Dagen i dag REC


Hva kan vi forvente av dagen i dag?

Det som er positivt for markedet er Biden. Han tok tidlig tak og signerte 17 president ordre bare timer etter inntredelse. Mye reversering fra Trump. Blant annet paris avtalen er nå signert. Her kommer det til å bli satset stort på fornybart uten tvil, og dette kommer til å skje raskt.

Vi havnet inn under Aker Horizons i går, noe som viser hvor stor tro Aker har på REC. Med tanke på historien til Aker og de selskaper som er under er det kun å forvente høy verdi økning til aksjonærene. Aker kan sakene sine, og IGJEN, de hadde aldri satset på REC om de var usikre på om ML fabrikken starter igjen.

I dag skal TT ha presentasjon for REC. Denne vil ett lass med investorer få med seg, og REC har muligheten synliggjøre muligehetene som er der, og forhåpentligvis belyse noe angående hvor langt de er kommet i prossessen både med å starte ML, VP og G14.
Selvom det kanskje ikke kommer så mye nytt som vi ikke har fått med oss allerede, så er det mulighet tiltrekke seg investorer. Vi har vært flinke grave frem det meste her og legge 1+1 sammen, men det er nok mange som ikke har åpnet øynene enda. Uansett spennende se hvordan han legger REC frem :-)

Tekniske bildet er jeg veldig usikker på hvor skal for øyeblikket. De foregående toppene siden desember har falt masse tilbake etter teknisk topp. Det gjorde vi IKKE i går. Vi traff toppen i kanalen på ca 20.78 og falt, men ble liggende ganske stabilt under, noe vi ikke har gjort de andre gangene. Teknisk sier enda kjøp, og kan hende vi fortsatt bryter oppover. Dagen i dag kan avgjøre dette. Får vi fart over 20.78 og kanskje over 21, da er det bare spenne fast setebeltet. Får vi bearish candlestick i dag vil vi trolig havne mot 19.5 igjen ila noen dager. Men igjen så har vi presentasjonen i dag som kan skape trykk, VP skal veldig snart ha ground breaking day og vi kan lett etablere oss over trendkanalen :-) Ser veldig lyst ut alt sammen nå...
Satt å tenkte selg i går da vi havnet på 20.70, grunnet vi traff i toppen av kanalen, men klarte ikke selge, var så enormt trykk i aksjen, og så det som mulighet at vi kom til å skyte over videre. Håper og tror vi klarer bryte denne kanalen oppover, alt fundamentale ligger der og er tilstede.

Fornybar tiden er virkelig kommet, og dette markedet er enormt, og alle deler av verden skal satse grønt.

Lykke til i dag, så får vi vente i spenning på presentasjonen, og hva som komme frem :-)
Redigert 21.01.2021 kl 09:43 Du må logge inn for å svare
denvise2
21.01.2021 kl 10:31 4539

Pareto konferansen kan ses her.
Trenger ikke kundekonto - bare å registrere seg.

Kl 1255 CEO REC Silicon

https://invitepeople.com/events/1056a4d59638a3
pantera1
21.01.2021 kl 10:32 4512

Jeg tror vi får guiding i dag kl 13 vedrørende ML😊Nedgangen i dag er store fonds aktører som skremmer vekk noen små sparere som kaster kortene noen sekunder før «middagen blir servert»😊 REC trades hele tiden i samme mønster, og det er beytyggende hver gsng det skjer for da akkummulerer større aktører som har stor tro på REC😊Store forventninger denne uken, tror motstanden på 22 kr brytes før vi vet ordet av det.

Tresifret her også, har enda ikke solgt en eneste aksje. Triggerene som vi venter på nå kan kommer når som helst. Spent på dagens presentasjon hos Pareto. Men mulig vi må vente til Q4 nå i Februar før vi får noen flere nyheter. Har uansett null planer om å selge rec nå. Morroa har såvidt begynt.
Redigert 21.01.2021 kl 10:35 Du må logge inn for å svare
Sirbalo
21.01.2021 kl 10:39 4356

Vi vil få flere nyheter innen q4.

Yulin har frist 1 februar
VP har sagt i januar at de kommer til breaking ground i moses lake i slutten av januar.
Melding om opptak til hovedindeksen kommer også mest sannsynelig innen q4

Så har vi ML, som kan komme når som helst.

I dag på presentasjonen burde vi få noen hint om både ML, G14, VP evt andre muligheter til REC.

Så har vi akkurat blitt tatt opp av Horizons, så her kan også komme noe påfyll av nyheter angående veien videre

Takk denvise2! Da har jeg benket meg forran skjermen og sitter klar til 12:55 da REC går på!

Vil komme nye analyser mtp alt som har endret seg på makro nivå. Vi regnet ikke med at Biden skal vinne og regnet aldri med at demokratene skal få majoritet. I tillegg til det har vært fundamentale endringer hos samarbeidspartnerne til REC Silicon, Violet Power og Group 14. ML skal gjenåpnes. Er kun snakk om formalitet før vi får en dato. Jeg tror vi får oppdaterte analyser innen veldig kort tid, senest etter Q4 i Februar, tidligst i dag.

