NORTH utfordrende !


Å sitte i North aksjen er utfordrende, men spennende.

Utfordrende fordi:
Ledelsen er fraværende og gir ikke ut informasjon.
Kun informasjonspliktige meldinger.
Liten informasjon knyttet til investeringer og kursutvikling på disse.
Liten omsetning og volum i aksjen
Daytradere får mulighet til å "leke" pga nevnte forhold.
Kursutviklingen hopper opp/ned og gir store utslag.


Spennende fordi:

Gode investeringer er gjort.
Høy avkastning.
Skatterefusjon (som kommer)
Aksjen er lavt priset.
Penger på bok.
Oljeprisen holder seg høy.

Usikkerhet: pr. dato ingen.

Andre forhold som jeg har glemt?

Kom gjerne med innspill. :)

Redigert 06.10.2018 kl 19:21 Du må logge inn for å svare
kim2002
11.10.2018 kl 09:02 8003

Paul Baay, President and Chief Executive Officer, commented:

"I am pleased to report that we have exceeded our near-term production target of 2,000 barrels per day. The team has established a solid production base with our focus now on the six additional wells that we expect to drill prior to year-end. With the majority of our drilling obligations satisfied, the advantage of having our large diversified asset base allows us to focus on the assets that provide the greatest shareholder returns. We continue to refine exploration prospects on our Ortoire property and are very excited about its future developmental potential."
oilbiz
11.10.2018 kl 09:02 7971

Produserer over 2000 fat, nå snakker vi
kim2002
11.10.2018 kl 08:30 8040

badkrukan skrev north kommer...
En gavepakke til de som ønsker å kjøpe billige aksjer nå (bred nedgang USA, ASIA m.m) frykt ang pågående handelskrig, høye renter, stramt arbeidsmarked i USA.
NORTH vil mest sannsynlig også merkes av dette, men her ligger investeringer i olje og skatterefusjon som fundament, samt penger på bok.

LYKKE TIL
kim2002
10.10.2018 kl 17:02 8330

Lavt volum og nedgang uten noen grunn spesiell grunn. Nå håper jeg ledelsen tar tak og oppdaterer markedet. Men vi får vel vente til skatteoppgjøret kommer og fremleggelsen av kvartalsrapporten. Lykke til.
kim2002
08.10.2018 kl 11:30 8572

Når skatterefusjonen er på bok, tror jeg det er på tide med en reprising av selskapet NORTH. Her er det bare å sitte i ro ikke la seg forstyrre av store svingninger og lavt volum.

det som er intressant nå er at vi VET at vi får bedre Q3 enn Q2. og at gutta på tjuvholmen har en plan for pengene som er på vei inn. de sitter med 50-60 fra før. her ser jag 2 alternativer. 1, det ligger noe og venter på pengene, txp? reach? who knows. 2, saftig utbytte. Jag håper på første alternativ, de har ikke akkurat gjort dårlige valg fra før. Jag tror North energy seiler opp på nyttårsraketter, med klar ledelse. kort sikt. 6-8, lenger 8-12.

Vi tar det siste først. Ryktene om 20% opsjon i TXP er svært spekulativ påstand som jeg ikke aner hvor kommer fra. Inntil det kommer noe håndfast fra enten TXP eller NORTH så er det svært liten grunn til å bruke tid på å snakke om dette. Eneste grunnen til at NORTH skulle ha denne muligheten må være via finansiering som kan konverteres til aksjer, men igjen så er det bortkastet tid å bruke energi på dette.

For alle del, man har med offentlig myndigheter å gjør så ingenting er sikkert før det er sikkert. Men at offentlige myndigheter ikke følger avtalte spilleregler klare jeg ikke å se for meg. Joda, jeg var også en av de som håpte på at man skulle få avgjort dette litt tidligere ref Tellus sitt oppgjør som er tilnærmet identisk. Pengene kommer nok i November slik som de har gjort i alle år, og vil fortsette å gjør inntil regleverket blir endret. NORTH har klart å fylle ut søknad korrekt tidligere år så da er det nok ikke så mye hokus pokus tenker jeg.

