RECSI trading

michelangelo
RECSI 29.01.2021 kl 09:58 148836


RECSI trading
...happy trading ;o

https://www.tradingview.com/x/768s6WzA/
Redigert 12.02.2021 kl 10:44 Du må logge inn for å svare
Intravenøsiu
01.02.2021 kl 20:46 6188

Tradere skifter mellom angst og hausemodus.

Redigert 01.02.2021 kl 20:47 Du må logge inn for å svare
ChunLan
01.02.2021 kl 20:52 6014

Hvis du ikke har tro på de gode triggere som kommer, så bare selg dem og jeg får litt billigere inngangspris til i morra xD
Slettet bruker
01.02.2021 kl 21:01 5985

Får vel hive meg på her. For et dritt selskap. Bare vokst med 82% de siste 3 månedene. For noe tull. Selg selg selg, eller enda bedre short!

Haha. Folkens, vær så snill. Tålmodighet. Denne måneden blir veldig spennende. Enten tar vi hakket opp eller hakket ned. Mine penger er på hakket opp og jeg vil laste opp enda mer rett før noen dager før presentasjonen, uavhengig av aksjepris. Hvis dere nye aksjonærer forventer en pil rett opp til 100kr + uten opp og ned, så anbefaler jeg dere å slutte med aksjemarkedet og heller satse på Minecraft. Mye å lære der, eventuelt hoppe på Reddit bølgen og få enten 50% opp eller ned daglig.

At optimistene er mindre optimistiske er bare tull. Vi har et liv vi også, så ikke ta en to dager med fravær som mindre optimisme, haha.

Og YizInvestor eller hva enn du heter. Flaut. Det er alt jeg har å si til deg.

Eneste som er kjedelig med hegnar forum er at det er så mange falske anonyme brukere. Skriv disse tingene på et av facebook gruppene med ekte navn også kan du glede deg til å bli total slaktet av de med kunnskap.

Men ja, jeg skal være ærlig og si at jeg håpet på mer informasjon om Yulin. Dette er fordi TT sa at en avgjørelse blir tatt i Januar, men i følge børsmeldingen som ble utgitt i 2018 har REC frem til 01.08. Så er det viktig å huske at REC ikke er et selskap som deler ut børsmeldinger for ren hype. 19. Februar. Sett av datoen. Og det kan skje store ting før det på både makro og mikro nivå (Biden fremlegger planen sin i detaljer - Aker forteller mer om planene sine om REC, men dette skjer nok ikke før etter Q4. VP ble forsinket men kommer med mer informasjon fortløpende, plutselig kommer REC med flere børsmeldinger noen dager før presentasjon osv..) Tror du longs eller de store aksjonærne i REC bryr seg om vi går ned 5-10 eller 25% for argumentets skyld, når vi satser på flere hundre / tusen % avkastning? Jeg håper vi går ned til neste uke, så jeg får lastet opp stort, haha.

Men ja, drittselskap. Selg selg selg. Butte, Yulin og ML er kun en illusjon. Illuminati styrer verden og de har bestemt seg for at denna skal til 0kr, selv om USA er avhengig av selskapet. Haha. Les tråden min du, batterier er fremtiden og en vitkig variabel for REC, solenergi er fremtiden for menneskeheten.

Denne blir kun straffet pga sin fortid, akkumulering mellom de store (manipulasjon) og uvitende aksjonærer som faen meg kjøper uten å lese en eneste setning om selskapet, kun fordi folk på facebook har begynt å snakke om selskapet.... zzzzzzzzz... Hils på meg i slutten av 2021 du, så skal jeg vise deg hva bankkontoen min viser. I mellomtiden, slutt å late som om dere er longs når dere bytter mening i løpet av helgen og blir skeptiske fordi selskapet varierer på aksjekursen. Av alle måneder å være skeptisk, er Februar helt feil.
Redigert 01.02.2021 kl 21:06 Du må logge inn for å svare
VL
01.02.2021 kl 21:13 5873

Du tar desverre feil, ingen har endret seg. Rec står forsatt på kr 18 etter forrige uke. Det øker med 3-4 prosent hver uke så skjønner ikke helt hva du mener med at det er mer skeptisk nå. Man kan ikke skrive om det samme hver dag, alle vi kong vet hva som kommer til å skje fremover. Vi venter nå på Yulin, VP, Q4, ML , Sila N, og hva Aker ønsker med RECSI.
Bjellesauen
01.02.2021 kl 21:26 5762

