Er nordmenn så interessert i amerikansk politikk?

Mythos
04.10.2018 kl 19:08 1133

Ser at NRK bruker 5-10 minutter hver dag på interne saker i amerikansk politikk i dagsrevyen. For meg er det relativt unteressant å høre om hvem som er mest drittsekk av politikerne der borte. Kanskje det er for at korrespondentene skal ha noe å gjøre...
Truly
04.10.2018 kl 19:21 1130

Den daglige svartmalingen av Trump er forutsigbar,krampeaktig og tøvete siden media også sensurerer birt enhver nyhet,
utsagn eller resultat som er positivt for Trump.
Propagandaen fordummer og er i beste fall kun halve sannheten.
For å få info også om alt det norsk media sensurerer anbefales foxnews.com
og programmene Tucker Carlson,Hannity og Ingraham Angle som alle
ligger på youtube.com

Fair and Balanced!
CS_invest
04.10.2018 kl 20:23 1114

Egentlig ikke veldig interessert i amerikansk politikk.

Men i Europeisk politikk. Og i særdeleshet at bevare den del av politikken som har medført at vi vor del av verden siden 1945 har undgått krig og hva det medfører. I tillegg at politikere fremstår ikke som despoter og herskere - men som (i demokratier) som folkets TJENERE (hvilket er en direkte oversettelse av det litt fornorskede minister fra gresk).

Den del av politikken representerer Trump desværre ikke. Han fremstår som en uopdragen fløs - som synes at ha fått sin (definitivt ikke klassiske) oppdragelse på et uheldig gatestrøk. JEG vil som EUROPEER IKKE finne meg i at en slik dritt-unge skal herse meg hist og her, ikke heller at han kommer med trusler mot vor næringsliv - når det passer han.

DA finnes det alternativer, både i forhold til hva jeg har behov for at kjøpe som forbruker - og i forhold til at endre den forsvarsstrategi og de avhengigheter som Norge og Europa (sålangt i en god dialog med USA har hatt, nå desværre ikke lengre!) har hatt.

Slettet bruker
04.10.2018 kl 20:35 1110

Det er ikke den amerikanske politikken i og for seg som er så interessant, men sammenbruddet av vestlige demokratier som utspiller seg i uforsonlige fronter der venstresidens ideologi multikultur (sosialisme/kulturmarxisme) med sin mindcontrolled politiske korrekthet har fått fellesinteresser med elitens globalisme (global-liberalisme/kynisk kapitalisme) der de begge bruker de Internasjonale Menneskerettigheter og åpne grenser til fri flyt av mennesker, kapital og ressurser for å nå sine mål:
- Venstresidens utjevning av all rikdom gjennom vestlig rikdom utjevnet og tilintetgjort på verdens "fattige".
- Høyreglobalistene gjennom å hente billig arbeidskraft til Vesten og la middelklassen betale, og ved å underlegge seg tredjeverdens ressurser.

Uansett hvilken side man bekjenner seg til av disse to, så er konsekvensen at ikke bare Vestens velferd ødelegges, og med det de vestlige verdier som krever homogen samfunnskultur for å fungere, men også tredjeverden raseres ved at de mest ressurssterke individene benytter muligheten til å "flykte" fra hjemlandets utfordringer til velferdsstater som har forpliktet seg til å ta vare på dem hvis de innvilges opphold. Resultatet er at verdens aller rikeste elite (1 %) har blitt eksponentielt rikere, mens de vestlige middelklassene (de som har bolig og jobb) utraderes som i USA, og den superrike eliten har fått fattig arbeidskraft til sin disposisjon over hele verden til fortrengsel for vestlige.

Vestlig kultur og vestlige befolkninger brytes ned og erstattes av fremmedkultur og fremmede befolkninger - uten at det bekymrer de superrike som har helt andre og globale planer enn nasjonalstatenes, befolkningenes og kulturenes overlevelse. Vanlige mennesker har lite å si i en global verden styrt av superrike.

Reaksjonene mot dette heter Trump, Brexit, patriotisme, nasjonalisme (ikke som i nazisme, men positivt som i selvråderett). USA fronter som vanlig utviklingen med den brede reaksjon vi nå ser reise seg i vestlige befolkninger mot å få sitt territorium og livsgrunnlag og dermed sine befolkninger og sin kultur ødelagt av alternativer som er mye, mye, mye verre.

Problemet er korrumperte elitepolitikere som sviker land og folk for personlig vinning og karriere, massemediene som er eid av og er propaganda for de superrike globalistkreftene, og venstresiden som endelig ser sitt "Internasjonalen" realiseres i en mindcontrolled politisk korrekthet knyttet til globalisme og multikultur.

