Case: REC Silicon - Fremtiden innenfor batteri og solindustrien

Slettet bruker
RECSI 25.01.2021 kl 21:59 64092

Link til del 1 av tråden: https://finansavisen.no/forum/thread/123877/view

REC Silicon har i løpet av de siste tre handels dagene falt med 15.52% fra toppen på 20.36. Finansavisen publiserte en artikkel på fredag med overskrift "REC-boblen" hvor de informerte om at selskapet har falt med 99% fra sin all time high. I dag ble det publisert enda en artikkel av Finansavisen med overskrift "Dumper REC Silicon-aksjer" hvor det kommer frem at DnB Teknologi har netto solgt 6.5 millioner aksjer hittil i år. Dette har ført til at spørsmål dukker opp: Bør jeg selge aksjen? Skal jeg realisere gevinst/tap og satse på å time markedet fordi denne vil fortsette å gå ned? Hvis du stilte deg selv disse spørsmålene så er min anbefaling: Selg.

Jeg har alltid vært ærlig om at jeg skal være åpen med dere på forumet på når jeg kjøper og selger REC Silicon aksje. De siste tre handels dagene har jeg sett at min papir gevinst har krympet. Krympet så mye faktisk at dette hadde vært en utrolig god årslønn for mange der ute. Jeg tenkte at det kun er riktig av meg å skrive denne tråden og informere alle om at dagen jeg selger aksjene mine....... JA DEN MÅ DU VENTE FLERE ÅR PÅ! Sagt det før: 2020 gjorde meg til en multi millionær (TSLA) og allerede når 2021 er ferdig regner jeg med å være en titalls millionær (holder uansett de neste årene). La meg forklare hvorfor!

REC Silicon er et av de beste, hvis ikke den beste vekst-casen i hele Oslo børs. Vi har et selskap som produserer ingrediensene som er nødvendige for solar og batteri industrien. Verden har allerede bestemt seg for at grønt og fornybart er hva som skal satses på. Dette har blant annet kommet frem i Norge med alt fokuset som har vært på grønt, EU hvor det er en enorm satsning på grønt og USA, hvor Joseph Biden Jr. ble valgt som president og demokratene vant majoritet. Hvis du tror at dette ikke er stort for REC Silicon så er min anbefaling enkel: Selg.

De store har fått øynene sine opp for den grønne bølgen. Flere aktører har de siste årene åpnet seg opp for eller kommet inn i det grønne markedet hvor de smarteste begynte tidlig. Med alt av det makro-politiske som har skjedd de siste månedene vil det være enda flere som ønsker å komme inn, da mye av risikoen ble minsket etter USA-valget. Det vil være en enorm satsning innenfor grønt de neste årene, enda større enn vi først trodde. Vi ser allerede tegn på det i flere land inkludert Norge, hvor store aktører vil bruke milliarder av kroner for å bygge fabrikker og komme inn i både solar og batteri markedet de neste årene. Da ønsker jeg å gå videre til mitt neste poeng:

Visste du at det ikke finnes en eneste selskap som REC Silicon i hele EU og USA? Tenk på dette en gang til før du leser videre.

REC Silicon stiller klart med to fabrikker som er oppe og går som det suser. Dette er fabrikkene i Butte og Yulin. Selskapet eier også en fabrikk i Moses Lake som har vært nedstengt pga. handelskrigen med Kina. Viktig å påpeke at fabrikken var i en vanskelig posisjon allerede før handelskrigen begynte, hvor svekket polysil priser påvirket lønnsomheten til selskapet. Fabrikken i Moses Lake har det blitt tatt en emisjon på en milliard kroner for å gjenåpne og gjøre klar til drift og det beregnes i følge Tore Torvund (CEO i REC Silicon) at fabrikken vil være i operasjonell drift fra og med 2022 (25-30%), med 75% kapasitet i 2023. Dette vil gi en EBITDA på $100M fra ML alene i 2023. Dette var i Oktober 2020. Nå ønsker jeg at du skal tenke litt på alt som har skjedd både med verden og med selskapet siden Oktober 2020. Hvis du tror at selskapet ikke vil klare å gjenåpnes eller at EBITDA er feil så er min anbefaling enkel: Selg, men dere andre bør fortsette å lese.