Er det meg du sikter til? Det bør være mulig å stille et spørsmål uten å bli forsøkt latterligjort? Jeg leser dine innlegg med stor interesse, og jeg føler jeg har lært mye av de, men den nedlatenheten som du av og til har er lite kledelig. Og at enkelte blir blokkert bare fordi de stiller kritiske spørsmål, eller er generelt skeptisk til RECSI er veldig merkelig. >Det bør da være rom for noe annet enn bare hallelujastemning? Jeg har lagt inn de pengene jeg har disponibelt i aksjen, og jeg håper og tror at jeg får igjen det dobbelte om et år eller mer, helst før der. Jeg har stor tro på aksjen, og generelt det "grønne" som nå vokser og vokser. Flott! Men jeg ser også at feks Investtech skriver "ekstrem risiko", og at aksjen sjelden eller aldri anbefales som kjøp av meglere. Uci skriver som om at dette er 0 risiko, det er mulig han har rett, men hvorfor da denne skepsisen fra andre hold? Håper at alle kan holde en voksen tone, og ikke være nedlatende til de som vet mindre enn man selv, jeg er selv en godt voksen mann, men har ikke hatt midler til kjøp av enkeltaksjer før nå i den siste tiden, jeg forsøker å lære, jeg forsøker å lese meg opp om selskaper og jeg er tålmodig. Alt godt.
Slettet bruker
01.02.2021 kl 21:40 5661

Skeptisk kan da man være så mye man vil her inne. Men når du ligger på et så lavt nivå som deg så må du tåle at folk ikke gidder å lese svadaet. Kom med noe seriøst kritikk da om selskapet som viser om du har kan noe om selskapet i det hele tatt.
Sånn vrøvl om at her får man ikke lov til å komme med kritikk er de fleste dritt lei. Kom igjen utfordrer deg nå vil vite om du har kunnskap nok, kom med kritikken. Så skal jeg vurdere om jeg blokkerer deg .
Slettet bruker
01.02.2021 kl 21:43 5654

Det er maaaange store aktører som gjør alt de kan for at kursen ikke skal gå. Skremme ut småsparere og akkumulere på lavere nivåer. Ingenting kan selvfølgelig garanteres, men har du lodd i REC er sannsynligheten for god gevinst ganske stor. Kursen kommer nok til å ta av tidsnok, når nyhetene begynner å tikke inn.
Redigert 01.02.2021 kl 21:44 Du må logge inn for å svare
Bjellesauen
01.02.2021 kl 21:46 5625

Ja, jeg håper du har rett i det. Det blir spennende å følge med:-)
Slettet bruker
01.02.2021 kl 21:48 5607

Siktet ikke til deg. Siktet til han falske som sa at han kjøpte 30K aksjer på fredag og i dag har snudd mening totalt. Minner meg om Pantera1.

Jeg forsøker ikke å være nedlatende ovenfor noen enn de som er falske. Det som derimot er slitsomt for meg er å måtte gjenta alt flere ganger. Beklager hvis du føler at innlegget var rettet mot deg, det var det ikke. Jeg oppfordrer alle til å være skeptiske. Det er jo sunt, men jeg er litt sliten av de samme spørsmålene daglig, kun fordi aksjeprisen ikke vokser daglig. Jeg kjøpte meg opp i Tesla i slutten av 2019, fulgte med på det i noen år før det. Var samme opplegg der. Folk gråt hver gang den gikk ned og flere solgte seg ut fordi de var utålmodige. Så kom 2020 og alle som ikke klarte å ha tålmodighet eller som tradet brant seg og gråt over avgjørelsen deres. Det er akkurat det samme som skjer her, men med en stor forskjell: Selskapet har allerede vokst med flere hundre prosent (og det er fortsatt billigsalg!) og vokser jevnt og trutt hver måned. Jeg tror at det vil smelle i februar, men kan også ta feil her - spiller absolutt ingen rolle. Når nyhetene (som vi vet vil komme) blir gitt ut er det alt for sent for alle som står på sidelinjen. Du kan få din dobling allerede denne måneden, hvis REC bare gir mer informasjon om ML. Om det skjer denne måneden, neste kvartal eller om et halvt år spiller ingen rolle for longs.

For å svare på spørsmålet ditt. Aksjen er satt som ekstrem risiko på Investtech fordi den svinger mye. Dette kan du også lese ved å klikke deg litt rundt der.
Når det gjelder meglere, så bør du aldri høre på dem. De gir blanke f. i oss og tenker kun på seg selv og sine kunder. DnB teknologi baiset ned aksjen sist, mens realiteten er at de fylte på mer enn de solgte fordelt på alle fonds. Men de uvitende? De ble lurt trill rundt.

