Case: REC Silicon, børsvinner i 2020 og 2021.

Uchihabrah
RECSI 06.01.2021 kl 23:42 122786

Ser at det er utrolig mye omtale om REC på Facebook aksje forum. Flere som har startet egne tråder om det der i dag (noen har til og med referert til en kommentar av meg, føler meg litt populær nå - takk Johnny, for å dele kunnskapen videre), men denne synes jeg var veldig bra skrevet; så jeg limer det inn her slik at vi alle kan nyte lesingen og diskutere dette med hverandre. All kreditt til opprinnelig forfatter fra Facebook. Er mange triggere han ikke har nevnt, men han får frem perspektivet mange av oss longs deler på forumet. Håper at formateringen ble grei, helt forferdelig å kopiere og lime inn her.

Case: REC Silicon, børsvinner i 2020. Vil fortsette oppgangen og være en rakett også i 2021.

Disclaimer: Jeg har aksjer i selskapet. Dette er kun min mening på hvorfor jeg har kjøpt aksjer, som jeg ønsker å dele med dere. Dere bør aldri kjøpe eller selge noe basert på anonyme mennesker sin mening, men jeg håper dette gjør at kanskje du bruker litt av tiden din til å sette deg i REC Silicon, herunder omtalt som RECSI. Advarsel: Mye lesing!

Hva er RECSI egentlig? RECSI er et selskap innen fornybar energi. Mer detaljert så produserer de rent silicon som blir brukt for solcelleindustrien. De er verdensledende og er størst i verden, utenfor Kina. De produserer polysilicon samtidig som prosessen deres til å produsere disse er ekstremt miljøvennlig (90% mindre karbonavtrykk enn f.eks typiske silicon produsenter i Kina).

Per dags dato eier RECSI tre fabrikker. Fabrikkene holdes til Moses Lake (USA), Butte (USA) og Yulin (Kina). I Yulin har de inngått samarbeid med SNF som har gitt dem 15.06% eierandel. Etter tre år med samarbeid har de muligheten til å benytte seg av en opsjon som gir RECSI ytterligere eierandel og øker total eierandelen til 49%. Avtalen ble inngått 01.02.2018 og i dag er 06.01.2021. Markedsverdien for å bygge disse tre fabrikkene er på rundt 30 milliarder kroner. Markedsverdien til RECSI i dag ligger på 6.1 milliarder kroner.

I flere år har RECSI vært i en utrolig dårlig posisjon på grunn av et svekket solmarked samtidig som handelskonflikten mellom USA og Kina påvirket dem ekstremt negativt. De ble rett og slett nødt til å stenge av fabrikken i Moses Lake og mange var sikre på om at det kun er snakk om tid til selskapet går til 0kr, slik som de siste årene hadde vært, men så;

Forandret alt seg.

Fokuset på fornybart har blitt en realitet og ekstremt satsningsområde i både USA og EU. Solmarkedet er ekstremt sterkt igjen. 2020 var et rekordår for amerikanske solaksjer. Markedet er helt enormt og flere aktører ønsker en bit av kaken. Fornybart blir også omtalt som "The grey gold" og det blir til og med argumentert for at fornybart vil erstatte olje. Vi trenger ren form for energi for en bærekraftig fremtid for alle.

Valget mellom Trump og Biden var på mange måter et valg mellom fossilt eller fornybart. Fornybart vant. RECSI var en av børsvinnerne i hele 2020 og vokste med over 500%! I dag kommer Biden offisielt til å bli godkjent av Kongressen og tar over The White House 20.01.2021. Senatorvalget tyder også på at demokratene vil ha majoritet. Uavhengig av om demokratene eller republikanerne satt med majoritet hadde fornybart gått gjennom, ettersom det er så stort satsningsfelt for USA. De ønsker ikke at Kina skal ha hele markedsandelen av "The grey gold". Det samme gjelder EU.

