Case: REC Silicon, børsvinner i 2020 og 2021.


Ser at det er utrolig mye omtale om REC på Facebook aksje forum. Flere som har startet egne tråder om det der i dag (noen har til og med referert til en kommentar av meg, føler meg litt populær nå - takk Johnny, for å dele kunnskapen videre), men denne synes jeg var veldig bra skrevet; så jeg limer det inn her slik at vi alle kan nyte lesingen og diskutere dette med hverandre. All kreditt til opprinnelig forfatter fra Facebook. Er mange triggere han ikke har nevnt, men han får frem perspektivet mange av oss longs deler på forumet. Håper at formateringen ble grei, helt forferdelig å kopiere og lime inn her.

Case: REC Silicon, børsvinner i 2020. Vil fortsette oppgangen og være en rakett også i 2021.

Disclaimer: Jeg har aksjer i selskapet. Dette er kun min mening på hvorfor jeg har kjøpt aksjer, som jeg ønsker å dele med dere. Dere bør aldri kjøpe eller selge noe basert på anonyme mennesker sin mening, men jeg håper dette gjør at kanskje du bruker litt av tiden din til å sette deg i REC Silicon, herunder omtalt som RECSI. Advarsel: Mye lesing!

Hva er RECSI egentlig? RECSI er et selskap innen fornybar energi. Mer detaljert så produserer de rent silicon som blir brukt for solcelleindustrien. De er verdensledende og er størst i verden, utenfor Kina. De produserer polysilicon samtidig som prosessen deres til å produsere disse er ekstremt miljøvennlig (90% mindre karbonavtrykk enn f.eks typiske silicon produsenter i Kina).

Per dags dato eier RECSI tre fabrikker. Fabrikkene holdes til Moses Lake (USA), Butte (USA) og Yulin (Kina). I Yulin har de inngått samarbeid med SNF som har gitt dem 15.06% eierandel. Etter tre år med samarbeid har de muligheten til å benytte seg av en opsjon som gir RECSI ytterligere eierandel og øker total eierandelen til 49%. Avtalen ble inngått 01.02.2018 og i dag er 06.01.2021. Markedsverdien for å bygge disse tre fabrikkene er på rundt 30 milliarder kroner. Markedsverdien til RECSI i dag ligger på 6.1 milliarder kroner.

I flere år har RECSI vært i en utrolig dårlig posisjon på grunn av et svekket solmarked samtidig som handelskonflikten mellom USA og Kina påvirket dem ekstremt negativt. De ble rett og slett nødt til å stenge av fabrikken i Moses Lake og mange var sikre på om at det kun er snakk om tid til selskapet går til 0kr, slik som de siste årene hadde vært, men så;

Forandret alt seg.

Fokuset på fornybart har blitt en realitet og ekstremt satsningsområde i både USA og EU. Solmarkedet er ekstremt sterkt igjen. 2020 var et rekordår for amerikanske solaksjer. Markedet er helt enormt og flere aktører ønsker en bit av kaken. Fornybart blir også omtalt som "The grey gold" og det blir til og med argumentert for at fornybart vil erstatte olje. Vi trenger ren form for energi for en bærekraftig fremtid for alle.

Valget mellom Trump og Biden var på mange måter et valg mellom fossilt eller fornybart. Fornybart vant. RECSI var en av børsvinnerne i hele 2020 og vokste med over 500%! I dag kommer Biden offisielt til å bli godkjent av Kongressen og tar over The White House 20.01.2021. Senatorvalget tyder også på at demokratene vil ha majoritet. Uavhengig av om demokratene eller republikanerne satt med majoritet hadde fornybart gått gjennom, ettersom det er så stort satsningsfelt for USA. De ønsker ikke at Kina skal ha hele markedsandelen av "The grey gold". Det samme gjelder EU.

