olje er bra, men markedet tar heller en fugl i hånda enn 10 på taket. Vi vet ikke om de klarer å bore noen vellykkede oljebrønner. Og dere som er litt mer tekniske: Hva er stås på cas deep? Har de fortsatt et par soner som er bankers?
Domus
31.03.2021 kl 11:48 5032

Ja, Cas deep er bankers. De sonene er de samme som på casca
Domus
31.03.2021 kl 11:49 5023

Intervjuet skjer i dag. Sannsynligvis rundt disse tider. Vet ikke når det publiseres.
Herman*
31.03.2021 kl 12:03 4986

Håper du har rett. Ser at noen begynner å sette spørsmål med cas deep også.
Domus
31.03.2021 kl 12:07 4978

Paul har vært oppe lenge...

Skal man tro LSE forum (god kilde til krisehjelp for de av oss som puster litt tungt i dag...) så tilskrives kursraset i London TXP's dårlige evne til å ordlegge seg...
Herman*
31.03.2021 kl 13:15 4798

Domus: Da du er skråsikker, kan du være så snill å kommentere følgende som jeg har sakset fra et annet forum. Vedkommende ser ut til å være uenig med deg og han har også litt teknisk forståelse:

"To me the BoDs reputation is completely in tatters and as a shareholder I'm appalled at the Volte Face Notice a few things: 1) On discovery they said 'The intermediate Gr7bc sands were the Company's primary target originally identified in the offsetting BW-5 well' Today they said 'The Company completed testing a low resistivity zone in the intermediate thrust sheet that showed elevated gas readings during drilling. While indications of hydrocarbons were apparent while drilling through this secondary interval' So because it's failed it's now been changed from primary to secondary!!! 2) On discovery they said '308 net feet of hydrocarbon pay was identified in two thrust sheets within the Gr7bc section of the intermediate Herrera sands at measured depths between 7,086 and 8,246 feet. and 'The Company is currently preparing to perforate the lowermost section of the shallow overthrust Herrera sand in Cascadura Deep-1' Now you see it now you don't. Looks to me that two sections described as pay as vanished into thin air. The RNS today seems to suggest one. So we are left with just the zones from the initial discovery well. Everything lower has been written off. I haven't even got to Chinook yet..."