Samtidig som verden beveger seg mot fornybart har 2020 vært et fantastisk år for selskapet. De har inngått avtale med Group14 og Violet Power, to nye aktører i solindustrien med ekstremt dyktige og finansielt sterke mennesker bak seg. Både Violet Power og Group14 begynner allerede i Q1 2021. Så tidlig som i Januar! Dette har de fleste ikke fått med seg ennå, da det kom ut en artikkel nylig og denne har ikke fått noe omtale ennå i norsk media. I tillegg til å begynne allerede nå i Januar så har Violet Power gjort en drastisk endring; fremfor å leie et bygg skal de bygge det selv. Det krever en enda større investering fra deres side en opprinnelig antatt. Presidenten i Violet Power har med egne ord sagt at de har langt flere kunder klare enn det de har kapasitet til. I tillegg til det nevner han alltid RECSI og hvor viktig synergien og samarbeidet deres kommer til å bli.
Artikkel: https://columbiabasinherald.com/.../violet-power-build.../

I oktober 2020 utførte RECSI en emisjon på en milliard kroner til kurs 10.89kr for å kunne gjenåpne fabrikken i Moses Lake. Nå har de endelig kundene klare samtidig som det tyder på at det vil strømme på med flere aktører her. Ettersom både Violet Power og Group14 har annonsert at de begynner i Q1 2021 så har vi indirekte fått en bekreftelse på om at også fabrikken til RECSI skal gjenåpnes nå. Det er kun en formalitet og jeg antar at vi får denne beskjeden i Q4 presentasjonen til RECSI i Februar. En bekreftelse fra selskapet om å gjenåpne fabrikken i Moses Lake med konkret dato er hva markedet venter på.

I tillegg til det er RECSI en av de få (og da mener jeg kun et par selskaper) selskapene i Norge som faktisk er 100% godkjent under EU taksonomi som vil tre i kraft. EU taksonomi er strenge kriterier som vil revolusjonere hvordan bærekraftige investeringer vurderes.

Det er mange grønne selskaper som er priset på fremtidig inntjening. Vi har blant annet NEL, Aker Carbon Capture, Aker Offshore Wind, SAGA Pure osv. Dette regner jeg med at dere vet alt om. Jeg skal ikke omtale meg om disse selskapene i dette innlegget og gå inn i noen diskusjon om de er riktig priset, men RECSI; som faktisk har reell verdi i fabrikker (30 milliarder), som har vært verdensledende i 30 år, som produserer noe av den reneste formen for silicon, har unik teknologi, patenter og "know how" og som vil være en revolusjonerende del i at USA og EU bygger et lokalt infrastruktur for fornybart - Ja dette selskapet er priset til 16.29kr per dags dato.

Teknisk analyse viser at det ikke er noe motstand etter 15.5kr og neste motstandsnivå er på 22.5kr. Vi er over det hakket. I tillegg til det ligger kursmål fra analytikere langt over dagens sluttkurs og disse analysene kom i Oktober. Mye har skjedd siden. Ifølge aksjeanalyser.com blir det spådd dobling til tredobling på 1-3 måneders sikt.

Jeg tror at RECSI kommer til å være en soleklar børsvinner også i 2021. Dette er noen av årsakene til at jeg føler meg trygg i aksjen. Selskapet er ikke for de som ikke tåler volatilitet. Jeg spår ikke hva kursen blir i morgen eller på kort tidshorisont, for det vet ingen av oss, men jeg håper at du nå tar deg tiden til å bli kjent med selskapet, fordi dette er uten tvil en rakett som ennå ikke har tatt av.

Diskuter gjerne om du er uenig også får jeg ønske dere lykke til med deres investeringer i 2021.
Redigert 21.01.2021 kl 09:41 Du må logge inn for å svare
Uchihabrah
12.01.2021 kl 20:05 6764

Er nok flere og flere som får øynene åpnet på denne. Det jeg virkelig hadde håpet på at vi får til er at REC Silicon også taes med på børsen i USA i fremtiden.
Årsaken er enkel. Det er ingen andre som REC i USA og ettersom Biden vil satse så stort og grønt på fornybart, hvor REC Silicon vil være en viktig brikke, så vil enda flere mennesker innse hvilken maskin REC er på vei til å bli i fremtiden.

