NANO: Trading med Korsar

Slettet bruker
NANO 05.10.2018 kl 10:38 21230

På oppfordring fra Scoopfinder starter jeg herved tråden "Trading med Korsar" :-)

Først, la en ting være klart: All kortsiktig trading krever bortimot fulltids engasjement for å unngå å bli jevnlig sittende med postkassa i skjegget (som en vittig sjel fant han hadde blitt offer for på Oslo Børs). Og det krever kunnskap og opplæring for å unngå å begå klassiske feil.
Eller i praksis: Redusere tabbefrekvensen så mye som mulig. For en rekke forhold kan ikke forutses, og da må man ha en etablert metode for å ta et kontrollert tap (før det blir større).

Jeg har i noen år jobbet opp en såpass formue at jeg kan bruke all tid som investor, der hoveddelen av verdiene ligger i en miks av langsiktige instrumenter (fonds, eiendom, derivater, et knippe utvalgte langsiktige aksjeposisjoner i olja, osv.). Disse forholdene tar jeg stort sett ikke opp til diskusjon på HO, der er det selvsagt mer interessant å diskutere børsens løpende utvikling og drøfte åpninger så vel som risiki.

Jeg forutsetter at de fleste som leser dette på HO er folk som driver med aksjer på si' og bruker en nettleverandør til å handle gjennom. En undersøkelse for ca. 10 år siden fant for eksempel at en typisk Nordnet-kunde ser slik ut: Mann, cirka 40 år, bor i storby, har i snitt verdipapirer for 200.000 kroner – både aksjer og fond, handler to til fire ganger pr. måned og hver handel er i snitt på 100.000 kroner. Dagens bilde er neppe særlig annerledes, kanskje litt inflasjonsjustert, og flere utenfor storbyene skal visst nå være involvert enn for ti år siden. Eksploderende nettbruk fjerner de klassiske geografiske forskjellene og barrierene på allmenn tilgang til finansmarkedet.

Ingenting av dette "brukerbildet" passer på meg, siden jeg lenge har drevet med finans på heltid. Og med betydelig større beløp. De fleste på HO gjør nok ikke det, og i alle fall ikke det man kaller profesjonell daytrading. Det foregår for øvrig bare i noen få lukkede miljøer her til lands, og jeg liker ikke, som med shorting, prinsippet av etiske hensyn (se videre).

Derimot tror jeg mange av dem som forteller om trader og klipp her på forumet gjerne også gjør dette. Utlagt: De som kjøper en post på antakelse om at den vil stige, og sitter eller hopper av alt etter hvordan det går. Det er nok mønsteret for mange. Men hvor skolert og systematisk er man? Hvor mye går på hogg og belegg og raske antakelser uten skikkelig forhåndsgraving? Og hva med dem som "går i lås" på visse aksjer? Jeg har her fått mye kjeft for å kritisere dem som driver gjensidig oppbygging rundt en aksje, og som overbeviser hverandre så lenge - så mye - at man ender som patetiske klamrere.

Dette er IKKE en intelligent måte å operere på i aksjemarkedet: Selvsagt skal man hoppe av aksjer som faller og faller. Jeg gjentar regnestykket alle bør ha i hodet hvis de tenderer til å drive klamring: En aksje som faller 50% krever at den må stige 100% derfra for å komme tilbake til starten på fallet. Hadde folk forstått dette bedre, hadde de kanskje hatt litt mer sympati for mine advarsler om å hoppe av i tide. Alle forstår at dette er viktig for å unngå barnebidrag - men forstår de hva det koster å ikke avbryte en aksjesits?

Måter å daytrade på:

1) Profesjonell (institusjonalisert) daytrading
Dette betyr at man anvender algoritmebasert robotstøtte og lar de store talls lov (hastige handler med små marginer) systematisk melke ut en brukbar dagfortjeneste. Dette er imidlertid ikke særlig sexy, medfører av og til uetisk manipulasjon i markedet, og leverer sjelden større enkeltklipp.

