Case: REC Silicon, børsvinner i 2020 og 2021.

Uchihabrah
RECSI 06.01.2021 kl 23:42 122290

Ser at det er utrolig mye omtale om REC på Facebook aksje forum. Flere som har startet egne tråder om det der i dag (noen har til og med referert til en kommentar av meg, føler meg litt populær nå - takk Johnny, for å dele kunnskapen videre), men denne synes jeg var veldig bra skrevet; så jeg limer det inn her slik at vi alle kan nyte lesingen og diskutere dette med hverandre. All kreditt til opprinnelig forfatter fra Facebook. Er mange triggere han ikke har nevnt, men han får frem perspektivet mange av oss longs deler på forumet. Håper at formateringen ble grei, helt forferdelig å kopiere og lime inn her.

Case: REC Silicon, børsvinner i 2020. Vil fortsette oppgangen og være en rakett også i 2021.

Disclaimer: Jeg har aksjer i selskapet. Dette er kun min mening på hvorfor jeg har kjøpt aksjer, som jeg ønsker å dele med dere. Dere bør aldri kjøpe eller selge noe basert på anonyme mennesker sin mening, men jeg håper dette gjør at kanskje du bruker litt av tiden din til å sette deg i REC Silicon, herunder omtalt som RECSI. Advarsel: Mye lesing!

Hva er RECSI egentlig? RECSI er et selskap innen fornybar energi. Mer detaljert så produserer de rent silicon som blir brukt for solcelleindustrien. De er verdensledende og er størst i verden, utenfor Kina. De produserer polysilicon samtidig som prosessen deres til å produsere disse er ekstremt miljøvennlig (90% mindre karbonavtrykk enn f.eks typiske silicon produsenter i Kina).

Per dags dato eier RECSI tre fabrikker. Fabrikkene holdes til Moses Lake (USA), Butte (USA) og Yulin (Kina). I Yulin har de inngått samarbeid med SNF som har gitt dem 15.06% eierandel. Etter tre år med samarbeid har de muligheten til å benytte seg av en opsjon som gir RECSI ytterligere eierandel og øker total eierandelen til 49%. Avtalen ble inngått 01.02.2018 og i dag er 06.01.2021. Markedsverdien for å bygge disse tre fabrikkene er på rundt 30 milliarder kroner. Markedsverdien til RECSI i dag ligger på 6.1 milliarder kroner.

I flere år har RECSI vært i en utrolig dårlig posisjon på grunn av et svekket solmarked samtidig som handelskonflikten mellom USA og Kina påvirket dem ekstremt negativt. De ble rett og slett nødt til å stenge av fabrikken i Moses Lake og mange var sikre på om at det kun er snakk om tid til selskapet går til 0kr, slik som de siste årene hadde vært, men så;

Forandret alt seg.

Fokuset på fornybart har blitt en realitet og ekstremt satsningsområde i både USA og EU. Solmarkedet er ekstremt sterkt igjen. 2020 var et rekordår for amerikanske solaksjer. Markedet er helt enormt og flere aktører ønsker en bit av kaken. Fornybart blir også omtalt som "The grey gold" og det blir til og med argumentert for at fornybart vil erstatte olje. Vi trenger ren form for energi for en bærekraftig fremtid for alle.

Valget mellom Trump og Biden var på mange måter et valg mellom fossilt eller fornybart. Fornybart vant. RECSI var en av børsvinnerne i hele 2020 og vokste med over 500%! I dag kommer Biden offisielt til å bli godkjent av Kongressen og tar over The White House 20.01.2021. Senatorvalget tyder også på at demokratene vil ha majoritet. Uavhengig av om demokratene eller republikanerne satt med majoritet hadde fornybart gått gjennom, ettersom det er så stort satsningsfelt for USA. De ønsker ikke at Kina skal ha hele markedsandelen av "The grey gold". Det samme gjelder EU.

