Case: REC Silicon, børsvinner i 2020 og 2021.

Slettet bruker
RECSI 06.01.2021 kl 23:42 130840

Ser at det er utrolig mye omtale om REC på Facebook aksje forum. Flere som har startet egne tråder om det der i dag (noen har til og med referert til en kommentar av meg, føler meg litt populær nå - takk Johnny, for å dele kunnskapen videre), men denne synes jeg var veldig bra skrevet; så jeg limer det inn her slik at vi alle kan nyte lesingen og diskutere dette med hverandre. All kreditt til opprinnelig forfatter fra Facebook. Er mange triggere han ikke har nevnt, men han får frem perspektivet mange av oss longs deler på forumet. Håper at formateringen ble grei, helt forferdelig å kopiere og lime inn her.

Case: REC Silicon, børsvinner i 2020. Vil fortsette oppgangen og være en rakett også i 2021.

Disclaimer: Jeg har aksjer i selskapet. Dette er kun min mening på hvorfor jeg har kjøpt aksjer, som jeg ønsker å dele med dere. Dere bør aldri kjøpe eller selge noe basert på anonyme mennesker sin mening, men jeg håper dette gjør at kanskje du bruker litt av tiden din til å sette deg i REC Silicon, herunder omtalt som RECSI. Advarsel: Mye lesing!

Hva er RECSI egentlig? RECSI er et selskap innen fornybar energi. Mer detaljert så produserer de rent silicon som blir brukt for solcelleindustrien. De er verdensledende og er størst i verden, utenfor Kina. De produserer polysilicon samtidig som prosessen deres til å produsere disse er ekstremt miljøvennlig (90% mindre karbonavtrykk enn f.eks typiske silicon produsenter i Kina).

Per dags dato eier RECSI tre fabrikker. Fabrikkene holdes til Moses Lake (USA), Butte (USA) og Yulin (Kina). I Yulin har de inngått samarbeid med SNF som har gitt dem 15.06% eierandel. Etter tre år med samarbeid har de muligheten til å benytte seg av en opsjon som gir RECSI ytterligere eierandel og øker total eierandelen til 49%. Avtalen ble inngått 01.02.2018 og i dag er 06.01.2021. Markedsverdien for å bygge disse tre fabrikkene er på rundt 30 milliarder kroner. Markedsverdien til RECSI i dag ligger på 6.1 milliarder kroner.

I flere år har RECSI vært i en utrolig dårlig posisjon på grunn av et svekket solmarked samtidig som handelskonflikten mellom USA og Kina påvirket dem ekstremt negativt. De ble rett og slett nødt til å stenge av fabrikken i Moses Lake og mange var sikre på om at det kun er snakk om tid til selskapet går til 0kr, slik som de siste årene hadde vært, men så;

Forandret alt seg.

Fokuset på fornybart har blitt en realitet og ekstremt satsningsområde i både USA og EU. Solmarkedet er ekstremt sterkt igjen. 2020 var et rekordår for amerikanske solaksjer. Markedet er helt enormt og flere aktører ønsker en bit av kaken. Fornybart blir også omtalt som "The grey gold" og det blir til og med argumentert for at fornybart vil erstatte olje. Vi trenger ren form for energi for en bærekraftig fremtid for alle.

Valget mellom Trump og Biden var på mange måter et valg mellom fossilt eller fornybart. Fornybart vant. RECSI var en av børsvinnerne i hele 2020 og vokste med over 500%! I dag kommer Biden offisielt til å bli godkjent av Kongressen og tar over The White House 20.01.2021. Senatorvalget tyder også på at demokratene vil ha majoritet. Uavhengig av om demokratene eller republikanerne satt med majoritet hadde fornybart gått gjennom, ettersom det er så stort satsningsfelt for USA. De ønsker ikke at Kina skal ha hele markedsandelen av "The grey gold". Det samme gjelder EU.

