Case: REC Silicon, børsvinner i 2020 og 2021.

Uchihabrah
RECSI 06.01.2021 kl 23:42 119659

Ser at det er utrolig mye omtale om REC på Facebook aksje forum. Flere som har startet egne tråder om det der i dag (noen har til og med referert til en kommentar av meg, føler meg litt populær nå - takk Johnny, for å dele kunnskapen videre), men denne synes jeg var veldig bra skrevet; så jeg limer det inn her slik at vi alle kan nyte lesingen og diskutere dette med hverandre. All kreditt til opprinnelig forfatter fra Facebook. Er mange triggere han ikke har nevnt, men han får frem perspektivet mange av oss longs deler på forumet. Håper at formateringen ble grei, helt forferdelig å kopiere og lime inn her.

Case: REC Silicon, børsvinner i 2020. Vil fortsette oppgangen og være en rakett også i 2021.

Disclaimer: Jeg har aksjer i selskapet. Dette er kun min mening på hvorfor jeg har kjøpt aksjer, som jeg ønsker å dele med dere. Dere bør aldri kjøpe eller selge noe basert på anonyme mennesker sin mening, men jeg håper dette gjør at kanskje du bruker litt av tiden din til å sette deg i REC Silicon, herunder omtalt som RECSI. Advarsel: Mye lesing!

Hva er RECSI egentlig? RECSI er et selskap innen fornybar energi. Mer detaljert så produserer de rent silicon som blir brukt for solcelleindustrien. De er verdensledende og er størst i verden, utenfor Kina. De produserer polysilicon samtidig som prosessen deres til å produsere disse er ekstremt miljøvennlig (90% mindre karbonavtrykk enn f.eks typiske silicon produsenter i Kina).

Per dags dato eier RECSI tre fabrikker. Fabrikkene holdes til Moses Lake (USA), Butte (USA) og Yulin (Kina). I Yulin har de inngått samarbeid med SNF som har gitt dem 15.06% eierandel. Etter tre år med samarbeid har de muligheten til å benytte seg av en opsjon som gir RECSI ytterligere eierandel og øker total eierandelen til 49%. Avtalen ble inngått 01.02.2018 og i dag er 06.01.2021. Markedsverdien for å bygge disse tre fabrikkene er på rundt 30 milliarder kroner. Markedsverdien til RECSI i dag ligger på 6.1 milliarder kroner.

I flere år har RECSI vært i en utrolig dårlig posisjon på grunn av et svekket solmarked samtidig som handelskonflikten mellom USA og Kina påvirket dem ekstremt negativt. De ble rett og slett nødt til å stenge av fabrikken i Moses Lake og mange var sikre på om at det kun er snakk om tid til selskapet går til 0kr, slik som de siste årene hadde vært, men så;

Forandret alt seg.

Fokuset på fornybart har blitt en realitet og ekstremt satsningsområde i både USA og EU. Solmarkedet er ekstremt sterkt igjen. 2020 var et rekordår for amerikanske solaksjer. Markedet er helt enormt og flere aktører ønsker en bit av kaken. Fornybart blir også omtalt som "The grey gold" og det blir til og med argumentert for at fornybart vil erstatte olje. Vi trenger ren form for energi for en bærekraftig fremtid for alle.

Valget mellom Trump og Biden var på mange måter et valg mellom fossilt eller fornybart. Fornybart vant. RECSI var en av børsvinnerne i hele 2020 og vokste med over 500%! I dag kommer Biden offisielt til å bli godkjent av Kongressen og tar over The White House 20.01.2021. Senatorvalget tyder også på at demokratene vil ha majoritet. Uavhengig av om demokratene eller republikanerne satt med majoritet hadde fornybart gått gjennom, ettersom det er så stort satsningsfelt for USA. De ønsker ikke at Kina skal ha hele markedsandelen av "The grey gold". Det samme gjelder EU.