Samtidig som verden beveger seg mot fornybart har 2020 vært et fantastisk år for selskapet. De har inngått avtale med Group14 og Violet Power, to nye aktører i solindustrien med ekstremt dyktige og finansielt sterke mennesker bak seg. Både Violet Power og Group14 begynner allerede i Q1 2021. Så tidlig som i Januar! Dette har de fleste ikke fått med seg ennå, da det kom ut en artikkel nylig og denne har ikke fått noe omtale ennå i norsk media. I tillegg til å begynne allerede nå i Januar så har Violet Power gjort en drastisk endring; fremfor å leie et bygg skal de bygge det selv. Det krever en enda større investering fra deres side en opprinnelig antatt. Presidenten i Violet Power har med egne ord sagt at de har langt flere kunder klare enn det de har kapasitet til. I tillegg til det nevner han alltid RECSI og hvor viktig synergien og samarbeidet deres kommer til å bli.
Artikkel: https://columbiabasinherald.com/.../violet-power-build.../

I oktober 2020 utførte RECSI en emisjon på en milliard kroner til kurs 10.89kr for å kunne gjenåpne fabrikken i Moses Lake. Nå har de endelig kundene klare samtidig som det tyder på at det vil strømme på med flere aktører her. Ettersom både Violet Power og Group14 har annonsert at de begynner i Q1 2021 så har vi indirekte fått en bekreftelse på om at også fabrikken til RECSI skal gjenåpnes nå. Det er kun en formalitet og jeg antar at vi får denne beskjeden i Q4 presentasjonen til RECSI i Februar. En bekreftelse fra selskapet om å gjenåpne fabrikken i Moses Lake med konkret dato er hva markedet venter på.

I tillegg til det er RECSI en av de få (og da mener jeg kun et par selskaper) selskapene i Norge som faktisk er 100% godkjent under EU taksonomi som vil tre i kraft. EU taksonomi er strenge kriterier som vil revolusjonere hvordan bærekraftige investeringer vurderes.

Det er mange grønne selskaper som er priset på fremtidig inntjening. Vi har blant annet NEL, Aker Carbon Capture, Aker Offshore Wind, SAGA Pure osv. Dette regner jeg med at dere vet alt om. Jeg skal ikke omtale meg om disse selskapene i dette innlegget og gå inn i noen diskusjon om de er riktig priset, men RECSI; som faktisk har reell verdi i fabrikker (30 milliarder), som har vært verdensledende i 30 år, som produserer noe av den reneste formen for silicon, har unik teknologi, patenter og "know how" og som vil være en revolusjonerende del i at USA og EU bygger et lokalt infrastruktur for fornybart - Ja dette selskapet er priset til 16.29kr per dags dato.

Teknisk analyse viser at det ikke er noe motstand etter 15.5kr og neste motstandsnivå er på 22.5kr. Vi er over det hakket. I tillegg til det ligger kursmål fra analytikere langt over dagens sluttkurs og disse analysene kom i Oktober. Mye har skjedd siden. Ifølge aksjeanalyser.com blir det spådd dobling til tredobling på 1-3 måneders sikt.

Jeg tror at RECSI kommer til å være en soleklar børsvinner også i 2021. Dette er noen av årsakene til at jeg føler meg trygg i aksjen. Selskapet er ikke for de som ikke tåler volatilitet. Jeg spår ikke hva kursen blir i morgen eller på kort tidshorisont, for det vet ingen av oss, men jeg håper at du nå tar deg tiden til å bli kjent med selskapet, fordi dette er uten tvil en rakett som ennå ikke har tatt av.

Diskuter gjerne om du er uenig også får jeg ønske dere lykke til med deres investeringer i 2021.
Redigert 21.01.2021 kl 09:41 Du må logge inn for å svare
Uchihabrah
06.01.2021 kl 23:47 45136

Limer inn andre triggere skrevet på forumet tidligere. Bidra gjerne!