Samtidig som verden beveger seg mot fornybart har 2020 vært et fantastisk år for selskapet. De har inngått avtale med Group14 og Violet Power, to nye aktører i solindustrien med ekstremt dyktige og finansielt sterke mennesker bak seg. Både Violet Power og Group14 begynner allerede i Q1 2021. Så tidlig som i Januar! Dette har de fleste ikke fått med seg ennå, da det kom ut en artikkel nylig og denne har ikke fått noe omtale ennå i norsk media. I tillegg til å begynne allerede nå i Januar så har Violet Power gjort en drastisk endring; fremfor å leie et bygg skal de bygge det selv. Det krever en enda større investering fra deres side en opprinnelig antatt. Presidenten i Violet Power har med egne ord sagt at de har langt flere kunder klare enn det de har kapasitet til. I tillegg til det nevner han alltid RECSI og hvor viktig synergien og samarbeidet deres kommer til å bli.
Artikkel: https://columbiabasinherald.com/.../violet-power-build.../

I oktober 2020 utførte RECSI en emisjon på en milliard kroner til kurs 10.89kr for å kunne gjenåpne fabrikken i Moses Lake. Nå har de endelig kundene klare samtidig som det tyder på at det vil strømme på med flere aktører her. Ettersom både Violet Power og Group14 har annonsert at de begynner i Q1 2021 så har vi indirekte fått en bekreftelse på om at også fabrikken til RECSI skal gjenåpnes nå. Det er kun en formalitet og jeg antar at vi får denne beskjeden i Q4 presentasjonen til RECSI i Februar. En bekreftelse fra selskapet om å gjenåpne fabrikken i Moses Lake med konkret dato er hva markedet venter på.

I tillegg til det er RECSI en av de få (og da mener jeg kun et par selskaper) selskapene i Norge som faktisk er 100% godkjent under EU taksonomi som vil tre i kraft. EU taksonomi er strenge kriterier som vil revolusjonere hvordan bærekraftige investeringer vurderes.

Det er mange grønne selskaper som er priset på fremtidig inntjening. Vi har blant annet NEL, Aker Carbon Capture, Aker Offshore Wind, SAGA Pure osv. Dette regner jeg med at dere vet alt om. Jeg skal ikke omtale meg om disse selskapene i dette innlegget og gå inn i noen diskusjon om de er riktig priset, men RECSI; som faktisk har reell verdi i fabrikker (30 milliarder), som har vært verdensledende i 30 år, som produserer noe av den reneste formen for silicon, har unik teknologi, patenter og "know how" og som vil være en revolusjonerende del i at USA og EU bygger et lokalt infrastruktur for fornybart - Ja dette selskapet er priset til 16.29kr per dags dato.

Teknisk analyse viser at det ikke er noe motstand etter 15.5kr og neste motstandsnivå er på 22.5kr. Vi er over det hakket. I tillegg til det ligger kursmål fra analytikere langt over dagens sluttkurs og disse analysene kom i Oktober. Mye har skjedd siden. Ifølge aksjeanalyser.com blir det spådd dobling til tredobling på 1-3 måneders sikt.

Jeg tror at RECSI kommer til å være en soleklar børsvinner også i 2021. Dette er noen av årsakene til at jeg føler meg trygg i aksjen. Selskapet er ikke for de som ikke tåler volatilitet. Jeg spår ikke hva kursen blir i morgen eller på kort tidshorisont, for det vet ingen av oss, men jeg håper at du nå tar deg tiden til å bli kjent med selskapet, fordi dette er uten tvil en rakett som ennå ikke har tatt av.

Diskuter gjerne om du er uenig også får jeg ønske dere lykke til med deres investeringer i 2021.
Redigert 21.01.2021 kl 09:41 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.01.2021 kl 09:35 7540

Påstand? Du ser vel dette på aksjonærlista de store øker på bekostning av de små så vanskelig er det ikke:) Det fundamentale sier klart opp med massevis av triggere, teknisk ser den glimrende ut og kursen er veldig lav:) .
Så ser du også at den kjøres ned for og stige igjen. De små korte blir nervøse selger og de lange øker. Tips til deg sjekk aksjonær lista så ser du at fonda begynner å laste, men for all del velg selv inne eller ute:))
Redigert 21.01.2021 kl 07:57 Du må logge inn for å svare
Babbai
11.01.2021 kl 09:39 7458

Veldig nyttig. Tusen takk!
Redigert 21.01.2021 kl 07:57 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.01.2021 kl 09:39 7559

Gøy å se på topp 50. De øker og øker. Teknologi litt ned, men opp på de andre DnB fondsene. Grove og Ørn AS imponerer med 3.5M aksjer, får meg til å innse at mine seks sifra aksjer er peanøtter, haha.