Så vi er enige om at mye har forandret seg i verden siden Oktober 2020. Biden har med egne ord i forrige uke sagt at han ønsker å bygge en lokal verdikjede for grønt i USA. Videre understreker han at nok en gang vil produkter bli produsert i USA og at man skal begynne å kjøpe lokalt igjen. Made in America, med andre ord. Da kommer spørsmålet som du sikkert lurer på: Men Biden skal satse på alt grønt! Så hvorfor ikke et annet grønt selskap fremfor REC Silicon? Først og fremst vil jeg svare med å anbefale at du bør selge, men etter det vil jeg påpeke det jeg sa ovenfor: Visste du at det ikke finnes en eneste selskap som REC Silicon i hele USA og EU? Vil ikke et selskap som spesialiserer seg for å lage ingrediensene solar og batteri industrien trenger gagnes positivt av at alle ønsker en fot innenfor disse industriene?

Nå har vi snakket litt (er så mye mer jeg kan diskutere her, men jeg har begrenset med energi etter 12 timers arbeidsdag) om hvorfor REC Silicon vil gagnes positivt av den makro-politiske endringen som har foregått de siste årene, spesielt de siste månedene, så er det på tide å rette øynene mot selskapet fremfor makro-politisk situasjon. Jeg vil ikke gjenta alt fra tråd 1 og anbefaler at du leser den, hvis du ikke kjenner til mine innlegg.

Aker børs meldte i forrige uke at de tar REC Silicon inn i Aker Horizons porteføljen. Vi longs har sagt at dette vil skje siden forrige kvartals presentasjonen til Aker, hvor det ble nevnt at de vurderer å flytte REC Silicon til Horizons. Tror du at det er helt tilfeldig at Aker Horizons kjøper aksjer fra Aker Capital til 16.62kr akkurat nå? Noen uker før kvartalspresentasjonen i Februar? Etter at vi har fått en makro-politisk konsensus om at grønt er fremtiden? Etter at vi får vite at Violet Power har nok krutt i seg til å bygge fabrikk fremfor å leie og at de har mer enn nok kunder klare? Etter at Group 14 gjør en emisjon på $17M og sier at de vil begynne dette kvartalet? Forstår du nå hvorfor jeg sier at gjenåpning av ML kun er snakk om formalitet og at det er indirekte bekreftet? Har du lagt merke til at det har gått flere måneder før noen fra styret kjøpte aksjer? Eller hvorfor solgte ingen av dem på 20kr, de vet jo alt om selskapet? Enkelt: De kan ikke det, fordi de har informasjon resten av markedet ikke har.

Videre ønsker jeg å påpeke at selv om Violet Power og Group 14 betyr mye for REC Silicon nå, vil deres viktighet skaleres ned med hver eneste ny kontrakt REC Silicon får. Tror du at et selskap som vil være en essensiell nøkkelspiller for at solar og batteri-industrien i USA ikke vil få flere kontrakter? At flere nye aktører ikke vil ønske en bit av kaken? Hvis du tror det så er min anbefaling enkel; selg. Til alle andre: Dette er bare begynnelsen. Senest i forrige uke informerte Tore Torvund oss om at selskaper er i dialog med 3 nye potensielle samarbeidspartnere innenfor batteri segmentet.

Visste du at det er mangel på halvledere for el-batterier? Eller at de store bil selskapene ikke tok el-biler seriøst før i 2020? At det rett og slett er mangel allerede nå på å lage flere batterier, når el-bil segmentet såvidt har startet? Visste du også at REC Silicon har løsningen her?

