PHO- Mer kortsiktig kursmål enn tidligere kursmål 1900.

focuss
PHO 03.10.2018 kl 18:41 24562

Verdivurdering av PHO med 20 % markedsandel i USA er fra før etablert til kr 1900 kr/aksje. Tidspunktet for når denne markedsandelen kan nåes er det krevende å ha sterke meninger om. Ikke minst da PHO i første omgang fokuserer på 25 av de mest befolkningstette områdene.

Vi kan da definere disse 25 MSA som fase 1 av Photocurs ekspansjon i USA og se på hva kurspotensialet blir ved å oppnå 20% markeds potensiale i disse områdene.

Photocure opplyser at markedet i disse områdene er på 670 millioner usd. Med dagens dollarkurs, 8,2 nok/usd så blir markedet på 5,5 mrd kroner. Med 20% markedsandel blir det USA salg på 1,1 mrd kroner. Legger vi til grunn kostnader på ca 300 millioner kroner , det dobbelte av dagens kostnader, og fortsatt inntekt på 100 mill per år fra Ipsen pluss norden, så ender vi opp med 900 mill kroner på bunnlinjen
P/E=20 og 21,5 millioner aksjer gir kurs = 837 kr/aksje.

I dette estimatet er 1 million prosedyrer for første diagnoser relevant for dette området ikke inkludert. Med andre ord et marked på 8,2 mrd kroner er utelatt fra vurderingen. Hvorfor har jeg utelatt dette? Egentlig bare fordi kursverdien blir så absurd.
Hvor lang tid trenger PHO for å etablere 20% markedsandel i disse områdene hvor de satser først med sin salgsorganisasjon? Det er 1000 kroners spørsmålet. Det som er helt sikkert er at det går raskere enn å ta 20 % av hele USA markedet. Det vi også vet at i Baltimore/Washington området er vi der allerede og vel så det i følge Ambaw Bellete, President PHO Inc.
Redigert 21.01.2021 kl 05:12 Du må logge inn for å svare
billionæren
05.10.2018 kl 19:24 2686

Canonboy.
Der oppsummerte du veldig greit opp hele opplegget. Sitter med akkuratt samme vurderinger og utgangspunkt.
God helg
Londonmannen
05.10.2018 kl 20:38 2578

Canonboy
Velkommen ombord.
Ditt første, men forhåpentligvis ikke ditt siste bidrag på dette forum.

Vi er flere som holder fokus på det fundamentale og lar oss ikke stresse av at kursen hopper litt opp og ned. Ingen oppgang skjer etter en rett linje, ei heller i PHO.

Vi lever i spennende tider, spesielt vi PHO aksjonærer. Og månedene og årene som kommer vil rimelig sikkert bli svært innbringende ettersom den akselererende veksten materialiserer seg op bunnlinjen. Jeg tror også at vi gjerne må ut i 2019, minst til Q1 og Q2 før der virkelig svinger på bunnlinjen.
Men før det tror jeg vi vil kunne fastslå suksessen på bakgrunn av antall scope som utplasseres og deretter økende brukerfrekvens på hvert scope. Og det er tross alt dette som bidrar til økt salg av Cysview.

Nå er vi i ferd med å legge bak oss en korreksjon og jeg synes tekniske indikatorer viser at vi fra neste uke vil få en positiv kursutvikling. Og jeg tror ikke kursen skal løfte seg mye før volumet tar seg kraftig opp og pusher kursen over 60 tallet igjen. For her sitter det garantert mange investorer på gjerdet og venter på signal om at kursen går nordover igjen. Det signalet mener jeg de får til uken.

Ønsker deg en riktig god helg!
focuss
05.10.2018 kl 21:26 2493

Under limes inn en gåte som bør løses innen mandag morgen kl 9:00

BLC with Cysview launch strategy is focused on the accounts that participated in the BL Flex trial, current existing BL enabled accounts and the top large Urology groups in the US in the top MSA’s
Predator
05.10.2018 kl 22:47 2397

Dette bringer oss tilbake til 2.q rapporten , utover det er jeg svar skyldig.
Men ved et raskt overblikk mintes jeg McDonalds gamle slagord. `millions served and still counting` som utviklet seg til å bli `billions served and still counting`
Photocure sier : `Over 100 hospitals and institutions and counting!` som utvikler seg til å bli ......(tenk på et tall)
God helg.
Redigert 05.10.2018 kl 22:48 Du må logge inn for å svare
Londonmannen
05.10.2018 kl 22:50 2389

Dette har vel å gjøre med den lanseringsstrategien som Bellete redegjorde for på Q2 presentasjonen. Der fremholdt han at det var primært tre grupper de ville rette seg mot i første omgang;
1. Gruppen av sykehus/klinikker som hadde deltatt i utprøvingen av Flexiscope. Disse hadde erfart den suverene effekten av BLC med flexiscope og derfor ville være lette å selge systemet inn til.
2. De sykehus/klinikker som allerede hadde anskaffet og hadde erfaring med regide scope. Da snakker vi om 138 scope klinikker som kan tilby bruk av BLCC teknologi til blærekreftundersøkelser. Disse ville ha erfaring med BLCC teknologien, men ville også lett se fordelen ved å flytte undersøkelser ut fra operasjonsrommet med pasienten i full narkose, og til poliklinisk undersøkelse i lokalbedøvelse.
3. Det tredje elementet var å markedsføre BLCC teknologien til urologmiljøene ved sykehus/klinikker ved de 25 største MSAene i USA. Det skulle gjøres ved primært å selge inn BLCC til det største sykehuset i hver MSA. Konkurransesituasjonen mellom sykehusene innen hver MDA ville da resultere i at dersom andre sykehus innen MSA også anskaffet BLCC teknologien, så ville sykehusene miste flere og flere pasienter til det/de sykehusene som kunne tilby pasientene BLCC teknologien ifm blærekreftdiagnostisering. I Washington Baltimore området hadde dette resultert i at 11 sykehus hadde anskaffet BLCC teknologien og at BLCC teknologien ved Q2 presentasjonen hadde oppnådd 20-30% markedsandel innen Washington Baltimore MSA.