Jeg tror at så fort vi får beskjed om gjenåpning av ML så vil enda flere utenlandske investorer være villig til å spytte inn penger. For oss som har fulgt med, så vet vi at det kun er snakk om formalitet før gjenåpningsdato av ML blir lansert. Mest sannsynlig Q4 i Februar, hvis ikke før det. Denne konklusjonen har vi kommet til, ettersom Violet Power vil ha ground breaking day denne måneden og kjøper fabrikk fremfor å leie (bull, de er så sikre på dette at de investerer store summer fra dag 1) og Group 14 også har gitt beskjed om at de skal være i gang i løpet av kvartalet (måned uklart, kan være i morgen eller senest i Mars). Nå som kundene begynner å bli klare, trenger REC også å begynne å forberede seg for å gjenåpne ML, ettersom det også vil ta litt tid.

Det gir meg en god trygghet å vite at pengene mine er investert i et selskap som har alt til rette for å ikke bare lykkes, men bli en maskin som vil være med på å forme den nye fornybare grønne verden. Det vil garantert komme flere aktører som REC inn på banen, men REC har et stort forsprang, ettersom de allerede har fabrikkene på plass, kunnskapen på plass, teknologien på plass og nå begynner kundene å komme på plass. Det er ingen tvil om at vi har flere gode år i vente og jeg gleder meg til hva 2021 og de neste årene fremover vil bringe.
Redigert 21.01.2021 kl 08:37 Du må logge inn for å svare
True
12.01.2021 kl 20:06 6737

Jeg er glad det er flere enn meg her inne som faktisk tenker langsiktig og ser det store bildet. Tydeligvis mange som ikke har mage for det gamet her eller er såpass utålmodige at de skal selge seg ut med en gang aksjen stiger eller dropper 10%. Det er derfor kun et fåtall nordmenn har blitt millionær/milliadær på Bitcoin og kryptovaluta. Se heller forbi deres egen nese og tenk hvor selskapet er om 5 år. Fornybarenergi og miljøvennlige tiltak er fremtiden (også nåtiden) og teknologien/produktene REC leverer har et stort marked.
Redigert 21.01.2021 kl 08:37 Du må logge inn for å svare
BabaYaga
12.01.2021 kl 20:12 6667

nei Barbro det kan jeg ikke, men du kan se selv på historikk av mine kommentarer at jeg sa fra om shorten.

Ellers bra forsøk, kan tenke meg det hadde vært givende😜👍😁
Redigert 21.01.2021 kl 08:37 Du må logge inn for å svare
Njub
12.01.2021 kl 20:47 6409

Barbro skjønner at shorten du referer til bare er tull. Det er en aldri så liten sarkasme her som fikk svar som forventa😄
Redigert 21.01.2021 kl 08:37 Du må logge inn for å svare
t3sm
12.01.2021 kl 20:52 6379

Alle vet jo at dagene hvor denne er shortet er forbi - og godt er det! Gøy å følge med på kurs daglig nå. Starter skyhøyt, presses ned (hvem vil ha ut nervøse aksjonærer) for så å ende i pluss. Men når kommer den dagen da den taktikken ikke lenger fungerer?
Redigert 21.01.2021 kl 08:37 Du må logge inn for å svare

I morgen. 19 kroner.
Redigert 21.01.2021 kl 08:37 Du må logge inn for å svare

Ja, da vet vi det. Ødela litt av spenningen! Kanskje denne karen kan hjelpe oss med en liten ubetydelig tweet? Alt kan skje.. https://e24.no/boers-og-finans/i/rgz6p3/feil-aksje-opp-over-5000-prosent-etter-musk-tweet
Redigert 21.01.2021 kl 08:37 Du må logge inn for å svare
Uchihabrah
13.01.2021 kl 00:57 5568

Hadde vært noe om Musk tweeter om REC Silicon, haha. Jeg elsker mannen, visjonen hans og det han forsøker å gjøre for menneskeheten, men er litt småskummelt hvordan folk er villig til å gjøre hva som helst som han sier. Jaja, han har gjort meg søkkrik så jeg skal ikke klage. Husker når han tweetet "TSLA stock price is too high" ifjor og vi falt fra $800 til $700. Jeg var så forbanna, hahahaha. Tenkte, hvem saboterer sin egen aksje? Men i dag, etter split til og med (1 to 5) så er vi over den prisen. Sykt. Alltid hatt tro på selskapet, men kunne aldri ha tenkt meg at den vil vokse så fort som den gjorde. Jeg var litt mer konservativ i mine estimater.

