Fin artikkel i dag, 27.01

Ærligtalt
ULTI 27.01.2021 kl 10:36 11005

https://www.healthtalk.no/alle-artikler/onkologi-ultimovacs-starter-fase-2-studie-for-pasienter-med-alvorlig-eggstokkreft-rekrutterer-norske-pasienter/

-Gruppe A inkluderer 46 pasienter som får PARP-hemmeren olaparib

-Gruppe B inkluderer 46 pasienter som får olaparib og sjekkpunkthemmeren durvalumab

-Gruppe C inkluderer 92 pasienter som får olaparib, durvalumab og kreftvaksinen UV1


Studien rekrutterer på fire norske sykehus (Oslo, Stavanger, Bergen og Kristiansand



- Vi opplever at ledende selskaper som utvikler sjekkpunkthemmere er interessert i å samarbeide med oss, sier Ultimovacs sin medisinske sjef Jens Bjørheim.


heilo888
18.02.2021 kl 09:44 4174

Denne TET- plattformen kan revolusjonere mye innen kreftbehandling og andre sykdomsindikasjoner.
Fantastisk bra for Ultimovacs som nå har enda en teknologi som kan blir banebrytende.
Her er en dataoversettelse:
-- Starten av TET klinisk program støtter Ultimovacs mål om å bli en leder i kreftvaksineutvikling --

- Ultimovacs vil utvide sin vaksinerørledning gjennom TET-plattformens evne til å generere flere vaksinekandidater -

-- Første pasient behandlet i klinisk studie testing vaksine generert fra den innovative TET-plattformen --

Februar 2021: Ultimovacs ASA ("Ultimovacs", ticker ULTI), kunngjorde i dag behandlingen av den første pasienten i fase I TENDU-studien, som representerer starten på klinisk evaluering for selskapets Tetanus-Epitope Targeting (TET)-plattform. Plattformen gjør det mulig å lage flere terapeutiske kreftvaksiner som kan brukes til å styrke og øke T-celleresponser på kreftceller ved å målrette mot antigener som er spesifikke for en type kreft eller felles for mange tumortyper. Ved å kombinere kreftantigener og vaksineadjuvansen i samme molekyl, kan denne unike plattformen generere vaksinekandidater med en gunstig sikkerhets- og administrasjonsprofil, noe som gir en mulighet til å behandle pasienter på et tidlig stadium av sykdommen. Tendu klinisk studie, utført ved Oslo universitetssykehus, er en første-i-menneskelig, dose-eskalering studie designet for å generere innledende sikkerhets- og immunaktiveringsdata for en prostatakreft-spesifikk terapeutisk TET-basert vaksine hos residiserte prostatakreftpasienter. Selskapet forventer å gi den første midlertidige, foreløpige sikkerhetsavlesningen fra rettssaken innen utgangen av dette året.

– Ved å tilby Ultimovacs' nye terapeutiske prostatakreftvaksine til pasienter som har tilbakefall etter radikal prostatektomi, men før standard stråle- og antihormonbehandling, håper vi å redusere risikoen for tilbakefall ytterligere og ta det neste skrittet mot et bedre resultat for disse pasientene, sier dr. Wolfgang Lilleby, hovedforsker ved Oslo universitetssykehus. "Utformingen av studien tillater oss å få en rekke viktige innsikter om aktivering av immunsystemet, inkludert å følge pasientene til å identifisere nye biomarkører. Jeg er overbevist om at TET-teknologien har stort potensial til å hjelpe oss i vår kamp mot prostatakreft, og det er en stor glede å delta i denne studien.

"Å gjennomføre TENDU-studien er et viktig skritt for oss å få innledende data på den nye plattformen, samtidig som vi fortsetter å optimalisere kjerne-TET-molekylet og produksjonsprosessen. TET-teknologien vil gjøre oss i stand til å utvide rørledningen vår og bringe oss nærmere å oppfylle vår endelige ambisjon om å etablere Ultimovacs som leder innen kreftvaksinefeltet," la Sara Mangsbo, Chief Innovation Officer i Ultimovacs til.

