God melding for Lindesamarbeidet


Godmelding for Linde i dag- Grønn hydrogen
Bra for Havy group som har samarbeidet med Linde en god stund- Her er Link til en artikkel fra 2019 verdt å lese-


https://maritimt.com/nb/maritimt-magasin/havyard-naermere-hydrogenlosning
Skal større skip seile med god fart og over lengre distanser uten utslipp, holder det ikke med batteri til fremdrift.
Redigert i dag kl 22:14 Du må logge inn for å svare
Amore
13.01.2021 kl 13:13 374


Dette er godkjent
Arbeidet til Havyard Group er ferdig med første fase, og de går nå inn i godkjenningsfasen for hydrogen-systemet. Det gjør de sammen Linde Engineering som leverandør av tank og PowerCell Sweden AB som leverandør av brenselceller.

Kompetete partnere
Prosjektleder for FreeCO2ast prosjektet i Havyard Group, Kristian Osnes, sier Linde er en betydelig aktør i markedet for tanker til lagring av nedkjølte gasser.

Du må endre ticker til HYARD ;) Og linken din virker ikke pga siste ord før link har kommet med. Ellers flotte nyheter fra 4. november :)
Redigert 13.01.2021 kl 13:20 Du må logge inn for å svare
Amore
13.01.2021 kl 13:47 279

Vi skal levere et system som er sikkert, som tar lite plass, som er enkelt å ettermontere – og selvsagt som fungerer, sier Osnes.

Systemet som blir utviklet er designet i moduler, og skal både kunne installeres i nybygg og ettermonteres i seilende skip. Slik kan man kunne bidra til skip med nullutslipp i stor skala over lange distanser, eller kraftige kutt i utslippene fra skip som satser på hybriddrift.
focuss
13.01.2021 kl 13:50 271

Artikkelen er fra nov 2019 og det er bra for da er vi nærmere mål nå. Det viktigste med artikkelen er at løsningen skal tilbys Havila kystruten. Da har vi en kunde der allerede. Regner med Havila kystruten får god støtte fra Enova til dette prosjektet. Jeg har tidligere tenkt at det ville vært flott om Havyard Hydrogen allerede hadde en kontrakt når Newco skal børs lanseres. Det vil bety mye for verdsettelsen fra Fearnley. Per Sævik er Havila kystruten er Havyard er Newco