Kan vi holde prisen nede til 15, vær så snill? Vil akkumulere mer!
Redigert 21.01.2021 kl 07:57 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.01.2021 kl 09:44 7522

Var mer at hver gang kursen går ned så er forklaringen at de små selger og longs kjøper. Nå finnes vel ikke noe live oversikt på det slik at vi vet ikke feks dages bevegelse nå, men først om ett par dager? Personlig blir jeg i aksjen så ingenting med det å gjøre, var bare ute etter en forklaring på fenomenet :)
Redigert 21.01.2021 kl 07:57 Du må logge inn for å svare
Snasisneller
11.01.2021 kl 09:46 7457

Kan forøvrig nevne at VERDIPAPIRFONDET DNB TEKNOLOGI har vært #2 på TOP50 listene siden 4/2/2019. Så bare sundt at de svinger litt med beholdningen.
Redigert 21.01.2021 kl 07:57 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.01.2021 kl 09:50 7400

Helt naturlig for fonds å justere porteføljen sin. Hvis REC nå stiger til 100kr - så kommer fonds til å selg en viss andel, uavhengig av om de tror at denne skal på 1000kr eller ikke. Fonds har prosentgrenser de må holde seg til.

Samtidig ser vi at selv om teknologi har solgt seg litt ned har 3 andre DnB fonds kjøpt seg opp mer enn DnB Teknologi har solgt.
Redigert 21.01.2021 kl 07:57 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.01.2021 kl 09:51 7408

Aksjen har steget endel og mange har gevinster husa/fonda osv ser dette og gambler på at noen er nervøse og selger. Aksjen er en av de mest omsatte i dag og mange bytter hender akkurat nå derfor ser du også at aksjen går i minus og pluss om hverandre. Sundt for en aksje at de korte går ut og de lange inn sånn har det vært bestandig i alle aksjer:). Når de skjønner at ikke flere er villig til å selge på disse nivåer går man videre opp til neste nivå.
Redigert 21.01.2021 kl 07:57 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.01.2021 kl 09:56 7316

dette at fondene har % grenser stemmer helt. Når de er ferdig justere er det såpass mye trykk i denne aksjen at den vil skyte fart igjen. Bare se på omsetning siste tiden. Er veeeeldig stor interesse, og den kommer ikke akkurat til å minke med tanke på hva som skjer fremover. Husk at selskapet sitter på masse cash etter emisjonen. De skaffet ikke dem bare for å sitte ruuge på dem. De skal brukes/investeres og i nærmeste tidshorisont... ikke til neste år. Kommer til å komme nyheter her og aksjen kommer til å skyte fart. La fondene justere sine beholdninger, så vil aksjen få fart igjen
Redigert 21.01.2021 kl 07:57 Du må logge inn for å svare
Snasisneller
11.01.2021 kl 10:01 7252

Jeg tar heller flere korte prosenter enn disse store over flere dager ;)
Redigert 21.01.2021 kl 07:57 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.01.2021 kl 10:08 7156

Det får du gjerne gjøre, men til slutt vil den løpe fra deg og vi lange vinner:)
Redigert 21.01.2021 kl 07:57 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.01.2021 kl 10:13 7061

ja de som har kjøpt og sitte stille er vel uten tvil de som har tjent mest hittil... har selv prøvd andre veien og gått glipp av masse oppgang.
Redigert 21.01.2021 kl 07:57 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.01.2021 kl 10:17 7029

hehe alltid dem med tålmodighet som vinner:)

Redigert 21.01.2021 kl 08:16 Du må logge inn for å svare
spanjolen
11.01.2021 kl 10:21 6969

Oppdrift i aksen fortsatt:-) utlendingene presser prisen opp da de vil inn mens investorer i Norge tar gevinst... men alle solemerker viser kurs opp..
Redigert 21.01.2021 kl 08:16 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.01.2021 kl 10:27 6889

Ja at ikke flere ser dette er for meg en gåte, men sjansene har vært og er her for dem som enda ikke er inne og har ledig kapital. Har selv solgt mange andre aksjer i porteføljen for og gripe disse sjansen mens de er her:)
Redigert 21.01.2021 kl 08:16 Du må logge inn for å svare
Ekornesen
11.01.2021 kl 10:28 6858

Ja. Dette er et merkelig tidspunkt å selge REC på.