Om
TENDU-studien Den kliniske TENDU-studien er en første-i-menneskelig fase I-studie og den første kliniske studien som følge av Ultimovacs' Tetanus-Epitope Targeting (TET)-plattform. Studien gjennomføres ved Oslo universitetssykehus, Og evaluerer vaksinens sikkerhet hos prostatakreftpasienter som har fått tilbakefall etter radikal prostatektomi. Hovedmålet med studien er å evaluere sikkerheten og tolerabiliteten til tre forskjellige doser av vaksinen. Pasienter vil få vaksinen før de får standard behandling bestående av stråling og antihormonbehandling og vil bli fulgt i 6 måneder etter den siste dosen av vaksinen for å vurdere immunologiske responser som aktivering av T-celler og anti-tumoraktivitet. Pasientregistrering forventes å være ferdig i første halvdel av 2022. Ytterligere detaljer om studien finner du på clinicaltrials.gov NCT04701021.

Om TET-teknologien
I tillegg til sin universelle vaksine, UV1, utvikler Ultimovacs nye vaksineprodukter basert på den patentbeskyttede Tetanus-Epitope Targeting (TET)-plattformen. TET-plattformen tilbyr en lovende tilnærming for å styrke og øke T-celleresponser mot kreftspesifikke peptider ved å kombinere antigener og vaksineadjuvansen i samme molekyl, noe som gir en gunstig sikkerhetsprofil og forenkle administrasjon. Plattformen genererer nye, førsteklasses kreftvaksinekandidater som utnytter den eksisterende antistoffresponsen mot stivkrampe som følge av standard stivkrampevaksinering. Disse vaksinekandidatene kan skreddersys til mange typer kreft samt smittsomme sykdommer.

Om Ultimovacs
Ultimovacs søker å bli en leder i å utvikle immunstimulerende vaksiner for å behandle et bredt spekter av kreftformer. Ultimovacs' ledende universelle kreftvaksinekandidat UV1 utnytter den høye forekomsten av humant telomerase (hTERT) for å være effektive på tvers av de dynamiske stadiene av svulstens vekst og mikromiljøet. Ved å lede immunsystemet til hTERT antigener som er tilstede i over 80% av alle kreftformer, UV1 driver CD4 hjelper T celler til svulsten med mål om å aktivere et immunsystem kaskade for å øke anti-tumor svar. Ultimovacs strategi er å klinisk demonstrere UV1 innvirkning i mange krefttyper og i kombinasjon med andre immunterapier. Selskapet vil utvide sin rørledning ved hjelp av sin nye TET-plattform, som er en innovativ vaksineteknologi som kan generere flere vaksinekandidater designet for å oppnå økt T-cellerespons på et bredt spekter av målantigener.


For ytterligere informasjon, vennligst besøk www.ultimovacs.com eller kontakt:

Carlos de Sousa, ceo
e-post: carlos.desousa@ultimovacs.com
Telefon: +47 908 92507

Hans Vassgård Eid, finansdirektør
E-post: hans.eid@ultimovacs.com
Telefon: +47 482 48632
heilo888
18.02.2021 kl 09:46 4168

Så hvordan Ultimovacs nå prises lavere enn Vaccibody må være børsens største gåte!
Minst en 10-dobling av kursen burde vært rimelig ut fra det vi allerede vet!
Ærligtalt
18.02.2021 kl 11:49 4093

Ja... Jeg hadde forventet at det kom en oppdatering fra et av husene i kjølvannet av de gode nyhetene, men nei... Stille som graven ja
Araber
18.02.2021 kl 12:52 4039

Oppdateringer fra pump and dumphusa betyr lite og ingenting for kapteinen og styrmannen på skuta.

De er opptatt med å beskrive faktaopplysninger, så vi får legge aksjene i skuffen til slutten av neste år. Så spørs det om loddene da koster 500 lapper eller mye mer.

