Nye Corona mutasjon kan være mer dødelig


Mulig vaksinen ikke fungerer like bra på mutasjonen fra Sør-Afrika og mulig dødeligheten er høyere med mutasjonen fra Storbritannia 😢

«Det foreligger noen bevis for at den nye varianten kan være assosiert med en høyere grad av dødelighet»

https://direkte.vg.no/coronaviruset/news/johnson-varianten-kan-vaere-mer-doedelig.zVJXN7AUa?utm_source=share-btn

«Kan være mer dødelig
Boris Johnson om virusmutasjonen som også er oppdaget i Norge»

https://www.dagbladet.no/nyheter/kan-vaere-mer-dodelig/73319223

«Forskere i Sør-Afrika har testet den muterte varianten – 501Y.V2 – mot blodet til friskmeldte coronasmittede personer. De oppdaget at varianten er motstandsdyktig til antistoffene fra sykdommen»

https://www.dagbladet.no/studio/nyhetsstudio/5?post=54491
Redigert 22.01.2021 kl 19:17 Du må logge inn for å svare
Frodon
14.02.2021 kl 17:14 1235

«Ny rapport: Britisk virus mer dødelig

Den britiske mutasjonen er sannsynligvis 30–40 prosent mer dødelig, ifølge nye studier»

https://www.vg.no/forbruker/helse/i/KyjblM/ny-rapport-britisk-virus-mer-doedelig
tuja
25.02.2021 kl 10:56 1094

Ny virusvariant oppdaget i New York

PUBLISERT KLOKKEN04:31 IKORONAVIRUSET

En ny virusvariant ligner på den mer smittsomme varianten oppdaget i Sør-Afrika, er oppdaget i New York. Den nye varianten kalles B. 1.536, og ble først påvist i november, skriver Reuters. I midten av februar sto denne varianten for rundt tolv prosent av alle koronatilfeller i byen.
http
25.02.2021 kl 13:03 1042

Multi-mutasjon påvist i Trondheim

Tidlig i februar ble det påvist en multivariant av den britiske, sørafrikanske og brasilianske coronavarianten i Trondheim.

- Det var en person som kom fra utlandet og som testet positivt ved grensa, sier kommuneoverlege Tove Røsstad til Nidaros, som omtalte saken først. Ifølge Røsstad hadde virusprøven litt elementer fra den brasilianske varianten, fra den britiske varianten og den sørafrikanske varianten.

https://www.dagbladet.no/nyheter/multi-mutasjon-pavist-i-trondheim/73454435
mortenl
25.02.2021 kl 13:20 1027

Jeg tror jeg har fått en ultra mega multi variant , som inneholder britisk, sør-afrikansk, tyrkisk, svensk mellomamerikansk, og bittelitt sveitsisk virusmutasjon, håper jeg ikke dør før vinterferien.
tuja
26.02.2021 kl 08:35 956

https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2021/02/26/195742273/mutert-virus-skaper-uro-blant-eksperter-i-california

Amerikanske forskere mener å ha påvist enda et mutert coronavirus som både er mer smittsomt og som ser ut til å være mer motstandsdyktig mot vaksiner.

Viruset kan også være farligere enn tidligere varianter.

Forskere ved University of California San Francisco (UCSF) står bak studien som kan forklare hvorfor California har opplevd en dramatisk økning i antall tilfeller av covid-19 og koronarelaterte dødsfall de siste månedene.

Ifølge forskerne er det snakk om et mutert virus på lik linje med dem som er oppdaget i Storbritannia, Sør-Afrika og Brasil.

– Djevelen er allerede her, sier Charles Chiu, som har ledet teamet som har analysert den nye varianten med navnet B.1.427/B.1.429.

– Jeg skulle ønske det var annerledes. Men vitenskap er vitenskap, sier han til Los Angeles Times.

