Veldig snart dør 100.000 i uka av Corona


Veldig triste tall. Vi kunne trengt noen gode nyheter snart

https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/JJl1dX/den-tredje-boelgen
Redigert 09.04.2021 kl 11:56 Du må logge inn for å svare
Frodon
30.03.2021 kl 22:34 1442

Dette er et kaos allerede, da flere av dagens vaksiner ikke er like effektiv mot dagens mutasjoner. Med 7,7 milliarder mennesker trenger de langt flere fabrikker til å produsere vaksiner

Er jo ikke alle som vil la seg vaksinere da så tallet ditt virker litt for høyt..:-))
undrende
30.03.2021 kl 22:42 1424

Hihihi, du vet, jeg kjører rolig vettu, ikke slik som disse akrobatene som man ser på Youtube. Og jeg kjører i oppkjørte spor så sant det er mulig. Katastrofe å skulle kjøre seg fast i djup snø med ny operert hoft. Vet hva det betyr med snø opp til magen og noen hundre kilo å løfte. Done that.
Formen er over all forventning, føler jeg, så derfor spente jeg på meg skia i dag for å gå i rusle tempo på flat mark. Skjønte straks at det ikke fungerte ennå. Ble noen andre bevegelser, selv i slow motion. Ble første nedturen dette etter operasjonen, spes nå i påska.
Heldigvis ingen brent lukt fra lungene da ;-)
http
30.03.2021 kl 22:59 1397

Det vil hele tiden være et kappløp med tiden for å få folk vaksinert før de blir smittet. Og vi ser tydelig at tilgangen til vaksiner for land uten egne vaksinefabrikker, er usikker.
mortenl
30.03.2021 kl 23:15 1369

De eldre som "ønsker" vaksinen tar den hvert år, og dersom folk "ønsker" det så kan de injisere seg med hva de vil for min del.
Det jeg kritiserer er ideen om at alle "må" vaksineres for å opprettholde sine sosiale rettigheter og at de som velger å la være risikerer å miste sine sosiale rettigheter, dette bryter åpenbart med viktige prinsipper i forhold til menneskerettigheter.
De som fortsatt tror at om så og så mange uker eller så og så mange måneder vil alt bli som det var før "Coronagalskapen" må snart begynne å våkne. Dette handler ikke om et Virus dette handler om noe helt annet George Orwells 1984, burde kanskje hete 2024.
Redigert 30.03.2021 kl 23:16 Du må logge inn for å svare

For whom the bell tolls
-E.Hemingway
utkant
30.03.2021 kl 23:22 1362

Burde vel være fengselsstraff for overlagt drap for de som med vilje går rundt i samfunnet når de vet de er smittet! Den stemmer jeg for i alle fall!

Til og med økonomene skjønner nå at total nedstenging og full kontroll ved grensene er det eneste som nytter!
mortenl
30.03.2021 kl 23:27 1352

Hvorfor ikke ta den litt lenger utkant ;-) Positiv test = Nakkeskudd, da vil du garantert stoppe smitten.
http
31.03.2021 kl 00:30 1320

I Kina greide de å stoppe pandemien ved å stenge folk inne med tvang. Når man leser dagens nyheter, er det kanskje det som må til også her:

OPP MOT 30 PERSONER HAR STUKKET FRA KARANTENEHOTELL I ULLENSAKER

https://direkte.vg.no/nyhetsdognet/news/rb-opp-mot-30-personer-har-reist-karantenehotell-i-ullensaker.9GXwup5CC?utm_source=vgfront&utm_content=direktewidget&utm_medium=direktewidget_nyhetsdognet

undrende
31.03.2021 kl 01:06 1293

Og det verste er at det får absolutt ingen konsekvenser for de det gjelder, nada

Får håpe vi slipper unna tvillingene. Den ene er verre enn den andre. Hvem som er verst, får de som ikke har tatt sprøyten erfare. Blir nok bare en nødrespirator, som gidder å puste for deg. Siden du ga fan i å følge reglene, og det dessverre ikke er flere intensivsykepleiere tilgjengelig, så får du ta til takke med vaktmesteren.
Ikke et vondt ord om ham. Han har sine begrensninger, så du velger selv.

Tørr ikke tenke på hvis de to blir en!

Dere har ikke skjønt en ting..
Frodon
31.03.2021 kl 13:25 1174

Hehe ;) Så lenge du har med tlf, det er dekning i området og helst lite ulv og bjørn, virker det helt trygt ;);) Godt med litt nedtur, da kan alt bare bli bedre etterpå ;) Shiiit, var du alene når du havnet halvveis under snøen? Jeg syntes det var ille nok å svømme et par hundre meter med våtdrakt på vinteren. Det var nesten umulig å klatre opp i livbåten, fingrene slutter å fungere kjappere enn jeg trodde :(
undrende
31.03.2021 kl 14:15 1156