TomDal41
18.02.2021 kl 13:19 4014

Ultimovacs er så spennende, og misforstå meg rett, er glad for at den ikke har fått den oppmerksomheten den fortjener, da får jeg kjøpt mer på disse nivåene.
Med tanke på antall aksjer som er på markedet så vil eventuelt interesse fra utenlandske investorer før til en eksepsjonell vekst av aksje prisen.
Er som nevnt i flere tråder her en latterlig prising av selskapet og er fort å glemme i perioder som nå, men den har gått cirka 50% siden høst da er det mange småinvestorer som vil sikre seg.
Sover ekstremt godt med Ultimovacs, Stoler fult på ledelsen.
Ærligtalt
18.02.2021 kl 13:26 3997

Samme her, men når selskapet selv mener seg for lavt priset så kan vel ingen nekte for at det tar seg litt dårlig ut med en nedgang fra nær 90,- til nær 70?

Men ja - ledelsen er fin den - ingen klager der egentlig
Araber
18.02.2021 kl 13:55 3961

Algoene styrer aksjekursene. Kjenner meget godt til denne problematikken som man de senere årene har sett vokse i bankaksjer.

Algoene er noe dritt................. det samme er shorting
fastinvest
19.02.2021 kl 09:42 3792

Selskapet kommer med gode nyheter hele tiden, innsidekjøp og alt ser positivt ut. Likevel faller kursen. Kommer vel nytt innsiderkjøpt nå som kanskje hjelper litt på men forstår bare ikke hvorfor denne faller når alt er så bra.
Haltopen
19.02.2021 kl 09:53 3771

Fordi det kan bli ørkenvandring heretter?
heilo888
19.02.2021 kl 09:57 3762

Nei, i Ulti kommer det jevnt og trutt nyheter.

Kursen om 1,5-2 år er interessant, men ikke nå.
Ærligtalt
19.02.2021 kl 10:01 3753

Triste saker... ingen oppdateringer prises jo inn
Araber
19.02.2021 kl 10:56 3700

Oppdateringer fra pump and dumphusa er bare jallamikk. Fakta er ledelsen opptatt av å fortelle som bla ble skrevet 17 februar i år...................Ultimovacs tror på gode data fra fase 2-studiene på Intium og Nipu-studiene i andre halvår neste år, og håper å kunne velge en partner som vil ta disse produktene videre da.

https://e24.no/naeringsliv/i/pAnapw/slik-lykkes-du-med-norsk-biotek-internasjonalt

.............................Loddene koster nok mye mer fremover, til våren, når det blir høst og vinter...........til neste sommer.
Redigert 19.02.2021 kl 11:02 Du må logge inn for å svare
Araber
22.02.2021 kl 11:44 3416

Pinge Lingen kom med oppdatering, men desverre så ble det bare lagt vekt på 2 nye studier. Da ble kursmålet øket fra 85 til 87....... eller

Neste oppdatering kommer snart og tar for seg grønne rentepapirer og grønnkål studier
Redigert 22.02.2021 kl 11:46 Du må logge inn for å svare
Ærligtalt
22.02.2021 kl 12:26 3363

Denne faller jo hver dag... Utrolig triste saker, hadde regnet med litt mer trykk fra ledelsen, men de har muligens gitt litt opp? sier jo ikke at det skal hausses, men denne er vrikelig dypt nede nå...
heilo888
22.02.2021 kl 13:31 3298

Ærligtalt; Jeg tror kanskje du er for kortsiktig til å sitte i biotek-aksjer?

Ulti har steget 116% siden de gikk på børs for under 1,5 år siden og steget 75% siste år.
Dette er mer enn godkjent for meg som sitter langsiktig i mine investeringer over mange år.
Den langsiktige veien opp vil alltid være fylt av raske humper opp og ned på kurskurven, men over tid vil det gå opp for aksjer som Ulti.
Araber
22.02.2021 kl 13:54 3265

Svingninger i aksjekurser kan bli brutale for mange med gearing, belåning og SL.