Skatterefusjonen er en viktig del av oppskriften som har gjort olje industrien til det den er her på berget. Nå som man kan lese at det diskuteres hvorvidt equinor er blitt en for stor aktør på norsk sokkel så ville det vert svært konkurransevridende og negativt for ny-etableringer på norsk sokkel om man skulle gjøre noe med de langsiktige rammevilkårene uten at det hadde blitt kommunisert ut til omverden i lang tid i forkant av en slik endring.

kim2002
07.10.2018 kl 12:00 8960

Når det gjelder skatterefusjonen så er der ingen ting som tyder på at dette helt vanlige/normale krav IKKE skulle bli godkjent. Hvis formodentlig en søknad skulle være ufullstendig eller mangle nødvendig dokumentasjon så vil skattemyndighetene informere om dette for å få mottatt dette. At norske skattemyndigheter skulle lete etter feil/ eller lignende for å "slippe" å utbetale, er bare tull og tøys. Slik fungerer ikke den norske demokratiske skatteetat, så i så måte kan alle slappe helt av :)

Ang TXP og 20% opsjon så kan dette sjekkes med e.mail til ledelsen eller ved neste kvartalsrapport og be om redegjørelse.

Nå skal vi glede oss over NORTH sine investeringer og en meget høy oljepris (som neppe vil synke noe dramatisk).
Redigert 07.10.2018 kl 12:01 Du må logge inn for å svare

På en annen måte kan du si at det er ikke sikkert de har behandlet søknaden ennå ....... eller har ikke motsatt seg noe av kravet bare siden de har ikke spørt om tillegs informasjon.

Jeg regner med at skattekontoret går grunndig igjennom alt for p finne noe galt som de slipper å betale. Jeg sier ikke at North ikke fpr noe, men blir overasket om de for det galtt igjennom med ingen motstand. Det har ikke gått så bra med tidlig og raskt behandling ihvertfall.

Hvor står det skrevet om 20% opsjon i TXP? Jeg har ikke sett det i noe av TXP sine presentasjoner, eller i North som jeg kan huske.

Liten tvil om hva hensikten til enkelte her inne er. At PetroMonkey ikke har gjort en bedre jobb enn som så er jo nesten skremmende.... De første setningen i Q2 sier det jo svart på hvit. Om det ikke er godt nok så kan han jo løfte opp doro telefonen å ta kontakt med IR. Kanksje han får svar på de mystiske 20% i TXP i samme slengen.... Hva skal man si.....
TomFrost
06.10.2018 kl 23:33 9158

INTERIM REPORT for the second quarter 2018

North E&P awaiting tax return. The requested tax settlement for 2017 is still outstanding with the governmental tax office. Since the company submitted the tax return in October 2017 the tax office has not requested any additional information regarding the exploration tax refund, thus we expect the tax credit to be in line with the submitted tax return. There are no new indications regarding the timing of the settlement.

http://hugin.info/142168/R/2212487/862609.pdf

Hvordan vet du at de har ikke mottat en eneste spørsmål fra skattemyndighetene ennå? Ikke meldepliktig i det hele tatt.

Vis meg gjerne hvor det står at det kan ta enda lengre tid enn de normale 12 mnd. NORTH leverte alle papirene for lenge siden og har ikke mottatt ett eneste spørsmål fra skattemyndighetene så langt.

Jeg vil faktisk gå så langt å si at det du kommer med er bløff og fanteri.

Udfordrende ja.

Det kan tage op til 12 måneder endnu før skattepengene kommer ind på kontoen. Det er lang tid uden afkast.

Det står i Q2 rapporten.
Redigert 06.10.2018 kl 21:24 Du må logge inn for å svare
Leoløve
06.10.2018 kl 16:58 9385

Kim

Legg inn "North" som ticker i innlegget ditt - så blir det litt mer synlig for flere:)