Vær forberedt til å tape alt

ShoeShineBoy
BITCOI 29.01.2021 kl 19:52 7356

Vær forberedt til å tape alt sier den europeiske sentralbanken, se lenke under. Rottegift i annen potens sier investorlegenden Warren Buffet. Samtidig som verden er inne i den verste økonomiske krisen i nyere tid plasseres stadig mer penger i diverse kryptovalutaer, hvis funksjon først og fremst er å skjule illegale pengestrømmer. Dette på bekostning av investeringer i produktiv kapital. Et forbud mot investering i disse valutaene rykker stadig nærmere.


https://finansavisen.no/nyheter/finans/2021/01/29/7616770/sentralbanken-advarer-mot-bitcoin-vaer-forberedt-pa-a-tape-alt
Redigert 29.01.2021 kl 19:52 Du må logge inn for å svare
CP
17.03.2021 kl 13:20 5898

Det har vært noen historier i media om folk som glemmer passord og/eller kaster disken som inneholder informasjon om myntene, men siden føringen av alle transaksjoner er så god som den er så burde det vel være mulig å gjenvinne disse "tapte" myntene?
Er det noen som kan bekrefte/avkrefte om det teknisk sett er mulig å gjevinne tapte mynter?
Flieger
30.01.2021 kl 10:32 6266

Yep riktig, er forberedt på å tape alt. Har derfor kjøpt bitcoin, gull, sølv og eiendom som hedge mot et system som har for mange svakheter. Blir rett og slett for useriøst når en leder som dette sier krypto først og fremst er for kriminelle når det ligger ute på en åpen blokkjede! Med de verktøyene vi har for å overvåke strømmene onchain nå ser vi at ca 1% av strømmene går inn og ut av, ja hold deg fast, kriminelles konti i tradisjonelle banker. Største problemet med kriminelle innenfor krypto er hackere og svindlere. Svindlere har vi slitt med i all tid og vil nok også gjøre det i fremtiden. Hadde de kriminelle omfavnet krypto burde privacy coins som Monero være verdt mye mer enn bitcoin, men pga infrastruktur, skalerbarhet m.m kan den ikke måle seg mot dollarcash og korrupte banksjefer. Men på sikt vil det nok vokse frem privacy coins i egne økosystem, kryptert og uinntrengelig for de uinnvidde.