Samtidig som verden beveger seg mot fornybart har 2020 vært et fantastisk år for selskapet. De har inngått avtale med Group14 og Violet Power, to nye aktører i solindustrien med ekstremt dyktige og finansielt sterke mennesker bak seg. Både Violet Power og Group14 begynner allerede i Q1 2021. Så tidlig som i Januar! Dette har de fleste ikke fått med seg ennå, da det kom ut en artikkel nylig og denne har ikke fått noe omtale ennå i norsk media. I tillegg til å begynne allerede nå i Januar så har Violet Power gjort en drastisk endring; fremfor å leie et bygg skal de bygge det selv. Det krever en enda større investering fra deres side en opprinnelig antatt. Presidenten i Violet Power har med egne ord sagt at de har langt flere kunder klare enn det de har kapasitet til. I tillegg til det nevner han alltid RECSI og hvor viktig synergien og samarbeidet deres kommer til å bli.
Artikkel: https://columbiabasinherald.com/.../violet-power-build.../

I oktober 2020 utførte RECSI en emisjon på en milliard kroner til kurs 10.89kr for å kunne gjenåpne fabrikken i Moses Lake. Nå har de endelig kundene klare samtidig som det tyder på at det vil strømme på med flere aktører her. Ettersom både Violet Power og Group14 har annonsert at de begynner i Q1 2021 så har vi indirekte fått en bekreftelse på om at også fabrikken til RECSI skal gjenåpnes nå. Det er kun en formalitet og jeg antar at vi får denne beskjeden i Q4 presentasjonen til RECSI i Februar. En bekreftelse fra selskapet om å gjenåpne fabrikken i Moses Lake med konkret dato er hva markedet venter på.

I tillegg til det er RECSI en av de få (og da mener jeg kun et par selskaper) selskapene i Norge som faktisk er 100% godkjent under EU taksonomi som vil tre i kraft. EU taksonomi er strenge kriterier som vil revolusjonere hvordan bærekraftige investeringer vurderes.

Det er mange grønne selskaper som er priset på fremtidig inntjening. Vi har blant annet NEL, Aker Carbon Capture, Aker Offshore Wind, SAGA Pure osv. Dette regner jeg med at dere vet alt om. Jeg skal ikke omtale meg om disse selskapene i dette innlegget og gå inn i noen diskusjon om de er riktig priset, men RECSI; som faktisk har reell verdi i fabrikker (30 milliarder), som har vært verdensledende i 30 år, som produserer noe av den reneste formen for silicon, har unik teknologi, patenter og "know how" og som vil være en revolusjonerende del i at USA og EU bygger et lokalt infrastruktur for fornybart - Ja dette selskapet er priset til 16.29kr per dags dato.

Teknisk analyse viser at det ikke er noe motstand etter 15.5kr og neste motstandsnivå er på 22.5kr. Vi er over det hakket. I tillegg til det ligger kursmål fra analytikere langt over dagens sluttkurs og disse analysene kom i Oktober. Mye har skjedd siden. Ifølge aksjeanalyser.com blir det spådd dobling til tredobling på 1-3 måneders sikt.

Jeg tror at RECSI kommer til å være en soleklar børsvinner også i 2021. Dette er noen av årsakene til at jeg føler meg trygg i aksjen. Selskapet er ikke for de som ikke tåler volatilitet. Jeg spår ikke hva kursen blir i morgen eller på kort tidshorisont, for det vet ingen av oss, men jeg håper at du nå tar deg tiden til å bli kjent med selskapet, fordi dette er uten tvil en rakett som ennå ikke har tatt av.

Diskuter gjerne om du er uenig også får jeg ønske dere lykke til med deres investeringer i 2021.
Redigert 21.01.2021 kl 09:41 Du må logge inn for å svare

Er ikke kjedelig å ha aksjer i denne i allefall, nå er vi snart på pluss igjen....
BørsMR
26.01.2021 kl 09:30 1852

Deilig å ha borgermesteren med seg på laget ja 😊👏rec må ri av seg frykt så bærer dette oppover de neste dagene håper jeg

Borgermester skrev Kjør da RECSI!
Nå som du er med på laget så kommer denne kun til å gå opp. Helt sykt hvordan du har tjent 500% + på å swing trade. Kudos til deg altså, Borgermesteren! Rått jobba.