Se på alt dette her. Alle selskaper ønsker å gå grønt. Det er jo helt utrolig hvilken tid vi har kommet til! De som kaller dette for en boble lever i fortiden. Såklart kommer ikke alle selskap til å overleve det grønne skiftet, men gi de alle creds for at de prøver å omstille seg. Nå må de trollbinde oss aksjonærer som skal få disse selskapene gjennom det grønne skiftet. Kampen har såvidt begynt, og det er fortsatt en lang vei å gå. Det første spadetaket har alt blitt gjort. Lykke til alle aksjonærer som satser grønt!

Ok. Velkommen i klubben! Tar det som en selvfølge at din investering er i pluss til helgen🚀🍺

Når var siste gang TT stod og snakket? Har vært i REC siden Desember men kan ikke huske at han har sagt så mye siden dess ihvertfall? Du snakket om at mye har forandret seg, men har vi ikke hørt noe fra offisielle kilder siden i Oktober da?
Trier
21.01.2021 kl 11:09 3355

Du har helt rett, det har ikke vært noen konkrete selskapsmeldinger siden oktober. At Akers portefølje ble overført til Horizons var vel en melding som var positiv og vikitg. Å ha Aker-systemet i ryggen gir en veldig trygghet. Jeg tror imidlertid at man trenger konkrete selskapsmeldinger før man tar det neste steget - sånn kursmessig.
At Biden ble president var jo ingen overraskelse siden han ledet stort sett i alle målinger fram til valget. Det er riktig at det ble flertall i Senatet var en overraskelse.
Hvilke fundamentale endringer det hevdes å ha skjedd hos VP og G14 den siste tiden vet ikke jeg.
Poenget mitt er at det skader ikke at man er litt edruelig i det man påstår. "The proof of the pudding" er som kjent "...in the eating".
Men det ser veldig lyst ut det er helt riktig, og det hadde vært gøy om TT hadde overrasket markedet med noen saftige uttalelser i sin presentasjon senere i dag,

Jeg registrerte meg og etter mye plunder og heft fikk tilgang til konferansen. Men man får ikke tilgang til alle presentasjoner. Ser ikke ut som innlegget fra Rec er tilgjengelig.
Redigert 21.01.2021 kl 11:32 Du må logge inn for å svare

VP bygger fremfor å leie, begynner allerede denne måneden. G14 gjorde emisjon på 17M USD og har sagt at de begynner dette kvartalet. Min teori er at det vil være synergi mellom VP, G14 og REC Silicon. At Biden vant var en stor overraskelse for meg personlig. Bryr meg ikke om meningsmålere. Det at demokratene vant majoritet er helt enormt. Ja, Biden hadde fått til kjernesakene sine, men republikanerne hadde forsøkt å blokkere hver eneste steg. Nå har de mindre innflytelse. Dette betyr ikke at republikanere blir ignorert de neste 4 årene, man trenger flere av dem også til å stemme JA på de kjerne sakene, så blir nok kompromiss.

Det at ML skal gjenåpnes er jeg skuddsikker på om at vi vil få informasjon om snart. Jeg tror REC er smarte og utnytter endringene siden Oktober til å sette i gang fortest mulig. Jeg tror ikke det kommer noen overraskelser på presentasjonen i dag, vi må nok vente til Q4 i Februar, men så kan jo TT alltid overraske.
Redigert 21.01.2021 kl 11:29 Du må logge inn for å svare
Sirbalo
21.01.2021 kl 11:30 3018

fint om de som har tilgang til presentasjonen kan kommentere litt underveis hva som blir sagt :-)
Socre78
21.01.2021 kl 11:50 2761

Takk for det, men ser jo at jeg burde begynt for ett år siden. Hvor høyt tror dere rec er om 12 mndr?

Meldt idag: RECSI F2 FUNDS AS Ut av listen (T+2 dager), altså nedsalget var på mandag eller tirsdag.
Arne
21.01.2021 kl 11:56 2647

Jeg tror ikke vi skal vente noen store positive nyheter tilknyttet presentasjon til TT senere i dag. Skulle presentasjonen inneholdt nyheter som åpning i ML eller større eierandelen i Yulin, måtte presentasjonen vært meldt i en børsmelding før åpning i dag. I beste fall kan vi håpe på en aldri så liten forsnakkelse. Caset Rec blir ikke svekket uten store positive nyheter i dag. De kommer i nærmeste fremtid?

Utdrag fra presentasjonen på Pareto (hentet fra tråd lenger ned):

Liker særlig godt det her:

1) Mid-October, REC Silicon announced two new, strong partnerships with significant impact on the road ahead

2) It is now eying a Moses Lake restart with full utilisation highly likely.

3) Also, with an expectation of higher demand for more CO2 friendly solar cells, REC Silicon's face an exciting future.