Av: SolarLover - Tråd: The year ahead for REC
Basic thesis: in a market where polysilicon supply is lower than demand, a firm like REC that has some of the lowest cost of production, should be valued at the replacement cost of its facilities, which should be at least 25 billion kroner (more if they buy up to 49% in Yulin). Price target for 2021: 50-75 kroner. Expecting rest of COVID pandemic to have minimal impact on REC, if anything a positive impact due to "green new deal" recovery policies.

The boom scenario: REC is a spot market player with low(est) cost of production. Polysilicon is a very small fraction of the 1US$/Watt of installed PV: approximately 3 cents. A doubling of the price of polisilicon to 20$/kg, would only raise the cost of an installed PV watt by 3%. There appear to be very few capacity constraints in other parts of the supply chain (wafer, cell, module assembly, aluminium). There has been some limits in glass in 2020, but they are thought to be resolved in 2021. Any shortage in polysilicon is thus likely to result in steep price increases with little negative feedback on demand. A scenario where PV prices rise to 20$ per kilo in the spot market has decent probability of occuring in 2020 / 2021. There is precedent for large increases in poly price, in 2008-2010 when considerably more poly was consumed per Watt, German PV policy resulted in polysilicon prices in excess of 300$ per kg. In a scenario where poly prices exceed 20$/kg, REC should be valued considerably above the replacement cost of its facilities. PT: significantly in excess of 100 kroner per share.Basic prediction on news flow in early 2021: good flow of REC-specific positive news in 2021 with expected rise in poly price. Expecting the policy environment to be strongly supportive in the USA with COVID recovering spending (Green New Deal) + Support for carbon neutrality + Strong trade stance to secure US jobs. Major RISK: Expecting announcements of big expansion plans of chinese poly producers, but unclear how likely it is for announced expansion to occur and in what timeframe. It could well be that there are several boom years beyond 2021/2022, before new capacity comes on line.

ST polyprice mouvement:
- Polyprice almost doubled with the loss of just some 10k MT in autumn 2020 >> this is a sign that supply must be relatively tight at the moment.
- IHS markit is predicting a lot of price pressure in 2021H1, which they believe will reduce towards the end of the year.
- Even Bernreuter (a poly price bear) predicts a tight poly market in 2021 (although he predicts large capacity expansions in 2022).
- Daqo has entered LT contracts with many customers and is announcing close to sold out capacity in 2021 and 2022 (https://www.pv-tech.org/news/daqo-secures-last-polysilicon-supply-deals-as-technically-sold-out-for-next-two-years)

REC basic
- Q4 results in (February 19.)
- ML re-opening timeframe decision (announcement 2020Q1, probably Q4 results)
- Yulin share: likely financed by emission (2020Q1) - Unclear whether REC can or must act in 2021Q1
- Is REC going to restart ML with production of mono quality. Would seem crazy to not upgrade FBR at ML to Monograde during current shutdown. Failure to perform upgrade would be a big negative as market share of multi has been falling for years.
- OBX inclusion (March 1.)
- Aker financial support has been crucial. Inclusion of REC in Aker Horizon's industrial portfolio would be even better and might also mean that Aker buys up more shares to gain greater control (2020Q1).

REC wild cards:
- RISK: Indemnity loan resolution: might have to pay up.
- Expansion plans at ML (old project that was never completed)
- Licencing deals to build new FBR factories based on REC technology (not inconceivable e.g. India, Saudia Arabia).

Existing partners funding and building progress:
- Actual partner building progress at ML (violet and G14)
- Who is behind Violet Power: probably solid backer (as a high quality leader like Charlie Gay has agreed to lead the company AND they had a supply deal with Meyer Burger)
- Who are Violet Power's customers? Could it be Tesla roof tiles (since Panasonic is no longer supplying them)?
- G14 just secured 17M US$ funding from OCI from Korea in Dec. 2020.

New partners:
- More battery partners: Sila? Sila (funded by Mercedes) is on some of REC's presentation slides.
- Who will produce ingots and wafers at ML for Violet? Norsun?