Borgermester skrev Kjør da RECSI!
Er ikke mye fres i dag heller. Kan være starten på en bra nedtur for hele børsen
Sirbalo
26.01.2021 kl 09:07 2097

Borgermester skrev Kjør da RECSI!
er det siste billigsalg vi ser nå... litt overasket men men, ble en siste dupp tydeligvis

Har vært utrolig heldig med jobben min. Tro meg, jeg startet ikke derifra. Startet som alle andre, eller kanskje dårligere med 15k brutto i måneden ved å jobbe 8-10 timer. Har en ganske høy stilling innenfor et privat konsern. Må også innrømme at jeg ofte jobber 12t dagen og tenker på jobb 24/7. Men jeg var velsignet i og med at alt snudde for meg, både karrieremessig og på aksjer.

OG JEG ER SUPERGRISK PÅ FORBRUK. Haha. Dekker kun regninger og utgifter for familien og bruker minimalt av penger på meg selv. Oppfører meg fremdeles som om jeg er han fattige mannen jeg var før, fordi jeg ønsker ikke å feire ennå, reisen har bare begynt.
Redigert 21.01.2021 kl 11:43 Du må logge inn for å svare

Nasdaq på pluss 2 % er det bra bakteppe for en ny dag for REC
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare

>Jeg har en fastjobb som gir meg muligheten til å akkumulere for 110.000kr månedlig

Må bare spørre: Dette vil si at etter skatt og forbruk har du 110k igjen av lønna hver måned? Hva jobber du som? CEO i REC? ;)
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare

En glede! Takk for utrolig hyggelig tilbakemelding som alltid og for at du har troen! Alltid gøy å lese dine kommentarer og hvor trygge dere er på casen, særlig når alle andre har panikk, haha. Gleder meg til veien videre og at eventyret fortsetter! :)

Edit: Norsken streiker i dag. Jaja, tegn på at det er leggetid etter en lang dag på jobb. God natt!
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
canarias
20.01.2021 kl 23:11 4570

Takker for fint og meget konstruktivt innlegg, vi har kjøpt oss gradvis opp her siste måneder og er tungt inne, men risken er kalkulert som uchihabrah poengterer
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
focuss
20.01.2021 kl 22:52 4729

Det store bilde må man ha og i RECSI sammenheng er det store bildet krystallklart. Problemet er som det pleier være når det store bildet er krystall klart. " The devil is in the details" Hadde det ikke vært slik kunne man bare godt all inn.
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare

Ikke sats på at vi får gjenåpningsdato på en presentasjon om ren energi i morgen. Informasjon om gjenåpning får vi nok på Q4 resultat og guiding for 2021, eventuelt i ett eget børsmelding på egenhånd. Har sagt dette før, men får bare repetere meg selv: ML skal gjenåpnes. Det som gjenstår er ren formalitet. Hvorfor? ENKELT; VP bygger fremfor å leie og begynner prosessen DENNE måneden. G14 starter dette kvartalet. Horizons tar over REC Silicon (ergo fra en finansiell investering til en langsiktig investering med Aker bak ryggen). Tror dette alt er tilfeldig? Hva med at Biden vant? Eller at demokratene har majoritet? Jeg håper at det er nok for å få deg til å våkne opp litt og innse at VP og G14 er kun to av FLERE kontrakter som skal komme i år og de neste årene.

Se tilbake på innleggene mine og andre longs her. REC Silicon skulle til Horizons, det var kun snakk om formalitet. Vi sa det lenge. Hva skjedde? Vi er nesten på ATH for siste 5 år og intraday high for i dag tar oss på en ny ATH for siste 5 år!

Folkens, aksjemarkedet i dag er ikke som det var for 10 år siden. Her handler det om å klare å se det store bildet og sette 2+2 sammen. ESG-aksjene som har kommet i markedet har endret hvordan man gjør sine investeringer. Slutt å se på REC Silicon som om det er Gjensidige eller Storebrand og begynn å se på det som TSLA i 2019. Jeg var i TSLA i 2020. Livet mitt forandret seg, totalt. Jeg har gått vekk fra TSLA og inn i REC Silicon; hvorfor? ENKELT: Fordi TSLA har vokst langt over min forventning og jeg spår en dobling der i år, det vil ta litt tid før Berlin er i gang og GF i Shanghai ekspanderes, teknologien er på TSLA sin side, men de må øke sin produksjon, FSD er vi flere år unna. REC SILICON er norges mest underpriset aksje og vil vokse som en MASKIN.

