Æres de som Æres bør Uchihabrah og MorganKane

Slettet bruker
RECSI 29.01.2021 kl 17:39 8984

Jeg har over mange år drevet med fundamental analyse. I ABG og Elkem brukte jeg alt av fritid , helger i flere mnd for å forstå selskapene godt nok.
Jeg besøkte en fabrikk i Kina som Elkem eier.
Jeg vet hvor mye tid som skal og må til for å forstå et selskap godt.
Det mener jeg Uchihabrah og MorganKane har gjort 100% i REC.
De har inspirert meg til å investere i REC med formidabel suksess.
Jeg håper på det samme engasjement fra dere to i tiden framover.
Jeg vil takke for den formidable dugnaden deres og ønske dere begge en Riktig God Helg.
Møtte dere begge høste en enorm suksess med REC.
MorganKane
30.01.2021 kl 18:07 2160

Takker og bukker folkens,

Det fantastiske med REC nå omdagen er at de er på offensiven. Det er nye tider med Røkke ved roret (selv om jeg har sansen for JUM og hans visjoner).

Jeg tror som nevnt at melding om Yulin kommer på mandag. Det er naturlig at de sier noe om retningen de ønsker å ta det. Men det er ett fett. Det viktige er at alle fundamentale forhold går i riktig retning. Både når det gjelder Yulin, ML og Butte. For eksempel, I mine øyne er det nesten ett fett om melding om gjenåpning av ML kommer i morgen, på q4 presentasjonen eller om 1, 3 eller 6 måneder. Poenget er at vi vet at den kommer til å åpne igjen. Det er en no brainer. Og den kommer til å spytte ut cash når så skjer. REC is the future!


Ikke selg gullet for knapper og glansbilder.
spanjolen
30.01.2021 kl 18:19 2125

JUM så mulighetene, gikk bare alt for tidlig all inn. Han hadde ikke kapital til å stabilisere og gi sikkerhet for fremtiden til Rec uheldigvis
sverre14
31.01.2021 kl 06:54 1829

Takker dere for også for meget gode innlegg💪 Takk for tiden dere bruker på å finne informasjon og synspungter som deles her! Håper vi kan feire sammen om 1-2 år og at jeg spanderer😀
Slettet bruker
18.02.2021 kl 13:55 1030

Slenger meg på her. Tusen hjertelig takk for innsatsen dere legger inn i innleggene deres! Det er mange bidfragsytere her, for å nevne noen: Uchihabrah, MorganKane, Sirbalo og Grabein.

I starten som REC-aksjonær var jeg i utgangspunktet ute etter å trade. Etter å ha solgt meg ut nær en topp i juli, gikk jeg inn igjen sent juli/tidlig august for å prøve lykken nok en gang. Jeg siktet ca like høyt, på 60% oppgang og så på det som oppnåelig.
For å si det mildt: Jeg er så innmari glad for at jeg ikke solgte! Hadde det ikke vært for dere hadde jeg sittet igjen med lusne 60% !!

Jeg forblir i denne investeringen lengre enn jeg hadde tenkt, fordi dere har servert informasjonen som trengs for å skjønne at dette kommer til å bli gigantisk!
Det være seg mange år, ting tar tross alt tid å bygge opp noe stort!
Klart at man skal være kritisk og ikke svelge alt rått av det man leser og helt sikkert endel hinder underveis, men trenden er klar: verden går mot GRØNT! :-D

Dagens nedgang preller av meg...hvorfor? Fordi dere har utrustet meg med den tryggheten jeg trenger for å stå i de nedgangene som måtte komme:)
Ønsker dere alle en fin dag:-)