LT demand for poly:
- Predictions from BNEF that 2021 and 2022 are going to be massive years (30-40% more GW PV installed than 2020)
- RISK: Reduced consumption of poly in wafer cutting: thinner wafers and reduced kerf loss. Great progress has been made over the past 10 years, but additional improvements should become increasingly difficult.

LT supply of poly:
RISK - Bernreuter predicts big addition in 2022 which could be a reality, but:
- Bernreuter has an incentive to hype this to sell reports as this flags a danger on the horizon (>> sell more reports).
- All poly producers have an incentive to scare competitors with announcements of huge future capacity plans to deter competitors from adding capacity.
- GCL is planning FBR capacity, but it is not sure whether they can actually scale this up. REC has a better track record here.

US policy
- Democratic control of Senate (Georgia)
- Trade stance to remain tough: tariffs on China
- ITC support for solar PV >> now part of COVID relief package.
- Direct / indirect support for US manufacturing: e.g. preferential treatment of low carbon manufacturers.

Chinese policy: specifics of new PV policy to reach their carbon neutrality goal (announcement March 2021)

EU policy:
- France and South Korea are favourable to ultra low carbon input and have concrete supportive policies in place.
- REC best on EU taxonomy
- Green hydrogen in Europe will require large investments in solar and wind.
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Uchihabrah
06.01.2021 kl 23:49 44954

Av MorganKane - tråd: Villdyret våkner.

REC er i ferd med virkelig å våkne. Og jeg snakker ikke kun om her hjemme i Norge og på Oslo børs. Jeg snakker om på verdensbasis. Vi vet at mange svenske og danske småinvestorer allerede har rec i porteføljen. Men nå blir det mer og mer klart at flere handelsplatformer, både i Tyskland, England og USA begynner å få økte volumer av REC. Ikke så rart fordi i følge simply wall street er det nå 38 analytikere i inn og utland som følger REC. Altså lang fler enn de 13 som står oppført på REC sine hjemmesider. Klikk dere inn på "2 analysts" under " datacsources" nesten helt øverst på følgende link så ser dere hvem.

https://simplywall.st/stocks/no/semiconductors/ob-recsi/rec-silicon-shares?bpId=1453467&link_type=cta

Linken er helt ny og mange av disse analytikerne har ikke jeg sett før i forbindelse med REC. Dvs at mange av de er helt nye, eventuelt nesten helt nye. Og er det en ting som er banna bein, så er det at en god del av disse nye analytikerne er positive til REC. Og er det noe som er like banna bein så er det at etterhvert som de respektive analytikerne som er positive får kjøpt seg opp, så kommer kjøpsanbefalingene (akkurat som Bank of America nylig ga for NEL). Husk at dette i stor grad er internasjonale analytikere, dvs folk med blanke ark og friskt mot. Ikke bitre folk med dårlig historikk som Prask. Folk som er langt smartere enn Meyer. Og ikke minst ærligere enn Hermansrud.

I den forbindelse kan det være av interesse å nevne at simplywall.st har 68 NOK som "fair value" på REC, dvs ca 300 % opp fra dagens pris. Og en årlig vekst i revenues på ca. 40%. Husk at simplywall.st sin verdsetting representerer ikke noe "blue sky" scenario, men hva de mener er "fair value" utifra det man vet i dag. Jeg tror ikke vi klarer å fatte hva kursen vil kunne bli i et blue sky scenario. Det eneste som er sikkert er at det vil være laaaaaang over de 68 blanke norske kronene de mener aksjen er verdt per i dag.

Ikke selg REC for knapper og glansbilder. REC kommer til å fortsatt gå helt hinsides; tidligst i morra, seinest i q1 2021.
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Uchihabrah
06.01.2021 kl 23:51 44758

Av: Bob Macahan - Tråd: Triggers i REC:
Funderade lite över triggers som vi kan vänta oss och kom fram till följande lista. Något som ska tas bort eller läggas till?