2) Manuell håndtering av kvikke enkeltposter
Dette er min foretrukne tradingmodell:
- er ikke inne løpende med roterende robotposter, men sikter ut en eller flere aksjer man grundig studerer mønstrene for, og prøver å time inn- og utganger iht. dette
- jeg kan typisk foreta 3-10 trader i 2-3 utvalgte aksjer per dag
- avhengig av økonomiske muskler kan man kjøpe ganske store poster (men NB: aldri større enn man tåler å tape)
- jeg er likevel (som robotgutta) sjelden ivrig etter å sitte natten over hvis det kan unngås, men noen aksjer er ikke så dag-sensitive, så noen ganger venter jeg ut en forventet profitt både 1 og 2 dager før realisering

Jeg syns daytrading er kjempegøy, holder meg analytisk på tå hev, inspirerer til dypdykk i utvalgte aksjer (for å lese/forutse mønstre), og kan gi gode inntekter hvis man kjører en konsistent og disiplinert plan, og ikke lar personlige anti- og sympatier overfor en aksje undergrave en nøytral analyse (dvs. hvordan man kan tjene på aksjens bevegelser).

Grunntesen for alle som i fullt alvor lever av egen aksjehandel er:
- Kom deg ut av fallende aksjer snarest mulig. Verden er full av andre muligheter.
- Hvis du ikke ser det, har du låst deg mentalt for mye til en aksje. Da bør du heller spille lotto.

Hvis dette fører til konstruktive kommentarer, kan vi evt. komme tilbake til en del spesifikke trading-teknikker og strategier som anses som fornuftige.
Redigert 21.01.2021 kl 08:51 Du må logge inn for å svare
dr. Stockman
30.07.2019 kl 09:38 5548

"1. Skygg unna aksjer i fallende trender, det er dårskap å tro at man PÅ EGEN BASIS kan klare å godt nok vurdere når en aksje har bunnet ut, og dermed hoppe inn for å fange en rekyl. Sannsynligheten for at det bærer videre nedover er større! Det er sjelden tilfeldig at en aksje har falt en stund, og kan derfor lett falle videre en stund til, selv om den allerede ser veldig "billig" ut. Jfr. de som i fjor sommer (på 60+) ropte her at NANO hadde bunnet ut, og at de nå akkumulerte på harde livet. Ja, var det lurt?! "

Punktene i ditt innlegg her er etablert fornuft, så det er ikke noe spesielt å legge til, men kan jo komme med et berømt eksempel fra min egen børshistorie for å vise at første regel kan slå ut begge veier. Etter 50-gangern i Opticom plasserte jeg det meste av gevinsten i CRU, innledningsvis på kurser rundt 7 kroner. Da aksjen falt til 2 kr solgte jeg andre investeringer og satset alt på CRU (ut fra den betraktning at det ikke kunne ende galt for selskapet). I tillegg hadde jeg derivater, og da kursen toppet seg et år senere var posten i CRU verdt 50 mill, og min netto andel 35 mill. Virket som en stor suksess der og da, men som vi vet endte det med knall og fall. Ikke minst som en følge av finanskrisen, og at gull innledningsvis falt istedet for å stige slik alle hadde forventet. Gull tok etter hvert helt av, men for sent for CRU som aksjeselskap. Som forventet ble gullprosjektet en stor suksess - men i russiske hender. Så man kan forsåvidt få helt rett, men likevel ta feil når det gjelder det viktigste, nemlig aksjekursen. Mye foregikk bak kulissene, og nå sitter jo også Vestrum bak lås og slå som en følge av dette - uten at jeg ensidig skylder på ham.

Skulle jeg legge til et godt råd til din liste så er det jo å sørge for å utnytte den eneste form for forsikring som er gratis, nemlig å tilstrebe en viss spredning av aksjeporteføljen. Selv har jeg ikke akkurat vært flink til det - selv etter CRU-flausen. Nå er jeg atter en gang svært skjevt lastet, og da tenker jeg ikke på NANO og PCIB som utgjøre hele min børsportefølje. 90% av verdiene ligger i "mitt" unoterte selskap, og til tross for slagsiden har jeg satset alt på å øke ytterligere i selskapet. Men så er det til gjengjeld en investering som tross sitt enorme potensiale aldri kan slå helt feil. Som om ikke det var nok så er tidshorisonten for gjennombruddet måneder og ikke år. Slikt er selvsagt ikke mulig på børsen, men for et selskap som ikke er eksponert mot investorer er alt mulig.

www.aeronautical.no
Slettet bruker
30.07.2019 kl 11:07 5477

Kongen, takk for at du deler dine erfaringer.

