Fin artikkel i dag, 27.01


https://www.healthtalk.no/alle-artikler/onkologi-ultimovacs-starter-fase-2-studie-for-pasienter-med-alvorlig-eggstokkreft-rekrutterer-norske-pasienter/

-Gruppe A inkluderer 46 pasienter som får PARP-hemmeren olaparib

-Gruppe B inkluderer 46 pasienter som får olaparib og sjekkpunkthemmeren durvalumab

-Gruppe C inkluderer 92 pasienter som får olaparib, durvalumab og kreftvaksinen UV1


Studien rekrutterer på fire norske sykehus (Oslo, Stavanger, Bergen og Kristiansand- Vi opplever at ledende selskaper som utvikler sjekkpunkthemmere er interessert i å samarbeide med oss, sier Ultimovacs sin medisinske sjef Jens Bjørheim.


heilo888
18.02.2021 kl 09:44 1823

Denne TET- plattformen kan revolusjonere mye innen kreftbehandling og andre sykdomsindikasjoner.
Fantastisk bra for Ultimovacs som nå har enda en teknologi som kan blir banebrytende.
Her er en dataoversettelse:
-- Starten av TET klinisk program støtter Ultimovacs mål om å bli en leder i kreftvaksineutvikling --

- Ultimovacs vil utvide sin vaksinerørledning gjennom TET-plattformens evne til å generere flere vaksinekandidater -

-- Første pasient behandlet i klinisk studie testing vaksine generert fra den innovative TET-plattformen --

Februar 2021: Ultimovacs ASA ("Ultimovacs", ticker ULTI), kunngjorde i dag behandlingen av den første pasienten i fase I TENDU-studien, som representerer starten på klinisk evaluering for selskapets Tetanus-Epitope Targeting (TET)-plattform. Plattformen gjør det mulig å lage flere terapeutiske kreftvaksiner som kan brukes til å styrke og øke T-celleresponser på kreftceller ved å målrette mot antigener som er spesifikke for en type kreft eller felles for mange tumortyper. Ved å kombinere kreftantigener og vaksineadjuvansen i samme molekyl, kan denne unike plattformen generere vaksinekandidater med en gunstig sikkerhets- og administrasjonsprofil, noe som gir en mulighet til å behandle pasienter på et tidlig stadium av sykdommen. Tendu klinisk studie, utført ved Oslo universitetssykehus, er en første-i-menneskelig, dose-eskalering studie designet for å generere innledende sikkerhets- og immunaktiveringsdata for en prostatakreft-spesifikk terapeutisk TET-basert vaksine hos residiserte prostatakreftpasienter. Selskapet forventer å gi den første midlertidige, foreløpige sikkerhetsavlesningen fra rettssaken innen utgangen av dette året.

– Ved å tilby Ultimovacs' nye terapeutiske prostatakreftvaksine til pasienter som har tilbakefall etter radikal prostatektomi, men før standard stråle- og antihormonbehandling, håper vi å redusere risikoen for tilbakefall ytterligere og ta det neste skrittet mot et bedre resultat for disse pasientene, sier dr. Wolfgang Lilleby, hovedforsker ved Oslo universitetssykehus. "Utformingen av studien tillater oss å få en rekke viktige innsikter om aktivering av immunsystemet, inkludert å følge pasientene til å identifisere nye biomarkører. Jeg er overbevist om at TET-teknologien har stort potensial til å hjelpe oss i vår kamp mot prostatakreft, og det er en stor glede å delta i denne studien.

"Å gjennomføre TENDU-studien er et viktig skritt for oss å få innledende data på den nye plattformen, samtidig som vi fortsetter å optimalisere kjerne-TET-molekylet og produksjonsprosessen. TET-teknologien vil gjøre oss i stand til å utvide rørledningen vår og bringe oss nærmere å oppfylle vår endelige ambisjon om å etablere Ultimovacs som leder innen kreftvaksinefeltet," la Sara Mangsbo, Chief Innovation Officer i Ultimovacs til.