I tillegg til alt som skjer i Moses Lake, så ser det ut til at det er i ferd med å bli mangel på silingass, hvor REC har 70% av verdensmarkedet. Batteri til el-biler er i sin spede start, og REC kan rampe opp produksjonen.

Det er intet annet sted jeg vil ha pengene nå. Jeg får ikke kjøpt i sila Nanotechnologies - men det skal jeg så
snart de går på børs.

Redigert 21.01.2021 kl 08:16 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.01.2021 kl 10:28 6868

..here comes the sun LALALALA..it`s Oright....
Redigert 21.01.2021 kl 08:16 Du må logge inn for å svare
Cosmik
11.01.2021 kl 11:07 6592

Nede å tar fart nå...tror vi passerer 18,- i løpet av kort tid...
Redigert 21.01.2021 kl 08:16 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.01.2021 kl 11:18 6489

dnb fonda skal laste videre opp. DNB teknologi vekter % ned. Fortsatt stor tro på rec med andre ord i DNB :-))
Redigert 21.01.2021 kl 08:16 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.01.2021 kl 11:54 6266

Vi testet nesten 18kr, men det var ikke nok kjøpspress. Tester neutral / rødt igjen også tror jeg at vi tar momentet oppover igjen.
Så og si alt er rødt i dag. Se på EU også. Futures er litt blandet, men hovedsakelig ned på aksjene jeg følger. Synes det er veldig positivt at salgsviljen holder seg stabilt på 17kr +.

Uavhengig synes jeg at dette er nesten som å gi bort aksjer i forhold til potensialet med selskapet. Jeg bare venter på en børsmelding nå, føler det kan komme når som helst ang. Yulin / ML.
Redigert 21.01.2021 kl 08:16 Du må logge inn for å svare
Ta invest
11.01.2021 kl 12:09 6167

Dnb inne med 5 fond på topp 50 , men Finn ikkje anbefaling av aksjen inne på dnb hjå meg 😂😂😂
Redigert 21.01.2021 kl 08:16 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.01.2021 kl 12:11 6162

dumt legge ut anbefalinger når de ikke har kjøpt den vekting de ønsker haha... da skyter de jo seg selv i foten å måtte evt kjøpe dyrere enn de trenger :P anbefalinger kommer når de er ferdig kjøpt
Redigert 21.01.2021 kl 08:16 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.01.2021 kl 12:11 6157

dnb teknologi er nok ferdig lastet. DMB smb, miljø og grønt norden holder enda på
Redigert 21.01.2021 kl 08:16 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.01.2021 kl 12:12 6097

Haha ja! Kommer anbefalinger og analyser så fort de store har lastet opp. Er så typisk. Også kommer folk til å kjøpe i bøtter og spann.

Ingenting av det fundamentale endrer seg pga. analysehus.... men, kanskje folk trenger den tryggheten og er villig til å betale dobbelt så høyt for det.
Redigert 21.01.2021 kl 08:16 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.01.2021 kl 12:40 5908

Regner med at det kommer til å være artikkel etter artikkel etter Q4 i Februar. Kommer til å være så mye hype og analyser.
Redigert 21.01.2021 kl 08:16 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.01.2021 kl 12:42 5915

Kommer snart anbefalinger vi har også sett at utlendingene har begynt å dekke denne:) Foreløpig vaser kursen akkurat nå uten mål og mening:). tipper den går kraftig opp snart på forventninger til triggerene som kan komme når vi minst aner det:)
Redigert 21.01.2021 kl 08:16 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.01.2021 kl 13:00 5804

små skit poster hele veien oppover... sikkert etablert igjen over 18 kr ila morgen dagen, og neste rykk oppover mot helgen
Redigert 21.01.2021 kl 08:16 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.01.2021 kl 13:36 5593

Synes det er positivt at vi får ut de som er redde og som vil gevinstsikre. 100M omsatt på 17kr kurs. Dette er bare bra. De som kjøper nå kommer til å ønske hvertfall 35-40kr for å doble. Sikkert noen som er fornøyd med 25-30% også, så det vil være gevinstsikring hele veien oppover, litt og litt. Tror vi må bykke 20kr også møter vi ikke en stor motstand før 40kr.