- Violet power website goes online
- Violet power to announce products and start of production
- Group 14 first delivery to consumer electronics customer Q1 2021
- Group 14 IPO
- Phase 1 trade deal US-China implemented and 57% tariffs dropped
- Restart of ML announced. 9 months of commissioningand the plan is to be in production Q2 2022
- Ingot and wafer solution in the US (1366 technologies)
- Improvements and increased margins at Butte
- Yulin reactor liner back in place (supply interrupted due to Corona) and ramp up of FBR-B electronic/mono grade
- Biden to win majority in Georgia senate election January 5th
- FBR official considered next gen polysilicon technology. (GCL trying to ramp up)
- Xinjiang polysilicon (25% of global capacity) is banned from US/EU markets
- New partnerships or customers to ML announced
- REC Incorporated in Aker Horizon portfolio
- Insiders buying/increasing number of shares
- OBX hovedindeksen
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Uchihabrah
06.01.2021 kl 23:53 44559

Av: Uchihabrah - Tråd: Kommentar til foruminnlegg
Jeg tror at REC Silicon kommer til å fortsette å vokse mer år til år de neste årene og virkelig bli et beist innenfor fornybart.

Det vi venter på først og fremst er å få prising basert på assets. Bare her har vi en potensial for 5-6X av dagens kurs!
Deretter en prising basert på fremtidig inntjening (da kan vi begynne å se mer på hvor mye ML, Butte og Yulin omsetter for, fremtidig ekspansjon, teknologisk skille mellom REC Silicon vs konkurrenter).
Til slutt venter vi på utbytte underveis. Jeg tror ikke det vil være noen utbytte de nærmeste årene, men det er helt i orden, ettersom de neste årene vil være en vekstfase for selskapet likevel. Covid-19 pandemien har kun fremskyndet det som alltid var ment for å skje; fossilt ut, fornybart inn.

Ting REC Silicon har gående for seg selv:

- Verdensledende innenfor sin bransje. Blant de største i verden og størst utenfor Kina.
- Høy grad av ren og bærekraftig polysilicon som blir produsert langt mer miljøvennlig enn alle andre selskaper
- To av tre fabrikker REC Silicon har eierskap i er lokalisert i USA. Etter 20.01.21 tiltrer Biden som president. Biden skal investere 2.000+ milliarder USD i fornybart.
- Selskaper i USA satser ekstremt sterkt på fornybart, f.eks. G14, VP. Her vil det også komme flere aktører inn på bildet. Dette ganger REC Silicon direkte positivt.
- Markedet er ENORMT. Fabrikker vil begynne å bli bygd opp i verdensbasis de neste årene. Vi ser eksempler på dette allerede nå. Som verdensledende, med 30 + års erfaring, know how og kunnskap selskapet har opparbeidet gjennom årene har REC Silicon et stort forsprang på alle andre.
- Mulighet til å kjøpe seg opp i Yulin til 49%. TT (President & CEO of REC Silicon) mener at know how skal være nok, men selv en liten emisjon kan være bra her.
- Nye eiere på banen. Røkke kjøpte aksjene sine for ca 1.33kr for under et år siden. Han har nesten 15-16x sin investering, men istedenfor å selge seg ut valgte Aker å investere 300M kroner til. Aker Horizons vurderer å ta REC Silicon inn i Horizons porteføljen, noe jeg mener vil styrke hele porteføljen, ettersom Aker CC og Aker WO ikke har like mye av det grunnleggende på plass som REC Silicon.
- Momentet er endelig positivt igjen, etter så mange tøffe år. REC Silicon var nær randen av konkurs pga. politisk konflikt mellom USA og Kina. I tillegg til det opererte de med å satse på grønt, 20 år for tidlig, mener jeg. De siste 2 årene derimot, så har jo vi alle sett veksten de fleste grønne selskaper har hatt. Dette er fordi det foregår en politisk skifte i verden. Hele verden satser grønt nå!
- 1 milliard kroner som per nå blir brukt på å gjenåpne ML og andre satsninger for selskapet. Jeg støtter gjerne flere emisjoner i fremtiden! Penger for selskapet er verdt en ørliten utvanning på aksjer).