Eller enda bedre; Hva med Tesla sin battery day, eller NIO day tidligere denne måneden. Har du fulgt med? Vet du hva mange forskere tror er fremtiden for el-batterier? Silisium batterier. Hvem kommer inn i bildet nok en gang? REC Silicon.

Kort oppsummert så produserer REC Silicon per dags dato ingredienser som er nødvendige for dagens el-batterier og er markedsledende innenfor hva som enkelt kan bli fremtidens el-batterier. Det vil komme flere aktører som vil forsøke å utføre det REC Silicon er kapabel til, men dette vil ta alt fra ett til flere år før andre aktører får bygd opp sine fabrikker. Glem heller ikke at REC Silicon er verdensledende og har teknologi, patenter og kunnskap som de har opparbeidet gjennom flere tiår.

La meg spikre på med et helt annet perspektiv nå som vi har snakket om USA og EU. Hva med Asia?
Asia må ikke undervurderes her. Siden Biden har tiltrådt som president har myndighetene i Kina gitt tegn på at de ønsker å forbedre og styrke forholdet mellom USA og Kina. Hvis Kina følger sin del av handelsavtalen så kan fabrikken i Moses Lake allerede gjenåpnes nå. Men la oss si at handelskrigen mellom USA og Kina fortsetter og at polysil prisene gjenstår uendret. Yulin! Jeg går ikke i dybden i denne tråden på hvorfor REC Silicon vil utløse opsjonen sin og kjøpe seg opp til 49% her, da jeg har tatt dette opp flere ganger tidligere, men kort fortalt vil Yulin gi en stor fot innenfor markedet i Kina samtidig som det vil være en flott mulighet for Aker til å utføre en emisjon på og øke deres eierandel. Visste du at Røkke Jr. senest i forrige uke nevnte at alle selskaper i Horizons porteføljen er eid 51% av Aker? REC Silicon er nå i Horizons porteføljen. Han fulgte dette opp videre med å informere om at batteri situasjonen i Moses Lake er veldig spennende og at Aker vil informere mer om sine planer allerede i Februar, samme måned som vi mest sannsynlig vil få gjenåpnings dato for fabrikken i Moses Lake. Tilfeldig? Tror du ikke at Kina (og India) også vil fortsette innsatsen for å sørge for at de opprettholder makten i hva som vil være fremtidens olje? REC Silicon er et selskap og ikke et land, de kan og vil ha kunder i alle kanter av planeten.

La oss glemme kostpris for fabrikkene til selskapet (30 milliarder NOK) for et øyeblikk og heller fokusere på Butte. Butte er oppe og går som det suser og jeg antar at resultatene Q4 2020 vil være et av de beste kvartalene selskapet har hatt på lenge. Husk at polysil prisene har økt betraktelig og at de vil fortsette å økes fremover. Dette er en mangel vare i verden, allerede nå! Men hva med alle selskapene i Kina? Jo, min kjære venn, husk ordene til Biden "Made in USA" og "kjøpe lokalt". I tillegg til det ønsker jeg at du skal huske dette: Det å handle fra REC Silicon er en kvalitetsstempel i seg selv. Man vet garantert at det ikke er slavearbeid i tillegg til miljøvennligheten til produksjonen til REC Silicon. Miljøvennlighet? Hva er det for noe tull? Hehe, la oss ikke tre alt for raskt frem. Pust nå, også leser du videre.
Redigert 26.01.2021 kl 00:36 Du må logge inn for å svare
KanIkkeAksjer
26.01.2021 kl 10:45 3175

nemi's skrev Innlegget er slettet
Hei. Skulle bare si at du har baller som i det hele tatt er på et rec-forum etter å ha slaktet aksjen da den var på 2,5-ish. Men gøy å lese innleggene dine da ;) Og penger å tjene på å gjøre det stikk motsatte av hva du sier. Men ikke gi opp - kjør på :D
Slettet bruker
26.01.2021 kl 10:39 3240

Stochastic: 24
Det er teoretisk sett et positivt tegn når aksjen ligger rundt nivå 20, og volum øker.