Jeg tror at den strategien har bidratt til den akselererende veksten som styreformann har referert til to ganger siden juni. En akselererende vekst som vi fikk en teaser på ved Q2 men som vi vil få bekreftet i langt sterkere grad ved Q3 presentasjonen.

Men utplassering av scope er en ting. Ved at andelen flexiscope øker i relasjon til antall regide scope, så vil også brukerfrekvensen få en akselererende vekst. Det skyldes at undersøkelse med flexiscope kan gjøres poliklinisk, mens man har måttet gjennomføre undersøkelsen i full narkose på en operasjonsstue når regide scope benyttes. Og frem til utgangen av Q2 var forholdet mellom flexiscope og regide scope 138/2, basert på at det PR Q2 var utplassert totalt 140 scope, og kun 2 av dem var type flexiscope.

Joda, vi går spennende tider i møte. Og når verken investeringsøkonomer eller finansjournalister har peiling på at Cysview er FDA godkjent eller langt mindre forskjellen på et regid scope og et flexiscope, da skjønner man hvor ukjent PHO er i investormiljøet. Skremmende! Samtidig gir det et visst perspektiv på hva som vil skje når media begynner å skjønne hva dette dreier seg om og investormiljøet løfter fokus fra olje, shipping og fiskerelaterte aksjer og innser potensialet i et selskap som PHO. Å huttetu hva som da vil skje!

Mandag kan du trolig fortsatt få handle PHO langt nede på 50-tallet. Spørsmålet er bare hvor lenge dette fantastiske tilbudet vil vedvare.

Ønsker deg deg en riktig god helg!
Redigert 05.10.2018 kl 22:54 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
05.10.2018 kl 23:13 2344

Idag har Nordnet bekreftet en ting for meg og det er hvor lite investorer, analytikere, fagblad o.l. faktisk har forstått av selskapet Photocure. De ligger så langt etter at det er skremmende og jeg forstår nå mer hvorfor kursen ikke er høyere enn den er. De som vil inn nå, for en mulighet dette er, neste uke tror jeg kursen kommer til å stige. De som selger på dagens nivå? Vel, jeg kjøpte flere aksjer i dag med et snitt på 49,3. Har kjøpt jevnt og trutt på nedgangen som ikke kan forklares utenom 'naturlige' svinginger og mangel på informasjon.

Flere bør nå forstå hvor langt etter de fleste ligger i forståelsen av dette selskapet. At det faktisk finnes analytikere som fortsatt babler om gjennomføring og godkjennelse av fase 3 studiet trodde jeg ikke var mulig. Infoen ligger jo der for de som gidder å lete. De som har satt seg inn i dette lurer jo egentlig på hvor raskt Photocure kan ta det meste av markedet i USA og resten av verden. Pasienter som vil berge livet søker sykehus som har Cysview/blålys, hvem ville ikke gjort det når det dreier seg om en av de farligste kreftformene? Hvem vil risikere noe annet enn beste behandling? Det er din egen helse og liv som står på spill, mister du livet ditt mister du alt.
focuss
05.10.2018 kl 23:19 2328

De to nye digre markedene til BLC Cysview er Pre-Diagnosis og Surveillance. Begge disse markedene er basert på bruk av flexible Scope. Trykket settes først inn mot de sykehusene som har erfaring med dette fra Fase 3 studiet. Dersom disse sykehusene har flexible Scope så kan Q3 bli bra.
Slettet bruker
05.10.2018 kl 23:20 2323

Skjønner, stadige gjentakelser er ikke å ta feil av. det er bare ¨takke for meg.
Jaqar
05.10.2018 kl 23:34 2292

Jeg må si meg helt enig med innlegget ditt her. Jeg er sjokkert over kunnskapen til den nye investeringsøkonomen til nordnet, greit nok at han ikke trenger å kunne alt om biotek på OSE, men hvis du skal kommentere en aksje så sett deg hvertfall Litt inn i aksjen først. For eksempel som et minimum les siste q-rapport. Babler om forskning og faser som om han har greie på det. Like skremmende at journalisten fra hegnar tydeligvis heller ikke vet at cysview er FDA approved. Dette må vel få konsekvenser?
Londonmannen
06.10.2018 kl 00:01 2258

I den grad ledelsen i PHO er varslet om denne Hegnar fadesen og tar det opp med rette nivået i Hegnar, så burde man kunne forvente at Hegnar tar grep, dementere tøvet de serverte i børsens åpningstid og gir ledelsen i PHO plass på første side til å gi et reelt bilde av stoda i PHO.

Heldigvis er det skjelden vi ser den slags amatørutspill av Hegnar. Men det overrasker meg ikke at når det først kommer så skjer det innen farmasisegmentet.
Slettet bruker
06.10.2018 kl 07:38 2140

Ja, bør ikke la det bli stående så fester det seg slik folk tro på tøvet!
Slettet bruker
06.10.2018 kl 08:56 2067

Mads did come with an "apology" the problem being it was about as genuine as his smile

I would like to see hegnar.no publish an apology, as ultimately is they who are responsible for what they publish.

An official apology and correction of the article would be excellent marketing for PHO and ironically the incompetence of Mads and Hegnar could end up being positive for the shareholders.

The plot thickens