For at REC skal bli et tresifret utbyttemaskin så tror jeg at disse kriteriene må fortsettes å satse på:
- Grønn satsning må fortsette. Hvis verden plutselig bestemmer seg for å satse på noe annet, kan det gange dårlig for aksjonærer (svært lite sannsynlig)
- USA må bygge et lokalt infrastruktur som støtter fornybart satsning, fremfor å la Kina ta hele markedsandelen for fremtidens olje (svært sannsynlig, spiller ingen rolle om senatet er kontrollert av Republikanere eller Demokratene, amerikanske politikere er nødt til å skape arbeidsplasser internt i landet.
- At det er økonomisk lønnsomt å drifte de ulike fabrikkene (svært sannsynlig, subsidier er en mulighet under 25-30% kapasitet fasen, samt at prisene på silicon vil endres fremover, tror jeg).

Hva er det som er største utfordringen til REC Silicon:
- Selskapet blir straffet på grunn av sin historikk og folk (vi har noen av disse på forumet) tror at prisøkning kun er midlertidig, også faller det ned igjen (Denne vil jeg argumentere ekstremt sterkt i mot. Riktig tidspunkt for å shorte REC Silicon har vært de siste 10 årene og ikke nå som selskapet blomstrer på både macro og micro nivå. Fonds øker, DnB øker, Aker øker, topp 50 øker, jeg har doblet min investering fra 500K opprinnelig, til 1M, til 1.5M og nå snart 2M, SoftOx får vente. All inn på RECSI og TSLA for nå).
- Uvitende aksjonærer. Som behandler REC Silicon som om det er Gjensidige, fremfor å se på det som NIO eller TSLA for 1-2 år tilbake. De ser kun på profit loss og klarer ikke å sette sammen det store bildet (Se på verdensbildet: macro og organisasjonsbildet for REC Silicon: micro, hvilken retning verden er på vei til og hvor sterkt fundamentet til selskapet er for fremtidig suksess).
- ML blir ikke gjenåpnet, krever mer i emisjon (Det vil bli gjenåpnet, det kan muligens kreve mer emisjon for å få det tilbake til 100% kapasitet, men dette er lenger frem i tid og kan hende dette ikke forekommer).
- G14 og VP er de eneste kontraktene REC Silicon kommer til å ha (Dette vil nok aldri skje. Det kommer til å komme flere kontrakter både fra USA og EU land til REC Silicon, da sektoren er så stort).

I morgen blir første børsdag for 2021. Jeg gleder meg! Uavhengig av om vi fortsetter veien oppover, går sidelengs eller ned på kortsikt (tror den vil fortsette opp personlig), så tror jeg utelukkende at 2021 kan gi større avkastning en 500% som 2020 ga. Hvis bare assets blir inkludert i Mcap til RECSI så får vi den 500% opp allerede i morgen. Her er det bare å glede seg for alle triggerne som bare ligger og venter samt triggere vi ikke er klare over ennå.

Stol på meg når jeg sier det; denne aksjen bør du ha i porteføljen din hvis du skal være long eller swing trade. Hvor stor andel av porteføljen det skal stå for er helt opp til deg. Personlig elsker jeg å investere i selskaper som TSLA, RECSI, SoftOx, AMD osv. da avkastningen er så vanvittig stor. Kan denne gå ned? Absolutt, i teori kan alt gå opp og ned. Tror jeg at den vil gå ned? Jeg har satset 2M de siste 3-4 månedene på at denne skal flerdobles hvert eneste år fremover.