Sist gang vi skulle mot ny teknisk topp lå vel denne rundt 19 tror jeg... Nå må takeoff starte snart... vi er allerede forsinket :P
Slettet bruker
26.01.2021 kl 10:32 3351

3 batteriprodusenter:) Som Røkke sier – Moses Lake anses i økende grad som interessant i batterisammenheng, sa Kristian Røkke på med referanse til Rec Silicons fabrikkanlegg i USA.

Her skjer det mye i kulissene garantert og vi får vite mer veldig veldig snart:)
Redigert 26.01.2021 kl 10:33 Du må logge inn for å svare
Arne
26.01.2021 kl 10:31 3371

Da er kanskje aksjekursen presset så langt tilbake at meldingen om en ny emisjonen som skal finansiere Yulin og som øker eierandelen til Aker til over 35%, kan slippes i markedet??
Redigert 26.01.2021 kl 11:10 Du må logge inn for å svare
Kjellefant
26.01.2021 kl 10:27 3425

Jeg er ny her på forum men har fulgt med en stund. Har dannet meg selv ett positivt bilde av REC i fremtiden.
Det er bra at det er posetive og negative ting som kommer opp her. Men måten du skriver på så skulle en tro at selskapet ikke er verdt noe og på vei til å gå konkurs. Mener du virkelig at selskapet er verdt mindre enn de verdiene de sitter på i dag ? Hvis du ikke har noe tro på selskapet, hvorfor er du på dette fora ? Har du akjser i selskapet ? hvis så, tør du være ærlig med hva din snittkurs er ?
Slettet bruker
26.01.2021 kl 10:22 3498

Vi er 1% unna fra da Aker Horizons kom med børsmeldingen sin. Jeg håper faktisk at vi faller ned der, tror dette vil være en wake-up for mange på hvor billigsalg det har vært de siste dagene.
Slettet bruker
26.01.2021 kl 10:16 3570

Nok en gang bruker han informasjon er feil. Jeg skrev på tråden at jeg predikerer at oppstart kan begynne allerede sent i 2021, fremfor tidlig 2022. Med kapasitet på 25-30%, men så snur han det helt og sier full drift innen 2021..... 😳
Slettet bruker
26.01.2021 kl 10:13 3609

Skal garantere at disse vet mye mer enn oss her inne og de sier de slipper nyheter om dette veldig snart. Så bare og holde ut:))
Intravenøsiu
26.01.2021 kl 10:13 3624

Du har tydeligvis ikke skjønt at Group 14 skal produsere anode materiale som leveres til batteriprodusenter.
Slettet bruker
26.01.2021 kl 10:12 2644

Hehe nemi som baisset satt vel sin 1 short på 2-3 kroner og hatet hans til selskapet med samme oppgulpet om han vet bedre enn hele verden fikk meg til å blokkere han . Svarer aldri på noe bare samme oppgulp hele tiden og alle er noen dumminger, hele selskapet, Røkke og alle her inne:)
AksjeRik
26.01.2021 kl 10:11 2610


https://e24.no/olje-og-energi/i/2dPPWl/vil-ikke-kaste-kortene-i-nbt-ennaa-slik-satser-aker-milliarder-paa-mange-fornybar-hester

".. og at man også vil komme tilbake med hvilke planer man har for aksjeposten i silisiumprodusenten Rec Silicon – en aksjepost som nå ligger i Aker Horizons.

– Moses Lake anses i økende grad som interessant i batterisammenheng, sa Kristian Røkke på tirsdagens presentasjon, med referanse til Rec Silicons fabrikkanlegg i USA."
Utbyttet 2020
26.01.2021 kl 10:08 2664

Du får sette en short Nemi.. Jeg er ikke i nærheten av å gjøre det! men vil gjerne se tegn på at det snur før jeg kjøper mer.
nemi's
26.01.2021 kl 10:03 2691

Å selge RECSI til 17,- er en deal dere bør ta alle dager i uka. RECSI er ikke i kontroll over noen ting som påvirker dem. De har de facto ingen produksjon fra US til kunder i solar- eller batteriindustrien i dag.