Grunnen til at UCI (mener du UCT - han er rå, så om du leser UCT, takk for å være en god bidragsyter!) mener at det er 0 risiko er fordi alt av det makro politiske til det fundamentalle med selskapet brøler at dette er fremtiden. Butte går som det suser og henter penger hvert kvartal, Yulin er også oppe og går og skiller seg sterkt fra andre kinesiske selskaper. Risikoen var tidligere i at det å drifte ikke vil være lønnsomt (alt for mye penger brent på å ikke stenge ML tidlig nok), men dette har forandret seg. Polysil prisene øker og de vil fortsette å øke. REC er priset til billigsalg kurs og nær randen av konkurs når sannheten er at de er på vei til å bli et større maskin enn de noen gang har vært tidligere. Biden vant = grønt er her for å bli. Hadebra olje. Kontrakter vil komme i bøtte og spann fremover og REC sitter med patenter som vil være helt essensielle innenfor batteri segmentet for biler. Risikoen er lite for de som klarer å se det store bildet og sette 2+2 sammen.

Risiko:
Kommer det konkurrenter som kan levere bedre enn REC?
Kan REC bli solgt for billigpris (50-100kr aksjen?) til noen av de store?
Vil lokal verdikjede være nok eller er REC avhengig av Kina (Sila N. er svaret her)
Hvordan vil neste generasjon batterier være bygd? Har vi longs rett her eller bommer vi helt?

Men viktigst av alt, hvis du faktisk ønsker å lære om aksjer, sett deg i selskapet selv. Ikke hør på meg og for guds skyld, aldri hør på meglere.

EDIT: Sikkert flere risiko momenter som kan være verdt en diskusjon. Jeg skriver dette fort med hodepinne etter lang dag på jobb. De diskusjonene vi har her på FA er alltid det samme og handler kun om aksjepris og ikke det fundamentale. Det er slitsomt for meg å hele tiden måtte svare på disse. Du må forstå at longs her (og de som har vært aktive lenge før jeg ble aktiv på forumet) begynner å bli litt lei de samme spørsmålene eller falske brukerne som bytter mening raskere enn jeg skifter boksere / det gjør jeg hver dag for ordens skyld, det bør si litt om falske folk her). Jeg forstår kjempegodt hvorfor Falco blokkerer brukere som ikke holder sanne til sine ord. Han har sett dem alt for lenge nå til å gidde å bruke energi og jeg begynner å komme i samme båt, men jeg svarer kun så uvitende aksjonærer ikke lar seg lures av slanger.
Redigert 01.02.2021 kl 21:56 Du må logge inn for å svare
Bjellesauen
01.02.2021 kl 21:56 5552

Takk, det var et godt og hyggelig svar. Du har selv påtatt deg rollen om å svare her, du kan jo bare ikke gjøre det :-) Jeg prøver å lese meg opp og lære mer, og jeg synes jeg lærer mye av blant annet deg her på forumet. Jeg er gammel nok til å klare å skille cowboyer, barn og vettuge voksne som faktisk kan litt på diverse forum, alle avslører seg selv etterhvert. Jeg ser på deg som den vettuge voksne.

Jeg dealer uansett med småpenger i forhold til det mange tydeligvis gjør her på forumet, men det er likevel mye penger for meg.

Takk igjen, vi får bare være tålmodige. Alt godt.
Slettet bruker
01.02.2021 kl 21:57 5542

veldig otrevlig ton på forum nå når REC ikke leverer +5% kurs hver dag. Her er många som investerat på 18, 19, 20 kr og nå er sinte.

Så kommer det krav på rec og ledelse "kursen må opp" !

Herre min gud, ikke ska recs ledelse lyssna på sånt. Jeg har vid flera q-presentationer sendt in spörsmål og fått svar. har også varit på plass.

Med en god ton når man långt

Redigert 01.02.2021 kl 21:58 Du må logge inn for å svare
Rubin
01.02.2021 kl 22:10 5396

Godt sagt! 👍👍
Både her på forumet og på OSE er det mange sjarlataner 🧟‍♂️ 👺som sprer møkk som levebrød...
Tycho
01.02.2021 kl 22:15 5357

Mens diskusjonen rundt den daglige kursen går her inne, så fortsetter General Motors sin storsatsing på el-biler. Perspektivet er litt lengre, men kan jo være relevant om batteriene i bilene til GM blir produsert med silisium fra Rec. Dette vet vi ikke selvfølgelig, men med en mulig link til Group14 er det lov til å håpe.