Samtidig som verden beveger seg mot fornybart har 2020 vært et fantastisk år for selskapet. De har inngått avtale med Group14 og Violet Power, to nye aktører i solindustrien med ekstremt dyktige og finansielt sterke mennesker bak seg. Både Violet Power og Group14 begynner allerede i Q1 2021. Så tidlig som i Januar! Dette har de fleste ikke fått med seg ennå, da det kom ut en artikkel nylig og denne har ikke fått noe omtale ennå i norsk media. I tillegg til å begynne allerede nå i Januar så har Violet Power gjort en drastisk endring; fremfor å leie et bygg skal de bygge det selv. Det krever en enda større investering fra deres side en opprinnelig antatt. Presidenten i Violet Power har med egne ord sagt at de har langt flere kunder klare enn det de har kapasitet til. I tillegg til det nevner han alltid RECSI og hvor viktig synergien og samarbeidet deres kommer til å bli.
Artikkel: https://columbiabasinherald.com/.../violet-power-build.../

I oktober 2020 utførte RECSI en emisjon på en milliard kroner til kurs 10.89kr for å kunne gjenåpne fabrikken i Moses Lake. Nå har de endelig kundene klare samtidig som det tyder på at det vil strømme på med flere aktører her. Ettersom både Violet Power og Group14 har annonsert at de begynner i Q1 2021 så har vi indirekte fått en bekreftelse på om at også fabrikken til RECSI skal gjenåpnes nå. Det er kun en formalitet og jeg antar at vi får denne beskjeden i Q4 presentasjonen til RECSI i Februar. En bekreftelse fra selskapet om å gjenåpne fabrikken i Moses Lake med konkret dato er hva markedet venter på.

I tillegg til det er RECSI en av de få (og da mener jeg kun et par selskaper) selskapene i Norge som faktisk er 100% godkjent under EU taksonomi som vil tre i kraft. EU taksonomi er strenge kriterier som vil revolusjonere hvordan bærekraftige investeringer vurderes.

Det er mange grønne selskaper som er priset på fremtidig inntjening. Vi har blant annet NEL, Aker Carbon Capture, Aker Offshore Wind, SAGA Pure osv. Dette regner jeg med at dere vet alt om. Jeg skal ikke omtale meg om disse selskapene i dette innlegget og gå inn i noen diskusjon om de er riktig priset, men RECSI; som faktisk har reell verdi i fabrikker (30 milliarder), som har vært verdensledende i 30 år, som produserer noe av den reneste formen for silicon, har unik teknologi, patenter og "know how" og som vil være en revolusjonerende del i at USA og EU bygger et lokalt infrastruktur for fornybart - Ja dette selskapet er priset til 16.29kr per dags dato.

Teknisk analyse viser at det ikke er noe motstand etter 15.5kr og neste motstandsnivå er på 22.5kr. Vi er over det hakket. I tillegg til det ligger kursmål fra analytikere langt over dagens sluttkurs og disse analysene kom i Oktober. Mye har skjedd siden. Ifølge aksjeanalyser.com blir det spådd dobling til tredobling på 1-3 måneders sikt.

Jeg tror at RECSI kommer til å være en soleklar børsvinner også i 2021. Dette er noen av årsakene til at jeg føler meg trygg i aksjen. Selskapet er ikke for de som ikke tåler volatilitet. Jeg spår ikke hva kursen blir i morgen eller på kort tidshorisont, for det vet ingen av oss, men jeg håper at du nå tar deg tiden til å bli kjent med selskapet, fordi dette er uten tvil en rakett som ennå ikke har tatt av.

Diskuter gjerne om du er uenig også får jeg ønske dere lykke til med deres investeringer i 2021.
Redigert 21.01.2021 kl 09:41 Du må logge inn for å svare
Uchihabrah
19.01.2021 kl 08:59 1481

Blir spennende å se hvordan det går i dag. Børsen i Asia har en knallgod dag, futures til USA virker også veldig grønne! Blir nok en god dag på børsen!