Jeg føler meg velsignet. Jeg har en fastjobb som gir meg muligheten til å akkumulere for 110.000kr månedlig og jeg har tjent nok fra aksjer at jeg kan komme på E24 hvis jeg ønsker (så dere artikkelen om han som tjente 1.4M i fjor? Heh, du hadde likt å visst hva jeg tjente, mye, mye, mye mer). Hvordan starta min aksjekarriere? Med et jævla forbrukslån på 200.000kr. Så sikker var jeg på casen. Ergo, jeg startet med ingenting og hadde ikke en så god fastjobb når jeg først kom i aksjegamet.

For dere som har fulgt meg og mine innlegg, dette er for dere. sånn at dere blir kjent med personen bak brukeren Uchihabrah. Jeg har investert så og si alt i REC Silicon og har en mindre post i TSLA nå. Takk for deres støtte, takk for gode diskusjoner og takk for at jeg får lært daglig av dere.

Livet mitt handler om kalkulert risiko. Ja, det er risiko i REC Silicon, hva om ML ikke gjenåpnes? Hva om noen av brødrene til Sembo skyter Biden? Hva om USA ikke klarer å bygge et fornybart struktur for grønt i USA? Hva om ML gjenåpning blir forsinket pga. tar lengre tid for VP å bygge fremfor å leie fabrikk? Men de siste to årene har vært helt magisk for meg - og eneste årsaken til at jeg gidder å bruke så mye tid daglig her er fordi jeg håper jeg kan ha den samme effekten på en av dere. Hvorfor skal ikke vi som er små tjene gode penger samtidig? Det er de store vi egentlig sloss mot. Alle troller shortsene her har aldri kommet med et eneste argument, men jeg har fremdeles brukt så mye unødvendig tid, i håp om at de ikke brenner seg, men hvor er disse shorterne nå???? De som sa vi skal ned siden 3kr? 6kr? 10kr? 14kr? 17kr? Det er fortsatt ikke for sent. Denne kommer til å flerdobles hvert eneste år fremover - men da må du ha visjonen til å kunne se det store bildet. Kom dere på vinnerlaget, fremfor å feire og late som om dere har tjent penger hver gang den går 2% ned etter å ha vokst 20% opp.

Jeg gikk veldig off topic nå, så her må jeg bare beklage meg selv. Poenget mitt gjenstår; pengene mine er der munnen min er. Når er det sist jeg forsvant fra forumet? Eller solgte meg ut? Tvert i mot kommenter jeg ukentlig hvor mye mer jeg har lastet opp, haha. Jeg sier ikke at jeg har rett! Kanskje jeg bommer helt! Jeg kan ikke spå fremtiden, men jeg klarer å bruke logikken til å forsøke å predikere hvordan jeg tror fremtiden vil se ut basert på makro nivå (verdenssituasjon) og mikro nivå (REC Silicon og potensielle samarbeidspartnere). Sett dem sammen og du får en maskin som kommer til å være en helt essensiell nøkkel for å bygge fornybart i USA og EU.

Siden dette gikk så off topic; gled dere til disse teoriene:

* Silisium/silangass er FREMTIDEN. Ta en titt på NIO, ta en titt på TSLA. Ta en titt på hvordan de sier at fremtidens batterier vil være bygd annerledes, mer effektive, lengre rekkevidde osv. Hvem kommer inn her? REC Silicon - også viktig å påpeke at det er mangel på halvledere. Nå skal alle inn i EL-BIL og da trenger de ingrediensene.
* Prisene på poly er helt irrelevant per dags dato. Sagt dette i flere måneder nå. Prisene vil fortsette å øke og øke og øke. Bare vent og se.
* REC Silicon vil ha flere kunder i Kina, USA og EU. Husk; REC kan bidra i alle kanter av planeten.
* Yulin kommer til å bli kjøpt opp til 49%. Aker vil ta emisjon og få ca. 33% eierandel. 51% skjer ikke her, men da har de i praksis ekstremt mye kontroll og makt - ML vil gjenåpnes innen 2021 og vi får beskjed senest Q4 i Februar.
* Analyser og kursmål er fra Oktober. DnB holder på å laste opp, det samme gjelder Storebrand. Stol på meg, de neste analysene vil være langt over 25kr, heh.