Som regel er jeg alene på snøscooter. Noen ganger har jeg barnebarn med.
Har kjørt meg fast flere ganger på scooter opp gjennom årene, men utfordrer skjebnen sjeldnere ;-) Det er verst på løs snø uten bunn. Fordel å ha med noe å grave med. Kjøper meg kanskje en moderne maskin etter hvert, men de koster jo opp mot et par hundre tusen ny, og jeg kjører bare til og fra hytta med proviant vanligvis, så litt mye penger å kaste ut siden jeg ikke er lyst kjører ;-)
Så du har badet i isvann? hehehe, da hjelper det lite med telefon, men man får en ny erfaring.
Frodon
31.03.2021 kl 15:16 1129

Be carefull, men du kjenner sannsynligvis terrenget der godt 😉 Høres ikke ut som du trenger en moderne snøscooter 😬 Da kan du jo heller bruke et par hundre tusen på oppgradering av hytten 🤩
bodi 3
31.03.2021 kl 15:56 1113

Det er ett tankekors at Australia og New Zealand som er åpne demokratier har utryddet hele Koronaen, og land som Thailand og Vietnam, og det vil si at med effektiv grensekontroll og fullstendig nedstenging i 2 uker i april 2020 så hadde også vi i Norge hatt Koronafritt samfunn. Istedetfor så klages og kytes det ifra alle kanter om alle slags tiltak som er så ulevelige, og alle landets aviser sabler ned Bæringene som vil på påsketur når kun 2,9% av de som var innkalt lenge før påske søkte om dette, og det er og blir en bagatell. Det virker som at det er akkurat sånn vi vil ha det, bale og pese i åresvis for noe vi kunnet fjernet på 14 dager som når tannlegen trekker ut en ubrukelig tann.

Over 10.000 meldinger om mulige bivirkninger etter koronavaksinering
Legemiddelverket har mottatt 10.090 meldinger om mulige bivirkninger etter koronavaksinering. Av de er 5.305 meldinger behandlet.
603 av de behandlede meldingene er klassifisert som alvorlige. Det utgjør 11,4 prosent. 4.702 betegnes som lite alvorlige, opplyser Legemiddelverket.
Flertallet av meldingene gjelder vanlige og forventede bivirkninger, som smerter på stikkstedet, hodepine, feber, tretthet, kvalme og smerter i kroppen. Bivirkningene kan vare i to til tre dager, og er kjent fra studiene som ligger til grunn for godkjennelsene.
Legemiddelverket understreker at det er meldingene om alvorlige hendelser som behandles først. Derfor gir ikke tallene et riktig bilde av fordelingen mellom alvorlige og lite alvorlige hendelser.
650.908 personer er så langt vaksinert med første dose av koronavaksinen i Norge, ifølge FHI.
Koronavaksinene til Pfizer, Moderna, AstraZeneca og Johnson & Johnson er godkjent for bruk i Norge. AstraZeneca-vaksinen er satt på pause etter meldinger om mulige alvorlige bivirkninger.
undrende
31.03.2021 kl 21:00 1026

Mistenker at Australia & New Zealand har grensekontroller som er effektive, og da er jeg ikke bare blitt imponert av dette TV programmet som jeg ikke vet hva heter.
Her hjemme er det etter alt å dømme en gedigen skandale hvor folk fritt har reist tur/retur i over 1 år nå, helt uten nødvendig kontroll. De stikker av i større antall fra karantenehoteller også, flere titalls på et par dager. Er helt sikker på at det blir helt uten konsekvenser.
Når også riksmedia, NRK, og VG har jeg sett senest i går refererte til antall utreiser i påsken, og kunne fortelle at flyene skulle til Polen, Nederland & Tyskland i første rekke, nesten alle faktisk. De unnlot med vilje å si at både Nederland & Tyskland er transit flyplasser for omtrent alle reisende dit fra Norge.
Så det er ikke så rart kontrollene er elendig når det er berørings angst støttet fullt ut av riksmedia

Det er dessverre slik fordi Regjeringen er helt i lomma på Industri og Næringsliv.

Hva med de andre fjottene på Stortinget, som syter om at regjeringen ikke kommer til dem først før pressekonferansene. De kunne ha grepet inn, men?

Tenk om vi dør snart a dere. Det virker så skummelt
å tenke på:-)
kruna
01.04.2021 kl 08:25 840

De fleste dør i senga, unngå å legg dere i senga så lever du kanskje lenger.

En sovepose kanskje.....?
-Dëë-
01.04.2021 kl 08:27 844

Hvor mange prosent av verdens befolkning ville tatt livet av seg om det var 100% sikkert å våkne igjen i en alternativ virkelighet?
mortenl
01.04.2021 kl 10:22 814

Før i tiden fantes det kunstnere som kunne beskrive sin samtid.


Jeg skjønte det ikke. Nu er det for sent.
Min dom er rettferdig. Min straff er fortjent.
jeg trodde på fremgang, jeg trodde på fred,
på arbeid, på samhold, på kjærlighet!
Men den som ikke vil dø i en flokk
får prøve alene, på bøddelens blokk!

Jeg roper i mørket - å, kunde du høre!
Der er en eneste ting å gjøre:
Verg dig, mens du har frie hender!
Frels dine barn! Europa brenner!