Dr. Stockman,
Takk til deg også, har tidligere lest om din opp og nedturer, men fint at du legger den igjen her til info for andre uerfarne aksjespekulanter. Hvis jeg har tolket deg rett basert på dine tidligere poster så går du inn og ut basert på q-presentasjoner og ASH , noe som jeg vil anta har gitt deg et brukbart snitt i NANO. Stemmer dette?

Slettet bruker
30.07.2019 kl 11:16 5472

dr.
synd med din CRU-historie, men den bekrefter vel egentlig ett av mine andre punkt: Ta gevinst i tide.
Altfor mange sitter og venter på enda mer til en aksje når et tipping point, og kan da bli offer for ekstra raske - og bitre - fall.

PS: Siden jeg nevnte DNO tidligere; idag er kursen på et nivå (under 14,70) der jeg mener det er lurt å satse på en trade ifht. oljeprisen (som nå er i pluss)
Usikkerheten rundt DNO nå (og mulig oppside samtidig) er at Q2 legges fram i morra.
Jeg har derfor akkurat nå avsluttet en stykkevis innhenting av ny tradepost i DNO på snitt ca. 14,70.
Litt dårligere enn gjenværende på ca. 14,50 men tror begge nivåer vil gi bra avkastning om ikke for lenge :-)
Redigert 30.07.2019 kl 11:22 Du må logge inn for å svare
TeeJay
30.07.2019 kl 11:19 5654

Trading med Korsar:
Ingen gidder å snakke m ham lengre, så da dukker Skybert opp.
Plutselig har Korsar skapt «Trading med Skybert»

Imponerende nok det altså!
Slettet bruker
30.07.2019 kl 11:27 5644

Kjære TeeJay,

Det tar deg ett klikk så ser du at Korsar ikke har noe til felles med meg (foruten at vi er interessert i aksjer)

tar du utfordringen ?
dr. Stockman
30.07.2019 kl 14:27 5572

Logdec
Har ikke tradet NANO, men av andre grunner måttet selge noe underveis, men har også kjøpt slik at jeg har flere aksjer enn jeg opprinnelig hadde. Snittet er pent ettersom jeg kjøpte det meste i starten mellom 12 og 13 kr. CRU-historien er stygg, men til gjengjeld vil nok mine 20% av KAIS gjøre at jeg får langt mer penger enn jeg noensinne har mulighet til å bruke - forutsatt at alt går etter planen. Høres kanskje vanskelig nok ut, men innebærer kun at ikke fullstendig uforutsette hindringer dukker opp før målstreken. Det fantes mange utfordringer underveis, men alle er heldigvis trygt lagt bak oss. Har beholdt NANO og PCIB som en ekstra sjanse i tilfelle de anslagsvis to prosentene sjanse for fiasko i KAIS skulle slå til.

Viktigste fordel for KAIS er at brukerne faktisk tjener økonomisk på å ta produktet i bruk (ved siden av sikkerhetsgevinsten), og at det ikke eksisterer konkurrenter og neppe heller kan komme konkurrenter fremtiden når KAIS har penetrert markedet (like lite sannsynlig som at noen vil dukke opp og utkonkurrere Google som søkemotor.)



Redigert 30.07.2019 kl 14:59 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
30.07.2019 kl 15:00 5552

Testet litt elastisiteten på disse lave nivåene, og kjøpte bevisst og lett opp aksjen fra 36,30 tallet til 36,80-nivået.
Det skulle ikke mer enn et par hundre aksjer i sum til for å få til dette. Så nå har altså Korsar drevet støttekjøp for egen tradepost på litt over 34 i kurs.
Greit å vite at man fremdeles kan snurre litt rundt med kursen om det skulle bli behov for det :-)
Men det må mer volum til skal jeg klare å sikre ut over 22.000 aksjer uten å tilsvarende senke kursen.
Så jeg har tenkt å være diskret og vente til handlemønsteret gjør jobben for meg selv, dvs. tilbyr såpass volum at gevinst kan tas uten å få dårlig samvittighet overfor dem som sitter og forbanner sine 100+ aksjer.