RECsi er på 100 innen utgangen av året, når MLs oppstart er i gang🔆
Falco1
21.01.2021 kl 12:02 2510

Blir langt fra svekket og tror ikke det kommer mange store nyheter på presentasjon alkkurat:)) kan bli overrasket hvem vet :) det jeg har mer tro ps er at pareto eller andre kan komme med økte kursmål seinere i dag . Vi vet at pareto har kursmål 25 på Rec pr i dag.
Redigert 21.01.2021 kl 12:02 Du må logge inn for å svare

Er det noen av oss som har tilgang til presentasjonen og som kan holde oss oppdatert? Jeg har så lyst til å vite hva som skjer, men har ikke tilgang til Pareto og sitter fast i møter, så får ikke tatt opp skjermen og sett på en prestasjon som varer i 30m. Hadde satt stor pris på om noen kan holde oss i loopen.
Sirbalo
21.01.2021 kl 12:23 2162

https://www.adressa.no/nyheter/utenriks/2021/01/21/Kina-%C3%B8nsker-bedre-forhold-til-USA-etter-presidentskiftet-23358678.ece

Som igjen forespeilet... phase 1 trade deal som ikke kinserne har oppfylt til nå vil nok endres raskt nå som biden har tiltret. Dette er positive tegn allerede :-)
Phase 1 trade deal var årsaken til at TT sa tidligere i fjor kort tid etter den ble laget at ML ville være oppe å gå i full drift på slutten av 2020....

Positive tegn på at Usa og Kina nå, så vil phase 1 trade deal fullføres i hhtl avtalen og da vil vi se rask åpning av ML uavhengig om VP...
Dette er ekstremt positivt, så følg med på dette i nyhetene.
Sirbalo
21.01.2021 kl 12:26 2090

Handelskrigen var årsaken til ML måtte stenge i utgangspunktet. Med phase 1 dealen oppfylt fra begge parter ville dette alene tilsi åpning av ML... tenk på dette... Nå hvis forholdet bedrer seg raskt, er det i beges interesser at avtaler oppfylles fra begge parter. Dette er ett helt fantastisk tegn og jeg er enda mer sikker åpning av ML vil skje veldig raskt nå :-))
BadRobot
21.01.2021 kl 12:28 2048

Vet ikke hvor lang tid det tar å starte opp ML igjen, men er vel ingenting som tilsier at de ikke startet denne prosessen for 2-3mnd siden og faktisk snart kan produsere?
Falco1
21.01.2021 kl 12:29 2023

At markedet henger vanvittig langt etter å priser denne her nede er for meg en gåte:)

Da er vi snart på 20kr igjen nå som presentasjon nærmer seg!

Rt: 20,04
Redigert 21.01.2021 kl 12:37 Du må logge inn for å svare
Sirbalo
21.01.2021 kl 12:36 1862

de henger laaangt etter...

Bedres forholdene til Kina slik at de faktisk KUN forholder seg til å oppfylle handelsavtalen som ble laget i fjor i jan/feb, noe de nå signaliserer ved å ønske ett bedre forhold til USA etter Biden er kommet inn, er dette en større trigger en VP på kort sikt. Var handelkrigen i utgangspunktet fikk ML stengt.
Av det vi har sett biden har gjort bare timer etter han overtok, så kommer han følge opp med å skape gode relasjoner.

https://finansavisen.no/nyheter/utenriks/2021/01/21/7612102/kina-onsker-bedre-forhold-til-usa-etter-presidentskiftet
Sirbalo
21.01.2021 kl 12:37 1826

se på kursen også kort tid etter dette kom ut... dette er virkelig BULL BULL BULL signal
denvise2
21.01.2021 kl 12:39 1775

https://invitepeople.com/events/1056a4d59638a3

Lag dere en bruker å trykk på Check in på REC sin presentasjon så kan dere se live.

Falco1
21.01.2021 kl 12:40 1745

Surre rundt 20 kr er bare tull denne burde prises i hvert fall dobbelt så mye pr i dag:) Men det kommer vel sakte men sikkert.

Haha. Morsomt hvordan kursen bare økes og økes jo nærmere vi kommer konferansen. Hvorfor i alle dager solgte folk på -4 til -5% når alle visste om konferansen? Noen ganger tenker jeg at herregud, hva slags folk er egentlig i aksjemarkedet?
t3sm
21.01.2021 kl 12:49 1508

Det kan du si! Er allerede godt i + med de aksjene jeg senest kjøpte idag!
Sirbalo
21.01.2021 kl 12:50 1417

tror dette hadde med kommentaren til Kina om forholdet til Usa. Kursen skøyt fart kort tid etterpå. Forholdet til dem er like avgjørende som Vp for å få ML i gang, ved bare at begge parter oppfyller phae 1 trade deal :-))
Falco1
21.01.2021 kl 12:51 1390

Er nok ikke bare konferansen dette her, men nyheter fra Usa og Kina som Sirbalo nevner. Nå skal det ikke mye fantasi til for å skjønne at ML åpner:)Markedet må snart begynne å ta dette innover seg for kursen er alt for lav:)
Redigert 21.01.2021 kl 12:53 Du må logge inn for å svare

Da er kaffen klar for 15min med Tore.....gleder meg !!

Regner med at du og flere gir et kort referat :)

Regner med at du og flere gir et kort referat :)