Vi snakkes etter at alle disse tingene skjer og vi longs fortsetter å tjene millioner. Om du skal stå på sidelinjen, være med på reisen eller tape penger på reisen ved å shorte er helt opp til deg. Min eneste anbefaling er - sett deg i selskapet. Det er verdt tiden din og deretter lag dine egne teorier fremfor å høre på hva folk på forum sier.

God kveld og gratulerer nok en gang til alle longs. I dag har vært en stor seier. Vi må huske å nyte disse øyeblikkene, selv om vi vet at tresifret kommer.
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare

Gunstig, typ 25% drift i desember? Da tipper jeg 30kr:-)
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
BadRobot
20.01.2021 kl 21:58 5123

Mulig vi håper for mye, er vel ikke fora for slik info?
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
mohitas
20.01.2021 kl 21:56 5150

Håper den stiger 1-2kr minst. Såfremst det blir lagt frem noen gode nyheter👍
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
BadRobot
20.01.2021 kl 21:54 5167

Hva tror folket om kursen i morgen med info om gunstig åpningsdato for ML?
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Flyers
20.01.2021 kl 20:03 5693

India skal satse stort på sol. De kommer ikke veldig godt overens med Kina. USA sin nye visepresident er av indisk opprinnelse. India er stolte av Kamela Harris. Kanskje litt ekstra solavtaler mellom India og USA, etterhvert.
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare

Ser ut som om ekstremt billigsalg er ferdig og nå er det kun billigsalg igjen i dag. Vi bør enkelt overstige 20kr mener jeg. Makros er veldig gode. Solaksjer tok helt av i går i USA. Tøffe Tore med presentasjon i morgen. Veldig nysjerrig på hvorfor folk selger seg ut når de kan vente noen dager og få så mye mer tilbake, men enhver bestemmer selv.

Teknisk viser at vi skal knuse 20kr, børsmeldingen fra i går bare forsterker det. Kjøps press er tilbake, virker det som. Bryr meg ikke om hva andre gjør, men anbefaler alle å vente, vente, vente. Ut måneden minimum hvis du virkelig trenger pengene, ut Februar hvis du ønsker en fin oppgang og i flere år hvis du ønsker å pensjonere deg tidlig.
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Sirbalo
20.01.2021 kl 09:14 2651

kjøpte mer akkurat :) bra støtte på 19.5... mener fortsatt vi skal opp teste slutten av 20 tallet, før vi evt korrigerer ned(så fremt ingen triggere kommer fra TT i morgen :P
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare

hehe fikk tak i noen aksjer til 19.39 , nå kan vi dra videre oppover
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare

Vi startet dagen med å teste 20kr. Folkens, vi er noen usle prosent (ca 3%) fra å slå ATH for de siste 5 årene. Rolig i USA, Biden vil tiltre i dag og begynne å signere flere avtaler blant annet Paris avtalen. La panikkselgerne gevinstsikre også får vi sterkere hender med snittpris på 19kr. Husk presentasjonen til Tøffe Tore i morgen og Violet Power med ground breaking day i neste uke samt forhåpentligvis mer informasjon om oppkjøpet til Yulin (håper Aker tar emisjon og kommer seg til 33% her).
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
t3sm
20.01.2021 kl 09:08 2648

Gevinstsikring idag.. At folk tør :)
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Sirbalo
20.01.2021 kl 08:45 2650

Godt mulig om vi skal følge det tekniske bildet, men vi skal ha en topp til hvertfall, så blir det spennende se om vi får en uke med nedgang før neste trinn. Heldigvis har vi en del triggere underveis som kan gjøre så vi kanskje blir over 20. Vi har presentasjonen til TT i morgen blandt annet.
Normalt ville jeg prøvd å selge på neste topp nå, men kan ikke være ute når TT skal presentere i morgen på konferansen. Alt for stor risk.. Aker har også nettopp overført rec til aker horizon og timingen var perfekt ihht det tekniske. 2-4 kroner økning lå i kortene selv uten den meldingen i går. Med slik timing, så anser jeg sannsynligheten stor for at det kommer andre triggere i etterkant... vent å se :-)
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
mohitas
20.01.2021 kl 08:37 2652