Edit: Når vi snart er over 37 igjen, med håp om å holde det nivået litt lenger enn sist, kan det begynne å løsne litt for min trangbodde post :-)
Redigert 30.07.2019 kl 15:03 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
31.07.2019 kl 14:00 5391

Jaja, mens de fleste går og småsparker småstein og venter på at NANO skal bryte ut av sin grå sideveis vandring, er det fremdeles mulig å hente godsaker ut av DNO:
- i dag leverte selskapet over forventning
- selskapet skal bore en mengde brønner det neste året, treffmeldinger vil kunne kjøre kursen mye
- kursen er teknisk sett helt i nedre kvartil av husenes forventningsrammer

Bare som et tips om at det er alternativer til monoman masteklamring :-)
Picosalax
31.07.2019 kl 19:42 5281

Hvorfor får jeg ikke opp kommentarene til Korsar?
Clint
31.07.2019 kl 19:44 5282

Ikke jeg heller, skjønner ingenting??
Slettet bruker
31.07.2019 kl 22:11 5187

Korsar,

Fulgte med på DNO i dag og så den gikk fint opp på rundt 5% etter meldingen, deretter dabbet litt ut. Burde gitt deg en god trade. Var litt spent siden dagen før var helrød, men det ser ut for at du har satt deg godt inn i potensialet. Gratulere!

Ang stoploss så fikk vel flere føle litt på den ifm Scanship.

Jeg har registrert at O&G og forøvrig biotec i USA har gjennomsnitt P/E på ca 25. Hva tenker du om AkerBP sin på 360?. En liten avsporing til NANO, men vil anta at flere biotec firma vil oppleve høye forventinger når de går inn i salgsfasen.
Redigert 31.07.2019 kl 22:17 Du må logge inn for å svare
JMan19
01.08.2019 kl 10:16 5025

Det er fascinerende og følge med på deg, derfor er du ikke blokkert her. Hver gang (uten unntak) du prøver deg på en «livebet» går det dårlig. Nå sist i DNO. Nå vil selvfølgelig du fortelle oss at du to 3-4 millioner i gevinst i går, men troverdighetstoget når det gjelder deg har gått for lenge siden...
TeeJay
01.08.2019 kl 12:09 4965

Ja det er hysterisk !
Hver gang!
Heldigvis backtrader han seg jo til millioner mellom hver gang han våger å prøve, så han har nok monopolpenger han kan tape på live bettene sine.
Ellers hadde det gått skeis!
Scoopfinder
01.08.2019 kl 12:13 4963

Godt å se at Korsar fortsatt er her nå som han har kommet seg inn i Kongehuset. Korsar må jo være Sjamanen, for det er ingen andre som kan se inn i fremtiden slik som han :-)
Slettet bruker
01.08.2019 kl 12:50 4918

Jaja, stakkars folk, som dere hater å måtte innse: selvsagt sikret jeg gevinst i går (dog ikke 3-4 mill som noen antyder, hehe) og nå er jeg inne igjen i DNO på ny billig kurs.
Skjønner ikke at flere av dere som sitter passivt sideveis i NANO og skumler, ikke dagtrader en drømmeaksje som DNO er nå.
Når US renteskuffelsen (mange ønsket 0,5% ned) har satt seg litt, begynner DNO på ny opptur - fra i ettermiddag.
DNO er forøvrig en aksje man kan gå inn og ut av flere ganger for dag, pga. det suverene volumet. Jeg har vært inn og ut 6 ganger i løpet av de siste 2 børsdagene.

Redigert 01.08.2019 kl 12:59 Du må logge inn for å svare
Scoopfinder
01.08.2019 kl 13:31 4881

Genialt, Korsar.
Håper virkelig du blir styrtrik på trading. (spøker ikke)
:-)
Slettet bruker
01.08.2019 kl 13:36 4888

Hehe, vel, jeg kan ikke se at noen har blitt rik på å sitte stille i NANO så langt.
Nå. Ned over 70% fra topp.

