NANO: Interessant vippepunkt

Slettet bruker
NANO 04.10.2018 kl 18:43 14084

NANO har hatt et par volatile dager, der den i dag brøt langt opp i 55-60-kanalen. Det er ikke kommet noen nyheter ifm. dette, og det var heller ikke lett å se hvilken teknisk støtte det kunne foreligge for dette, og ikke uventet korrigerte aksjen tilbake til dagens start.
Men etter en nitrist, jevnt fallende periode er dagens volatilitet verdt å notere seg også teknisk: Vi er på et interessant vippepunkt der morradagen (til og med en fredag!) kanskje kan indikere litt tydeligere hvilken vei det bærer herfra (i det korte bildet, vel å merke):
- er markedet klar til å gi mer tillit fram til ASH (les: nytt oppbrudd i morra)?, eller
- har vi bare sett noen intradags tradersprell uten teknisk støtte (les: tilbake i den grå tralten rundt 50)?

Tror ikke noen har en sikker fasit på dette og for et så kort bilde kan man ikke lene seg særlig troverdig på teknisk analyse, så her må nok den enkelte følge magafølelsen hvis de tenker å ta grep (kjøp eller salg) allerede i morra.

Generelt: Vi ser ut til å gå mot en vanskelig analyserbar høst både for NANO og et par andre farmaselskaper. Jeg er for eksempel nokså usikker på hvordan markedet vil reagere på BGBIOs kommende presentasjons-flagginger, jfr. at markedet møtte NANOs med en relativt kald skulder i første omgang. BGBIO bør nok komme opp med en taburettpresentasjon skal de trumfe markedet allerede på en melding.

NANOs kursutvikling er pr. dato slik:

1 uke: 53,40 0,37%
1 måned: 58,45 -8,30%
3 måneder: 59,95 -10,59%




Redigert 21.01.2021 kl 02:34 Du må logge inn for å svare