Snart ny CEO


Hva tenker dere? Det vil bli veldig spennende å se hvordan kursen blir etter 1.februar. Håper selvsagt at den går opp litt slik at bunnlinjen blir litt høyere, men med denne aksjen så kan alt skje. Plutselig så går det -30% når det kjem nyhet om Lego😂
Redigert 23.01.2021 kl 19:35 Du må logge inn for å svare

Henrik er fratatt sin mail også?
lofric
28.01.2021 kl 22:29 552

Ceo har en dobbelt rolle....holder orden i rekkene innad i selskapet samt informere aksjonærene fortløpende...Der har Henrik Nielsen sviktet totalt. Gir han stryk...🤡

En ting er at kommunikere oftere og forsøge at tale kursen op, men det er en helt anden sag at skabe en egentlig værdi i selskabet og for aktionærerne.
Hovedmålet må alt andet lige stadigvæk være at opnå cash flow.

Hahaha.
Det er jo en ærlig sag, men et par uger til uden nyheder og så skal den nok komme godt under kronen igen.
Det er set så mange gange før.

Jeg vet, prøver bare å baisse så jeg kan fortsette å kjøpe aksjen på billigsalg.

Selskabet har efterhånden haft en del forskellige studios - ingen har præsteret og de alle er blevet lukket ned igen.
Hvis ikke de lykkes med selskabet i Berlin og de formidable aftaler de har nu, så kommer det aldrig nogensinde til at ske og så er jeg ude.

Ja, men det bliver den korte version (jeg var også meget skuffet den gang som investor)
De opkøbte som sagt selskabet og de ansatte i Sacramento producerede spillet Dawn of the dragons ascension og det kom i softlaunch og levede ikke op til forventningerne. I løbet af få måneder efter softlaunch blev spillet annulleret og de ansatte blev fyret og studiet lukket ned...
De andre spil blev efterfølgende fjernet et efter et.
Så vidt jeg husker.
Redigert 28.01.2021 kl 18:57 Du må logge inn for å svare

At det kommer meldinger er det ingen tvil om. Og laste under kronen her i dag var en fin mulighet som jeg benyttet meg av. Jeg har god tid og vi ser nok ikke en skikkelig eksplosjon før dem tjener penger, men kan få fine topper på meldinger underveis. Bare på legomeldingen gikk den nesten 100% før den sank igjen etter investor call. Klarer dem å vise til inntekt er det ikke mye som skal til for å forsvare dagens MCAP.

Hva er det som skjedde med det her. Noen som har svaret på dette:

Denmark-based mobile developer and publisher Hugo Games has acquired another studio in the form of 5th Planet Games.
Hugo Games is the firm behind Kings of Soccer, Doodle Jump 2 and various titles starring Hugo The Troll. It has used existing liquidity to purchase 5th Planet in a deal that costs $737,000.
Meanwhile, 5th Planet, based in Californian city Sacramento, is best known for titles such as Dawn of the Dragons, Curio Quest, Age of Heroes and Tap Cat 9 Lives, and is one of the best-selling developers on Kongregate.
The revenue from these four titles currently stands at $800,000 per year, and Hugo Games has high hopes for the upcoming sequel to Dawn of the Dragons, which it is spending a further $160,000 on to bring it to market. The original's total revenues have so far reached $27.7 million.
5th Planet Games founder Robert Winkler will stay on as studio lead of the Sacramento team, running his team of 15 developers.
Hugo Games CEO Henrik Nielsen said: "The 5th Planet Games crew are experts in the type of mobile games known as community-based games.
"They have proved that they are able to create a high degree of retention and, even more importantly, they are able to [monetise] on them and earn money. This basically means that they have the knowhow to maintain their customers and make them deliver a steady income. That's an important and valuable ability which supplements Hugo Games perfectly."
lofric
28.01.2021 kl 16:35 911

Enig....men glad for alle som selger.... til underpris..kanskje det er emiaksjer de selger...
Får vi en kurs på 2.50 da er jeg storfornøyd.

Denne er klar for himmelferd. Nå er muligheten til å være med på noe heftig!

Du vet hva du driver med og det lønner seg. Når et gamingselskap får en bra hit, så er det enorme summer å tjene :) 5th kommer eksplosivt fremover.

Får vi ett spill som lykkes godt ser vi 10X kjapt.
scorn
28.01.2021 kl 15:11 1027

Loffen har nok snart kjøpt hele selskapet :)

Aksjonærene kan takke seg selv for at kursen går ned ved å selge aksjene sine billig. Hadde aksjonærene derimot holdt på aksjene sine og ikke solgt så hadde kursen vært vesentlig høyere...

Du sa du hadde solgt deg ut anti. Jeg skjønner at det er bittert om kursen plutselig stikker til himmels. Det skal ikke mye til :)
Eneste grunn til emisjon nå, er ved oppkjøp av andre selskaper. En strøm av gode meldinger er underveis.

Morsomt. Uten en emisjon til har nok ikke 5PG råd til julebord! Om selskapet lever så lenge...

kun gode nyheter som kan dra denne oppover igjen. Men er de gode så smeller det skikkelig også. Lofric har sikkert kjøpt noen 100k til i dag og er nå inne på topp 3 i selskapet og vil bli invitert på årets julebord i 5th.

Minus momentum, lav, nedjekket og oversolgt.
Klassisk status før et par meldinger og dobling nærmest på direkten, - et par dager ....

Ny eller gammal anal lyse fra miki1 - det er samme dritten som kommer uansett :) :) Ønsker deg en strålende dag.

Foreslår at alle bruker 5PG Ticker fremfor denne!

https://finansavisen.no/forum/ticker/5PG

OK så du ønske bare å fremstå som en inkompetent baisser? Da skjønner jeg.

Ja, men begge disse elementene manglet under Henrik Nielsen så det kan neppe bli verre, og disse to tingene kan være årsaken til at de byttet roller.

Snakker om 5th planet. Familien min har det fint enn så lenge.

Men det skal sies at det ikke er mange CEOs som sier at aksjonærenes interesser IKKE vil ha høy prioritet, eller at de IKKE vil ha god kommunikasjon heller :) Så dette er vel standard fraser for alle sjefer. Så får vi håpe at han klarer å levere!

Den nye CEO'n fikk tegningsrettigheter til 25 rabatt når kursen var 1,18. Det vil si 0,885 pr aksje hvis jeg har forstått det riktig Og han har sagt at aksjonærenes interesser vil ha høy prioritet hos ham i tillegg til god kommunikasjon utad. Så regner med at det kommer noe form for nyheter snart.

Til orientering Andpaal71: lofRIK sørger bare for at en 5th tråd ligger på førstesiden på forumet og prøver å spinne i gang litt debatt :) Han har tjent 1,3 mill på Funcom og kommer til å tjene mye mer på denne spillaksjen.

De har nok ikke så mye penger igjen ass....... vil tippe den faller til 0.2
DeWired
26.01.2021 kl 12:21 1699

Ikke godt å si hvor den havner - men volumet sier mer enn kursen i 5PG om dagen. Ekstremt lavt volum som fører prisen nedover - kursen kan altså gå rett i taket gitt en god trigger.