AKSO + RECSI


Kan det tenkes at Røkke ønsker å ta REC inn i AKSO og deretter skape ett spinnoff solenergiselskap inn under Horison? AKSO eier jo lokasjoner og kunnskap, mens disse spinnoffs i grønne farger statig er mindre håndfaste saker? AKSO eierskap i lokasjoner + hjernene, og alle disse trendy sakene inkl. Hydrogen blir hengende under dette Horison hirarkiet? Noen meninger rundt dette ...

Sjakalen
Redigert i dag kl 22:40 Du må logge inn for å svare
Sirbalo
14.01.2021 kl 15:22 1033

De har gått ut å sagt at de vurderer REC inn i hoirzon portoføljen borti ifra en kun finansiell investering. Da er det nok det de vurderer. De har vel også nevnt å børsnotere Horizon. Ser ingen grunn til at AKSO skal inn her?
Sjakalen
14.01.2021 kl 15:25 1005

Man vet aldri hva denne gutten kan finne på, AKSO er jo inne i de fleste som ligger under Horizon.. Spennende tanke syns nå jeg hvertfall! Noe merkelig er det som skjer i disse dager hvertfall, svaret kommer om ikke lenge..
dr-syk
14.01.2021 kl 17:02 816

Vil si det er betydelig mer sannsynlig at Aker drar Hydrogen ut av hatten(AKSO) enn Recci inn under AKSO? Om det skal være et selskap han bør vurdere AKSO med så er det Akast, klarer ikke plassere selskapet noe sted, og tenkt den tanken ofte og støtt. AKSO+AKAST= hadde vært mer synergi og skapt enda et sterke selskap, etter fusjonen med Kværner, er AKSO blitt en gigant av kunnskap, erfaring og kompetanse, vel så ordrebøkene+millardene på vei inn kassa.

Det er vel lov å drømme...
Redigert 14.01.2021 kl 17:04 Du må logge inn for å svare

AKAST...ja why not. Horizon skal satse på solenergi, men jeg er ikke så sikker på at dette blir i RECSI, så derfor har jeg følelsen av å bli overrasket her. Tror de fleste blir tatt på sengen og kan komme for seint inn her og der. Eneste som er sikkert er at denne manne vil overraske og han skaper store ting i disse dager. Sønnen slipper til, og vi tolmodige vil kunne leve godt av strukturene de har og kommer til å sette... UTBYTTER ja, takk!!!!