NANO: Interessant vippepunkt


NANO har hatt et par volatile dager, der den i dag brøt langt opp i 55-60-kanalen. Det er ikke kommet noen nyheter ifm. dette, og det var heller ikke lett å se hvilken teknisk støtte det kunne foreligge for dette, og ikke uventet korrigerte aksjen tilbake til dagens start.
Men etter en nitrist, jevnt fallende periode er dagens volatilitet verdt å notere seg også teknisk: Vi er på et interessant vippepunkt der morradagen (til og med en fredag!) kanskje kan indikere litt tydeligere hvilken vei det bærer herfra (i det korte bildet, vel å merke):
- er markedet klar til å gi mer tillit fram til ASH (les: nytt oppbrudd i morra)?, eller
- har vi bare sett noen intradags tradersprell uten teknisk støtte (les: tilbake i den grå tralten rundt 50)?

Tror ikke noen har en sikker fasit på dette og for et så kort bilde kan man ikke lene seg særlig troverdig på teknisk analyse, så her må nok den enkelte følge magafølelsen hvis de tenker å ta grep (kjøp eller salg) allerede i morra.

Generelt: Vi ser ut til å gå mot en vanskelig analyserbar høst både for NANO og et par andre farmaselskaper. Jeg er for eksempel nokså usikker på hvordan markedet vil reagere på BGBIOs kommende presentasjons-flagginger, jfr. at markedet møtte NANOs med en relativt kald skulder i første omgang. BGBIO bør nok komme opp med en taburettpresentasjon skal de trumfe markedet allerede på en melding.

NANOs kursutvikling er pr. dato slik:

1 uke: 53,40 0,37%
1 måned: 58,45 -8,30%
3 måneder: 59,95 -10,59%
Oregon
04.10.2018 kl 20:23 7084

Uff, ikke en ny tråd igjen når du har driti deg så ut Korsar. Spar oss!
Panis
04.10.2018 kl 20:26 7146

Er det noen andre enn meg som har fundert over at LinPiao bare er på HO når Korsar ikke er det, og omvendt?
Korsar
04.10.2018 kl 20:36 7103

Oregon,
Vet ikke hva "drite seg ut" betyr? Jeg solgte iht. egen analyse (se ovenfor) på 56-tallet i dag (heller ikke i dag var det enkelt å selge ut en såpass stor post som min, så man søke det muliges kunst og få ut traden der det er volum til det, så jeg bomma med et par kroner på toppen), men med 5 kr margin ble jo det mye bedre butikk enn forrige trade. NANO er deilig når vi får sånne dager :-)
De som satt på nedover på enda en nedtur har altså fått enda mer å hate meg for, og selvsagt: erklære meg for backtrader. Ved å opplyse om dagens trading ber jeg jo om få spyttklysene rundt ørene atter en gang - og skulle NANO falle videre i morra (gud forby) vil det jo svartne for flere :-)
Men jeg prøver altså her en nøytral analyse, selv om vi alle vet at det betyr "baissing" for klamrerne.
Men det kan ikke vi oppegående gjøre så mye med,. så vi prøver å bruke forumet til det er ment som: Vurdering av aksjer.

PS til admin: Er det greit at Panis (igjen) insinuerer at jeg har to nick?
Redigert 04.10.2018 kl 20:38 Du må logge inn for å svare
Panis
04.10.2018 kl 20:43 7045

Bare måten du responderer på sier sitt, så takk for den!
karlman
04.10.2018 kl 20:48 7022

@Korsar
Kan du ikke legge ut et anonymisert bilde av din trade slik det ikke blir tvil?

Hva definerer du som en relativt stor post? 10k, 20k 30 k eller mer?
zuba
04.10.2018 kl 20:50 7007

Du kjøpte 7000 aksjer til 48 som du solgte samme dag på 49. Så dro Nano og stakk videre i dag.
Du hadde tjent nok til et koldbord med vennen dine sa du. Altså flere løgn her. At du påstår du har venner er jo i seg selv ikke anna en reinspikk løgn.
Du sitter her dag inn og ut og skriver om dine våte drømmer. Du er ikke anna enn forumets klovn.