Om vi går ned, opp eller sidelengs i dag spiller ingen rolle. Ja kjedelig mtp. dagsprofit, men i lengden er dette veldig bra for oss som er long.
Håper virkelig Aker øker sin eierandel også. Fjerne enda flere aksjer fra omløpet.
Redigert 21.01.2021 kl 08:16 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.01.2021 kl 14:34 5368

har dere sette på trendkanalen vi er inne i nå?? kun tidsspørsmål før vi bryter hardt opp... vi er helt i nedre del av kanalen
Redigert 21.01.2021 kl 08:16 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.01.2021 kl 15:55 5144

brutt trenden, salgssignal. Ta gevinst
Redigert 21.01.2021 kl 08:16 Du må logge inn for å svare
Skalleknarp
11.01.2021 kl 16:01 5136

En liten metafor: Snøvær og dårlig sikt i dag. I morgen skinner solen igjen skal dere se.....
Redigert 21.01.2021 kl 08:16 Du må logge inn for å svare
Ferskinvestor
11.01.2021 kl 16:03 5125

tullebukk
Redigert 21.01.2021 kl 08:16 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.01.2021 kl 16:19 5036

orfor det? Sånn jeg ser det er trenden brutt
Redigert 21.01.2021 kl 08:16 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.01.2021 kl 16:30 4972

Vi holder oss stabilt på 17kr + kurs, selv om markedet er blodrødt. Er frykt for at Trump skal gjøre noe ille (tror ikke dette skjer, men er alltid risiko involvert med Orange Man), men det stopper ikke aksjen. Jeg håper at dere brukte muligheten til å akkumulere i dag. Kjøpte for 50K til 16.96 og solgte meg litt ut på TSLA. På tide å rebalansere porteføljen til 60% REC og 40% TSLA, tenker jeg. Litt vondt for TSLA har vært en engel og endret på mange måter livet mitt, men jeg føler det er på tide å ta det nye steget og tror jeg kan hente mer her i 2021 enn der. Vil gjøre dette utover de neste ukene, litt og litt daglig, så jeg trenger ikke å vente frem til 15.01 lenger for å kjøpe for 110k.

Det at aksjen holder seg stabil på en ellers blodrød dag gir meg tillit til å si at i morgen er vi på 18-19kr +, så fremt at macros ikke er blodrøde i morgen også. Er macros blodrøde vet vi at det er lite salgsvilje under 17kr. Med andre ord; skal mye til for at vi går ned, men veldig lite til for at vi går opp.

I mitt syn, basert på all informasjonen vi har fått siden forrige kvartal, så er aksjen så underpriset at det er vi som har muligheten til å fylle på egentlig burde være takknemlige for at vi får akkumulert mer før prisen går skyhøyt opp. Du får langt flere aksjer nå for samme pris enn det du vil gjøre for 40-50kr. Marker mine ord; denne er på 40-50kr innen dette kvartalet er ferdig, senest sommerferien. Hvis ikke; donerer jeg bort 5.000kr til en veldedig organisasjon som vår kjære BabaYaga skal få velge. Vil selvfølgelig laste opp bilder også.
Redigert 21.01.2021 kl 08:16 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.01.2021 kl 16:50 4844

Fin dag og fin mulighet for å laste opp mer. Måtte selge meg ut fra noreco og og en annen, men da fikk jeg mulighet til å øke med 30000 til. Alt ser tilrettelagt ut for RECSI så han har ikke annet valg enn å følge veien opp 😊😍
Redigert 21.01.2021 kl 08:16 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.01.2021 kl 16:57 4867

Nio med silisium-batterier.