Nåe så en legger til egoist-hytte-klysene blir det en ganske giftig cocktail.
tuja
02.03.2021 kl 22:04 677

https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2021/03/02/195743245/ekspert-advarer-frykter-at-alle-fremskritt-mot-coronaviruset-kan-bli-utradert

Vaksinekappløpet er nå inne i en avgjørende fase. Skrekkscenariet er at de mer smittsomme virusmutantene sprer seg så raskt og så mye at vaksinene blir mindre effektive, og flere likevel blir syke.

I mange land meldes det nå om en ny oppblomstring av corona-smitte. Etter en positivt periode med nedgang på flere kontinent i januar og februar, ser WHO med uro på den illevarslende utviklingen.

– Skuffende, men ikke overraskende. Hvis landene kun setter sin lit til vaksinene, gjør de en feil. Helt grunnleggende sikkerhetstiltak er selve fundamentet for bekjempelsen, advarer WHOs generalsekretær Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Han er dypt urolig for at mange nå tar lettere på beskyttende tiltak, og at det trolig har bidratt til at smitten er i ferd med å nå nye høyder.

– Vi kan miste den hardt opptjente gevinsten

I USA skjer det samme. Etter forsiktige signaler om at pandemien så ut til å bremses ned, har smittetallene igjen skutt i været. Det skjer blant annet som følge av at nye mutante varianter nå dominerer smittespredningen i mange delstater.

Samtidig tar flere lettere på forebyggende tiltak etter at mer enn 50 millioner amerikanere nå er vaksinert med minst én dose, ifølge tall fra USAs folkehelseinstitutt.
mortenl
02.03.2021 kl 22:58 599

Hva med å bare gjøre som vi alltid har gjort og leve normale liv, folk har alltid dødd av sykdommer, og hva er vitsen med vaksiner som ikke gir immunitet, men masse bivirkninger som bl.a DØD?

https://brandnewtube.com/watch/the-vaccine-trials-documentary-film-2021_TFsHfQTKlgi7IFt.html
Frodon
03.03.2021 kl 06:48 479

Liker du ikke familien din, naboene, kollegaer eller vennene dine? Jeg ønsker å beholde mine friske, jeg ønsker ikke å miste noen av dem

Vi kan se hvordan det går i USA utover, flere delstater åpner opp 100% nå og tar bort munnbind forbud

«Texas åpner opp: − Dette er galskap»

https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/39Rpp0/texas-aapner-opp-dette-er-galskap
Redigert 03.03.2021 kl 06:52 Du må logge inn for å svare

Granerud testet positivt. Det var synd, men da ser vi hvor lett man blir smittet.De er i et lukket miljø,og tar alle forholdsregler.

Det som er skummelt med land, stater begynner å gi faen i Corona. Det kan føre til viruset blir farligere og farligere ???

Tror ikke vi blir ferdige med dette viruset i det hele tatt.

Bomben kan komme når som helst at vaksinene vil ikke ha effekt i det hele tatt.

Skal vi tilbake til steinalderen ? Økonomisk altså ???

Helsedirektør Bjørn Guldvog husker jeg sa når smitten ikke var i Norge enda. Den hadde kommet i Italia.
Da klarte han og si Norge var veldig godt forberedt hvis smitten kom til Norge.
Helsevesenet skulle ha god kontroll hvis smitten kom hit. ( jeg tenkte mitt , som sikkert mange andre )

Det som mange vet , og mange andre som ikke vet, og stole på det som blir sagt skal alltids tas med en klype salt.
Uansett om du står i beste sendetid i Dagsrevyen som Bjørn Guldvog gjorde.
merida1
03.03.2021 kl 10:20 341

Det er vel sabotasje av tyskerne. Det ville ikke blitt så mange medaljer på de tyske hopperne med Granerud i form ;)
mortenl
03.03.2021 kl 10:41 322

