PEN / ZEN

altinex..
PEN 26.01.2021 kl 15:57 2030

Presidenten møter folket... det er vel et positivt signal ?

https://www.facebook.com/Presidence.tn/videos/210898830783656
Redigert 03.02.2021 kl 09:37 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
03.02.2021 kl 10:41 1549

Joda. Alt som kan bidra til en mer fredelig tone mellom folket og styresmaktene er jo bra selv om jeg ikke skjønte et ord. Presidenten må kjøpe seg en mindre maske. Den gled jo nedenfor nesa hans mange ganger.
altinex..
03.02.2021 kl 10:52 1524

:) :) bare som et tips..så er det en fordel å krysse strikken rund ørene når masken blir for stor..da sitter den mye bedre ;)
Redigert 03.02.2021 kl 18:34 Du må logge inn for å svare
altinex..
25.10.2021 kl 12:56 905


15. oktober kl. 09:28 ·
كيف سرق "الباجي" حقل نفط وأهداه لأحفاد "قايد السبسي" .... ؟
لماذا سكتت كل الاحزاب عن هذه الجريمة.. ؟
هل كان سكوت راشد الغنوشي جزءا من التوافق..؟
هذا غيض من فيض… Se mer
Hvordan stjal ′′ Al-Baji ′′ et oljefelt og ga det til barnebarna til ′′ Qaid Al-Sabsi....
Hvorfor holdt alle partier tause om denne forbrytelsen..
Var Scott Rashed Alghanouchi en del av kompatibiliteten..?
Dette er toppen av isfjellet.. og noen av forbrytelsene til Baji Qayed Al-Sebsy mot det tunisiske folket...
Og jeg er ikke med baggy, ingen hevn, verken tid eller blod, og jeg er ingenting annet enn en forsvarer av sannheten og et stjålet hjemland..
Og slik at hukommelsen ikke dør.. Vi reposterer en artikkel vi hadde publisert for mange år siden.. Vi avslører hva Al-Baji gjorde på statens eiendom.. Og hemmeligheten er større:
Han er en president som ber om å bekjempe landet sitt..
En dag.. Statens høyeste offisielle forårsaket tap av milliarder til den tunisiske staten..
Og vi vokser opp i hukommelsen... og slik at glemselen ikke dreper den.. skriver vi offentlig mening.. og skriver historie.. den tunisiske statens samtidshistorie..
Al-Baji Qayed Al-Sabsi og broren Salahuddin har beslaglagt de beslaglagte andelene av Salim Shiboub i et oljefelt.. Denne brønnen har blitt beslaglagt av Salim Shiboub før fra eiendommen til det tunisiske folket.. Åkeren er lokalisert i Tatauinørkenen...
Etter 2011 var Salim Shiboub flyktning i UAE. Feltet var en kilde til fordel for staten.. Men plutselig og uvitende oppdaget han at han solgte sine aksjer i Foyagur Oil Company..
De brøt salgskontrakten.. uvitende.. men han kan ikke møte dem og han er ønsket for rettferdighet..
Eierskapet til det konfiskerte selskapet ble til eierskapet til Sebesi Brothers Law Office.. i en seriøs korrupsjons-fil.. da Al-Baji var regjeringssjefen mellom 2011 og 2012...
Det er svindel og forfalskning som involverer seniorstatens tjenestemenn i 2011...
Daværende næringsminister Abdul Aziz Al-Rasa ' a gjorde det enkelt å stjele oljefeltet og regjeringssjefen gjorde det mulig for Al-Baji å skaffe seg en oljebrønn..
Men regjeringens media drepte nyhetene, dempet det og lyktes å skjule skandalen... i dag..
Filen ble overført til rettsvesenet i 2012, men da justisministeren Nour Al-Din Al-Bheiri og lederen for Rashid Al-Ghanoushi-bevegelsen bremset ned og forstyrret
Så ble Al-Baji statsoverhode.. Han inngikk en avtale med Rashid Al-Ghanoushi om å dele dommen... og de ble enige om å brette retts-mappen..
I en merkelig hastighet... holder alle statsråder kjeft.. og alle energiminister, miner og industri..
Og alle justisministrene kondonerte kriminalitet..
Sannelig, straffeforfølgelsen er representert av representanten for Republikken Tunisia, Bashir Al-Akrami, deltok i å skjule kriminaliteten..
Det samme gjorde Shawky, legen for lederen av Antikorrupsjonstilsynet da..
Når det gjelder den etterforskende dommeren, vitnet han falskt mot loven, landet sitt og folket sitt..
Den etterforskende dommeren bestemte seg for å memorere saken, frikjente Al-Baji og broren Salahuddin og installere eiendommen hans på en oljebrønn.
Det er en beslutning om å forsegle en forskning utstedt av den etterforskende dommeren av finansiell polaritet om forbrytelsen av å snu eierskapet til et petroleumsselskap konfiskert fra eiendommen til Salim Shipop til eiendommen til Salah, president Baji Qaid Al-Sabsisis bror i en av en av de som er konfiskert. svindel..
Siden den sa beslutningen var mot interessen for den tunisiske stat i den berømte saken om Fuayagur Oil. Voyageur œil.. Offentlig rettsforfølgelse anket ikke avgjørelsen av den etterforskende dommeren... Tiltaleavdelingen ratifiserte tilstedeværelsen av 3 dommere på legitimiteten til Al-Bajis beslag av eiendommen til det tunisiske folk..
De gikk med på å levere tilbake.. aksept av statens tap av rettighetene i oljebrønnen.. og en anerkjennelse av eierskapet til Salahuddin Qayed Al-Sebsy og broren hans til et oljefelt i stedet for alt det tunisiske folket .. så han og han nyter at maskinen hans er genial, og fordelene med oljebrønn, et partnerskap med et utenlandsk selskap..
En dommersamling har godkjent statens nederlag mot sin motstander.. Og motstanderen var bare presidenten og broren hans..
Merk: Vi venter på at straffeforfølgelsen av den økonomiske og økonomiske polet skal gjenåpne etterforskningen for nye bevis som skal komme frem..
Vi venter på republikkens nestleder, statsadvokaten, justisministeren, presidenten i regjeringen og republikkens president.. og presidenten i Antikorrupsjonstilsynet..
Vi venter på at alle skal åpne en etterforskning mot Salah Al-Din Qayed Al-Sebsy og arvingene til Al-Baji Qayed Al-Sebsy.. for anklagene om økonomisk korrupsjon, svindel og tyveri.. og etterforskningen av en ansatt som er fri for seg selv eller andre og insisterer i staten.. Dette er minst mulig innsats for å få tilbake rettighetene til det tunisiske folket, i en stjålet oljebrønn..
Geitene Hajj Mansour
Observatorium for åpenhet og styre