RSI er nå omtrent like lav som da Covidkrisen kom i mars for ca 1 år siden. Det er bare å laste enda mer på dupper
Ærligtalt
22.02.2021 kl 18:15 3145

Neida -men jeg skjønner godt at det kan se slik ut :)

Jeg sutrer fælt men blir sittende
tychobrae
23.02.2021 kl 12:14 2942

Dette 4 års resultatet kom jo 7 Feb 2020. Burde ikke 5 års oppdatering vært her nå?
https://tools.eurolandir.com/tools/Pressreleases/GetPressRelease/?ID=3697247&lang=en-GB&companycode=no-ulti&v=
heilo888
23.02.2021 kl 18:53 2833

Ærligtalt; Kan godt skjønne at du sutrer over dagens aksjekurs men det det er bare å heve hodet å se et par år frem i tid.

Det tar bare litt tid før den store skokken ser det samme som oss!
Araber
25.02.2021 kl 11:28 2576

Det er mange som sutrer bla over lite volum. Algobestyreren er fly forbanna, og nå er det læregutten som er satt til å trykke på knappene.

.............................................Håper at algogjengen får besøk av noen med avbitertenger,...................kapp kablene for helvete
Redigert 25.02.2021 kl 11:29 Du må logge inn for å svare
heilo888
12.08.2021 kl 08:40 1691

Ultimovacs Announces Further Positive Topline Results from Phase I UV1 Cancer Vaccine Combination Study in Metastatic Melanoma
Cohort 2 showed 60% objective response rate, 30% complete response rate
90% overall survival rate at 12 months follow-up
Cohort 2 results reinforce results seen in cohort 1

Vis børsmeldingen
Good safety and tolerability profile supports use of UV1 in combination
treatments
Oslo, 12 August 2021: Ultimovacs ASA (“Ultimovacs”) (OSE ULTI), a clinical stage
leader in immune stimulatory vaccines for cancer, announced positive topline
results from the second cohort of 10 patients after one year of its ongoing
U.S.-based Phase I clinical trial evaluating the Company’s universal cancer
vaccine, UV1, in combination with the checkpoint inhibitor pembrolizumab as a
first-line treatment in metastatic malignant melanoma. The primary endpoint of
safety and tolerability was achieved with strong initial signs of clinical
response.

Tumor shrinkage was evident in six of the 10 patients, a 60% objective response
rate. In three of the patients, the tumors were reduced to undetectable levels,
a 30% complete response rate. These levels of tumor destruction in response to
treatments with the combination of UV1 and pembrolizumab were similar to those
seen in the first cohort of 20 patients from the same study.

The overall survival (OS) rate after one year was high and consistent across
both patient cohorts, with a 90% OS rate in cohort 2 and 85% in cohort 1. Median
progression-free survival (mPFS) was not reached in either cohort at 12 months,
a positive outcome indicating that the disease status had either improved or was
stable in at least half of the participating patients in both parts of the
study.

“The emerging picture is that the UV1-pembrolizumab combination has a strong
safety profile and provides consistently high levels of clinical response in
advanced melanoma,” said Jens Bjørheim, Chief Medical Officer of Ultimovacs.
“This latest data adds to the accumulating body of evidence demonstrating that
UV1 is safe and can mobilize the immune system to play a transformative role in
the treatment of solid tumors.”

The study* is ongoing in the U.S. and, as previously announced, the topline 2-
year follow-up data on the first patient cohort is still expected in Q4 2021.

“These latest results are compelling, and in line with the data presented at
ASCO from the first group of patients in this study,” said Carlos de Sousa, CEO
of Ultimovacs. “We will discuss these results further when we present the
company’s Q2 2021 financial results to shareholders on 20 August, 2021. We also
plan to share more detailed results of the study at a major clinical oncology
meeting in 2022.”

ClinicalTrials.gov Identifier: NCT03538314. Treatments in cohort 1 and cohort
2 of the study differed only in the levels of GM-CSF administered as an adjuvant
with UV1.

==ENDS==
About Ultimovacs
Ultimovacs is developing immune-stimulatory vaccines to treat a broad range of
cancers. Ultimovacs’ lead universal cancer vaccine candidate UV1 targets human
telomerase (hTERT), present in over 80% of cancers in all stages
of tumor growth. By directing the immune system to hTERT antigens, UV1 drives
CD4 helper T cells to the tumor to activate an immune system cascade and
increase anti-tumor responses. With a broad Phase II program, Ultimovacs aims to
clinically demonstrate UV1’s impact in multiple cancer types in combination with
other immunotherapies. Ultimovacs’ second technology approach, based on the
proprietary Tetanus-Epitope-Targeting (TET) platform, combines tumor-specific
peptides and adjuvant in the same molecule and entered Phase I studies in 2021.