RECSI er fullstendig utkonkurrert med sin FBR-teknologi anno 2012. FBR-B anlegget i Yulin er en fiasko som ledelsen ikke vil snakke om. Anlegget har aldri produsert mer enn 1/3 av designkapasitet på 18.000MT, ennå det har vært i drift siden 2017. De er utkonkurrert i hjemmemarkedet i Kina.

REC har ingen batteriprodusenter som kunder. Batteriprodusenter har produksjonsanlegg. Ingen av REC's såkalte partnere i US, VP eller Group 14 har funnet noen som finansiere bygging av fabrikker i US. Derfor skjer det ingen ting. Hvis ikke disse såkalte partnerne kan produsere bedre og billigere enn sine konkurrenter verden over, kommer de heller ikke til å kunne eksistere som RECSI sine kunder. Vi snakker om verdens mest konkurranseutsatte teknologi, og markeder.

Derfor sier RECSI-ledelsen famlende "by 2023" om når noe kanskje kan skje i ML. Sannheten er at de aner ikke, for alt er helt utenfor deres egne hender.

Mens trådstarter her, Abrakadabra, har lovet dere full produksjon i ML i 2021. Men uten å evne å forklare hvem som skal være kunder.

Redigert 26.01.2021 kl 10:10 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.01.2021 kl 10:03 2695

Hehe Rec blir ikke plaget av at Norge stenger ned:)) Futtene er veldig snart i pluss også så panikken er snart over:)
Redigert 26.01.2021 kl 10:04 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.01.2021 kl 10:01 2706

I dag kjøpte jeg mer på 17kr. At aksjen går ned er bare et resultat av at hele markedet går litt ned om dagen. Det er ingen fundamentale endringer rundt REC. Vi har nok fått en fryktbasert nedgang pga tulleartiklene til FA i tillegg. Denne skal opp mener nå jeg.

Det er risiko med alt, men REC er en case hvor man har fått og vil mest sannsynligvis få svært mye igjen for. Risk-Reward er svært gunstig.
Utbyttet 2020
26.01.2021 kl 10:00 2727

Jeg er ikke god på det tekniske.. Det jeg tror råder nå er det makroøkonomiske.. Norge stenger ned! Flere vill sitte i cash! Børsen korrigerer ned fra 1000 poeng.. Vi trenger en melding for å sette fyr her igjen.. Men som sagt håper jeg tar feil
Slettet bruker
26.01.2021 kl 09:48 2882

Grei post fra grabein i dag også:)

grabein
I dag kl 09:44
20
Semi-bransjen går så det griner. 2020 var rekordår, tross pandemien. Konkrete tall måned for måned ser du i linken nederst.

"NORTH AMERICAN SEMICONDUCTOR EQUIPMENT INDUSTRY POSTS DECEMBER 2020 BILLINGS

Jan 25, 2021
MILPITAS, Calif. — January 25, 2021 — North America-based manufacturers of semiconductor equipment posted $2.68 billion in billings worldwide in December 2020 (three-month average basis), according to the December Equipment Market Data Subscription (EMDS) Billings Report published today by SEMI. The billings figure is 2.6 percent higher than the final November 2020 billings of $2.61 billion and is 7.6 percent higher than the December 2019 billings level of $2.5 billion.

semi logo
“December billings of North America-based semiconductor equipment manufacturers grew to finish this challenging year with annual billings that surpassed the previous industry high set in 2018,” said Ajit Manocha, SEMI president and CEO. “The record high demonstrates the semiconductor industry's central role in enabling the digital transformation throughout the pandemic.”

https://www.semi.org/en/news-media-press/semi-press-releases/dec-2020-north-america-billings-report
Slettet bruker
26.01.2021 kl 09:44 2941