Edit: Ellers har jeg siste par timene fortsatt å hanke inn mer DNO mens den ennå er på dette nivået.
Hadde en telefonprat med en i DNB-teamet for noen dager siden ifm med at de oppdaterte analysen sin (kursmål 21,50). Vi var visst ganske enige om stoda der...kanskje ikke helt mht. Faroe-pakka, der jeg mener de beregner litt feil på overtatt portefølje. Jeg har derfor 23 der de har 21,50. Men OK....
Men DnB ser altså omtrent samme oppside som meg her.
Denne dagen er litt rotete for oljesektoren, med flere motstridende makroforhold, uttrykt ved at flere oljerelaterte svinger litt "ulogisk" idag.. Om vi derfor må vente til over helgen for å cashe inn første uttelling på en kortssiktig trade er det helt OK - jeg har i dag også handlet inn betydelig mye mer DNO til min langtidsportefølje - jfr. å ha to tanker i hodet samtidig :-)

Redigert 01.08.2019 kl 15:17 Du må logge inn for å svare
dr. Stockman
01.08.2019 kl 15:43 4847

Syns fortsatt at NANO virker sterkt, men volumet er selvsagt beskjedent. Men har et visst håp om at vi snart får et brudd opp over 38 kr. Kanskje det skjer nå som feriestillheten synger på siste verset, og volumet bør komme tilbake til normalen.
Slettet bruker
01.08.2019 kl 15:49 4847

Jo, jeg sitter fremdeles med mine drøye 22.000 på drøyt 34 og ser at NANO beveger seg litt mer i positiv retning nå.
Hadde vært gøy å se 38-tallet i dag, men vi må vel vente til neste uke her også.
Ikke akkurat ekstaseomsetninger på dagens børs.
JMan19
01.08.2019 kl 16:10 4831

Hadde DNO fortsatt oppturen i dag hadde du selvsagt ikke gevinstsikret i går. Ja ja. Sånn går no dagen...
Slettet bruker
01.08.2019 kl 16:14 4824

Høres ut som du kan overta hele tradingen min?
Regner med du er topp kvalifisert?
Slettet bruker
01.08.2019 kl 18:36 4730

Korsar,

Om du har troa på DNO så er jeg klar for en kortsiktig 50 000kr trade. Trenger info om startpunkt (anbefalt kjøps verdi ) og salgstidspunktet (anbefalt salgsverdi)

Tar du utfordringen ?

Edit: du kan velge den mest potensielle aksjen for denne traden
Redigert 01.08.2019 kl 18:53 Du må logge inn for å svare
Fra Sidelinjen
01.08.2019 kl 23:06 4635

Da kom beviset nok en gang; Korsar gjør «betydelige» storhandler i DNO i dag ettermiddag, både for trade og long, og oppfordrer alle andre til å være smartere enn å sitte stuck i NANO og gjøre det samme som han.

Hva skjer?
Jo, oljeprisen tryner 6% i USA i kveld, det største fallet på tre år. Hva gjør dette geniet av en trader da?

Backtrader han seg ut av DNO også, og hva skal de få stakkarene som tok rådet gjøre med sine geniale DNO-aksjer nå?

To be continued, selv om jeg vet hva som kommer. Det blir nye bløffer og bortforklaringer, og det var sikkert noen dårlige venner som skrev alt dette om DNO, Trump og dumme NANO-aksjonærer som ikke forstår seg på aksjemarkedets forutsigbare bevegelser...

Huff, dette blir bare tristere og tristere, men ikke overraskende.
Redigert 01.08.2019 kl 23:08 Du må logge inn for å svare
TeeJay
01.08.2019 kl 23:20 4616

Han er i Karibien må huske...
Mye rom og Jamaica gress, sikkert sovnet med telefonen åpen i hengekøyen og en eller annen forbipasserende som har bpde anbefalt DNO handel og skrevet på HO.
Slettet bruker
01.08.2019 kl 23:26 4612

Hehe:) Korsar bommer alltid de gangene han er i forkant ja:)

I morgen ville jeg IKKE sittet i DNO, men i NANO. Vi som er langsiktige og tålmodige vil få godt betalt når selskapet snart legger frem gode konsistente kliniske data nok en gang. Dere må ikke glemme hvor lenge NANO har holdt på sine oppsiktsvekkende data. Vi snakker om mange år og kursen er ikke mye høyere enn ved børsnoteringen 2015. Lytt til meg nå da for faen! Ikke selg, men kjøp eller hold!

