Nærmer seg vel noe mer konkret nå......


Siste oppdatering på poc tester gjort 28.1.2021-hmmm

"Når du legger til språket for bruken av slike tester" virker det som at det nærmer seg slutten på godkjenningen av disse "nesten" 100% sikre svar POC testene...
Vil anta at nyhet kommer før IATA lar helsepasset tre i kraft månedsskiftet feb/mars som tidligere annonsert... Nå er vi godt ute i februar neste uke---hmmm. Ja, nei tør ikke stå utenfor nå etter siste dags oppgang...... tror noe er i emning.....da kan det bli svært svært brå oppgang her, både pga covid test, men også pga andre applikasjoner for testing og diagnotisering som vil gå raskere enn antatt ifølge siste dagers nyheter.. 2 triggere nå altså og hvis en slår inn eller begge ser vi nok tosifret ila noen sekunder etter nyhet.

Det som folk må forstå er at POC tester er en generell ny type tester og har ikke noe med Digit å gjøre.... det er den generelle godkjenningen som skal godkjennes...... POC tester vil snu opp ned, ikke bare på covid 19 tester, men når dette er godkjent åpner det opp for å gi mange andre muligheter på diagnotisering av andre sykdommer også...... ikke bare diabetes og måle blodsukker...... Samtidig ser vi stadig at klokkeleverandørere har helseapper og forsker mye på sensorteknologi. Om Lifecare kaprer f.eks et samarbeid med apple eller lignende på teknologien vil vi nok se helt andre kurser relativt raskt.

https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/lab/point-of-care-testing.html
Redigert 11.02.2021 kl 07:03 Du må logge inn for å svare

Ja det stemmer det, Tyskland ligger jo i Asia det 🙈🙈🙈🤣🤣🤣
Herfra
12.02.2021 kl 06:33 1010

Nei, de (DD) er plassert i Tyskland. De er heller ikke Big pharma.
rosgun
12.02.2021 kl 07:39 912

Jeg tenker følgende:

Verdi/mcap på Lifecare er minst 2mrd

Dvs at kursen burde minst stå i kr 20 i dag 12.2.2021

Hvorfor den ikke gjør det er uforståelig....

Det er kun på bakgrunn av eierskapet i DD......

Hva med resten av Lifecare , er det priset til kr 0??????

Så selv med en kurs på 20 så er Lifecare verdsatt til kr 0????

Med dette i bakhodet burde iallefall verdi/mcap ligget på det dobbelte, altså 4 mrd ( Eu støtte og distruptiv teknologi), så kurs på 40-50 kr er helt innafor og ikke en krone for mye..

Det korrekte hadde faktisk vært en kurs på 400-500 og verdi 24-30 mrd..

NEL er verdt 50 mrd....... og det er en bransje som har mye konkurranse... det har ikke Life...

Kilde:
https://finansavisen.no/nyheter/helse/2020/10/20/7578875/covid-19-testselskapet-digital-diagnostics-er-verdt-fire-ganger-sa-mye-som-eieren-lifecare


——-

Covid-19 tester, markedsutsikter 2020-2027:

715 milliarders marked i 2020

Fortsatt årlig vekst neste årene frem til 2027...

https://www.grandviewresearch.com/industry-analysis/covid-19-diagnostics-market
Redigert 12.02.2021 kl 07:55 Du må logge inn for å svare

En helt edruelig analyse. Kan du være så snill å bli min personlige analytiker, slik at jeg kan bli milliardær i rekordfart?
nOwner
12.02.2021 kl 08:40 737

Haahah. Herregud. DD har ikke kommet frem med noen som helst ting foruten en nettside hittill. De har troligvis en rad med misslykkede kliniske tester bak seg og prøver febrilt for å få råd til å fortsette slenge penger i det sorte hullet. Lifecare håper på DD for å ikke ta flere rettede emisjoner, men det vil skje, og denne analysen sier alt om dette selskapet. Den er like infantil som det som DD har lykkets med siste året. Og det skrives her at det er fakta at deres tester virker. Det er det ikke. Det finnes INGEN beviser på at deres tester hverken fungerer eller er nøyaktige på Covid. FDA søknaden er ikke aktiv slik som det beskrives i Handelsblatt

Dere må gi dere med denne haussingen som er helt grunnløs. Tenk på alle de som ser dette for første gang og vil tape penger på dette fjaset fra dere. Jeg var en av de selv. Selvfølgelig må en gjøre sin egen analyse av situasjonen men dette gjør det vanskelig for mange.

Oversatt google translate.

-Siden slutten av mai har den amerikanske helsemyndigheten FDA sjekket om den vil tillate Mainz-oppstarts korona-rasktest eller ikke.

Egentlig ønsket Digid å levere de første testene i juli. Den gang ville Digids løsning vært en av de aller første antigenbaserte løsningene. I mellomtiden har FDA og Federal Institute for Drugs and Medical Devices godkjent dusinvis av tester, og vaksinene har kommet inn i offentligheten.

Digids hastesaksbehandling med FDA er fremdeles på vent. I tillegg til isolerte tekniske vanskeligheter og forespørsler fra myndighetene om detaljerte forbedringer, klandrer Digid primært problemene med investeringen for forsinkelsen.
Rokki10
12.02.2021 kl 08:47 713

Tror ikkje så mange hørre på bitterhet heller. Eg lika ikkje haussing heller kun informasjon. Men ein ting e sikkert e at adle aksjer er forbundet med risiko.
rosgun
12.02.2021 kl 09:10 660

Hvor er linkene og dokumentasjonen din..

Ønsker du å spre dritt, vennligst kopier linker.. Det blir lite fortrolig ellers.....

Hva med markedsutsiktene til covid 19 tester som går til 2027 og er stabilt......

Hvor er f.eks dokumentasjonen din på det motsatte ???

Leser du egentlig andres innlegg og forstår dem før du lirer av deg msse usannheter og tullprat ?

Du er herved rapportert.. for bevist baissing !!
---------------
Covid-19 tester, markedsutsikter 2020-2027:

715 milliarders marked i 2020

Fortsatt årlig vekst neste årene frem til 2027...

https://www.grandviewresearch.com/industry-analysis/covid-19-diagnostics-market
Redigert 12.02.2021 kl 09:11 Du må logge inn for å svare

Nesten ingen aksjer omsatt så lagt i dag. Noen har lagt ut en sperre på 4.60 for å bremse kursutviklingen. Det spiller nok liten rolle for nå bør en posisjonere seg i Life for hva som kommer fremover.

Sperra er ganske mye mindre enn min beskjedne aksjepost i Life så skulle tro det gikk an å få spist den opp i løpet av dagen

Hehehehe les en gang til hva rosa skriver og så ser du hva jeg skriver. Finner du ironien?
Dubois
12.02.2021 kl 10:14 517

Når man kjøper på pump og selger på dump fordi ting tar lengere tid enn man trodde, så får man takke seg selv. Det er en merkelig logikk at en test aldri kommer fordi den ikke kom iløpet av 1 år. DD er ikke big pharma med masse ressurser, vær realitisk med tiden.