Nio lanserer nå den nye modellen ET7 - en luksuriøs sedan som mange nok vil peke på at bærer mange likheter til Tesla Model S. Nio varsler at de vil lansere en batteripakke på hele 150 kilowattimer. Dette skal være silisiumkarbid-batterier med noen form for såkalt faststoff- eller solid state-teknologi, og ha en energitetthet på hele 360 Wh/kg. Teslas batterier har til sammenlikning en energitetthet på rundt 260 Wh/kg.
Redigert 21.01.2021 kl 08:16 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.01.2021 kl 22:03 4414

Nio hadde en helt knalldag på børsen. Gikk opp så mye, på en ellers blodrød dag. Jeg var veldig imponert over presentasjonen i helgen. Har faktisk stor tro på NIO og at de vil lykkes utrolig godt, følger med aktivt på selskapet, men har mine penger kun i REC og TSLA for nå.

Det kommer som ingen overraskelse for meg at REC vil ha en stor hånd i å bidra til å lage ingrediensene som trengs for fremtidens EL-biler. Det samme kan nok de fleste longsene si her. Vi har predikert det en stund. En av topp ansatte til Tesla har skrevet en lang artikkel om fremtidens batterier. Tesla jobber med "Million miles battery" bak kulissene. Det er MYE vi REC aksjonærer har å glede oss av - og det beste av alt, vi kan være trygge på at de neste fire årene kommer til å være helt knall med Biden og Demokratene bak rattet.

Ikke bare vil USA og EU bygge lokalt infrastruktur rundt fornybart selv, men REC vil ha kunder i alle deler av verden, da mener jeg USA, EU og Asia! Folk glemmer helt ut Asia, noe jeg mener er feil.

Ha is i magen. Fortsett å kjøpe mer så mye du kan og stol på prosessen! Som sagt tusen ganger før; veien til 500-1000kr aksjen vil være fylt med grønne, røde og sidelengs dager. Det spiller absolutt ingen rolle. Nå har vi konsolidert på 17kr og bygd støtte her, alt vi trenger er en god børsdag også ser vi oss overgå ATH de siste 5 år innen kort tid. Minner dere på to store triggere denne måneden: Violet Power og Yulin. Har til og med sagt meg enig til å donere 5.000kr på vegne av BabaYaga hvis vi ikke er over 40-50kr innen sommerferien.

Faktisk, la meg gjøre den enda bedre; Hvis vi forblir på 30kr eller under til sommerferien, så donerer jeg 15.000kr fordelt på tre veldedige organisasjoner som Nemis, Sembo og Baba vil velge. Hvis vi ikke er på 40-50kr + innen sommerferien, donerer jeg bort 5.000kr til veldedig organisasjon valgt av BabaYaga. Hvis jeg ikke holder mitt ord og leverer med screenshots; kan admins gjerne banne meg fra forumet og alle dere som ser på meg som en god poster bør ta for gitt at alt jeg sier er ren fasade og tull. Bon nuie og hvil godt folkens! Ikke la de store aksjonærene riste deg ut av din posisjon. Akkumuler og la oss tjene millioner sammen.
Redigert 21.01.2021 kl 08:16 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.01.2021 kl 23:11 4152

https://e24.no/den-groenne-oekonomien/i/0K9dx2/iea-varsler-plan-for-nullutslipp-2021-kan-bli-et-avgjoerende-aar

Fremtiden er grønn - og REC vil spille en stor rolle for at USA og EU skal lykkes i sine mål om å snu om energiindustrien fra olje og gass til fornybart.

Det vil garantert komme flere aktører i markedet. REC er ikke stor nok til å ta hele markedsandelen her, ettersom dette kommer til å bli et så stort marked, men vi er godt rustet til å lede for fremtiden og til å blomstre de kommende årene. Nesten sånn at jeg skulle ønske at jeg hadde barn så jeg kunne ha kjøpt REC aksjer for dem og gitt det til dem når de fylte 18 år.... Jaja, får vel gjøre det for mine fremtidige barn :P
Redigert 21.01.2021 kl 08:16 Du må logge inn for å svare
Patron72
11.01.2021 kl 23:40 4006

Herlig engasjement du viser.
Og jeg håper du har rett i dine antagelser 👍
Redigert 21.01.2021 kl 08:16 Du må logge inn for å svare