80 prosent av boligene går over prisantydning


Jaja dette var litt forskjellig fra Macic som mener d hele er overdrevet. Mener boligunderskuddet i Oslo er overdrevet😂

Vi er inne i en supersyklus som ble startet for en god stund siden, og dette har ingenting m korona å gjøre, men snarere en fornyet interesse i å flytte til Oslo.

D hjelper heller ingenting at man sier man har tenkt å bygge mange tusen nye boliger i Oslo når de ikke ligger på riktig plass.
Redigert 21.01.2021 kl 08:45 Du må logge inn for å svare
landis
18.01.2021 kl 08:56 343

Fornyet interesse for å flytte til oslo faktisk... Den var god.
Ljuger du så du trur det sjøl eller... ? hehe

Det er betydelig fallende interesse for å flytte til oslo for tiden. Det er ganske åpenbart for de fleste som leser statistikk, eller kanskje du kan titte på utviklingen i leiepriser og antallet til leie...
Det ER derimot betydelig interesse for avkastning på penger, og bankene er ikke særlig kjekke med renter for tiden. Så bolig fremstår som et betydelig mer attraktivt investeringsobjekt.
2016 er allerede kommet tilbake, og ola dunk legger nakken bar for hugg med en 2 sifret prisvekst, og vel så det... En må regne med at noen skal betale for dette gildet, og det kommer definitivt ikke til å bli folk på bøgda i billige boliger. Mer skatt er garantert i vente. ;)
Redigert 21.01.2021 kl 08:45 Du må logge inn for å svare
baltuz
16.01.2021 kl 21:29 587

Det at det bygges boliger på "feil" plass hjelper vel litt .? Det vil holde prisene i randsonene delvis i sjakk og er også et bra tilbud ti l de som ikke har råd til å kjøpe i sentrum

prisene på de sentrale boligene vil delvis leve sitt eget liv, men vil jo over tid utgjøre en stadig mindre andel av total boligmasse i Oslo kommune.

jeg mener vi nå også ser en virkning av innføringen av boliglånsforkriften i 2017. den satte en bråstopp i boligsalget og dermed også nyboligsalget, og nybygging stoppet brått opp. . altså ikke bare pga manglende regulering.
Redigert 21.01.2021 kl 08:45 Du må logge inn for å svare

Ja det bygges i praksis ingenting i de trivelige sentrale bydelene. Ingen ledige tomter. Her blir det vill prisvekst.

Silberman
Redigert 21.01.2021 kl 08:45 Du må logge inn for å svare