Frykten begynner å avta og folk begynner å innse at fra og med i morgen er Biden president. Rallyet vil begynne for alvor snart. Også kommer alle triggerne fra REC sin side. Jeg er en bull uten tvil, men står fast på at en dobling til tredobling innen Q1 2021 er realistisk.
Redigert 21.01.2021 kl 08:49 Du må logge inn for å svare

Uchihabrah, hvis man tror på det man skriver vedrørende VP, Group 14, Moses Lake og Butte - USAs og Bidens ønske om å bli en grønn stormakt, samt silbatteriene inntog i bilbransjen.

Jeg tror på det og tror vi ender året nærmere 100 kroner.
Redigert 21.01.2021 kl 08:49 Du må logge inn for å svare
Xigo
19.01.2021 kl 09:27 1638


Aker Capital AS, a wholly owned subsidiary of Aker ASA, has today, 19 January
2021, transferred all of its 91,995,551 shares in REC Silicon ASA (the

"Company"), equivalent to 24.70% of the shares and votes outstanding in the

Company, to Aker Horizons AS (under name change to Aker Horizons Holding AS)

("AHH"), at NOK 16.62 per share. AHH is a wholly owned indirect subsidiary of

Aker Capital AS, held through AH TI AS (under name change to Aker Horizons AS).

Following this transaction, Aker Capital AS holds zero shares in the Company

directly, but continue to hold indirectly through AHH 91,995,551 shares in the

Company, constituting 24.70% of the Company's shares and votes
Redigert 21.01.2021 kl 08:49 Du må logge inn for å svare

Xigo, kan du utdype betydningen av dette?
Redigert 21.01.2021 kl 08:49 Du må logge inn for å svare

Aker flytter nå REC posten sin over til Aker Horizons AS. Gøy Gøy Gøy
Redigert 21.01.2021 kl 08:49 Du må logge inn for å svare
Xigo
19.01.2021 kl 09:34 1733

Dette er vel et veldig tydelig signal på at noe større er på gang og at AKER ønsker å satse på fremtiden. Åpning av ML nærmer seg..
Redigert 21.01.2021 kl 08:49 Du må logge inn for å svare
Mr_Hudson
19.01.2021 kl 09:37 1775

Der kom den ja. Nå blir det fart i raketten igjen. Aker skal bygge opp R E C til å bli en industrikjempe. Bare å lene seg tilbake og bli med på turen. 😁
Redigert 21.01.2021 kl 08:49 Du må logge inn for å svare
Tanjiro
19.01.2021 kl 09:56 1810

Det er nå det blir moro:) Dette har vi ventet på siden november. Er heller ikke lenge til 1 feb og avgjørelsen angående Yulin skal tas snart. Her har vel Røkke noe i ermet for å øke deres eierandel;) Det at den skal bli tatt inn i Horizon porteføljen burde si sitt da de har tro på caset og potensialet i selskapet
Redigert 21.01.2021 kl 08:49 Du må logge inn for å svare


Fine greier, Akers 75% kjøp av fornybarselskapet Mainstream Renewable Power.... se https://www.mainstreamrp.com/ med norsk oversettelse til en kopp kaffe så alle får det med seg..

Aker Horizons gjør milliardkjøp og forbereder notering på Euronext Growth
Aker Horizons er i en prosess der selskapet forbereder en rettet plassering i nær fremtid og notering på miniputtbørsen Euronext Growth (tidligere Merkur Market) med etterfølgende notering på Oslo Børs innen 12 måneder.

Det fremgår av en melding fra Aker tirsdag.

Kjell Inge Røkke er storeier i industrikonsernet Aker.

Aker melder i tillegg at det har kjøpt opp 75 prosent av fornybarselskapet Mainstream Renewable Power gjennom Aker Horizons. Oppkjøpet verdsetter Mainstream til 900 millioner euro, tilsvarende 9,3 milliarder kroner.

Transaksjonen vil gi Aker Horizons en portefølje av prosjekter i drift og under konstruksjon på omtrent 1,4 gigawatt, en prosjektutviklingsportefølje på rundt 10 gigawatt, samt 10 gigawatt med identifiserte prosjektmuligheter.