For further information, please see www.ultimovacs.com or contact:

Carlos de Sousa, CEO
Email: carlos.desousa@ultimovacs.com (mailto:carlos.desousa@ultimovacs.com)
Phone: +47 908 92507

Hans Vassgård Eid, CFO
Email: hans.eid@ultimovacs.com (mailto:hans.eid@ultimovacs.com)
Phone: +47 482 48632

Mary-Ann Chang, LifeSci Advisors
Email: mchang@lifesciadvisors.com (mailto:mchang@lifesciadvisors.com)
Phone: +44 7483 284 853

This information is considered to be inside information pursuant to the EU
Market Abuse Regulation and is subject to the disclosure requirements pursuant
to Section 5-12 in the Norwegian Securities Trading Act.

This stock exchange announcement was published by Hans Vassgård Eid, CFO at
Ultimovacs ASA, on 12 August, 2021 at 07:45 CET.

Kilde
heilo888
12.08.2021 kl 08:46 1678

ULTI: POSITIVE TOPPLINJEDATA FRA ANDRE KOHORT I PÅGÅENDE UV1 FASE 1-STUDIE
Oslo (Infront TDN Direkt): Ultimovacs har sett positive topplinjedata fra den andre kohorten på 10 pasienter i den pågående UV1-studien, i kombinasjon med pembrolizumab, som førstelinjebehandling ved metastatisk malignt melanom.
Det fremgår av en melding torsdag.

Det primære endepunktet for sikkerhet og toleranse ble oppnådd med sterke første tegn på klinisk respons. Svulstkrymping var tydelig hos seks av de 10 pasientene, en objektiv respons-rate (ORR) på 60 prosent. Hos tre av pasientene ble svulstene redusert til uoppdagelige nivåer, fremgår det.

Den totale overlevelsesraten (OS) etter ett år var høy og konsistent på tvers begge pasientkohorter, med 90 prosent OS-frekvens i kohort 2 og 85 prosent i kohort 1. Median progresjonsfri overlevelse (mPFS) ble ikke nådd i begge kohortene etter 12 måneder, et positivt utfall som indikerer at sykdomsstatusen enten hadde blitt bedre eller ble stabil hos minst halvparten av de deltakende pasientene i begge deler av studiene.

2 års topplinjeoppfølgingsdato for den første pasientgruppen forventes fortsatt i fjerde kvartal 2021.

-Disse siste resultatene er overbevisende og i tråd med dataene som presenteres på ASCO fra den første pasientgruppen i denne studien, sier administrerende direktør Carlos de Sousa i Ultimovacs. de Sousa sier videre at han vil diskutere disse resultatene når selskapet legger frem andrekvartalsrapporten 20. august.

TDN Direkt finans@tdn.no Infront TDN Direkt, +47 21 95 60 70


heilo888
12.08.2021 kl 16:49 1539

Fra den kunnskapsrike "polygon" på TI:
"Dette er altså enda bedre resultater enn kohort 1!

Kohort 1 12mnd
OS =85%
CR=20%
PR=40%
ORR=60%
mPFS not reached

Kohort 2 12mnd
OS=90%
CR=30%
PR=30%
ORR=60%
mPFS not reached

Som @h3nk1 skriver, så kan en eller flere av PR bli til CR i løpet av det neste året :blush:

Det er nå komplett usannsynlig at UV1 ikke har en vesentlig klinisk effekt i denne pasientgruppen, og jeg klarer ikke lenger å se for meg så mange realistiske scenarioer som skal forhindre at UV1 kommer på markedet om noen år!
heilo888
12.08.2021 kl 20:33 1464

Link til dagens Radium podkast hvor styreformannen Einarsson bla. snakker om Ultimovacs:
https://soundcloud.com/user-972208711/episode-185
Redigert 12.08.2021 kl 20:35 Du må logge inn for å svare