Gender fluid og lignende tull du

Slettet bruker
HøMO 03.10.2018 kl 23:30 473

Ja, det er mangt dumt man skal høre i dagens samfønn du.

Gender fluid er omtrent noe av det dummeste som raddisser\feminister og PK har hostet opp tell dags dato du.

Går ut på at følk skal defineres ut fra det kjønnet døm føler seg søm akuratt der og da. Dvs. at du kan være kvennfølk en uke, og kæll den neste.

Rent praktisk hvordan skal dette fåre gå om je tør spørre?

Kan je bestemme meg for å være førkje når je er i svømmehallen og dermed gå inn i damedøsjen?
Kan je bestemme meg for å være sklie hvis je driver med idrett, og dermed automatisk bli verdens beste i all idrett som krever fysikk (ja, fordi fysikken og naturen bestemmer pk-hømoer og feminist-førkjer, je har mer testo enn døkk se)
Kan følk som mot formodning blir innkalt tell førstegangstjeneste si at døm har bestemt seg for å værra kvennfølk, så døm kan itte?

The mind puzzles du.

Minner mer og mer om Romerrikets siste dager dette du, et totalt forfall med selvpåført dekadens, fjolleri og vrøvl med påfølgende undergang. Når je ser at dette går den veien høna sparker så håper je aliens kømmer og envaderer øss snart se. Synd at det med nazi-basen på baksiden av månen bare er skrømt og skremt gett, hadde vært gullegøtt om døm hadde returnert med teknøløgi 500 år foran vår og satt øss på plass du.
Slettet bruker
03.10.2018 kl 23:40 468

Det er ikke så mye igjen å gjøre enn å finne glede i å se det hele brenne til jorden, imho.
Slettet bruker
04.10.2018 kl 00:03 464

Det finnes kun to kjønn og to seksuelle legninger du. Mann, kvinne, hømo og hetero. Alt annet er pølsevev eller oppdikta tøv og fetisjer. Je har en fetisj for gressløk og paraplyer gett.
Slettet bruker
04.10.2018 kl 16:43 434

K_Riske: Det finnes intetkjønn også gett. Krøna er for eksempel intetkjønn, gender fluid og hømo.