– Aker har gjort en større endring det siste året, tatt en stilling innen fornybar energiproduksjon, grønne teknologier, digitalisering og andre megatrender som har sett en akselererende strøm av ressurser og kapital, ikke bare i Aker, men i de globale markeder. Dette steget er en del av vår langsiktige strategi for verdiskaping, og for å posisjonere Aker Horizons for betydelig og bærekraftig vekst innen det fornybare energimarkedet, sier konsernsjef i Aker og styreleder i Aker Horizons, Øyvind Eriksen.

Aker skriver videre at det overfører eierskapet i silisumprodusenten Rec Silicon til Aker Horizons
Redigert 21.01.2021 kl 08:49 Du må logge inn for å svare
Uchihabrah
19.01.2021 kl 10:48 2043

Helt enig med deg. Jeg tror vi kan se eller være nær tresifret allerede ved utgangen av 2021. Jeg predikerer en aksjekurs på flere hundre kroner innen 2023. For å være ærlig Ekornesen, du er jo en poster jeg ser på som høy kvalitet og god bidragsyter; jeg selger ikke disse aksjene før om minst noen år. Hvis fundamentet fremdeles er sterkt i fremtiden selv med flere hundre kroner i aksjepris, så holder jeg. For meg er REC en investering i fremtiden - og akkurat nå ser jeg ingen prospekter som kan gi like god vekst. Har faktisk vektet meg ned i TSLA de siste ukene og fylt på enda mer i REC, så nå er REC min største post og TSLA min andre post. Veldig glad for avgjørelsen min - og jeg tror vi begge vil bli veldig godt belønnet for vår investering vs risiko i fremtiden.

Om vi går til 20kr i dag eller i morgen spiller ingen rolle for min del. Eller om vi er på 40-50kr etter Q4 i Februar, eller Q1 2021 i USA (Mars/April) - for jeg selger denne ikke. Haha.
Redigert 21.01.2021 kl 08:49 Du må logge inn for å svare
Gunnar88
19.01.2021 kl 12:58 2048

Gratulerer alle RECere! Dette er fantastisk morsomt, men jeg trodde virkelig ikke at vi skulle så høyt allerede. Mine tanker går til BMWi8, som må pantsette gutterommet.
Redigert 21.01.2021 kl 08:49 Du må logge inn for å svare

Får vel i all ærbødighet være fornøyd med + K640 på en dag 😁. Grattis til alle. Og takk til de kunnskapsrike på denne tråden.
Redigert 21.01.2021 kl 08:49 Du må logge inn for å svare

I Recsi er vi alle vinnere. Ferden opp har så vidt begynt🚀
Snart tar vel DnB Markets opp dekning på REC med et skikkelig kursmål. Klint utover forsidene! Its a good day🙏
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
AksjeRik
19.01.2021 kl 13:54 2464

Går nok mot 22 før pustepause
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Patron72
19.01.2021 kl 13:57 2537

For å komme med et trøndersk uttrykk til dere, så ikke selg Recsi for pølspæng!!
Ha en fin dag videre 👍
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Cosmik
19.01.2021 kl 14:04 2563

Wiener for en 10'er 🤪
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Patron72
19.01.2021 kl 14:08 2576

😊
Jeg ønsker også å takke de kunnskapsrike her inne. Recsi er nå min største post og er selvfølgelig long.
Love u
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Hoasis
19.01.2021 kl 14:13 2606

Selv om dagen i dag selvføglelig er meget positiv er det viktig å tenke det lange løp her, denne klatringen har bare så vidt begynt, god tur alle REC'ere:)
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Null
19.01.2021 kl 14:15 2617

Det ser vel mer ut som ostepølse dette til 20 kr snart ;)
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Falco1
19.01.2021 kl 17:30 2626

Trenger ikke noe puste pause på 22 her i gården:)
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
pantera1
19.01.2021 kl 18:42 2642