NANO kommer til å bli en meget hyggelig investering:)

God natt!
Redigert 01.08.2019 kl 23:27 Du må logge inn for å svare
Fra Sidelinjen
02.08.2019 kl 08:40 4525

Jimmi, ingen her som selger NANO, vi bare kjøper mer og fordi vi vet den skal kraftig opp på et gitt tidspunkt.

I mellomtiden kan man la seg underholde av narsissistiske «genier» som er så høye på seg selv at de starter egne tråder man kaller «Trading med ....»!! Det er jo helt insane, men fortsatt ser det ut til at noen mener det er verdt å høre på enkelte «eksperter» for å få gode råd...
Forum forum
02.08.2019 kl 08:49 4523

Det er nok viktig å holde fokus på egne investeringstrateger ja.
Korsar har slik sett sin egen, og det er riktig at han står ved den om ikke annen info han mottar tilsier at han burde endre. Det triste er selvfølgelig at alle andre er idioter som ikke har hans strategi. Hans gevinter og tap interesserer meg minimalt, men han synliggjør sårbarheten i hans strategi gjentatte ganger.

Jeg har ikke mottatt informasjon som skulle tilsi at Nano ikke er et langsiktig godt bet. Utålmodig på mDOR som jeg antar slippes i forbindelse med Q2 om/innen ca 20 dager.
Fra Sidelinjen
02.08.2019 kl 09:52 4469

Ja, hvis man kan kalle backtrading for en strategi, så vet vi strategien til dette nicket.

De få gangene han faktisk stikker hodet frem og ikke har handlet mange timer etter ordenboka er settled and done, går det slik som nå. Det ender med stygge kursfall, så går det noen måneder, så var handlene plutselig aldri gjort allikevel. Spiller jo ingen rolle, det bløffes nok like mye uansett retning det går, jeg tror ikke han eier en eneste aksje, det bare ønskes at han var en av gutta og ikke en av de på gulvet.

Det sagt; Nano har upward momentum nå, har steget 20% fra bunnen i et sidelengs marked. Vi er straks over 40 kroner.
Slettet bruker
02.08.2019 kl 10:23 4445

Jeg har pekt på DNO som et svært robust case nå, og det har vi idag fått demonstrert ved at aksjen har holdt (overraskende, for noen kanskje?) godt stand etter oljeprisfall på flere dollar fatet. Jeg benyttet selvfølgelig derfor den nervøse åpningen til å bøtte inn mer DNO helt ned mot 13,50, før den begynte sin gradvise innhenting igjen. Når man først har siktet ut et sterkt bytte kjører man på den strategien til det motsatte er bevist :-)

Samtidig kan jeg også slå fast at NANO - tross de gjentatte hausseropene her på forumet - ikke tilbyr mer for tiden enn jeg lenge har skissert, nå er aksjen f.eks. ned nærmere et par prosent, altså ikke så mye bedre enn DNO selv om DNO har havnet i oljeprisfall (og klarer seg bedre på det enn de fleste andre oljerelaterte).

Men vi har vel alle flere jern i ilden i markedet, så denne dagen blir uansett interessant:
- tekniske signaler om at oljeprisen kan ta seg noe opp igjen
- men fremdeles stor uro rundt Trumps uforutsigbare twitrer
- og til sist; vil NANO karre seg litt opp igjen i løpet av dagen (jeg håper fortsatt på at vi snart ser 38-39)

God helg, får ikke tid til å pådra meg mer vrede fra dere i dag :-)
JMan19
02.08.2019 kl 10:43 4431

Du må gi deg på dette forumet nå Korsar. Du er og forblir en klovn.
Slettet bruker
02.08.2019 kl 10:44 4429

Tar du et veddemål om hvilken aksje som har gått best i løpet av neste uke?
NANO eller DNO?
Så deler vi ut klovnehatter etterpå?
Fra Sidelinjen
08.08.2019 kl 09:12 4185

Ikke uventet, her er fasiten:

NANO: 37.34 til 35.70, ned 4.4 % på en uke
DNO: 14.50 til 12,90, ned 11.7 % på en uke (Her har jeg i tillegg vært grei å justert ned til 14.50, selv om anbefalingen var å gå inn på 14.70, 1 % verre altså...)

Som headingen sier; slik er trading med Korsar.
(Vel og merke, når han IKKE kan backtrade, men må forholde seg til markedet i real life. Fortsatt noen som ønsker tradingtips fra denne klovnen?)