Muligens du havner over snittet ditt på 17,8 allerede dag ikke mange dagene til vi får vite mer:). Å nå handles den faktisk nærme der Aker horizons kjøpte sine Rec aksjer:))
Redigert 26.01.2021 kl 09:44 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.01.2021 kl 09:40 2989

med bakgrunn i hva :P ser du på det tekniske bildet??? Vi har korrigert like mye ned som ved forrige tekniske topp. NÅ er vi i bunn... Hvis du ser på statistikken hver gang siste måned++ hva skjer når vi er i bunn?? Ingen mening denne skal fange videre... Vi har korrigert ned teknisk og ingenting fundamentalt har endret seg... Kun sterket seg ved at aker skal satse videre på rec... Ingen mening hive rundt seg denne skal videre ned uten mål og mening... støttes teknisk av at vi får rekyl veldig snart og det i bakgrunn av tidligere mønster og tydelige topper og bunner i trend kanalen.
Slettet bruker
26.01.2021 kl 09:38 3019

Ja, så Biden snakket om det i går. Grønt er fremtiden og REC Silicon har et helt enormt batterimarked foran seg. Spennende!

____________

Taycen:
Herlig! Det er en fin sum med aksjer - og er du long i noen år, mens REC tar et større markedsandel innenfor solar og batteri segmentet, så tviler jeg på om at du vil angre med 17kr i snitt! Dette blir bra.
Redigert 26.01.2021 kl 09:39 Du må logge inn for å svare
Utbyttet 2020
26.01.2021 kl 09:35 3073

Det blir nok videre ned desverre...
DjTao
26.01.2021 kl 09:33 3111

Mens vi venter på stimulus pakke 2 fra Biden som vil omhandle hvordan han vil stimulere til grønn omstilling av næringslivet i USA for å møte målene i Paris avtalen ☀️😎

https://www.tek.no/nyheter/nyhet/i/aPjqEL/biden-vil-skifte-ut-over-650000-foederale-biler?utm_source=vgfront&utm_content=row-5
Slettet bruker
26.01.2021 kl 09:27 3173

da ble det noen flere aksjer, kan være den skal ned mer , men jeg er long , har snitt 17.8 på 35000 aksjer nå
Redigert 26.01.2021 kl 09:28 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.01.2021 kl 09:26 3193

de nevnte 4 januar at dette skulle skje i slutten av januar. Vi hører nok ikke mer før dagen er der, og da må vi nok plukke opp nyheten selv :-) Så er nok stor sannsynlighet vi plukker den opp før det blir nevnt i noe media
Slettet bruker
26.01.2021 kl 09:22 3253

Hahahahahha, nå lo jeg godt. Norsk finansmedia kommer nok til å ignorere det, med mindre det er helt eksepsjonelt. Forventer ikke at Biden møter opp for å si det sånn, men jeg håper vi ser andre heavy hitters i lik tråd med Charlie Gay. Om jeg ser Elon musk der (sikkert mindre sannsynlig enn Biden) - da dør jeg av glede.
Slettet bruker
26.01.2021 kl 09:18 3300

Tipper det kommer melding eller en nyhetssak om det i løpet av de neste tre dagene. Det vil selvsagt gå norsk finansmedia hus forbi.
Slettet bruker
26.01.2021 kl 09:17 3319

Futtene snart i pluss også:) Kan bli en fin dag, panikken ebber ut:)
Slettet bruker
26.01.2021 kl 09:13 3380

Burde man ikke snart få melding om når VP skal igang med byggingen, om de er i rute, om det er utsatt....
Gobo
26.01.2021 kl 09:12 3388

Dersom en selger må en jo nesten tro at ML ikke åpner. En må heller tro på FA sine oppslag enn REC, Group14, VP og Aker...
Slettet bruker
26.01.2021 kl 09:11 3404

haha tenker det samme... får ikke mer krutt før mandag.. litt sent da for å være med neste rekyl...