Har samme tro på REC og bruker både optimistiske og konservative estimater. Optimistisk sett antar jeg at vi kan være på tresifret kurs allerede i 2021. Konservativt så tror jeg kun på flerdobling (50-75kr innen utgangen av året), ettersom ML først gjenåpnes i 2022.

Jeg vil komme med en liten utfordring; jeg tror faktisk alt vil foregå mye raskere enn først antatt. Dette er også årsaken til at jeg gleder meg til Q4 og guiding for 2021. Vi må huske at sist vi fikk ordentlig med informasjon fra selskapet var i Oktober. Så mye har skjedd siden da, blant annet at Biden har vunnet valget, demokratene har majoritet, noe som igjen fører til at vi har en bekreftelse på om at Biden vil få utført sin politikk uten hindringer fra republikanerne. Viktig å påpeke at innenfor Amerikansk politikk så trenger de fremdeles 10 stemmer til fra republikanerne for å få gjennomslag for de store sakene (dette er bra og sunt for demokratiet og vi aksjonærer må vite all fakta, fremfor å kun fokusere på det som er positivt for oss). Dette er ingen problem og man vil enkelt få gjennomslag, men man må ikke tro at republikanerne nå bare skal bli ignorert de neste 4 årene, det stemmer ikke helt.

Tilbake til poenget: Vi har nå Biden som president og demokratene med majoritet. Dette kommer som en stor (!) overraskelse. Jeg trodde at Trump kommer til å bli gjenvalgt. Jeg hadde heller aldri trodd at demokratene vil få majoritet i tillegg. Det at de vant i Georgia var enda en bekreftelse fra populasjonen i USA angående hvilken retning de ønsker landet skal gå fremover. I tillegg til det vil Violet Power kjøpe bygget fremfor å leie - og de begynner allerede i denne måneden.

Dette er informasjon som er helt nytt for oss og som gjør at vi bør vurdere å endre våre estimater. I tillegg til det ønsker jeg å påpeke at nå som Biden vil tre inn og det vil satses flere milliarder dollar årlig på fornybart, så vil de trenge en lokal produsent av silangass og silicon. REC Silicon vil da stille opp med 30+ år med ekspertise, teknologi og klare fabrikker (Butte er i gang som det suser, ML vil komme i gang fra 2022 - jeg tror faktisk slutten av 2021, Yulin utvikler seg for hvert eneste år) til å bidra til å gjøre dette en realitet. Vi må også huske at REC Silicon fremdeles kan selge til Kina og Asia, selv om de er med på å bygge opp infrastruktur i USA og EU. I følge handelsavtalen kommer Kina til å være nødt til å begynne å kjøpe fra REC i løpet av 1 år. Så hva kan vi glede oss til i 2022? Kunder i USA, EU og Kina.

Husk også at ingen andre produserer produktene sine så miljøvennlig som REC Silicon. Dette er viktig! Med all fokus på klima vil det være også naturlig for selskaper å fronte at de har kjøpt sine varer fra REC Silicon, med 90% mindre karbonutslipp enn typiske fabrikker i f.eks. Kina. Med andre ord; det å handle fra REC vil nærmest være en kvalitetsstempel.

Årsaken til at jeg er så interessert i denne casen og kommer med daglige diskusjoner og innhold er fordi jeg genuint er så interessert i hva selskapet allerede har fått til og potensialet fremover, nå som verden beveger seg vekk fra fossilt og til fornybart. Det er svært få selskaper som stiller like sterkt som REC Silicon i det nye verdensbildet og potensialet til selskapet er nærmest ubegrenset. Hvis selskapet ikke vokser med flere tusen prosent de neste årene, så betyr det at ledelsen har gjort en forferdelig jobb, ettersom alt nå ligger til rette for at selskapet skal blomstre. Jeg stoler på ledelsen i REC og jeg stoler på hovedaksjonæren som er Røkke & CO. Røkke er en industribygger og har ekstremt kloke hoder ved sin side. De går vekk fra det som har gjort dem søkkrike og beveger seg mot fremtiden; fornybart for en grunn - de ønsker å øke formuen sin og befeste sin posisjon i det nye verdensbildet.

