Tilført 115 millioner

rosgun
THIN 07.01.2021 kl 03:58 4800

Nye NOK 115 millioner er nå på bok og finansiering i boks frem mot offentliggjøring av designavtaler med partnere «early 2021»

Disse partnerne vil sikre Thinfilm ytterligere økonomiske muskler.

Da kan reprisingen starte!

https://www.nordnet.no/market/stocks/16105729-thin-film-electronics

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Må bare minne nye seere om følgende historie:
Kurstopp 2016 : 41
Kurstopp 2017 :36
Kurstopp 2018:23
Kurstopp 2019: 6
Kurstopp 2020: 1,046
Kurstopp 2021:0,64


(forrige emisjon var på 0,11 øre og warrants til 0,25 øre-disse er nå gjort om til aksjer og blitt tilført som tilskudd på EK +114,5 millioner ref melding i går 06.01.2020 - etter børsens stengetid)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Første ordre i et lite marked i 2014:
https://www.tu.no/artikler/thin-film-har-fatt-sin-storste-ordre-til-na/225374
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kevin Barber ble ansatt i 2018 og la om strategien i slutten av 2019 og fikk på rekordtid undersøkt at markedspotensialet for 400 mill fabrikken de eier var skapt for produksjon av mikrobatterier. I tilegg utviklet han eget patent på en helt ny type batterier (ssb) med dobbel varighet, halv vekt, lav pris og unik tilpasningsevne.

Før 2021 har de produsert noe som det ikke var et marked for (de var for tidlig ute). (David Sutja er ute, store ord, pengesløsing,optimisme, men dessverre ikke noe marked for produktene, men alt har en start og han var en optimistisk pioner og grunder- steg 1 er over , prøving/feiling/investering i fabrikk og produtstyr)
https://www.abcnyheter.no/penger/privatokonomi/2018/02/17/195371759/18-ar-etter-borsboblen-er-thin-film-klar-for-a-bli-et-industrieventyr

Fra 2021 (steg 2) vil de ha produkter som markedet umettelig etterspør. Får de 1% av dette markedet er produksjonen på ifølge Barber "lett" på 10 milliarder i fabrikken med svært god fortjeneste...(bunnlinje minst 5 milliarder).Behov for mer kapasitet=flere skift ved fabrikken(x2-kvelds og nattskift vil gi et potensiale på 30 milliarder i omsetning og en fortjeneste på 15 milliarder!!!). Ved lisensiering av teknologi kan ytterligere produksjon oppskaleres. (se nordnet presentasjon i september 2020)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Se nå på tidligere kurstopper uten riktig produkt og høy kostnadsbase og tenk deg hva som MÅ bli kursen i 2021-2022-2023 med et produkt det er BEHOV for og et marked som vil tredoble seg mot 2025.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pga covid 19 vil etterspørselen etter medisinske sensorer for diagnostikk på kroppen «ta av» og folk blir oppmerksomme på et dette voksende markedet. Slike sensorer vil igjen «snakke» med smartklokker og helseapper.

At første avtalen kan bli med et legemiddelfirma som lager og utvikler slike sensorer er mer sannsynlig enn usannsynlig.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Barber kjemper en desperat kamp mot klokka for å bevise at teknologien og milepælene på utviklingen er i rute. Thin må fort få inn mer penger og de har dårlig tid.
Derfor jobbes det på spreng for å lande avtaler med i første omgang noen av de 15 større kunder som allerede har fått prøver. Tilbakemeldingene er svært gode på de patenterte batteriene og ifølge Barber(ref intervju nordnet i september) står kundene i kø for å sikre seg disse fantastiske produktene .........det er en svært utålmodig kundegruppe-de kan ikke vente på å komme igang med tilpasninger....

Neste steg er designfasen for å skreddersy løsninger til de som inngår partnerskap.....

Det er denne meldingen som er annonsert early 2020( Ref sept seminar hos nordnet)


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hvem vet kanskje den første partneren blir Idex (samme styreformann som i Thinfilm-Mr Opstad)


Utdrag fra forum i 2018-Idex:
"Nyheten er et lite plastetui som er utstyrt med et batteri. Batteriet er svært lite, men det skal løse et stort problem.

Fjerner sperre
De nye kortene med Idex sine fingeravlesere skal kunne brukes uten at man slår inn noen pinkode, omtrent som man nå åpner mobiltelefoner med tommelen. Men Idex og Mastercard har en ekstra utfordring som man ikke har på mobil.

– På en mobiltelefon registrerer man jo fingeravtrykket når man får telefonen, men i et kredittkort med fingeravtrykkssensor har man ikke noe batteri, sier Knudsen.

Les også: Her er fremtidens betalingsmetoder
Den nye løsningen skal gi kortet nok strøm til å registrere brukerens fingeravtrykk. Uten dette kunne kundene blitt nødt til å besøke en bank for å registrere fingeravtrykket, og dette kunne blitt en stor hindring. Knudsen sier dette har vært en viktig utfordring, som måtte løses.

– Mastercard skriver at dette er en viktig brikke for utrulling av kortet og det mener vi også. Hele poenget er at korene skal være enklere å bruke og sikrere, og det er ikke så praktisk hvis du må gå i en bank for å ta det i bruk, sier Knudsen."

Mye potensiale i disse covid tider for helse og id kort+fingeravtrykkskort-skjønner godt at markedet for disse blir større enn noengang:https://en.wikipedia.org/wiki/Smart_card
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Monsterfabrikken i Silicon Valley kan produsere minist 7 mrd enheter.... pr år.....:

Basert på bedre enn forventet avkastning hentet fra prosessutstyr, anslår ledelsen at maksimal produksjon som kan oppnås fra R2R-anlegget, vil være 7 milliarder enheter per år.

Enhetspris pr batteri ? 1 kr - 2 kr ? 5 kr ? 10 kr 20kr?40kr?
Omsetning:
7mrd
14mrd
35mrd
70mrd
140mrd
280mrd
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kan vel si at dette må være det selskapet i verden med størst potensiell oppside de neste 2 årene. Forstår aksjeanalyse.com som skulle ha aksjen i 1-3 år i porteføljen med minst 10 dobling i sikte.....

MINST!

Ser de siste dagers murring på kursen- nå kommer den til å bykse oppover... Ikke noe er morsommer når Thinfilm kursen går fort oppover og ingenting er så tragisk som når kursen stuper nedover(hisorisk)... tro meg, etter 20 år i aksjen har jeg vært med på begge deler(mest ned)- Nå er det tid for hevn.......

Champagnen kan snart åpnes for partnere:):) early 2021.....

Det gledes-ta plass sammen med mangeårige travere i aksjen som alltid har hatt trua og som nå er inne i denne raketten:

Mvh

Rosgun

(merk :at Greatlife er inne blant topp 20
Bybonden er inne igjen-det er også et godt tegn)

(merk at: reserven,fy fan, tynnidioten osv er borte fra aksjetråden. Disser har muligens vært shortere. De har herjet og styret denne kursen sønder og sammen siste 15 år og muligens med god grunn.. Hvorfor har det vært stille siste 3-4 ukene? Tror de har resignert og innser at ny strategi vil kunne gjennomføres og da blir det bare for dumt å snakke den ned på spekulasjoner. Det er ingen spekulasjoner igjen. Finansiering gikk i boks-partneravtaler kommer snart. Baisserne må ta vare på sitt rykte på forumet og trekker seg derfor ut. De må gjerne komme tilbake og si noe positivt- det hadde vært vanvittig kult faktisk. Reserven er jo en svært oppegående fyr rent faglig.)
(Siste innlegg fra Reserven og det ble spikern i kista på årelangt mareritt fra den siden- selv ikke Reserven klarte å svare for alle positive analyser som kom her:

Reserven
12.12.2020 kl 14:09
1318
Mitt syn er at Edison er lite annet enn en influenser = en som mot betaling prøver å påvirke andre til å kjøpe ting, som det store flertallet av de som kjøper, egentlig ikke har bruk for.

Edison analysen tyder på at både neste emi og neste spleis nærmer seg.

Hadde fremtiden til Thinfilm vært så fantastisk som Edison analysen skriver at Thinfilm ledelsen tror, hadde anerkjente investorer stått i kø for å kjøpe Thinfilm aksjer. )

----------------------

(SVAR TIL RESERVEN:Med den omsetningen vi ser Reserven så har du helt rett: Anerkjente investorer står i kø for å kjøpe Thinfilm aksjen

Her det de fleste firma og tematikker kjøpt og betalt for å bruke reserven sitt språk:
https://www.edisongroup.com/

Merk også at Bergen Bio med Trond Moen som desidert største aksjonær også hadde en slik analyse nylig, er de også kjøpt og betalt???

(Han er en av de som jeg har stor respekt for og som er tålmodig og seriøs)
Neppe ? Men viktig å belyse firmaer når unike teknolgier får omtale og gitt potensiale:
https://www.nordnet.no/market/stocks/16263887-ber-gen-bio)

Med all respekt Reserven her er visst verdens største Manchester united, verdens største fotballklubb også representert hos Edison:
https://www.edisongroup.com/case-studies/

Thinfilm-Reserven = 1-0
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
07.01.2021 kl 06:26 4685

🚀🚀🚀🚀bare å glede seg, nå kommer enn formidabel opptur🙏
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
Stev
07.01.2021 kl 07:27 4581

Kan vi gå rett til 0,80??
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
rosgun
07.01.2021 kl 07:39 4549

Sperren er vel rent teknisk på 0,65 ifølge TA til Bybonden/Investech......... hadde vært fint å blåst over den med en gang...så er vel neste 0,85 ?
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
07.01.2021 kl 07:45 4509

1kr burde gått fint.🚀🚀🙏
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
07.01.2021 kl 08:30 4379

Bjellesauer sitter loaded med tegnings aksjer🚀🚀🚀 nå går den.

At volberg Tore solgte litt, betyr ingenting han eier mer nå en i går🚀🚀
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
rosgun
07.01.2021 kl 09:16 4307

HEFTIG:)
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
Elverhøi16
07.01.2021 kl 10:01 4200

Jeg tror dette har lite å si for kursen dersom ikke noen begynner å hive ut aksjer. Det må komme en nyhet snart om denne skal stige, holde stillingen.
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
swingtrader1
07.01.2021 kl 11:08 4080

Av chartet ser man at kursen stiger på høyt volum og trender sidelengs/ned på lavere volum før den igjen stiger på mye volum. Dette tyder på at mange vil inn, men få vil selge. Men med en positiv kursutvikling fra begynnelsen av september er det naturlig at noen vil sikre gevinst, noe som gjør at kursen får noen dipper på vegen opp. Mitt tips er å sitte rolig i båten her, kun et spørsmål om tid nå før den igjen gjør et solid byks opp!
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
Seriøs
07.01.2021 kl 14:27 3885

Hva skjer her Fast Finger?
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
swingtrader1
07.01.2021 kl 17:11 3764

Thin har de siste 10 dagene hatt et volumsnitt på 31m, idag ser vi kun 18m og kursen faller 1,5%.. Dette er et klassisk eksempel på en konsolideringsfase fra tidligere brudd opp. Mange venter nok på news og noen velger å ta profit når kursen begynner å gå imot dem. Selv har jeg benyttet muligheten til å fylle på litt idag, STOR OPPSIDE i denne!
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
Chirpieching
07.01.2021 kl 22:12 3522

Ånei, don't get him started. Mye roping om det samme.
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
tynnidioten
08.01.2021 kl 09:24 3270

Nå mangler det bare at Thin satser på hydrogen.
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
Seriøs
08.01.2021 kl 09:25 3262

Den var faktisk god:)
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
Jensemand
10.01.2021 kl 15:46 2782

Er der nogen der har et kvalifiseret svar på om Thin laver labels, som kan overvåge temperaturen på det produkt, som der er klæbet på.
Jeg tænker også her på om der er / eller kan laves en label, der kontrollerer om temperaturen på covid-vaksinen virkelig holder seg på de -70grader, og vis temperaturen på produktet på noget tidspunkt stiker over -70 grader så vil labelen vise reaksjon
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
Hobbydansken
10.01.2021 kl 16:57 2656

Basert på denne gamle artikkel, forstår jeg det som at det er fullt mulig: https://www.electronicspecifier.com/products/sensors/thinfilm-first-stand-alone-sensor-system-in-printed-electronics
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
77710
10.01.2021 kl 17:09 2625

mandag det er opp eller ned aksjer?
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
Byzantin
10.01.2021 kl 17:37 2569

Trolig begge deler. Først opp, deretter ned.
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
Jensemand
10.01.2021 kl 17:45 2540

Hobbydansken - takk for svar - så må man da mene at der er et kæmpemarked for THIN blot de kan få en passende andel af labels til Covid 19 vaksine.
Det vil jo vere någet ganske annet end labels de hidtil har lavet til et par vinfirmaer.
Det ku vere interessant at få vite fra ledelsen om THIN var med som labelleverandør i coronakapløpet
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
swingtrader1
10.01.2021 kl 17:57 2514

Vanskelig å si..

Teknisk ser det veldig bra ut, og den har holdt motstand som ligger rundt 0,6 etter bruddet opp flere ganger. Kursen gikk noe ned mot slutten av uken etter at nyheten om at Voldberg hadde tatt gevinst ble publisert. Personlig tror jeg vi skal opp til uka nå som kursen har falt litt tilbake på lavt volum og fortsette vegen mot 1kr. Han ene i aksjesladder har også THIN som en av sine favoritter for neste uke.
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
Hobbydansken
10.01.2021 kl 18:51 2428

Helt klart.
Som jeg forstår det, så monitoreres temperaturen i de kasser som vaksinen blir levert i (https://www.statnews.com/2020/12/17/pfizer-decision-to-turn-off-temperature-sensors-forced-scramble-to-ensure-covid19-vaccines-kept-cold/). Phizer/biontech har vel også behov for å monitorere for å kunne ta action hvis temperaturen i container faller. Mon ikke dette er litt utenfor scope til THINs labels.
Men et smart label ville jo kunne monitorere den enkelte flaske helt til den blir tatt i bruk - noe som igjen vil kunne hjelpe med å verifisere kvalitet ved åpning. Interessant mulighet, men er veldig usikker på hvordan dette passer inn i THIN.
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
Jensemand
10.01.2021 kl 19:59 2329

Hobbydansken - ja nu vet ikke jeg om det er kommunikert ut hva der vil ske vis en vaksine brukes til injection i et menneske - og det på et tidspunkt har veret over den kritiske temperatur på -70 grader celcius.
Men man venter nok med at take de problemer når de kommer selvom det er någet som ikke har kunnet ske - når det likevel skjer.
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
Hobbydansken
10.01.2021 kl 20:32 2265

Jensemand - én ting er hvertfall sikker, og det er at produsentene av temperaturfølsomme vaksiner (eller andre medikamenter) kan ha behov for sensorer på deres beholdere. Denne artikkel beskriver litt av de utfordringer de står overfor: https://www.npr.org/sections/health-shots/2020/11/17/935563377/why-does-pfizers-covid-19-vaccine-need-to-be-kept-colder-than-antarctica?t=1610306162177.

Det ganske interessant avsnitt er:
"I doubt that [Pfizer] will be able to move away from the ultra-cold conditions during initial transport and storage," says Kristensen. "But if they can prove that the vaccine can be kept at refrigerated temperatures for some time after being removed from frozen storage, that helps facilitate distribution and administration out to more remote areas and to specific groups of people."
Om ikke annet burde produsenter av temp.følsomme medikamenter ha en stor interesse i produkter som THIN leverer. I forhold til Covid-19, er det også et kappløp mot å finne mindre temp.følsomme alternativer (https://www.theguardian.com/global-development/2020/nov/20/scientists-race-to-find-warm-covid-vaccine-to-solve-issue-of-cold-storage).
Basert på dette, er kanskje levetiden til Phizers vaksine begrenset? Med mindre de klarer å komme med en "varm" vaksine selv. Og hvis dette er tilfelle, så er vel THIN sin aktualitet (i forhold til Covid-19) begrenset.

Er litt på dypt vann på dette område - og har ikke nærstudert emnet.
Redigert 21.01.2021 kl 08:40 Du må logge inn for å svare