Jeg skaket av frost. Jeg fikk på mig klær.
Ute var glitrende stjernevær.
Bare en ulmende stripe i øst
varslet det samme som drømmens røst:

Dagen bakenom jordens rand
steg med et skjær av blod og brand,
steg med en angst så åndeløs,
at det var som om selve stjernene frøs!

Jeg tenkte: Nu er det noget som hender. -
Vår tid er forbi - Europa brenner!

-1937-

av Arnulf Øverland.
Redigert 01.04.2021 kl 10:26 Du må logge inn for å svare

Ikke veldig tillitvekkende, men heldigvis ble det avdekket i kvalitetskontrollen. Skulle forresten bare mangle.

«Ifølge New York Times oppsto feilen for noen uker siden på en fabrikk i Baltimore som produserer vaksiner fra både Johnson & Johnson og AstraZeneca.

Ansatte ved fabrikken Emergent BioSolutions skal ha gjort en feil og blandet ingredienser fra de to ulike vaksinene. Dermed ble 15 millioner doser fra Johnson & Johnson ødelagt»«https://www.nrk.no/urix/15-millioner-vaksinedoser-odelagt-i-usa-1.15441281»
Garmis
01.04.2021 kl 16:16 729

Hmmm, dette skjønner jeg ikke. De prioriterte er gamle, syke og svake. At vi som faktisk jobber ikke er prioriterte når det gjelder vaksine er meget merkelig. Hvis det åpnes opp for vaksinerte pensjonister og begynne å reise igjen blir jeg forbannet. Da vurderes det å starte en kampanje mot slike, jeg savner en holdning hos de pensjonerte som tilkjennegir en respekt for oss som arbeider og holder opp felleskapet. Og jeg savner også en annen holdning for politikere og de som gjør vedtak angående COVID-19. Vurderinger må faktisk endres slik at de som produserer noe må prioriteres først. Pensjonister og uføre trygde som lever siner liv i syden må komme sist.
Redigert 01.04.2021 kl 16:23 Du må logge inn for å svare

Det var nærmest åpne grenser på flyplassene fordi mange store bedrifter bedrev lobbyvirksom mot Regjeringen for å få inn utenlandsk arbeidskraft. Uten karantene også i flere tilfeller. Dette gjorde Regjeringen mot helsemyndighetenes anbefaling. Det er det jeg mener med å « være i lomma på», men jeg kunne godt tatt med litt om hvem som har fått mest koronastøtte også på tross av store overskudd. Søkkrike eiere må få store utbytter vet du slik at de kan sponse høyres valgkamp også ved de kommende valg.
Garmis
01.04.2021 kl 16:32 713

Ok, det er jeg enig med deg i. Mange av disse såkalte entertainere og kultur figurer hever også corona tilskudd så det holder. Disse kunne jo tatt et tak på nærmeste bondegård eller i fiske industrien. Det hadde vært på sin plass og helt greit. Jeg for min egen del vurderer å holde meg hjemme fra arbeid til jeg blir prioritert til å få en vaksine;-)
merida1
01.04.2021 kl 16:36 711

Pfizer kan nå bekrefte at vaksinen varer i 6mnd. Så får vi se hvor mye lenger den beskytter etter hvert. En kan vel håpe det verste er over etter 6 mnd fra nå ihvert fall

Sånn må det bare gå når man har valgt den verste presidenten som tenkes kan.
mortenl
01.04.2021 kl 18:05 673

Fint at Pfizer bekrefter at Pfizer vaksinen varer i 6 måneder, da kan vi bare fylle på hver 6 måned så er alle trygge for det grufulle viruset i all evighet Amen.

Jeg undrer meg på når man skal innse at en vaksine ikke vil skaffe oss den hverdagen vi hadde og hva konsekvenser vil det få når alle innser dette? Virker som det er bre enighet om at viruset bare skal dø plutselig med en sprøyte i armen eller to?? Så mye tankeløs skriving her. Kan noen forklare meg hva vi får ut av å slurre med halvstrenge tiltak?
Knusle
01.04.2021 kl 19:58 615

Verdens største og mest samkjørte kampanje noensinne, det flyter av skrekk og elendighet i alle de konforme medier world wide, non-stop hjernevask, ingen logikk, bare påstander og talltull fra morgen til kveld. I Belgia er det nå avklart på rettslig vis at samfunnet skal åpnes , og hinsides "coronatiltak" er ulovlige og sterkt skadlig for demokrati og samfunn. Jeg håper det blir flere saker fremover. Jeg håper det kommer en dag da de som har drevet dette frem, alle medløpere skal få sin rettmessige straff. Våre samfunn ødelegges og det er ikke av et virus, men av såkalte tiltak.
For en forbannet skam at så mange fortsatt ikke retter ryggen og stiller spørsmål.
Smittetall basert på PCR tester, som i utgangspunktet er utviklet for å påvise Influensa A, men ikke undergrupper, benyttes som påskudd??? Hvor dekadente har vi blitt? Hvor DUMME er vi blitt?
De som forstår hva som nå skjer, vil være vinnere i neste akt.