GM bruker Will Ferrel i sine reklamer under Super Bowl til å fortelle om sin satsing på el-biler (med litt godlynt mobbing av Norge):
https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/zg4Brq/will-ferrell-til-angrep-paa-norge-i-super-bowl-reklame?utm_source=vgfront&utm_content=row-2
Tommyknocker
01.02.2021 kl 22:22 5295

Har god tro på at februar blir bra. Ser vi har dratt på oss en liten short - artig valg av tidspunkt. Folk er vel litt i vente modus til nyheter fra rec. De skjemmer oss ikke bort akkurat, men nå kommer det nok flere snart. Tok et tungt lodd i Horizons i dag, rett i skuffen med den og. I det papiret er alle klarsynte og eksperter etter en dag😎 Tålmodighet er veien til gevinst. Lykke til med investeringen.
Null
01.02.2021 kl 23:05 4952

Jeg leser her som kveldsunderholdning hver kveld.

Hvorfor har jeg aksjer i REC?
Svaret er enkelt, jeg har tro på at vi snart får meldinger om oppstart av ML og da kommer verdiene tilsyne.
Har dere ikke troen på oppstart av ML, som meg selg dere ut, for da raser kursen igjen ned mot 3 kroner.....?

Hvor lenge har jeg sittet i REC?
Ja si det , 10 år eller 12 år, har jeg gitt opp JA flere ganger,,,, men nå har jeg igjen troen, så nå selger jeg ikke.... hvorfor ikke svaret er

XXL
Jeg vurderte å kjøpe på 3-4 kr, men nei kan gå konkurs
Emisjon på 8, kjøpe nei faller sikkert tilbake.
Kjøpte til slutt på 12-16 og var med opp på 24 ned til 21 og så ut.

Når REC startet å gå kjøpte jeg meg inn sadig med mere, har ikke mer enn 182% pluss nå, pga kjøp på både runt om 4, 10 , 12 19 og nå sist 18,1.
Handler litt mer stadig i troen på at melingen kommer snart, og den kommer tror ikke det skjer før Q4.
Blir egentlig skuffet om det ikke kommer noen bekreftelser på Q4, så vi får se.....

I mellomtiden blir det nok noen flere akjser utover i februar.... men angrer vel også på at je ikke køpte mer på 2,4 når røkke gikk inn da hadde jeg vært en holden mann..... men slik er det

Som det blir sagt her mange har mye aksjer jeg har passe men egentlig for mange i fohold til, men så er det ikke solgt noen siden tror det var 0,8 før spleis;)

Håper på en god dag i morgen tror egentlig det med oppgang i USA og gode meldinger om stinging i ASIA da ser vi sikkert REC over 18,5 i morgen
Hadde en ny test av 19+ i dag
Rogersof
01.02.2021 kl 23:37 4732

Ser det har kommet inn en short pos på recsi.
Slettet bruker
02.02.2021 kl 06:29 4304

Det er langt fra første gang ;)
Vardes
02.02.2021 kl 07:53 3903


I følge FA så har hele verdien i REC blitt tatt med i regnestykket til Aker Horizons? Får vi snart et tilbud om aksjer i Aker Horizons:-)

Aker Horizons, hvor alle Aker-eide Aker Capitals fornybarselskaper nå er samlet, består i hovedsak av allerede børsnoterte selskaper.

De viktigste selskapene er Aker Offshore Wind med en samlet børsverdi på 6 milliarder kroner, Aker Carbon Capture med en børsverdi på 10 milliarder, samt REC Silicon med en børsverdi på nesten 7 milliarder kroner.
Slettet bruker
02.02.2021 kl 07:59 3855

Jeg tror et ras ned til 15 kr er sunt
Slettet bruker
02.02.2021 kl 08:02 3828

Skal ikke se bort fra noen ting nå. Uansett februar er måneden vi får vite mye mer. Ser frem til dette så kursen endelig kan få som fortjent:))
Redigert 02.02.2021 kl 08:03 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
02.02.2021 kl 08:19 3697

Hvor står det i FA?