Og nå åpner jeg tråden igjen for at alle kan være med på å diskutere, både longs, uvitende aksjonærer og shorts!
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare

Takker deg for din info på dette forum.
Gikk inn for 2 dager siden
Jeg gikk inn på 15,50 og har allerede pluss på konto

Liker din entuisasme når du skriver,
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Sirbalo
07.01.2021 kl 08:32 43388

tror det blir heftig omsetning i dag :-)) Hva tror dere?? :-)
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Sirbalo
07.01.2021 kl 08:37 43181

17 kr er jeg rimelig sikker vi passerer :-)) lite motstand oppover...
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Falco1
07.01.2021 kl 09:13 42821

Kan gå over 20 i dag også denne, hvem vet :-) uansett potensiale i denne kan løfte den mange kroner på kort tid å markedet har begynt å skjønne hva som skjer:-)
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
BabaYaga
07.01.2021 kl 09:13 42486

jeg tror ned
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Mr_Hudson
07.01.2021 kl 09:14 42366

Fin fart på den i dag og volumet er der. Ikke overrasket om vi ser 20 kr i dag nei.
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Falco1
07.01.2021 kl 09:29 42049

At noen gevinst sikrer noe i det hele tatt så husa får disse billig er for meg en gåte::)). Vent i det minste til 25-30 kr . Her er det long som gjelder fremover:-)
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Mr_Hudson
07.01.2021 kl 09:31 41683

Sånn vil det alltid være. For mange er børsen en arena for raske penger og disse rir nå REC-bølgen og har ikke satt seg inn i selskapet. Da hopper de av når fortjenesten er god nok.
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Falco1
07.01.2021 kl 09:35 41504

Ja vet det:)) men det er så åpenlyst at denne skal mye opp fremover så synes det allikevel er rart:))

Liten lyst til å berike husa fordi de er seint ute:))når de er ferdige kommer nye kjøps anbefalinger bestandig. Lett å gjennomskue disse:))
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Uchihabrah
07.01.2021 kl 09:38 41192

Det er akkurat det. Uvitende aksjonærer som ikke engang vet at de selger gull for knapper. Ta en titt på Facebook Askjeforum, så mange der som kjøper REC i dag uten å egentlig vite hva det er, kun fordi det fikk mye oppmerksomhet i går.

Uavhengig, for oss longs er det bare bra at nye kommer inn på disse kursene og at gamle som har høydeskrekk kommer seg ut.
Vi longs er her for flere tusen prosent avkastning. Ikke usle 10-20%, haha. Men, der er jo også tydelig at det er vi som følger med konstant og prøver å lære nyhetene om selskapet og verdenssamfunnets politiske situasjon, så vi fortjener det som kommer vår vei!

Ikke selg under tresifret. Vær tålmodig. Ikke ofte man finner sånne aksjer i markedet som virkelig kan flerdobles år til år.
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Falco1
07.01.2021 kl 09:41 41033

Vet at mange ikke engang leser hva selskapet gjør og hvorfor den går oppover:)) de kaster seg på å selger for skikk og ingenting:))
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
BabaYaga
07.01.2021 kl 09:41 40775

tresifret? Bare selge denne og ta gevinst. Skal ligge å surre en stund oppsiden er tatt ut
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Falco1
07.01.2021 kl 09:44 40650

Sso gikk fra 30 kr der jeg kjøpte, gikk til 350 og jeg var dum nok til å selge på 100:))
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare

Alltid lett å si slikt med fasit i hånd.. 😊

Og, bare husk litt på alle de gangene du har reddet deg ut av andre case 😁
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
BabaYaga
07.01.2021 kl 09:53 40214

Dette er en skikkelig backtrader, ikke hør på han. Klart det er suksess historier. Denne figuren gjentar det daglig
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Falco1
07.01.2021 kl 09:57 39563

Næmmen er det ikke tvilling broren til sambo:) Du har har rett er den største Backtraderen i historien, du burde skjelve i buksene da du har møtt din overmann.)
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
BabaYaga
07.01.2021 kl 09:59 39305

Backtrading er ikke lov. Virker som du ikke vet hva det er
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Falco1
07.01.2021 kl 10:05 39172