Om
TENDU-studien Den kliniske TENDU-studien er en første-i-menneskelig fase I-studie og den første kliniske studien som følge av Ultimovacs' Tetanus-Epitope Targeting (TET)-plattform. Studien gjennomføres ved Oslo universitetssykehus, Og evaluerer vaksinens sikkerhet hos prostatakreftpasienter som har fått tilbakefall etter radikal prostatektomi. Hovedmålet med studien er å evaluere sikkerheten og tolerabiliteten til tre forskjellige doser av vaksinen. Pasienter vil få vaksinen før de får standard behandling bestående av stråling og antihormonbehandling og vil bli fulgt i 6 måneder etter den siste dosen av vaksinen for å vurdere immunologiske responser som aktivering av T-celler og anti-tumoraktivitet. Pasientregistrering forventes å være ferdig i første halvdel av 2022. Ytterligere detaljer om studien finner du på clinicaltrials.gov NCT04701021.

Om TET-teknologien
I tillegg til sin universelle vaksine, UV1, utvikler Ultimovacs nye vaksineprodukter basert på den patentbeskyttede Tetanus-Epitope Targeting (TET)-plattformen. TET-plattformen tilbyr en lovende tilnærming for å styrke og øke T-celleresponser mot kreftspesifikke peptider ved å kombinere antigener og vaksineadjuvansen i samme molekyl, noe som gir en gunstig sikkerhetsprofil og forenkle administrasjon. Plattformen genererer nye, førsteklasses kreftvaksinekandidater som utnytter den eksisterende antistoffresponsen mot stivkrampe som følge av standard stivkrampevaksinering. Disse vaksinekandidatene kan skreddersys til mange typer kreft samt smittsomme sykdommer.

Om Ultimovacs
Ultimovacs søker å bli en leder i å utvikle immunstimulerende vaksiner for å behandle et bredt spekter av kreftformer. Ultimovacs' ledende universelle kreftvaksinekandidat UV1 utnytter den høye forekomsten av humant telomerase (hTERT) for å være effektive på tvers av de dynamiske stadiene av svulstens vekst og mikromiljøet. Ved å lede immunsystemet til hTERT antigener som er tilstede i over 80% av alle kreftformer, UV1 driver CD4 hjelper T celler til svulsten med mål om å aktivere et immunsystem kaskade for å øke anti-tumor svar. Ultimovacs strategi er å klinisk demonstrere UV1 innvirkning i mange krefttyper og i kombinasjon med andre immunterapier. Selskapet vil utvide sin rørledning ved hjelp av sin nye TET-plattform, som er en innovativ vaksineteknologi som kan generere flere vaksinekandidater designet for å oppnå økt T-cellerespons på et bredt spekter av målantigener.


For ytterligere informasjon, vennligst besøk www.ultimovacs.com eller kontakt:

Carlos de Sousa, ceo
e-post: carlos.desousa@ultimovacs.com
Telefon: +47 908 92507

Hans Vassgård Eid, finansdirektør
E-post: hans.eid@ultimovacs.com
Telefon: +47 482 48632
heilo888
18.02.2021 kl 09:46 1817

Så hvordan Ultimovacs nå prises lavere enn Vaccibody må være børsens største gåte!
Minst en 10-dobling av kursen burde vært rimelig ut fra det vi allerede vet!

Ja... Jeg hadde forventet at det kom en oppdatering fra et av husene i kjølvannet av de gode nyhetene, men nei... Stille som graven ja
Araber
18.02.2021 kl 12:52 1687

Oppdateringer fra pump and dumphusa betyr lite og ingenting for kapteinen og styrmannen på skuta.

De er opptatt med å beskrive faktaopplysninger, så vi får legge aksjene i skuffen til slutten av neste år. Så spørs det om loddene da koster 500 lapper eller mye mer.

TomDal41
18.02.2021 kl 13:19 1662

Ultimovacs er så spennende, og misforstå meg rett, er glad for at den ikke har fått den oppmerksomheten den fortjener, da får jeg kjøpt mer på disse nivåene.
Med tanke på antall aksjer som er på markedet så vil eventuelt interesse fra utenlandske investorer før til en eksepsjonell vekst av aksje prisen.
Er som nevnt i flere tråder her en latterlig prising av selskapet og er fort å glemme i perioder som nå, men den har gått cirka 50% siden høst da er det mange småinvestorer som vil sikre seg.
Sover ekstremt godt med Ultimovacs, Stoler fult på ledelsen.