RECsi har anleggene, teknologien og kundene antas full drift i 2023 - prises til 7 milliarder.
AOW og ACC som foreløpig er en god idé, skisser og noen dyktige ingeniører prises til 6 og 10😂

Folk kjøper ikke aksjer på tallknusing akkurat🤔

Vardes
02.02.2021 kl 08:21 3686

Det kan fort komme en melding med tilbud til REC eiere om en overgang 1:1 til Aker Horizons:-))
t3sm
02.02.2021 kl 08:22 3704

Hvorfor tror du det er sunt? Greit å komme med saklige kommentarer når du kommer med slike påstander.
PHOinvestor
02.02.2021 kl 08:24 3663

ja vilter, merkelig att rec ikke er priset høyere enn de 2 andre, men det kommer
Slettet bruker
02.02.2021 kl 08:33 3580

I fa er hele verdien på alle 3 selskapene tatt med selvom AKH kun eier 51% i både AOW og ACC. Så ingen grunn utifra dette tro at vi får noe tilbud ;)
Slettet bruker
02.02.2021 kl 08:39 3523

Folk som investerat på 20 kr har tappat tron på rec. Om vi går till 15 blir vi av med de investorer og kan fort nå 35 kr
Slettet bruker
02.02.2021 kl 08:39 3533

ingen grunn overhodet til vi skulle dale ned under støtte nivåene...
Den laveste bunnen jeg ser er på ca 17 kroner skulle den dale rett ned akkurat nå, noe den ikke gjør... Er veldig usikker på det tekniske bildet akkurat nå, kan gå begge veier... Er for mange triggere i februar til vi skal falle under noe støtte nivå... men forundrer meg ikke vi skal ned i bunn igjen ca 17 kroner, men da er muligheten like stor igjen for rsi og stochastic ligger på rekyl nivå, og slik dere ser de andre toppene går den raskt 3-5 kroner på 2 dager...

Slettet bruker
02.02.2021 kl 08:47 3424

Blir en ny short i dag fra med tenker jeg, gjesp😄
Slettet bruker
02.02.2021 kl 08:53 3378

ja gi gjerne beskjed hva du satt den på NÅR du satt den, så kan vi se om du tjener på den eller ikke
Vardes
02.02.2021 kl 08:54 3380

Det ligger vel i korta at hele REC skal inn i Aker Horizons, tror neppe deler av REC blir holdt utenfor her, tror det er en som ikke ønsker det.
Slettet bruker
02.02.2021 kl 08:58 3323

Selvfølgelig vil Røkke ta kontroll på recsi, han er kjent for det . Alt dette for vi vite mer om i februar:)
Slettet bruker
02.02.2021 kl 09:00 3316

Må følge med her skjer det mye allerede :)


AKH: VURDERER OBL.LÅN, INITIELL STØRRELSE 1.500M

08:27
Oslo (TDN Direkt): Aker Horizons vil gjennomføre flere investormøter 2. februar 2021 hvorav en senior usikret grønn obligasjon med 4,5-årig løpetid og initiell størrelse på 1.500 millioner kroner vil kunne påfølge, ifølge en melding tirsdag.

PSP, finans@tdn.no
Infront TDN Direkt, +47 21 95 60 70
© TDN delayed

« Tilbake
Oslo Børs
AKER HORIZONS AS: FIXED INCOME INVESTOR CALLS

08:00
Aker Horizons has mandated DNB Markets and Nordea as Joint Global Coordinators

and Green Bond Advisors and Pareto, SEB and Swedbank as Joint Bookrunners to

arrange a series of fixed income investor calls commencing on 2 February 2021.



A NOK denominated senior unsecured green bond issue with a 4.5-year tenor and

expected initial issue size of NOK 1,500 million may follow, subject to inter

alia market conditions.



For further information, please contact:



Ivar Simensen,

Communications, Aker Horizons

Tel: +47 46402317

Email: ivar.simensen@akerhorizons.co
Slettet bruker
02.02.2021 kl 10:53 2974

Advarsel! Kursen faller!! !
Slettet bruker
02.02.2021 kl 11:02 2890

Er dette en form for svensk humor jeg ikke forstår?
Arne
02.02.2021 kl 11:11 2830

For første gang siden oktober i fjor har det kommet til syne en shortposisjon i Shortregistertet, Voleon Capital 1,91 mill aksjer. Dermed har vi kanskje fått forklaringen på hvorfor aksjen den siste uken har blitt presset tilbake hver gang den kommer over kr. 19/19,50. Jeg tror ikke dette presset nedover skyldes at det er mange som tror aksjen skal ned fremover, årsaken er nok mest som flere her på Forumet skriver, det er noen som ønsker å holde aksjen nede og innenfor intervallet 18,00 - 19.50 av en eller annen grunn. Det kommer nok en emisjon i løpet av de nærmeste dagene? Clearstream Banking har i hvertfall fått forsterket tillit til fremtidig kursutvikling. De øker beholdningen daglig og er nå topp 10 i selskapet.