Kjøpte mer igår med emisjonsbuffer/børskrakk kontoen så nå er det tomt her. Vil unødig selge andre aksjer for så å sette alt på ett lodd. Har snart ei god årslønn i recsi, tror det holder for meg. Håper vi kommer oss over 20 og blir værende der slik at vi setter ny bunn. Men aldrig godt å si, blir ikke engang overrasket om vi ser 17 tallet om ikke lenge til heller.
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare

ligger på 20 ,.på førbørsen nå
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Sirbalo
20.01.2021 kl 08:33 2652

Er nok flere som hadde ønsket de kunne skyte mer inn i går og som sitter klar med kjøpsknappen i dag :-)
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare

Har også solgt noen andre selskap og sitter med kjøpsknappen , spennende å se hva den starter på
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Sirbalo
20.01.2021 kl 08:23 2652

satt å så på kursen helt fra morgen i går uten få kjøpt mer... i dag har pengene kommet inn på aksje handels konto :P Får se hvor man kan komme inn. Spent se hvor høyt den starter første 15 minuttene... Vi skal ha en ny topp hvertfall, så spørs hvor man klarer komme inn og hvor fort det går. Så vil den nok falle til 20 kroner igjen å teste hvor sterk den er der... Enorm omsetning i går... Tror ikke helt vi har fått med oss hele markedet enda, men de kommer sakte men sikkert etter :P
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
marked
20.01.2021 kl 08:15 2652

Kan fort se åpningsauksjon rundt 22 kroner. 22 kroner er kun 10% opp fra gårsdagens sluttkurs.
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Solerbra
20.01.2021 kl 08:05 2652

Ja, nevnt under handel med Kina. Det er klipp og lim fra tidligere, og handler kke om Recs rolle i den grønne satsingen med verdikjede for sol og batteri i US. Det er det som er fremtiden for Rec.
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Ben
20.01.2021 kl 07:51 2652

REC er nevnt lenger ned i artikkelen;
"Men Biden vil likevel være markant mer åpen for samarbeid enn Trump. Og et USA som blir en anelse mindre proteksjonistisk, vil trolig være godt nytt for flere i norsk næringsliv. Foruten stabile Hydro, Yara og Elkem, vil mange i vår lille og eksportrettede økonomi profittere på at handelen er mest mulig åpen. Og særlig selskaper som gjerne både har produksjon og handel i og mellom verdens to stormakter.
Her er det verdt å fremheve aksjer som tørrbulkrederiet Golden Ocean, gassrederiet BW LPG, bilfrakterne Wallenius Wilhelmsen og silisium- og silikonprodusenten Rec Silicon."
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Solerbra
20.01.2021 kl 07:44 2652

Sindre Heyerdahl i E24 trekker i dag fram en rekke norske aksjer som vil dra nytte av Biden som president, uten å nevne Rec??? Bidens enorme grønne satsing på bl.a. sol og batteri har han med, men det angår visst ikke Rec - ifølge han. Godt gjordt.
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare

Bare ta en titt på Facebook gruppen "Aksjeforum". Denne har såvidt begynt. Selg deg gjerne ut, gevinst er gevinst, men for oss som vet hva som kommer til å skje er tresifret kun snakk om tid.

Ære til opprinnelig forfatter.