Det er viktig å tenke lang frem i tid med REC- Aker tar en gedigen gevinst fra 2 kr til 16 kr når Aker Horizon kjøper aksjeandelen i REC. Idet denne transaksjonen gjøres er risikobildet også større. Min vurdering er da at det blir en tryggere havn å være i Aker Horizon fremfor REC. Lite sim tilsier at REC skal eksplodere før det kommer større nyheter med konkrete tall- beklager å sette en demper på halleluja stemningen men jeg tror ikke REC bryter 20 kr helt enda.
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Frontman
19.01.2021 kl 18:55 2684

23-24 kr morra. Alle skal med
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare

«Lite som tilsier» er helt tom påstand😂

Triggere står i kø. Nå skal Biden settes inn i morgen. 2000 milliarder dollar skal inn i fornybar.
VP begynner bygging neste uke. Group 14 begynner salget.
Aker Horizon sier selv i dag at de følger ML og batterisituasjonen tett.

Vel/ Hele R E C verdsettes til 1:4 av byggekost på ML og Butte. Assets skal reprises. Bryte 20 er et lite komma, og det skjer i morgen. 30 kommer snart.

Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Uchihabrah
19.01.2021 kl 21:45 3092

Bare ta en titt på Facebook gruppen "Aksjeforum". Denne har såvidt begynt. Selg deg gjerne ut, gevinst er gevinst, men for oss som vet hva som kommer til å skje er tresifret kun snakk om tid.

Ære til opprinnelig forfatter.

Husk triggere denne måneden:
Biden ---> Parisavtalen, grønn satsning. Se gjerne talen han holdt i forrige uke, så vil du forstå hvor stort dette er.
Violet Power --> begynner arbeidet med å bygge fabrikk denne måneden. Utrolig bull, ettersom de gikk fra å leie til å bygge selv. Her er det noen tunge mennesker bak.
Oppkjøp i Yulin --> Regner med mer informasjon før 01. Februar, pga. Da har det gått tre år fra opprinnelig avtale.
Tore T. (CEO og President i REC Silicon) vil holde presentasjon nåkommende torsdag ang. selskapet.
Wildcard: Børsmelding om gjenåpning av ML. Først annonserte G14 det, deretter VP, REC Silicon vil ha synergi her. President i REC Silicon sa at vi bør få mer informasjon rundt utgangen av 2020. Senest får vi mer informasjon i Q4, som er i Februar <-- dette er hva markedet venter på. Ja REC Silicon var på toppen av mest omsatte og størst % i grønt i dag, men husk at markedsverdien nå ligger på 7 milliarder NOK. Butte, ML og Yulin har kostpris på 30 milliarder NOK.
REC Silicon vil bli tatt inn i hovedindeksen i Mars. Fonds vil laste opp. DnB og Storebrand har allerede begynt. Ta en titt på største 50 aksjonærer.
Teori: Aker øker eierandel ved å ta emisjon for beløpet som må betales til Yulin for 49% eierskap. De får ca 33% her. Mye som skal til for å få 51%, så jeg tror Aker er fornøyde med 33% og ved å i praksis ha makt i REC Silicon. Eventuelt emisjon for å refinansiere lånet med 11% rente.
Teori: REC vil være en stor markedsaktør innenfor fremtidens EL-Batterier. Silangass er fremtiden. Det er mangel på halvledere for el-biler! Husk det. Se på NIO eller TESLA for å se hva de mener om fremtiden og batterier.
Teori: Det vil komme kontrakter i bøtte og spann. Ikke bare er REC Silicon perfekt posisjonert for USA og EU til å bygge sitt eget infrastruktur rundt grønt (finnes ingen andre som REC Silicon, med kunnskapen, teknologien, patentene osv. utenfor Kina). Husk: REC Silicon produserer ekstremt miljøvennlig. Hvor er verdensfokuset? Miljø! Å ha REC Silicon produkter vil bli en kvalitetsstempel for selskaper.
RISIKO:
Noe skjer med Biden. Det blir kaos i USA. Republikanere vs demokratene (tviler sterkt, tror rallyet begynner fra og med i morgen).
RISIKO:
ML gjenåpnes ikke før om flere år (tviler sterkt).
RISIKO: Aksjen svinger veldig mye. Man vet aldri hva beste innkjøpspris er. Kortsiktig må du tåle å se røde og grønne tall. Jeg anbefaler å kjøpe ukentlig.
RISIKO: Jeg er ingen profesjonell. Ikke hør på meg. Og aldri hør på "analytikere". Gjeng med haussere og baissere som kun gjør det som er profitabelt for dem. De bryr seg ikke om deg. Dann din egen mening! Kan godt hende at jeg tar feil om fremtiden selv om jeg har hatt rett om mye annet.
Se gjerne opprinnelig oppdatering fra i dag. De neste månedene kommer til å være helt fantastiske, tror jeg, men denne aksjen ikke for alle. Faktisk, så tror jeg de neste årene blir fantastiske, men så kan jeg ta fullstendig feil og vi er på 5kr om en måned. Vær så snill, les deg opp hvis du bestemmer deg for å kjøpe! God kveld videre til dere 🙂
P.S: Fått en del meldinger. Forsøker å svare så godt jeg kan, men har hektiske hverdager. Unnskyld om jeg ikke har svart tilbake ennå. For orientering, jeg er nesten all inn i REC Silicon og har 6 sifret med aksjer. Har lastet opp fra 4-19kr. Det ligger i min interesse at aksjekursen går opp, men jeg forsøker alltid å være ærlig å se begge sider ved saken. Kan en bear komme og rive alt jeg sier i biter, sånn at vi får sett begge sidene av saken? Jeg er MEGABULL.
HUSK: Bare fordi jeg har predikert riktig hittil ang Horizons osv betyr ikke at jeg vil ha rett i alt jeg sier!
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Solerbra
20.01.2021 kl 07:44 3093