Husk; dette er kun mine meninger. Jeg er ingen innsider. Jeg vet kun om informasjon som er tilgjengelig for alle, men jeg elsker å se frem i tid og sette 2+2 sammen. Det kan godt hende at jeg tar feil og jeg håper for guds skyld at ingen kjøper aksjer basert på mine innlegg. Bruk fornuften din selv! Det er dine penger du investerer, men til oss andre longs som har kommentert det samme siden vi var på 3-4kr; jeg gleder meg til fremtiden og foreslår at vi alle møtes sammen en gang i fremtiden, popper flasker sammen og nyter avkastningen vår sammen. Velfortjent! Det er veldig få som klarer å tenke så langsiktig. Mange hadde gevinstsikret på 10, 20, 30, 40, 50% opp, men vi fortsetter å kjøpe mer. Uavhengig av om vår avgjørelse lønner seg eller ikke; deilig å kunne tenke selvstendig og tenke som de store, er det ikke? :)

God kveld! Min prediksjon for i morgen er at vi enter tar veien opp til 18-19kr + eller faller ned til 15-16kr. Nå tar jeg ikke forbehold for macros, kun trenden aksjen har hatt i det siste. Nå er vi ferdig konsolidert på dette nivået og aksjen vil ta en retning enten opp eller ned. Jeg sier det samme som jeg har sagt utrolig lenge nå; reisen til REC har ikke engang begynt. Se vekk fra 600% vekst på 1 år og begynn å se på markedsverdien per dags dato vs potensiell markedsverdi i det nye verdensbildet.

God kveld!
Redigert 21.01.2021 kl 08:37 Du må logge inn for å svare
Uchihabrah
13.01.2021 kl 08:58 5020

God morgen folkens! Min prediksjon fra i går var at vi nå tar hakket opp og blir ferdig med 17kr. Blir spennende å se om jeg hadde rett eller ikke, men uavhengig om jeg hadde rett eller ikke betyr det ikke at jeg er noen geni og kan predikere fremtiden! Jeg bare antar at vi tar hoppet videre, ettersom det er sånn aksjen har oppført seg i det siste!
Redigert 21.01.2021 kl 08:37 Du må logge inn for å svare
DjTao
13.01.2021 kl 08:58 3728

Takk for mange gode og reflekterte innlegg Uchihabrah!

Jeg har ganske nylig kommet inn som REC aksjonær etter å ga vært med på en eventyrlig reise i NEL. REC caset ser rett og slett helt sinnsykt ut. Jeg er enig med dine betraktninger. Selv har jeg tenkt at denne kan gå 30 gangern innen 5 år 🚀🚀🚀🚀

For de som synes dette høres mye ut: i 2007 var REC verdsatt til 150 milliarder kr. I dag rundt 6 milliarder. Mye har skjedd siden 2007. Solcelle Markedet har modnet vokst betraktelig. I tillegg har REC nå et helt nytt ben å stå på, nemlig å levere Silan gass til fremtidens batterier.

Markedspotensialet for REC fremover er derfor mye større nå enn i 2007.

1. Violette Power= Solceller

«There are currently no vertically-integrated U.S. PV panel manufacturers to meet the growing global demand for solar power. This lack of manufacturing capability within the United States results in billions of dollars in lost opportunity including jobs, wages, and revenue for American workers and government at the local, state, and federal level. In addition, there are serious concerns over supply chain self-reliance and electric grid security, which can be best addressed with control of the entire value chain. Violet Power’s manufacturing model addresses all of these concerns, and more.”