Joda alt er lov spør helten din Trump så skjønner du det:))
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Falco1
07.01.2021 kl 10:08 38900

Men måtte blokkere sambo etter mye morro nå er det din tur. Trådene blir fylt med meningsløs morro og ødelegger for de andre som leter etter seriøs info. Så takk for fin underholdning av høy klasse:)
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Mr_Hudson
07.01.2021 kl 10:10 38742

Takk. Ser ut som 18 kr blir målet før lunch.
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare

Veldig bra innlegg - setter stor pris på det. Gikk in på 6,90 og solgte på 14,12. Inn igjen på 16,45 kr med 7 sifret beløp. Jeg har stor tro på REC men det er også risiko. Risk vs Reward osv. Hva ser dere som den største risiko her?
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
canarias
07.01.2021 kl 10:18 38473

Vi er tungt inne her, en av våre største investeringer nå.
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Sirbalo
07.01.2021 kl 10:23 38234

Med tanke på Violet power som er samarbeidspartner til rec har nylig bestemt seg for å bygge egen fabrikk istede for å lease, og de annslår de kommer til å ta full kapasitet til ML fabrikken, så er risikoen ekstremt liten for øyeblikket. Alt ligger i åning av ML fabrikken om kursen mange dobler seg. Alt tilsier det kommer til å skje.
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
BabaYaga
07.01.2021 kl 10:39 37984

Boble, vel det er demokratene som juger/korrupte/plyndring, og det de gjør selv beskylder de andre for.
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
babushka
07.01.2021 kl 10:47 37823

Det er alltid risiko for at VP ikke lykkes i salget sitt grunnet mange ting. Priser, lav forespørsel, konkurranse i utlandet. Samme med G14. Men så har man også en betydelig oppside dersom en eller flere av disse lykkes. Husk at det kan fort komme konkurrenter til både VP og G14 i fremtiden som REC kan sikte seg inn mot i tillegg.

Det som mange har glemt, er at handelsavtalen med Kina kan gi REC tilgang til det kinesiske markedet på sikt. Om det tar 1 år, 3 år eller mer.. Så er det fortsatt en mulig oppside.
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare

Setter en ny short her👌👌😉
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare

2kr på en dag.. Hmm håper det blir ny standard i recsi. Mista traderposten min igår, da snekkeren klippa nettkabel🤪 blir uansett en fin uke avslutning i rec!🚀
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Tanjiro
07.01.2021 kl 10:56 37457

Og nå som usikkerheten rundt valget er borte og Biden offisielt kommer til å bli president med flertallet i senatet, så vil han kunne ha større frihet til å utføre politikken hans. Jeg tenker at det nå vil kunne gi mer stabilitet i den volatile aksjen som REC er, svingninger vil komme, men dette må man bare regne med i aksjemarkedet. Polysilprisene har også økt med 2.08% den siste uken. Vi er opp 10% nå og stiger med en høy volum, så får vi se hva sluttkursen ender på:)
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Mr_Hudson
07.01.2021 kl 10:56 37368

Inviterer til tidlig lunch hos meg i dag. På menyen står rekesmørbrød og champagne.😁🍾
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
spekulant6
07.01.2021 kl 11:02 37212

RT 18,15
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Trier
07.01.2021 kl 11:03 37127

Ble det handelspause?
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Mr_Hudson
07.01.2021 kl 11:04 37024

Ser sånn ut. Ingen handler siden 10.58.
De nye børsreglene passer ikke en volatil aksje som REC. Oppgangen stopper nå og vi får en litten dipp når det åpner igjen. Håper vi får et nytt rykk senere i dag.
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Trier
07.01.2021 kl 11:07 36910

igang igjen
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Helgrønn
07.01.2021 kl 11:09 36804

Kan vi ikke slippe slike sykelige innlegg fra en Trump kloning her.
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
spanjolen
07.01.2021 kl 11:22 36502

Jøss for en dag. Hatt 9 kjøp / salg idag 😀
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare