🔥 TRIGGELISTE i Zenith Energy 🔥

LATO
ZENA 13.01.2021 kl 21:36 36434

Meget spennende aksje! Alle bør ha Zena i porteføljen!
Triggeliste:

1. Tunisia news
2. Nigeria news
3. Rigg klar for sending
4. Fremdrift i CONGO
5. Oppkjøp av produserende felt 1000-3000 boe/d.
6. Boring i Tunisia og CONGO

Forventer at vi innen 1 år kan ha 2000-5000 boe/d.

Da bør markedsverdien være mot 1 milliard.

Ca. 1 kr pr. Aksje!

Sjekk ut selskapet her: https://live.euronext.com/en/product/equities/CA98936C1068-MERK
Redigert 21.01.2021 kl 09:41 Du må logge inn for å svare

Til min store overraskelse fikk jeg i dag svar fra AC; vel formulert og svært hyggelig skrevet. Han sier han ikke er fullt informert om denne meldingen, og at der ikke er noen forbindelse mellom AAOG, Zenith og tidligere melding til markedet. Han sier videre at han naturligvis på grunn av regulatoriske årsaker ikke kan informere om forhold relatert til Tilapia II. Det hadde jeg for øvrig ikke trodd forventet eller spurt om heller. Han befinner seg fremdeles i Kongo.
Aldara
25.01.2021 kl 23:40 1025

LATO....
Den viseren har frosset fast på buy uten at kursen går av den grunn.
Den har tom vært på strong buy..
Og vi snakker 0.138🤮🤮
Aldara
25.01.2021 kl 23:39 1030

Smeller det opp fordi du idag har ervervet 2 mill aksjer Gullhaugen..?
Gimme a break man!
LATO
25.01.2021 kl 22:49 1117

Den tyske blogger må elske dette!

#ZEN #ZENA is pleased to confirm that, as part of the IPU (Inquiry of Public Utility), the delegation from the Republic of the Congo Ministry of Hydrocarbons has visited the Torrente Cigno concession in Italy, where natural gas production is converted to electricity #GasToPower

Dette er jo «grønn» olje!

Hadde ikke gjort noe å gå noen prosenter i uka sånn nordpå😄😄😄 bli gøy dette her på sikt!

Her smeller det snart kraftig opp. Teknisk er den perfekt nå bare dumping idiotene holder fingeren borte.

Du store verden! Dagens fall er jo en spådd korreksjon, dog den kom litt tidligere enn antatt. Det er stort sett alle selskapene som har gått ned i dag sammen med Z og jeg vil anslå at 80% av børsens aksjer har røde tall ved børsslutt. Så slutt å syt, det er stort sett bio aksjer som har klart seg, og det er fordi de er med på «vaksinekappløpet». Så folkens, ta det piano, ikke få panikk om Z faller 5 -15% på en slik dag. I tillegg vil fallet på denne høyrisikoaksjen falle mer enn de andre fordi det er veldig mange som har kjøpt på høyere kurser enn 4 og 5 øre og psykologien slår inn hardere! Har man et snitt på 0,15 eller mer, så er det faktisk veldig bra det også i forhold til mange som har blitt med «helt ned» fra tidligere høyere kurser. Man må tåle røde tall, slik fungerer markedet om man er risikovillig. Det er en korreksjon, ikke noe annet, husk det! Vi får nok meldinger snart og da er denne dagen glemt.😀

Nå skal de sies at vi vet at mye blir avklart når IPU er ferdig, først etter denne vil vi få informasjon om tilbakebetaling m.m. Siden de nylig har vært i Italia og slike ting sikkert drar ut litt i tid vil jeg tro at vi ila. neste uke muligens har fått en børsmelding. Når de snakkes om overtid av overtid i Tunisia tror jeg folk skal roe litt ned, det er helt korrekt at han anslo før nyttår, men han kunne vel ikke forutse utskiftinger av oljeminister, lockdown m.m. ?

Tolmodighet er en dyd, når IPU er ferdig å vi får vite alt om Tilapia tror jeg markedet vil reagere positivt på det.

Helt enig med deg der! Vi går noen spennende dager eller uker i møte nå! Tror også det kommer ett eller annet i løpet av denne uken🤩🤩🤩

Kjenner på gikten at det kommer meldinger før helgen som skyter denne opp til.0.25. Litt herjing med noen mill aksjer i ordredybden i dag så rant det ut billige aksjer. Nå må folk holde på aksjene om man ønsker oppgang.

Har ikke mottatt svar enda nei, og på en måte ser jeg det som positivt dersom han ikke tar seg tid til å svare også, da jeg tar det som et tegn på at mannen er opptatt med viktigere gjøremål. Jeg skal informere videre dersom jeg får svar. Jeg føler nå uansett at Aqualights svar og dagens nyheter er med på å besvare mye av det jeg har fundert på.
Redigert 25.01.2021 kl 19:10 Du må logge inn for å svare

hadde trua at bunnen etablerte seg ved 0,15, men nå ser dette mer ut at denne går mot 0,10 dessverre

Stockdance har du fått positiv respons på mailen du sendte? Venter i spenning :)

Hvorfor kjøpe med begge hender om den nærmer seg 10 øre? Er ikke store forskjellen på 10 ører og dagens nivå, med tanke på potensiale du ser i aksjen.

Er jo bare å kjøpe da? :p

Helt klart, Nano!

Gratulerer til de, jeg unner både nye kjøpere og de som fikk muligheten til å fylle på i disse nivåer. Jeg personlig kjøpte meg inn på høyere kurs og har tidligere fått snittet ned, men har foreløpig negativ avkastning. Viktig nok kan ingenting ansees som tap før man faktisk har solgt sine aksjer. Jeg tror på oppgang og holder derfor i. Hva andre gjør, legger jeg meg ikke i, alle mann hver for seg! Zenith er under ny utvikling med nye planer og trekker til seg nye lisenser og muligheter, så jeg velger og se bort ifra hvordan det har gått tidligere, som f.eks. i Azerbaycan som ikke lønte seg. Her må vi se på hva planene er nå og se reisen fremover.

God kveld til deg :)
kaunis
25.01.2021 kl 16:47 1205

Det er nok alt for mage Aldaere der ute. Jeg kunne solgt med gevinst i hele dag, men jeg er ikke så uerfaren og nervøs at jeg selger i dag. Jeg har da kjøpt aksjer i dette selskapet for de det ligger så stor oppside på så kort avstand at mitt sunne fornuft ikke kommer på den ideen. Men derimot sier fornuften at jeg måtte kjøpe med begge hender om den kom nært 10øre. Potensialet forlater ikke denne jorden med alle mill fat olje bare forde en del middelmodige kunnskapsløse grådige engangs aksjonærer på OSE selger oljeaksjer når prisen øker. Fornuften er ikke selgeren i dag, men en del aksjesniker med halen mellom bena som har kjøpt over forstaden med lånt kapital. Resultatet ser vi i dag, ingen som har kjøpt med forstand, selger i ZN på disse kursene på økt oljepris.
Redigert 25.01.2021 kl 16:48 Du må logge inn for å svare

En må jo bare Gratulere de som har fått kjøpt på disse nivåene på høyt 12 og 13 tallet idag! Det sier jeg fordi triggerne står i kø fremover, og de er ikke negative i mitt syn! Ha ellers en fin fin kveld alle sammen!

1. For hvert salg har du et kjøp, det vil si nye eiere av aksjen som er med på reisen videre som oss.

2. De som selger til 0.13 kan ha vært med på reisen fra tidlig av vil sikre seg gevinst.

3. Folk får panikk og legger seg til lavere kursmål de ellers ville solgt for og kurset går ned.

Dette er hva jeg har i tanken som kan forklare det.
Aldara
25.01.2021 kl 16:20 1326

Har fått med det laten... Men må si kursen tok et skikkelig hopp opp gitt...:-D
LATO
25.01.2021 kl 16:19 1337

#ZEN #ZENA is pleased to confirm that, as part of the IPU (Inquiry of Public Utility), the delegation from the Republic of the Congo Ministry of Hydrocarbons has visited the Torrente Cigno concession in Italy, where natural gas production is converted to electricity #GasToPower

Det er kattens lek med musen her nå! De som har dårlig nerver eller har dårlig tålmodighet som lar seg lokke ut ! Dermed støvsuger de opp disse postene. Hvem sitter igjen da med gevinsten?
Aldara
25.01.2021 kl 16:15 1351

Men kan dere skjønne hvordan de tenker de som S E L G E R på dette 0,13 nivået..? Hva tenker de..?
Aldara
25.01.2021 kl 16:06 1402

Nano Rekyl skrev Har du solgt deg ut?
Nei! Selger ikke før 1 2 eller 3 mlds!
Ser vi en dobbeltbunn på .128..?
Redigert 25.01.2021 kl 16:08 Du må logge inn for å svare

LATO han tyske bloggeren har gjort et stykke dårlig arbeid med Zenith :) Du må purre på, eller betale ham enda mer! :)

Vipps så var det en som slukte ca 1.1 M aksjer :)

Drikke te Kermit-style mens man fyller på før ny oppgang starter ved Tunisia nyhet er ikke dumt. :)