Klovnehatten er herved utdelt, nok en gang, til klovnen Korsar.
Redigert 08.08.2019 kl 09:17 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
08.08.2019 kl 09:55 4148

Hehe, ikke uventet fortsetter Fra Sidelinjen sine vanlige feige triks, først tør han ikke ta imot tilbudet om en test av hvor vi ender ved ukeslutt, dernest mener han altså at ukeslutt for børsen er en torsdag 12 minutter etter åpning?
Vi må nok vente til fredag kl 1630 før vi trekker konklusjonen.


Fra Sidelinjen
08.08.2019 kl 10:04 4137

Det går ikke an å vedde mot noen som ikke redelige og forholder seg til real life. Og det trenger vi heller ikke, for du skriver tirsdag 30.juli, godt over en uke siden, midt på dagen, at DNO på 14.70 anbefales som en klar trade.

Vel, resultatet av denne anbefalingen ser vi alle, samme hvem du kaller "feig":

Kursen har falt fra 14.70 til real time 12.89. Det er minus 12.3 % på en uke....

Hvorfor skal noen gidde å vedde mot deg på slike ting skjønner jeg ikke. Det ligger mer penger i bare holde seg unna de geniale tradingtipsene dine, og jeg håper ditt alias Logdec skjønner det samme....
Redigert 08.08.2019 kl 10:05 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
08.08.2019 kl 10:42 4116

Fra Sidelinjen,
det blir bare pinlig når du prøver å foregripe ukens resultater med en ny løgn:
Jeg skrev eksakt dette: "Tar du et veddemål om hvilken aksje som har gått best i løpet av neste uke?"
"I løpet av neste uke" er som kjent i morgen kl 1630.

Og ikke minst: Du syns utviklingen i NANO; som ikke burde berøres av uventet fall i oljeprisen, fortjener dine stadige hurrarop om stigning?
Kursfallet siste uke er ca. minus 5%, og siste 30 dg ca. minus 20%. Forhold jeg har klart advart mot, men du anbefaler at folk heller holder seg til dine tips, altså? :-)

Fra Sidelinjen
08.08.2019 kl 10:48 4111

Jeg holder ikke på med tradingtips, jeg vet at det funker for 1 av 100. Du er, som denne ukes historikken viser med et fall på 13 %, inkludert i 99-statistikken som taper på trading og ikke får med seg de gode longcasene.

Ja, veddemålet ditt ble lansert på fredag, da var du allerede i deep shit på den soleklare DNO-anbefalingen på 14.70 fra tirsdag.

Alle her inne kan norsk bokmål og prosentregning, og vi vet at når du prøver deg på live bets, som denne i DNO, så går du på r.... igjen.

Og som før; du klarer ikke å innrømme at du bommer, selv om fasiten viser 13 % ned.

Så det er vel bedre om du bruker tiden din på å advare andre mot å følge dine tradingtips enn å fraråde mennesker som tror på NANO in the long run å ikke bli aksjonærer i aksjen.

Jeg håper i alle fall at de fleste ser det samme som meg; du har ingenting å bidra med på et børsforum som er av verdi. Du mestrer ikke trading, det har du bevist flere ganger. Du rådet også folk å selge NANO på 60 kroner før jul, og det kostet 40 % i tapt fortjeneste på to uker for de som tenkte at det var noe verdi i det tipset.
Redigert 08.08.2019 kl 10:52 Du må logge inn for å svare
Andersiverden
08.08.2019 kl 10:50 4109

Events
2019 22.08.2019 - 22.08.2019.Second Quarter and First Half 2019 Report
Ligger ingen andre Events på selskapets hjemmesider. Ingen konferanser/kongresser til høsten? Det samme gjelder BGBIO.
Slettet bruker
08.08.2019 kl 11:00 4099

Anders,
praksis for farma-presentasjoner i alle selskap er vel at dette kommer etterhvert, når de har fått bekreftet at de er antatt.
De liker ikke å melde ting som kanskje ikke viser seg å holde.
JMan19
08.08.2019 kl 11:06 4093

I morgen kl 16.25 får vi vite om du traff. Tar du på deg klovnehatten hvis du bommer?