Samme her, men når selskapet selv mener seg for lavt priset så kan vel ingen nekte for at det tar seg litt dårlig ut med en nedgang fra nær 90,- til nær 70?

Men ja - ledelsen er fin den - ingen klager der egentlig
Araber
18.02.2021 kl 13:55 1609

Algoene styrer aksjekursene. Kjenner meget godt til denne problematikken som man de senere årene har sett vokse i bankaksjer.

Algoene er noe dritt................. det samme er shorting

Selskapet kommer med gode nyheter hele tiden, innsidekjøp og alt ser positivt ut. Likevel faller kursen. Kommer vel nytt innsiderkjøpt nå som kanskje hjelper litt på men forstår bare ikke hvorfor denne faller når alt er så bra.
Haltopen
19.02.2021 kl 09:53 1420

Fordi det kan bli ørkenvandring heretter?
heilo888
19.02.2021 kl 09:57 1411

Nei, i Ulti kommer det jevnt og trutt nyheter.

Kursen om 1,5-2 år er interessant, men ikke nå.

Triste saker... ingen oppdateringer prises jo inn
Araber
19.02.2021 kl 10:56 1349

Oppdateringer fra pump and dumphusa er bare jallamikk. Fakta er ledelsen opptatt av å fortelle som bla ble skrevet 17 februar i år...................Ultimovacs tror på gode data fra fase 2-studiene på Intium og Nipu-studiene i andre halvår neste år, og håper å kunne velge en partner som vil ta disse produktene videre da.

https://e24.no/naeringsliv/i/pAnapw/slik-lykkes-du-med-norsk-biotek-internasjonalt

.............................Loddene koster nok mye mer fremover, til våren, når det blir høst og vinter...........til neste sommer.
Redigert 19.02.2021 kl 11:02 Du må logge inn for å svare
Araber
22.02.2021 kl 11:44 1065

Pinge Lingen kom med oppdatering, men desverre så ble det bare lagt vekt på 2 nye studier. Da ble kursmålet øket fra 85 til 87....... eller

Neste oppdatering kommer snart og tar for seg grønne rentepapirer og grønnkål studier
Redigert 22.02.2021 kl 11:46 Du må logge inn for å svare

Denne faller jo hver dag... Utrolig triste saker, hadde regnet med litt mer trykk fra ledelsen, men de har muligens gitt litt opp? sier jo ikke at det skal hausses, men denne er vrikelig dypt nede nå...

Ærligtalt; Jeg tror kanskje du er for kortsiktig til å sitte i biotek-aksjer?

Ulti har steget 116% siden de gikk på børs for under 1,5 år siden og steget 75% siste år.
Dette er mer enn godkjent for meg som sitter langsiktig i mine investeringer over mange år.
Den langsiktige veien opp vil alltid være fylt av raske humper opp og ned på kurskurven, men over tid vil det gå opp for aksjer som Ulti.
Araber
22.02.2021 kl 13:54 915

Svingninger i aksjekurser kan bli brutale for mange med gearing, belåning og SL.

RSI er nå omtrent like lav som da Covidkrisen kom i mars for ca 1 år siden. Det er bare å laste enda mer på dupper

Neida -men jeg skjønner godt at det kan se slik ut :)

Jeg sutrer fælt men blir sittende

Ærligtalt; Kan godt skjønne at du sutrer over dagens aksjekurs men det det er bare å heve hodet å se et par år frem i tid.

Det tar bare litt tid før den store skokken ser det samme som oss!

Det er mange som sutrer bla over lite volum. Algobestyreren er fly forbanna, og nå er det læregutten som er satt til å trykke på knappene.

.............................................Håper at algogjengen får besøk av noen med avbitertenger,...................kapp kablene for helvete
Redigert i går kl 11:29 Du må logge inn for å svare