Jeg liker både familie, venner, naboer og mesteparten av kollegene;-) , og nettopp derfor mener jeg at det er viktig å holde de friske. Dersom man ender opp i med et samfunn der alle skal gå rundt og være livredde hele tiden, og der myndighetene kan dikte opp strengere og mer idiotiske regler i det uendelige, og der det er umulig å få igang en saklig debatt der både de som er for strenge tiltak og de som er imot kan møtes og argumentere for sine synspunkter.
Dersom du mener det er klokt å tvangsvaksinere hele befolkningen med en "vaksine" teknologi som aldri før har vært brukt på mennesker og som ingen vet langtidsvirkningen av og som ikke gjør deg immun mot covid, og samtidig bli tvunget til fortsatt å gå med 1 eller 2 masker i uoverskuelig fremtid og nektes sosial omgang med andre mennesker i uoverskuelig fremtid, alt på grunn av en sykdom som er ufarlig for mer enn 99% av befolkningen.
Hvis du er redd for å bli syk så hold deg hjemme, hvis du ikke er redd for å bli syk så gjør det du alltid har gjort.
Alle som kan lese litt mellom linjene skjønner at dette ikke egentlig handler om å redde livet til syke gamle mennesker.

Etter corona vil staten ha kontroll på alt i innbyggernes liv.

De vil bestemme hva vi får lov til å gjøre i vår fritid, de vil øke skattene etter fri fantasi for å dekke kostnader til feks klima- og coronaregningen. I USA vil de bestemme over renter, aksjemarkeder og alt mellom himmel og jord.

Plutselig er det snikinnført et regime man tidligere hadde omtalt som totalitær galskap, med folkets velsignelse.

Vi ender opp med en befolkning som ikke evner å ta vare på seg selv, og tror det er normalt. Det er ikke mye verdighet i avhengighet til statlig omsorg.

Ja blir jo skatter i vilden sky uansett siden folket har bestemt seg for å stemme inn de rødgrønne som ikke har noen andre politiske løfter enn mer skatt. Eneste partiet med visjoner MDG får sikkert lov til å bestemme alt det andre bare de lar SP få beholde bosetning på landsbygda inntil videre.
Jeg synes det er rart at noen fremdeles henger seg opp i hvor mange som dør. Senest i går på dagsrevyen ble det tatt opp at opptil 10% av de som hadde hatt sykdommen slet med lange ettervirkninger som f eks dårlig hukommelse, og jeg må si at det ikke frister så mye å få denne sykdommen.
Frodon
03.03.2021 kl 13:43 182

Så du mener at det er ingen i din familie, venner, naboer og mesteparten av kollegene som kan bli skadet av Covid-19? Kan dere ikke bare oppsøke viruset og få det, så er dere ferdig med det for en liten stund, hvis det er så ufarlig? Hvem er det som er livredde? Tvangsvaksinering nei, jeg er imot uprøvde vaksiner og i hvert fall nød bruk godkjenninger fra politikere som ikke har peil på det medisinske. Altfor ofte kommer det oppslag i media som er totalt forskjell fra det politikere har sagt, så må politikerne ut å rette opp utsagnene sine etterpå. Jeg mener politikere ikke skulle vært i nærheten av dette, utover å godkjenne midler til nedkjemping av pandemien. Etter det, burde det kun vært fagpersonell i helsevesenet som burde tatt avgjørelsene. Jeg synes ikke synd på folk som må gå med munnbind hvis de ikke tar skade av det, hvis det kan hjelpe til å bli ferdig med pandemien. Sosial omgang kunne vært tilnærmet normal hvis ikke mange mennesker måtte klemme hverandre og sitte inntil hverandre, så viruset ble spredt. Regler blir skapt fordi det finnes en del folk som ikke klarer å gjøre det de burde gjort uten regler. Slik er det med alt. Før var det ingen fartsgrenser på bil kjøring. Men så måtte "Dave" kjøre i hundre og helvete og tok med seg et par liv i samme slengen, så måtte regler bli prakket på alle ;)

Global advarsel: - Døren står på gløtt for enda mer dødelige varianter
Storby ble rammet av ny smittebølge, selv om 75 prosent angivelig var smittet i første bølge. Nå advarer en forsker omverden om det som skjer i Brasil.
https://www.nettavisen.no/nyheter/global-advarsel-doren-star-pa-glott-for-enda-mer-dodelige-varianter/s/12-95-3424096963