Jeg har blokket Korsar for å slippe å bli irritert, men ut fra dere andres svar skjønner jeg jo at det er samme gamle leksa, he he :-)
Korsar, istedenfor å legge ut bilder av trades kan du opprette en egen tråd der du skriver inn : Ticker kjøp/selg kurs (rett etter at du har handlet)
Så må du selvsagt ikke editere innleggene i ettertid.
På denne måten kan du bevise for oss alle hvilket geni du er :-)

(Slik som den geniale DNO-traden du gjorde, husker du)
Redigert 04.10.2018 kl 20:59 Du må logge inn for å svare
Oregon
04.10.2018 kl 20:58 6945

Nå har ikke jeg hatt aksjer i NANO så lenge og jeg bestemmer selv hvor lenge jeg skal sitte. Men synes du har bommet så stygt seinest i går at du eier ingen respekt hos meg. At du i tillegg mangler såpass selvinnsikt at du starter en ny tråd som om ingen husker dine bomskudd forteller jo det meste. Sorry..

Jeg har kledd av Korsar alle klær, gang på gang.

Han ser jo bare på vinnerlistene, og taperlister, og lager seg historier ut fra det, alltid i ettertid.
Han har mang en gang blitt utfordret på å legge ut bilde fra VPS, anonymt, men gjør det aldri. Send det på skipssjefenknm@gmail.com så skal jeg få det ut her.

Korsar kjøper til og med aksjer søndag, søk på AXA, så finner dere det.
m1k1
04.10.2018 kl 21:08 6874

Nei det er rart dette, han har i flere år blitt spurt om å vise et anonymt bevis på ett av hans kjøp og salg, men det skjer aldri.
Hver gang han blir bedt om å dokumentere å ikke kan det vet jo alle sammen hva enden på visen er.
Men forsvars taktikken hans nå, er før han blir spurt at han begynner å rope ut om at de smålige hauserne kaller han backtrader osvosv.
Kan ikke skjønne at en man som er så fantastisk god på analyse, sitter så dypt inn i markedet og har så kontroll på alt som skjer ikke kan vise sin genialitet?
Skulle ikke være så vanskelig det
Panis
04.10.2018 kl 21:11 6842

Korsar 27.09.2018 kl 20:22 2374

Kjempeflott respons!
LinPiao, gidder du å sette opp oversiktsliste denne gangen, og angi snittkurs?Jeg får det litt for travelt framover (dog forhåpentligvis til glede for alle som håper på et snarlig beinbrudd/kraniebrudd eller lignende hos meg).
Jeg ser at man i år har roet seg betydelig ned fra fjorårets ville kursmål hos mange - interessant nok, siden man nå skulle være mer derisket og nærmere mål, var det ikke sånn!? :-)

Korsar 02.10.2018 kl 11:10 2508

Scoopfinder skrev
Korsar, regner med at du forutså den voldsomme oppgangen i Nano fra 48,40 til 49,60 nettopp ? Har du..
Scoop,
jeg er primært interessert i litt lengre trender (f.o.m. 3 mnd glidende gjennomsnitt, osv.),
For utviklingsaksjer er min overordnede interesse: Det endelige utfall.
Men i de mellomliggende utviklingsperiodene fram til evt. kommersialisering er jeg opptatt av hvordan aksjen oppfører seg.
Herunder når man risikerer å bli sittende i en nokså tydelig signalisert fallfase.
Du vet, hadde profesjonelle fondsforvaltere sittet passivt og se en aksje falle 70% uten å gripe inn, hadde det selvsagt vært deres siste jobb i finans.
Men på NANO-trådene anses det tydeligvis som genialt?

PS: Men morsomt at du spurte om jeg hadde handlet i NANO på denne dippen?
Ja, jeg har faktisk det, fikk en pott på drøyt 7300 aksjer på 48,40.
Spekulerer litt i at det kommer en litt mer kursdrivende melding etter hvert (har til og med en ide om hva det vil angå), og jeg liker jo ikke at NANO har duppet under min 50-65 kanal, da :-)

PS2: Jeg var omtrent den eneste som la ut et SYNLIG bud på den størrelsen, og det førte til at fikk napp på 48,40. Så det var nok min handel som dannet bunn der. Uten min relativt store handel kunne aksjen fort falt litt til.
Redigert 02.10.2018 kl 11:20

Korsar I går kl 10:24 1595

Det er godt at dere fremdeles evner å drive gjensidig oppbyggelsesvirksomhet, for nå er det tekniske skyer i horisonten igjen.
Jeg besluttet derfor å lirke ut mine drøye 7000 aksjer nå (kjøpt for 48,40 i går), og med litt list og lempe kom de stykkevis ut på 49 flatt. Dekker dagens koldtbord for noen venner, men ikke stort mer :-)

PS: Syns fremdeles det er litt uetisk å drive vedvarende agitering for at "nå er bunnen nådd". Teknisk sett ser det dessverre ikke slik ut foreløpig, det kan alle (reelt) analysekyndige bekrefte. Neste solide støtte er som nevnt 41, men jeg håper da inderlig at vi slipper det (selv om jeg nå er ute igjen og selvsagt har tenkt å hoppe på hvis det byr seg enda billigere anledninger).

PS2: Sagt det før, men grunnen til at jeg er jevnlig aktiv i NANO-påsan, er at jeg ønsker å følge aksjen tett til den anledning der MARKEDET (ikke dere på HO) tror at det skal opp igjen (i alle for en periode). Vi kan bl.a. ha flere slike oppturer før det endelig avklares om selskapet faktisk vil lykkes kommersielt. Så i de 2-3 årene fram dit kan NANO ha mye lønnsom volatilitet å by på.

PS3: For meg var det nå viktigst å få ut mest mulig fri tradekapital til å kjøpe mer BDRILL da den korrigerte ned igjen fra 38. Her tenker jeg å sitte på MANGE kroner oppover etter hvert. Når analytikerne etter hvert forstår hvor nær Trøim er å få kontrakt for nå 4 verftsutløste nybygg og fått regnet på den oppsiden, skal det bli moro se.
Redigert i går kl 10:37
—————
Helt utrolig at Korsar nå påstår at han solgte posten på 7000 aksjer på 56,- idag, da han selv skriver at han solgte de igår???... Hvor dum tror han folk her på HO er egentlig?

Korsar er og blir en backtrader
Korsar
04.10.2018 kl 21:46 6674

panis,
saken er så enkel at jeg kjøpte litt over 9000 aksjer på 51-tallet i går.
De ble solgt på 56-tallet i dag.
Er det så komplisert?Korsar
Tenk hadde kursen da gådd fra 51 til 70. Da hadde du gjort 19 kr. Sånn går nu dagan.. Warren Buffet..
Skrønepave, tror TA din begynner å bli skikkelig mosegrodd med mye Ugler..

Gæmlissen har svanserte algoritmer påstår han!
Panis
04.10.2018 kl 22:14 6444

Ja Korsar, det er litt mer komplisert fordi du selv sa at du hadde satt de i en annen aksje som du selv skriver og ser under her...

Hvorfor og hvordan mener du vi skal ta deg seriøst når vi tar deg i løgn gang på gang, og du tar på deg offerrollen og stakkars meg som ingen liker rollen hver gang? Du har selv klart å sette deg i denne situasjonen, så hvis du er så klok og flink som du sier klarer du kanskje å overbevise folk om at de tar feil av deg.
—————-
PS3: For meg var det nå viktigst å få ut mest mulig fri tradekapital til å kjøpe mer BDRILL da den korrigerte ned igjen fra 38. Her tenker jeg å sitte på MANGE kroner oppover etter hvert. Når analytikerne etter hvert forstår hvor nær Trøim er å få kontrakt for nå 4 verftsutløste nybygg og fått regnet på den oppsiden, skal det bli moro se.
Redigert i går kl 10:37j
LinPiao
04.10.2018 kl 22:15 6437

Korsar - du var ærlig da du skrev at du solgte deg ut på 49. Det var teit, men ærlig. Det andre som kom etter var backtrading, men veldig bra backtrading, som en våt drøm.

En annen ting; ikke skriv «min analyse». Påstander med en begrunnelse på en linje ligner ikke på det man kaller en analyse.
Korsar
05.10.2018 kl 09:16 6117

Jeg skrev et nøytralt startinnlegg basert på gjennomgang av NANOs løpende tekniske tilstand, der jeg konkluderte med at kursutvikling i det kortere bildet nå var helt åpent. Men det betyr at jeg ikke hausset aksjen, og det får konsekvenser:
- Av 14 mulige kommentarer er samtlige rene personangrep uten forsøk på å diskutere det trådens tema inviterte til.

Kurs nå: 52,35, ned drøye 2 prosent, og altså tilbake i det etablerte trendrommet 50-55.

Korsar, jeg får ikke lest innleggene dine (blokkert) men jeg vet likevel innholdet. Du har selvsagt kjøpt på bunn og solgt på topp. Vi er bare misunnelige.
Kan du være snill å vise oss dine trades umiddelbart istedenfor noen dager i ettertid ?