250 k som må inn... skulle hatt de akkurat nå ja :/
Redigert 26.01.2021 kl 09:12 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.01.2021 kl 09:06 3482

Sykt at nå er vi nesten på samme kurs som da Horizons tok inn REC Silicon under sine vinger. Åh, hvorfor har jeg ikke mer krutt i dag....
Slettet bruker
26.01.2021 kl 08:55 3601

Hvis du ser på den tekniske toppen forrige gang(ikke den siste), så falt den nesten 3.5-4 kr i korrigeringen.
Hvis du ser på den siste tekniske toppen er fallet i kroner nesten helt likt, 3.5-4 kr. Eneste forskjellen nå er at vi nådde bunnen mye raskere. Bunnen NÅ fra forrige bunn er helt i linje. Derfor jeg mener vi skal stoppe fallet her og fortsette mot ny teknisk topp VELDIG raskt.

Foreløbig ser det kun ut som korrigering fra siste tekniske topp, vi har ikke falt mer en tidligere korrigering.

Ser ingen endring i mønsteret enda som tilsier vi skal bryte ned. jeg sr vi får høyere spenn bare mellom topp og bunn. Vi burde også bryte kraftig opp i kanalen på mellomlang sikt, og her er taket høyt oppe, men da trenger vi nok litt fuel i februar, evt åpning eller Aker sine planer fremover , evt nye partnere på batteridelen.

Kortisiktig sier alt meg teknisk hvertfall at vi skal over 21.5 i første omgang
Redigert 26.01.2021 kl 09:00 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.01.2021 kl 08:45 3743

Er dette som er så interessant. Alle ser på REC Silicon som en leverandør innenfor solindustrien, men jeg tror at det er helt enorm med urørt potensial innenfor batteri segmentet. Akkurat som deg så tror jeg at det vil komme flere store aktører inn her.

________

Sirbalo, helt enig. Er litt trist det DnB analytikeren sa, fordi nettop kjøp / salg er ca. det samme. Forskjellen er bare at alle andre DnB fonds har lastet opp til 17kr + kurs og tro meg, de skal ha avkastning på sin investering de også. Regner også med at de lastet opp i går, blir spennende å se aksjonærlisten i morgen. Er litt trist det de driver med, men dette bør vise oss hvordan de store leker med de små. Tror også på kraftig rekyl, mener at 15% ned fra toppen er alt for mye og at det ikke har vært nok omsetning eller grunn, bare naturlig rekyl ned samt markedsfrykt. Men hvordan vil mutert virus i Norge påvirke fabrikkene i USA og Kina er det jeg lurer på. Haha.

Jaja. Om det går opp eller ned i dag, spiller ingen rolle. Hensikten med tråden var at man må se litt større perspektiv her, hvis en virkelig skal tjene de store pengene.
Slettet bruker
26.01.2021 kl 08:41 3800

Norsk bulls har lukket salgs posisjonen fra i går, med god grunn..
Slettet bruker
26.01.2021 kl 08:39 3834

bare vi klatrer de neste timene over 17.5 slik at bruddet opp fra korrigeringen blir klart så er det bare lene seg tilbake å se aksjen på vei mot ny teknisk topp. Håper på aksjen stiger jevnt utover de første timene
Slettet bruker
26.01.2021 kl 08:35 3903

rec har hatt mange grønne dager på røde dager generelt for børsen ;)

Vi har falt i bunn siden forrige tekniske topp, og skal i utgangspunktet være ferdig med korrigeringen , ingenting annet tilsier vi skal under alle trend kanaler og ikke få en kraftig rekyl... Blir heftig oppgang når short posisjoner skal lukkes fra forrige topp. Spørs om de tørr satse på børsklimaet drar ned rec under bunnen av trendkanalen :P
PHOinvestor
26.01.2021 kl 08:33 3928

LIgger ann nå til å starte på17,20