«Solar technology startup Violet Power has chosen Moses Lake, Washington, as the location of its first manufacturing plant. The company plans to manufacture silicon solar cells and panels in the United States. Production should begin in Q2 2021, with full manufacturing capacity of 500 MW of solar cells and separately 500 MW of solar panels reached by the end of 2021»

2. Group 14- batteriprodusent som skal bygge fabrikk vegg i vegg til RECs fabrikk i Moses Lake

«When the automotive industry is fully electrified, there will be a nearly trillion-dollar battery industry, 25 times bigger than today. Partnering with the most influential players in the space, we’ll be playing a significant role in making a fully-electrified automotive reality happen faster.”

3. Teslas battery day i september 2020. Hvordan skal man øke effektiviten i batteriene fremover?

«Tesla plans to reduce the volume and weight of its cell anodes by replacing graphite with more-efficient metallurgical grade silicon crystals. These will be stabilized in an ion-conducting polymer that avoids the problem of silicon expanding as lithium ions move through it. The company did not provide a timeline for this innovation – which is not entirely unique to Tesla – but the implication is that this will be its standard approach within a three-year horizon. While the overall contribution to battery cost reduction is 5%, the big benefit is a predicted range increase of 20%.»

https://www.dnvgl.com/feature/tesla-battery-day-energy-transition.html

For orden skyld. Teslas gigafabrikk ligger 11 timers kjøretur unna Moses Lake. Hvor tror du Tesla kommer til å kjøpe silikon anoder fra.... 😎


Redigert 21.01.2021 kl 08:37 Du må logge inn for å svare

Ser ikke ut til at vi kommer oss ut av sumpa i dag heller.
Redigert 21.01.2021 kl 08:37 Du må logge inn for å svare
Falco1
13.01.2021 kl 10:09 4722

Samme mønster som siste dagers handel nedover for å øke mot slutten. Dnb bytter fond.
Redigert 21.01.2021 kl 08:37 Du må logge inn for å svare
Uchihabrah
13.01.2021 kl 10:10 4697

Ja. Enten må kjøpsviljen opp eller salgsviljen opp. Blir spennende å se hva som gir etter. Tror ikke vi blir på 16kr alt for lenge, enten tar vi hakket opp eller hakket ned. Prisen kan gjerne gå ned for min del, ettersom jeg fortsetter å akkumulere mer og bryr meg ikke om urealisert gevinst ser mindre ut på papir, ettersom jeg ikke har tenkt å selge før jeg ser tresifret ++++ uansett, men litt kjedelig for de som kjøpte på 17, 18, 19 kr osv. Fra erfaring kan jeg bare si ha is i magen hvis du har tro på casen. Short term vet ingen hvor denne går, men long term er jeg skuddsikker.

Og som Falco sier, har vært en trend de siste dagene om å presse prisen ned også kommer den opp igjen.
Vi ser at topp 50 har begynt å skifte hender. Før eller senere stopper det og da må prisen presses opp, fordi de som er nervøse kommer seg ut og de som har tro på casen forblir.
Redigert 21.01.2021 kl 07:55 Du må logge inn for å svare
Gunnar88
13.01.2021 kl 10:19 4589

Ref den andre tråden. Topp 20 reduserer antall aksjer? Det kan ikke være særlig positivt.
Redigert 21.01.2021 kl 07:55 Du må logge inn for å svare
Tanjiro
13.01.2021 kl 10:21 4571

Jøss, visste F2 Funds hadde kommet inn i top 50 med 700k aksjer, men ante faktisk ikke at Tom Hagen eide 45% av selskapet

https://finansavisen.no/nyheter/portefoljer/2021/01/13/7607534/tom-hagen-laster-opp-for-12-mill.-i-solcellerakett
Redigert 21.01.2021 kl 07:55 Du må logge inn for å svare
Falco1
13.01.2021 kl 10:23 4537

Snakkes mye om Rec nå overalt blant de store gutta, kan bekrefte det . Kanskje ikke så rart når vi vet potensiale er sky høyt:)) så får vi leve med at de kommer seg inn billig enn så lenge:))
Redigert 21.01.2021 kl 07:55 Du må logge inn for å svare

Det ordner seg. Bunnen av kista kom på 16.5 i går.. Der er vi nå.
Redigert 21.01.2021 kl 07:55 Du må logge inn for å svare
Nsxnsx
13.01.2021 kl 10:29 4460