Sindre Heyerdahl i E24 trekker i dag fram en rekke norske aksjer som vil dra nytte av Biden som president, uten å nevne Rec??? Bidens enorme grønne satsing på bl.a. sol og batteri har han med, men det angår visst ikke Rec - ifølge han. Godt gjordt.
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Ben
20.01.2021 kl 07:51 3093

REC er nevnt lenger ned i artikkelen;
"Men Biden vil likevel være markant mer åpen for samarbeid enn Trump. Og et USA som blir en anelse mindre proteksjonistisk, vil trolig være godt nytt for flere i norsk næringsliv. Foruten stabile Hydro, Yara og Elkem, vil mange i vår lille og eksportrettede økonomi profittere på at handelen er mest mulig åpen. Og særlig selskaper som gjerne både har produksjon og handel i og mellom verdens to stormakter.
Her er det verdt å fremheve aksjer som tørrbulkrederiet Golden Ocean, gassrederiet BW LPG, bilfrakterne Wallenius Wilhelmsen og silisium- og silikonprodusenten Rec Silicon."
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Solerbra
20.01.2021 kl 08:05 3093

Ja, nevnt under handel med Kina. Det er klipp og lim fra tidligere, og handler kke om Recs rolle i den grønne satsingen med verdikjede for sol og batteri i US. Det er det som er fremtiden for Rec.
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
marked
20.01.2021 kl 08:15 3093

Kan fort se åpningsauksjon rundt 22 kroner. 22 kroner er kun 10% opp fra gårsdagens sluttkurs.
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Sirbalo
20.01.2021 kl 08:23 3093

satt å så på kursen helt fra morgen i går uten få kjøpt mer... i dag har pengene kommet inn på aksje handels konto :P Får se hvor man kan komme inn. Spent se hvor høyt den starter første 15 minuttene... Vi skal ha en ny topp hvertfall, så spørs hvor man klarer komme inn og hvor fort det går. Så vil den nok falle til 20 kroner igjen å teste hvor sterk den er der... Enorm omsetning i går... Tror ikke helt vi har fått med oss hele markedet enda, men de kommer sakte men sikkert etter :P
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare

Har også solgt noen andre selskap og sitter med kjøpsknappen , spennende å se hva den starter på
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Sirbalo
20.01.2021 kl 08:33 3093

Er nok flere som hadde ønsket de kunne skyte mer inn i går og som sitter klar med kjøpsknappen i dag :-)
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare

ligger på 20 ,.på førbørsen nå
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
mohitas
20.01.2021 kl 08:37 3093

Kjøpte mer igår med emisjonsbuffer/børskrakk kontoen så nå er det tomt her. Vil unødig selge andre aksjer for så å sette alt på ett lodd. Har snart ei god årslønn i recsi, tror det holder for meg. Håper vi kommer oss over 20 og blir værende der slik at vi setter ny bunn. Men aldrig godt å si, blir ikke engang overrasket om vi ser 17 tallet om ikke lenge til heller.
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Sirbalo
20.01.2021 kl 08:45 3092

Godt mulig om vi skal følge det tekniske bildet, men vi skal ha en topp til hvertfall, så blir det spennende se om vi får en uke med nedgang før neste trinn. Heldigvis har vi en del triggere underveis som kan gjøre så vi kanskje blir over 20. Vi har presentasjonen til TT i morgen blandt annet.
Normalt ville jeg prøvd å selge på neste topp nå, men kan ikke være ute når TT skal presentere i morgen på konferansen. Alt for stor risk.. Aker har også nettopp overført rec til aker horizon og timingen var perfekt ihht det tekniske. 2-4 kroner økning lå i kortene selv uten den meldingen i går. Med slik timing, så anser jeg sannsynligheten stor for at det kommer andre triggere i etterkant... vent å se :-)
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
t3sm
20.01.2021 kl 09:08 3090

Gevinstsikring idag.. At folk tør :)
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Uchihabrah
20.01.2021 kl 09:09 3092

Vi startet dagen med å teste 20kr. Folkens, vi er noen usle prosent (ca 3%) fra å slå ATH for de siste 5 årene. Rolig i USA, Biden vil tiltre i dag og begynne å signere flere avtaler blant annet Paris avtalen. La panikkselgerne gevinstsikre også får vi sterkere hender med snittpris på 19kr. Husk presentasjonen til Tøffe Tore i morgen og Violet Power med ground breaking day i neste uke samt forhåpentligvis mer informasjon om oppkjøpet til Yulin (håper Aker tar emisjon og kommer seg til 33% her).
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare

hehe fikk tak i noen aksjer til 19.39 , nå kan vi dra videre oppover
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Sirbalo
20.01.2021 kl 09:14 3093

kjøpte mer akkurat :) bra støtte på 19.5... mener fortsatt vi skal opp teste slutten av 20 tallet, før vi evt korrigerer ned(så fremt ingen triggere kommer fra TT i morgen :P
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Uchihabrah
20.01.2021 kl 09:48 3095

Ser ut som om ekstremt billigsalg er ferdig og nå er det kun billigsalg igjen i dag. Vi bør enkelt overstige 20kr mener jeg. Makros er veldig gode. Solaksjer tok helt av i går i USA. Tøffe Tore med presentasjon i morgen. Veldig nysjerrig på hvorfor folk selger seg ut når de kan vente noen dager og få så mye mer tilbake, men enhver bestemmer selv.

Teknisk viser at vi skal knuse 20kr, børsmeldingen fra i går bare forsterker det. Kjøps press er tilbake, virker det som. Bryr meg ikke om hva andre gjør, men anbefaler alle å vente, vente, vente. Ut måneden minimum hvis du virkelig trenger pengene, ut Februar hvis du ønsker en fin oppgang og i flere år hvis du ønsker å pensjonere deg tidlig.
Redigert 21.01.2021 kl 08:50 Du må logge inn for å svare