Husk triggere denne måneden:
Biden ---> Parisavtalen, grønn satsning. Se gjerne talen han holdt i forrige uke, så vil du forstå hvor stort dette er.
Violet Power --> begynner arbeidet med å bygge fabrikk denne måneden. Utrolig bull, ettersom de gikk fra å leie til å bygge selv. Her er det noen tunge mennesker bak.
Oppkjøp i Yulin --> Regner med mer informasjon før 01. Februar, pga. Da har det gått tre år fra opprinnelig avtale.
Tore T. (CEO og President i REC Silicon) vil holde presentasjon nåkommende torsdag ang. selskapet.
Wildcard: Børsmelding om gjenåpning av ML. Først annonserte G14 det, deretter VP, REC Silicon vil ha synergi her. President i REC Silicon sa at vi bør få mer informasjon rundt utgangen av 2020. Senest får vi mer informasjon i Q4, som er i Februar <-- dette er hva markedet venter på. Ja REC Silicon var på toppen av mest omsatte og størst % i grønt i dag, men husk at markedsverdien nå ligger på 7 milliarder NOK. Butte, ML og Yulin har kostpris på 30 milliarder NOK.
REC Silicon vil bli tatt inn i hovedindeksen i Mars. Fonds vil laste opp. DnB og Storebrand har allerede begynt. Ta en titt på største 50 aksjonærer.
Teori: Aker øker eierandel ved å ta emisjon for beløpet som må betales til Yulin for 49% eierskap. De får ca 33% her. Mye som skal til for å få 51%, så jeg tror Aker er fornøyde med 33% og ved å i praksis ha makt i REC Silicon. Eventuelt emisjon for å refinansiere lånet med 11% rente.
Teori: REC vil være en stor markedsaktør innenfor fremtidens EL-Batterier. Silangass er fremtiden. Det er mangel på halvledere for el-biler! Husk det. Se på NIO eller TESLA for å se hva de mener om fremtiden og batterier.
Teori: Det vil komme kontrakter i bøtte og spann. Ikke bare er REC Silicon perfekt posisjonert for USA og EU til å bygge sitt eget infrastruktur rundt grønt (finnes ingen andre som REC Silicon, med kunnskapen, teknologien, patentene osv. utenfor Kina). Husk: REC Silicon produserer ekstremt miljøvennlig. Hvor er verdensfokuset? Miljø! Å ha REC Silicon produkter vil bli en kvalitetsstempel for selskaper.
RISIKO:
Noe skjer med Biden. Det blir kaos i USA. Republikanere vs demokratene (tviler sterkt, tror rallyet begynner fra og med i morgen).
RISIKO:
ML gjenåpnes ikke før om flere år (tviler sterkt).
RISIKO: Aksjen svinger veldig mye. Man vet aldri hva beste innkjøpspris er. Kortsiktig må du tåle å se røde og grønne tall. Jeg anbefaler å kjøpe ukentlig.
RISIKO: Jeg er ingen profesjonell. Ikke hør på meg. Og aldri hør på "analytikere". Gjeng med haussere og baissere som kun gjør det som er profitabelt for dem. De bryr seg ikke om deg. Dann din egen mening! Kan godt hende at jeg tar feil om fremtiden selv om jeg har hatt rett om mye annet.
Se gjerne opprinnelig oppdatering fra i dag. De neste månedene kommer til å være helt fantastiske, tror jeg, men denne aksjen ikke for alle. Faktisk, så tror jeg de neste årene blir fantastiske, men så kan jeg ta fullstendig feil og vi er på 5kr om en måned. Vær så snill, les deg opp hvis du bestemmer deg for å kjøpe! God kveld videre til dere 🙂
P.S: Fått en del meldinger. Forsøker å svare så godt jeg kan, men har hektiske hverdager. Unnskyld om jeg ikke har svart tilbake ennå. For orientering, jeg er nesten all inn i REC Silicon og har 6 sifret med aksjer. Har lastet opp fra 4-19kr. Det ligger i min interesse at aksjekursen går opp, men jeg forsøker alltid å være ærlig å se begge sider ved saken. Kan en bear komme og rive alt jeg sier i biter, sånn at vi får sett begge sidene av saken? Jeg er MEGABULL.
HUSK: Bare fordi jeg har predikert riktig hittil ang Horizons osv betyr ikke at jeg vil ha rett i alt jeg sier!
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare

«Lite som tilsier» er helt tom påstand😂

Triggere står i kø. Nå skal Biden settes inn i morgen. 2000 milliarder dollar skal inn i fornybar.
VP begynner bygging neste uke. Group 14 begynner salget.
Aker Horizon sier selv i dag at de følger ML og batterisituasjonen tett.

Vel/ Hele R E C verdsettes til 1:4 av byggekost på ML og Butte. Assets skal reprises. Bryte 20 er et lite komma, og det skjer i morgen. 30 kommer snart.

Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare