SAN spekulasjonEn av de mest spennende ledetrådene jeg har rundt Salt Active Nuclease (SAN) er Regeneron. For noen måneder tilbake fant jeg et skriv som beskrev oppskalert produksjon av adenovirus virale vektorer.

Papiret beskrev både bruk av SAN og konkurrenten Benzonase så det er fremdeles et åpent spørsmål om hva de har landet på.

Regeneron er ikke lett å bli klok på, de samarbeider både med akademia og big pharma. Såvidt jeg skjønner ble Roche valgt som produsent og university of Pennsylvania på utvikling. Merk dere navnet Jim Wilson, han har forsket på virale vektorer i 20 år. Og han har fler selskap han er aktiv i.

Covid cocktailen fikk emergency use godkjenning i november.

Ved Q3 i november kunne også Jethro fortelle at de hadde hatt en audit over flere dager av en «top tier» aktør innen farma. Tidslinjen stemmer på en prikk i min hjerne. Det er også mulig det var Roche/Regeneron som stod bak 3 millioners ordren de rapporterte.

Om dette stemmer, vil covid cocktailen være første godkjente drug produsert med SAN. Det er litt ifs and buts, men mye stemmer overens.

Jeg legger ved en del linker dere kan kose dere med.

https://www.fiercebiotech.com/biotech/james-wilson-and-penn-ink-regeneron-pact-to-use-gene-therapy-tech-to-deliver-covid-19

https://www.clinicalomics.com/topics/patient-care/coronavirus/regenerons-covid-19-antibody-cocktail-trial-releases-encouraging-early-data/

https://newsroom.regeneron.com/news-releases/news-release-details/regeneron-and-roche-collaborate-significantly-increase-global/
Redigert i dag kl 21:53 Du må logge inn for å svare
oppturen
10.01.2021 kl 11:47 1754

Hadde vært gøy om dette var riktig 😀
Da burde det vise bra på Q4 tallene.

SAN 😍
Dr_Eval
10.01.2021 kl 12:49 1662

I så fall er Regeneron bare 1 av over 100 SAN-kunder, og deriblant er ReiThera og Leidos. I tillegg til SAN-kundene er det ca 200 kunder som kjøper andre enzymer, deriblant ThernoFisher. Korriger meg gjerne om jeg husker feil. Det har vært mye å holde styr på i 2020.

Personlig har jeg ingen store forventninger til Q4 20 tallene. Samtidig er jeg såpass realistisk at det kan komme positive overraskelser. For vi vet at Q1 tallene var preget av mye covid-19 relatert salg. Men i Q2 var den effekten fraværende fordi covid-19 kundene hadde fullt lagrene i Q1. Heller ikke Q3 fikk noe covid-19 løft. Men utover høsten 2020 har smitten økt kraftig. Vi kan ikke utelukke at covid-19 effekten er tilbake for fullt. I tillegg kan nye kunder og kunder overbi ny fase resultere i økt salg. Så å sette meg på utsiden er uaktuelt.
oppturen
12.01.2021 kl 09:31 1189

Hørte gjennom Q3 presentasjonen og etter 5-10 min når Holter forteller om stor ordre på 3 mill sier han at denne er innen genterapi og «non covid related»
JosefK
14.01.2021 kl 01:06 793


Godt observert! En detalj som gikk i glemmeboken.

I mellomtiden går amerikanerne all in i Regeneron:

https://newsroom.regeneron.com/news-releases/news-release-details/regeneron-announces-us-government-agreement-purchase-additional

Hvis spekulasjonene mine holder stikk burde det vises i tallene de kommende kvartalene.

rufus01
14.01.2021 kl 09:01 580

En person har lagt ut denne linken på FB gruppen, er det noen som klarer og si noe om dette kan ha noe med AZT og gjøre?

https://www.fda.gov/media/136151/download?fbclid=IwAR0_OlC5y-_vP8npTxOcLDM0FxkAxdmu6qpN8xetL1RoGRQSlFbkwmtjwik
JosefK
14.01.2021 kl 10:15 448


For å vite det må man vite hva TaqPath egentlig inneholder. Den som klarer å si det med overbevisende sikkerhet har bedre søkemotor enn det jeg har. Men det man kan si er at brukermanualen angir et temperatur område som kan stemme med COD UNG. Om det er andre uracil-n-glycosylaser som virker i samme temperatur, vet jeg ikke.

Personlig tviler jeg. Det er for mange sånne me-to kit til at det ikke ville laget en enorm bul på topplinjen.

« ArcticZymes named “Biological Supplier of the Year” by Thermo Fisher Scientific
ArcticZymes, a subsidiary of Biotec Pharmacon, announced today that Thermo Fisher Scientific, world leader in serving Life Science, has awarded ArcticZymes with “Biological Supplier of the Year”.

ArcticZymes was acknowledged for their engagement in multiple sales through regional, national and international offices, Just-in-time inventory, rapid response to non-forecasted demand and a year-on-year downward cost to Thermo Fisher.»
Dette er vel fra 2016 og da hadde vel AZ stort sett bare SAP og COD UNG.

Så TH kjenner ihvertfall godt til COD UNG