Siger nedover hele tiden......
Redigert 21.01.2021 kl 07:55 Du må logge inn for å svare
Sirbalo
13.01.2021 kl 10:33 4391

blir nok rekyl over 17 igjen senere i dag, i verste fall kommer den raskt i morgen
Redigert 21.01.2021 kl 07:55 Du må logge inn for å svare
Oldgig
13.01.2021 kl 10:37 4332

Reagerer selv på at top 20 og 50 går nedover og ble litt siste dag som er oppdatert. Sitter fremdeles long, men må jo innrømme jeg skulle ønske det gikk motsatt vei.
Redigert 21.01.2021 kl 07:55 Du må logge inn for å svare
Falco1
13.01.2021 kl 10:38 4362

Man ser jo hva som skjer her og har skjedd de siste dagene de korte bytter aksjer med de lange. Typisk eksempel er Tom Hagen som kom seg inn rundt 17 kr. At noen små aksjonærer går med i samme slengen er helt normalt og veldig sunt for en aksje:)
Redigert 21.01.2021 kl 07:55 Du må logge inn for å svare
Sirbalo
13.01.2021 kl 10:45 4273

følger vi de siste toppene, burde vi treffe en topp rundt 17.20-17.30 senere i dag.
Redigert 21.01.2021 kl 07:55 Du må logge inn for å svare
Falco1
13.01.2021 kl 10:48 4256

Rec hadde over 80 på rsi lenge å var litt overkjøpt en stund er nå nede i behagelige 60:)))
Redigert 21.01.2021 kl 07:55 Du må logge inn for å svare

Du ser det fra åpning - noe vil ha kursen ned. Og vil ha billig inngang. Algoritmer.
Kursen går opp igjen - de får ikke presset den særlig langt ned før kjøpepresset blir for stort (men noen lar seg lure med stop loss).

Vi nærmer oss mye informasjon, både med VPs investorer, oppstart av Group 14 og ikke minst guiding etter Q4.

Vi er snart over på 20-tallet, og passerer nok det ganske raskt.
Redigert 21.01.2021 kl 07:55 Du må logge inn for å svare
Falco1
13.01.2021 kl 10:53 4161

De store vil inn og de hjelper hverandre med det typisk tom Hagen som kom seg inn rundt 17:)) sånn er det bestandig de små blir raukjørt og dessverre mange blir lurt ut.
Redigert 21.01.2021 kl 07:55 Du må logge inn for å svare

Polyprisene opp mellom 1 og 4 % på energytrend i dag. Jeg legger REC tilbake i skuffen (etter en liten økning).

Ha en fortsatt super dag.
Redigert 21.01.2021 kl 07:55 Du må logge inn for å svare
Falco1
13.01.2021 kl 11:20 3956

At ikke alle ser på handlingen hva som foregår er for meg en gåte:)) selv et barn kan lese hva de driver med og vi har sett det hele denne uken:))
Redigert 21.01.2021 kl 07:55 Du må logge inn for å svare
Alan77
13.01.2021 kl 11:27 3904

Slike nyheter som viser at store investorer laster opp, bør det være nydelig og tydelig tegn på kjøp kjøp mer! 😊
Redigert 21.01.2021 kl 07:55 Du må logge inn for å svare

Se der ja. Kl 11.22.07 fikk bestemor til baba på Toten kjøpt en billig aksje til 16.69kr. Hun er nok long🤪 Jeg lurer fortsatt på hvordan Aker får recsi inn i Horizons. Det virket som de ville skille ut Horizons og kalle på eksterne investorer? Ps:11.29.17 tok hun et lodd til.. 😂
Redigert 21.01.2021 kl 07:55 Du må logge inn for å svare
Mr_Hudson
13.01.2021 kl 11:43 3814

Gikk inn med en traderpost på 400k i dag tidlig. Traff ikke planken klokkerent og kunne ventet litt, men var redd at den ville ta av som i forrige uke. Foreløpig er dagen i dag en blåkopi av gårsdagen, så får vi se om vi stiger etter lunch i dag også. Tror vi får en eksplosiv avslutning på uka.
Redigert 21.01.2021 kl 07:55 Du må logge inn for å svare
Falco1
13.01.2021 kl 11:44 3793

Gutte klubben grei tipser hverandre det kan jeg garantere deg:)) sånn blir de rikere og rikere mens se små er fornøyd med liten fortjeneste eller et lite tap:)) de beriker seg på vår bekostning med andre ord:))
Redigert 21.01.2021 kl 07:55 Du må logge inn for å svare
ODF long
13.01.2021 kl 12:59 3436

Hvis dere går inn på salgene igår så ble det omsatt 2 bolker med 240-250 k aksjer på nedgangen til 16,5 ish
Samme skjedde idag. 240k på lav 16,5
Redigert 21.01.2021 kl 07:55 Du må logge inn for å svare
Solerbra
13.01.2021 kl 13:33 3244

Har folk fått med seg hvor ekstremt godt posisjonert Rec er? Fra investorpresentasjonen i oktober kan vi merke oss følgende:
Group 14: First commercial scale anode manufactory plant globally
Rec: Moses Lake and Butte only existing Silane Plant i US and Europe
Partnership Group 14 - Rec og pipeline mellom fabrikkene.
Redigert 21.01.2021 kl 07:55 Du må logge inn for å svare
Falco1
13.01.2021 kl 13:41 3221

Joda vi har nok det, men må nok vente på gutte klubben grei er ferdig rundt 17kr med å komme seg inn før vi skal kraftig opp:))foreløpig bare ned og opp:)) korte bytter med lange aksjer sånn går nå dagan:)
Redigert 21.01.2021 kl 07:55 Du må logge inn for å svare
Alan77
13.01.2021 kl 14:00 3108

Heldigvis for oss andre som media nå for tiden dekker det meste av slike nyheter, da må en ikke la den annledningen gå i fra seg.
Personlig må innrømme at når mine aksjer går i minus (uten særlige grunn)så misliker jeg det litt. Men når det gjelder RECSI den dagen er den i minus så går jeg og håper på litt mer fall slik jeg kan laste opp mer. 😊😂
Har lovet meg å ikke v-re forelsket i en aksje men ser på RECSI litt mer en bare aksje ❤️
Redigert 21.01.2021 kl 07:55 Du må logge inn for å svare
Sirbalo
13.01.2021 kl 14:59 2820

selgerne sitter veldig passiv nå... får vi en rekyl som i går :-))
Redigert 21.01.2021 kl 07:55 Du må logge inn for å svare
Uchihabrah
13.01.2021 kl 15:05 2785

Kommer seg nok oppover. Eneste jeg stusser over er hvor lenge dette skal pågå. Min teori er at de store utnytter markedsuroen som har stammet pga. det som foregår i USA ved å presse prisen nedover for å akkumulere mer. Det som derimot er litt rart, er at beholdningen på topp 20 har endret seg, dvs. noen har begynt å gevinstsikre - men samtidig så er det så mange andre fonds som kommer seg inn (f.eks. DnB teknologi solgt seg litt ut, men DnB Miljø og flere andre DnB fond har lastet for langt mer enn det teknologi har solgt).

Jeg er veldig sikker på om at vi tar hakket opp med en gang dette er ferdig. Man kan i teori selvfølgelig også ta hakket ned, men det er mange nye aksjonærer som kommer inn nå og dette vil fortsette. Jeg tror at med en gang vi får beskjed om gjenåpning av ML, så vil det renne inn enorme penger, som igjen vil presse kursen langt opp. Som andre longs her sier, informasjon om ML kommer tidligst i dag og senest i Q4 i Februar.
Redigert 21.01.2021 kl 07:55 Du må logge inn for å svare
Sirbalo
13.01.2021 kl 15:12 2766

3 dager med nedgang etter kraftig stigning er ikke unormalt heller :-) får håpe i dag er siste dag og den vil klatre om 2-3 dager igjen. Slik det har holdt på lenge :-) ser ikke helt vi skal få en 4 dag ned..
Redigert 21.01.2021 kl 07:55 Du må logge inn for å svare