Lag en egen tråd : "Trading med Korsar"

Nano KJØPT 10.000 stk kr 52,40 05okt.09.05 (tid blir registrert automatisk i innlegget. Ikke rediger i ettertid)
------------
Nano SOLGT 10.000 stk kr 69,95 05okt.10.29
------------
PCIB KJØPT 10.000 stk kr 29,0 05okt 09.05
------------
PCIB SOLGT 10.000 stk kr 29,90 05okt 09.29

etc

Takk

Scoopfinder det er bare å trykke på d røde øye på d du har blokkert så kommer teksten frem. Ikke gjør d på Korsar sine du blir bare irritert.
Korsar
05.10.2018 kl 09:39 5944

Alle 16 kommentarer personangrep nå. Å diskutere aksjens faktiske tilstand er utelukket, ser det ut som. Trådene de starter selv er jo bare haussevås, så hvorfor delta på HO i det hele tatt, hvis det ikke er for å få tatt ut frustrasjonen over knusende tap?
Men vi kan jo forstå det, og jeg får bare ta personangrepene som de kommer: Det er ikke JEG som kronisk sitter i en fallende aksje - det bør derfor ikke ytres ett eneste ord om at man faktisk kan bruke aksjen lønnsomt :-)
Redigert 05.10.2018 kl 09:44 Du må logge inn for å svare

Akkurat, jeg blir bare irritert.
2 ganger har jeg fått advarsel fra ADM, så jeg bare måtte ta rev i seilene.
Beklager Korsar, det er sikkert min feil.
Men lager du tråden "Trading med Korsar" så skal jeg love å avblokke deg, og sikkert lære masse.

På forhånd tusen takk
aborum
05.10.2018 kl 10:27 5810

Du solgte 9.000 på 49,00 - færdig. Den var jo i en faldende trend, så det har du naturligvis ikke brugt som købsanledning på 51,00.
Korsar
05.10.2018 kl 11:52 5734

I dag er det bråstopp i handelen i NANO. Vi så altså et enkeltstående stunt i aksjen for et par dager, mens den nå er tilbake i scenario 2: grå hverdag, sideveis/svakt fallende trend
LinPiao
05.10.2018 kl 12:50 5632

Jeg er veldig usikker på om "sideveis/svakt fallende trend" er en korrekt beskrivelse på hva vi opplever nå. Denne uka og dagen i dag tyder på en viss stigning. Hvis dagens sluttkurs ender over 53,60 kan det være begynnelsen på en mer positiv trend.
Korsar
05.10.2018 kl 12:55 5610

LinPiao,

NANO er opp et par prosent siste uken ifm et par dagers volatilitet.
Men når vi snakker "trend" er det fra 30 dg gjennomsnitt og oppover. Status nå:

1 måned: 58,10 -7,92%
3 måneder: 60,30 -11,28%

Aksjen må opp i 60+ for å bryte langsiktig trend.

Hvilken bank/hus/ megler bruker du korsar??
LinPiao
05.10.2018 kl 14:03 5482

Jeg tenkte mest på din formulering " Vi så altså et enkeltstående stunt i aksjen for et par dager". Det kan være at du får rett, men jeg er altså usikker på om oppgangen vi har hatt denne uka er over.
Korsar
09.10.2018 kl 08:55 5229

Ja, da har vi hittil sett det jeg predikerte, mens enkelte andre igjen så oppgang uten å forklare hvorfor det skulle skje.
Men vi er altså tilbake i grå hverdag/svakt fallende trend.
Det er heller ingen nye tekniske signal denne uken som tilsier at det skal skje så mye med det aller første.
Dagens førhandel er som vanlig uten teknisk relevans, men kan tolkes til at vi får en nokså flat dag +/-50-51.
Faren for å bryte under 50 er fremdeles til stede, men blir ikke alvorlig før vi evt. får et nytt stoploss-rush fra drosjesjåførene.

Kan du ikke snakke med kollegaene dine når du ikke har kjøring da :-) :-) :-)

Ja, det er litt av en reise selskapet har hatt de siste to årene i forhold til aksjekursen. Fra liten mygg til dominerende (helse)aksje på Oslo børs. Til og med innom fiffen av hovedlisten basert på volum, og ut og ned igjen. Shorterne gjorde sitt, men er nå ikke synlige lengre. Interessen er på et lavpunkt, og kursen reflekterer dette.

Selskapet står jo fremfor en spennende tid hvor resultatene synliggjør sannsynligheten for kommersialisering, men også for aksjonærene en tid hvor likviditeten og strategiske posisjoner må vurderes.

Jeg oppsummerer/resonerer mulighetene slik:

2 stk postere til EANM som går av stabelen i oktober.
3 stk abstrakter publiseres til ASH 1 nov.
(FPT i Archer i November?)
Presentasjon av Lymrit 37 på ASH i starten av desember
-------------
Vippepunkt, og emisjon basert på ovenstående, eller...
--------------
Selskapet rekrutterer kraftig. Vi vet at selskapet er i dialog med FDA, og at det mest sannsynlig gjøres fremstøt ifm resultatene presentert på ASH for å komme tidlig på markedet. Vil de lykkes med dette?

Vippepunkt, og emisjon og kommersialisering selv basert på dette, eller...
-----------
Vi vet at selskapet i hovedsak har to strategiske valg rundt Betalutin i 3L hvor partneravtale er en alternativ mulighet. Dette er vel etter headingen et plutselig vippepunkt.

Jeg tror selv at jo lengre man kommer i prosessen, jo større er sannsynligheten for partneravtale. Jeg tror ikke det er smart av selskapet å vente for lenge med emisjon, men om tallene er gode over tid vil det teoretisk være mulig å kjøre dette til ASH19 også. Jeg kan nok mene det er en vågal strategi, og i såfall er det lenge til noe vippepunkt.
Korsar
09.10.2018 kl 11:36 4952

Forum forum,
ja, som ditt innlegg indikerer, her vet man lite, og mange utfallsrom kan spekuleres i.
Et markeds normale reaksjon er da å avvente passivt. Som stemmer bra med trendutviklingen så langt.

Forum Forum, vil tro det kan være en grei mulighet for at Nano kan søke og få BTD og Prime på grunnlag av datasettet til Lymrit 37-01.
Vi vet FDA har 60 dagers behandlingstid på søknad om BTD, og hvis de har robuste nok data til å søke, så er det vel en mulighet for at de sender en søknad som kan være ferdigbehandlet til desember allerede, eller over nyåret en gang?
10.10.2018 kl 09:14 4539

Noe nytt i NANO?
Hvor ligger støtten i denne aksjen?
Hva har dere satt som kursmål?

Det siste er at Investech kom med analyse den 2.10 der de forventet videre nedgang, og anbefalte salg.
Men nå med 8% tap på anbefalingen løser jeg inn det bettet for dem slik at de slipper å sitte som tapere over for lang tid.( så får vi vel se hva de ordner til i egen analyse og backtrading)

For Nano skjer det ikke mye. De driver mest med mus virker det som. De skal konferanse for å snakke om musens overlevelsesevne i oktober allerede.
Korsar
21.10.2018 kl 18:21 4215

Tillater meg å løfte opp denne tråden, som ble startet for nesten 3 uker siden med budskapet at NANO kom til å ligge og slite med vippepunktet +/- 50 en god stund.
Hva ser vi: Jo, analysen holder fremdeles mål, vi er pr. dato på samme sted som for 3 uker siden.
Vi har kun hatt et par substansløse forsøk på å bryte over 52, og tilsvarende hatt noen bekymringsverdige turer ned på 48-tallet.
Men i snitt: +/- 50 i ukesvis.

Ønsker alle ei mer fruktbar NANO-uke fra i morra!
(selv om der er intet nytt under solen nå heller)
focuss
21.10.2018 kl 18:29 4190

Korsar
Jeg ser på Nano som ett oppkjøp case og hadde litt tro på at Novartis sitt kjøp av Endocyte kunne styrke apetitten litt, men ikke så foreløpig.
heilo888
21.10.2018 kl 18:44 4148

I realiteten mener jeg NANO er et oppkjøps case og på ingen måte et selskap som vil gå ut i et globalt markededet med Betalutin & Archer1-kombien alene.
Om de mot all formodning skulle prøve på det er det et hasardiøst spill med aksjonærenes penger!
Redigert 21.10.2018 kl 21:36 Du må logge inn for å svare
heilo888
21.10.2018 kl 18:45 4142

Oppkjøp mest sannsynlig i 2020/2021 etter at de potensielle verdiene er blitt materialisert.
Gorgen1
22.10.2018 kl 18:54 3622

Focuss, nå er jeg oppriktig interessert i å høre om du mener dette er positivt eller negativt for NANO.