Det er rått parti for realister å stå opp imot dette, og det er nesten for sent å gjøre det med demokratiske virkemidler når forutsetningene for demokrati er smuldret bort under de kreftene som på korrupt og kriminelt vis har tilranet seg og ødelagt våre vestlige land før folk forsto hva våre valgte representanter førte oss inn i, og kanskje forsto de det ikke selv heller før de var låst i et system som det er livsfarlig å bryte ut av. Vi har en plikt nå for ettertiden til å stå opp imot de onde kreftene som ødelegger verdens nasjoner, deres befolkninger og kulturer og hele menneskeheten globalt.
Redigert 04.10.2018 kl 20:52 Du må logge inn for å svare
Sotah
04.10.2018 kl 20:48 1098

Jeg har fått overdose for lenge siden av både Trump, Hillary, NWO, russersporet og alle de andre høyttravende teoriene om hvem som bestemmer hva i verden. "Hemmelige" organisasjoner som blir avkledd på nettet er ikke så flinke at det er noen grunn til å frykte dem. Hadde de hatt noe å fare med og snev av innsikt i sikkerhetsspørsmål hadde de forblitt hemmelige. Sier en som i sin tid var nokså høyt betrodd i en internasjonal organisasjon.
Slettet bruker
04.10.2018 kl 21:05 1089

Jeg unngår å se på NRK dagsnytt, den er hele tiden ve.vridd, og hvorfor skal jeg se og høre på dette.
Slettet bruker
04.10.2018 kl 21:23 1076

Trump er jo vestens eneste Høyre-politiker, så da må det brukes en del tid på å rakke ned på ham.

Det er heldigvis bare å bytte kanal, det gjør jeg.
CS_invest
04.10.2018 kl 21:26 1073

Havfruen: Mye rett i denne analysen - men feil i løsningsmodellen. Løsningen er ikke at fremme en "schwein-hund"/"prügel-knape"-mentalitet i befolkningen, som (veldig lett - og med historisk svært alvorlige konsekvenser - rettes mot feil mål) - men at implementere begrensninger i adferden og økonomi til de superrike som på ubehørlig vis nedbryter samfunnene vore og regelrett fortsatt tru vi lever i (forgangne tider) og viderefører en slavepolitikk. Et godt eksempel er Lehman Brothers (og mange andre amerikanske/globale finanssentre).

Det er ikke akkurat på dette område Trump tar noen som helst handlinger for at løse! Rent faktisk oppfører han seg, med sine handlinger i forhold til resten av både allierte, fiender og "midt-på-tree"-samarbeidspartnere - som en despot fra en periode fra langt tilbake. Bortsett fra at han i tillegg mangler enhver form for dannelse og sosial intelligens! Rett og slett en pøbel!
kokkohill
04.10.2018 kl 21:27 1071

Hva skjer i Canada? mexico ,eller hele Sør Amerika ? Nei det vet ingen ,men alt som skrives om Trump ,vet vi alt om.

På tide den frie presse ,pm det finnes, sender noen over og dekker dette.

NRK bør dekke denne regningen , for deres reporter kan like godt sitte på nett hjemme og finne dagens oppgulp.....
Slettet bruker
04.10.2018 kl 21:57 1056

Det har foregått så mye grunnlov-stridig og ulovlig samt betalt korrupsjon i prosessen med å frata vestlige nasjoner deres suverenitet. Dette må straffes og aktørene settes ut av spill. USA begynner nå å vise hva som har foregått i deep state sumpen, og det står faktisk dessverre ikke bedre til her. Lytt og forstå når Erna forsvarer fx den korrupte Iranavtalen og den korrupte Parisavtalen m.m.m
Slettet bruker
04.10.2018 kl 22:07 1049

Du tror jo at John McCain slettes ikke døde av hjernekreft, men at det bare var en bløff og at han egentlig i hemmelighet ble dømt av en militærdomstol og henrettet. Hvis du bruker samme oppfinsomme taktikk for selvbedrag på alle naturlige dødsfall fremover, så får du kanskje matet iveren din etter å straffe de du ikke er helt enig med politisk. Greit det.
kokkohill
04.10.2018 kl 22:08 1048

Meget godt skrevet av Havfruen igjen ?
Vomit
04.10.2018 kl 22:08 1047

Nordmenn som følger med i norsk media og ser litt på CNN,fordi det gir dem et internasjonalt og
amerikansk alibi,har ingen muligheter til å forstå helheten av amerikansk politikk.
Detfor er det helt nødvendig å også se på og lese foxnews.com
Mange av deres reportasjer er dessverre like ensidig positive som det norsk media er ensidig
negative, til Trump.
Totalt sett gir det innblikk også i det Trump lykkes med og de mange som også er positive til ham.

På Rasmussen får Trump nå en approval på 50% og en disapproval på 49%.
Garantert noe norsk media og CNN sensurerer bort,men som Fox News
forteller om i dag.

Kilde: rasmussen.com
CS_invest
04.10.2018 kl 23:14 1030

Uansett aproval-rates - så er det tragisk at noe som burde være en opphøyet posisjon, av denne presidenten senkes til samme nivå som dritt-sekk-TV.

Som desværre en for stor del av befolkningen i USA åpenlyst forspiller sine live med (og da samme kanaler sprer samme møkk her også) platte og simple som de er og sterkt destruktive i relasjon til et fungerende samfund og demokrati.

Passer til idioter og drittsekke - og desværre synes det at være et (litt for stort) marked herfor!
Slettet bruker
05.10.2018 kl 14:00 994

Trump tiltredelse tale sa han, at barn og kvinner sultet i dårlig boliger i USA storbyer utkanter. Nedlagte fabrikker sto som gravstøtter over en 40 år feilslått politikk. Media er fiender av folket. Om man ikke gjør som USA ønsker, vil alle land i verden belage seg på å bli omgjort til en grushaug. USA er i storskala hva de beskylder Nord Korea for å være. Alle pengemidler medgår til våpen, mens folket sulter og forgår. Norge kjemper fortvilte for å komme etter. Jeg trodde Trump ville rydde opp i deep shiten hjemme hos seg selv, men han forsetter der hans forgjengere stoppet opp. USA storbyers utkanter er Zimbabwe-isert. Over 150 millioner mennesker bor i gamle bilvrak og sulter der. 25 % av amerikanske skolebarn bor hos venner familie, eller på campingplasser som ser ut som palestinske flyktningleirer. USA står på kanten av et eller annet. https://steigan.no/2018/04/usas-imperium-synker-fort-2/
Som en klok mann sa, dumheten min har berget meg mang en gang. Norge 1945
https://www.youtube.com/watch?v=8nGYkEBDjX8
https://www.derimot.no/paul-craig-roberts-en-gang-for-lenge-siden-var-usa-et-godt-land-a-leve-i/
Slettet bruker
05.10.2018 kl 15:46 979

Nrk har fått en deilig korrespondent i Washington, Veronica ...
atnorhe
05.10.2018 kl 19:04 968

Helt klart. Storbyene er omringet av teltleirer som man ser i flyktningleirer,bortsett i fra kvaliteten på teltene, og en total mangel hygiene. Dette er mer søppeldynger, og spesielt i Demokratene dine områder rundt lA og SF. San Fransico blir betegnet som «verdens største ute toalett»

Forholdene er for utrolig til å være sann, og SMS prøver å tie det ihjel.
At Amerikanerne finner seg i dette, er over min forstand.
Strek
05.10.2018 kl 20:51 956

Demokratene vanstyrer California og byene der forslummes.
Sanctuary state og cities betyr lovløse tilstander.

http://www.rasmussenreports.com/public_content/politics/political_updates/prez_track_oct05

Trump har støtte fra 51% av velgerne nå.
Nok en nyhet TV2 og Nrk ‘glemmer’ å nevne.....

Ja,også den laveste ledigheten på 49 år og historisk
lav ledighet for svarte,latindke ig asiatiske amerikanere.

Aksjemarkedet har steget med nesten 50% siden Trump vant valget......
Slettet bruker
06.10.2018 kl 10:41 936

Norsk PK media fortsetter den håpløse "kampen" de har holdt på med siden lenge før valget der borte.
Skjønner ikke hva de vil oppnå:

-de som leser norsk media har ikke stemmerett i USA.
-de som HAR stemmerett i USA leser ikke norsk media.

Så hva tror de egentlig at de oppnår?
Cortex
06.10.2018 kl 14:19 928

Medias ensidige negative vinklinger om Trump er patetisk,for det betyr at vi får bare halve sannheter når alt det positive sensureres.
Partiske media har investert mye prestisje i å drite ut Trump som i likhet med Frp angivelig ville kjøre landet i grøfta om han vant valget.
Derfor er utgangspunktet preget av en politisk sgenda,og da blir det,som vi daglig ser umulig for media å rapportere også alt det positive
om Trump.
Jeg har ingen tillit til MSM i saker vedr. Trump,men heldigvis har vi internett og finner helheten der.
Mythos
06.10.2018 kl 14:36 925

Jada. Pen dame, men det er ikke derfor jeg seg på nyhetene.
Slettet bruker
07.10.2018 kl 07:13 904

USA Går mot å bli et «u-land» Og det er ikke Trump skyld, men hans forgjengere.
http://pluss.vg.no/2017/07/12/2864/2864_24084311
https://www.dagbladet.no/nyheter/usas-sorte-belte-lever-i-ekstrem-fattigdom-og-har-sykdommer-man-trodde-var-utryddet-for-100-ar-siden/69124531
USA med tidligere bydeler ser ut som ruinhauger. Har arbeid, men er uten bolig. http://pluss.vg.no/2018/02/19/3032/3032_24250971
USA er utrolig! Selv etterkommere til deres egne importerte slaver som erstattet den opprinnelige nedslaktet urbefolkningen, ble ikke billig nok for slaveri-statens egne etterkommere. Men etterkommere til denne eliten med økonomi driten sin, snakker om demokrati og menneskeretter? Over 90 % USA opprinnelige urinnvånere er fjernet fra klodens overflate. Etnisk rensing, folkemord sykdommer og sult samt nedslakting av store mengder næringsrik mat fra Bison ødela prærieindianernes livsgrunnlag. Av 60 millioner bison (a 500 -800 kg av godt sunt kjøtt bare i Nord-Amerika slaktet de ned på et århundre nesten alt. I 1884 var under 1300 stk. igjen, noen skriver 100 igjen.
Redigert 07.10.2018 kl 07:18 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
07.10.2018 kl 07:22 901

I USA går rakettforsker og økonomer fra Harvard og vasker dass. Og til pass. Her hjemme "enn så lenge" og på grunn av oljefunn, kan slike fortsatt reise med Kjos og SAS, men retningen er for slike, rett i dass.

En familie med 4 barn, der mor og far jobber begge hos Wall Mart. De leier bolig og kjøper klær og mat hos Wall Mart. Hver mnd. skylder dem 200 dollar. De må jobbe på McDonald for komme ajour. De har kun en gammel bil. Menneskeheten har mye å takke økonomene.
Slettet bruker
07.10.2018 kl 08:46 881


Er nordmenn så interessert i amerikansk politikk?

Kanskje ikke.

Vi kan forvente oss arrestasjoner av fremtredende amerikanske politikere/samfunnstopper/elite.
Det blir artig å følge med på våre egne politikeres reaksjoner når de ser hvem de har gitt sin støtte til.
Og ikke minst hvordan media har tenkt å dekke dette.
Slettet bruker
08.10.2018 kl 13:59 840

USA og Europa graviterer ubønnhørlig mot 3. verdenstatus, tross fenomener som Donald Trump og Brexit. Årsakene er djupt strukturelle. Og globalismen, profitørene og virkningene lar seg ikke fjerne med et pennestrøk. http://www.oljekrisa.no/Trump%20Brexit%20forfall%20nov%202016.htm
Pedal
08.10.2018 kl 16:32 827

Påfallende mange jeg snakker med i forskjellige miljøer reagerer på den ensidige propagandaen med utelukkende
negative vinklinger , hver dag om Trump.
Ikke fordi de er så fan av den narsissistiske og brautende Trump,men fordi de ikke vil bli manipulert og løyet til av media.
Dette burde bekymre media, som på denne måten mister troverdighet og gjør det mye lettere for oss å velge dem bort
som kilder til nyheter.Å tro at enhver kritikk av medias dekninger av Trump er en hyllest til presidenten er fordummende,
så hvorfor er det ofte retorikken til Trump-haterne?
Biggy
08.10.2018 kl 17:23 819

Godt beskrevet,Pedal!
Slettet bruker
10.10.2018 kl 07:13 798

Oljefondet kunne gjort omtrent samtlige husholdninger helt gjeldfrie, men slikt vil tydeligvis ikke Staten. http://www.nyhetsspeilet.no/2014/08/okonomisk-advarsel/
Norges Bank link Forvaltningen av Oljefondet har gitt en avkastning på 0,25 prosent siden fondets oppstart. http://www.nbim.no/investeringene/
Gold is the money for kings.
Silver is the money for gentlemen.
Barter is the money for peasants.
Debt is the money for slaves.
http://usdebtclock.org/world-debt-clock.html
The south took the blacks for slaves then the north came and made everyone slaves.
Joan Baez - The Night They Drove Old Dixie Down
http://www.youtube.com/watch?v=nnS9M03F-fA