Xplora: Ett norsk tek eventyr i startfasen?


Xplora selger barne smartklokker. De har solgt enorm i Norge men når inntar de Europa og USA. De får veldig god omtale og det virker rett og slett genialt. De har solgt 200 K i 2020 en oppgang på 159% slik jeg husker fra 2019. De guider 500 000 i 2021.

Det mest geniale er at klokkene selges med ett mobil abonnement.dette gir Gjentagende inntekter. Dette koster 99 kr måneden. Xplora snart begynne å selge telefon med sitt eget abonnement klart til bruk uavhengig av teleselskapene. Denne teknologien vil kunne utlisensieres og gi store inntekter.

Fremdeles svært lavt priset og spb1 har ett kursmål på 60 med Blue sky 100 kr. Jeg tipper vi når 60 kr ganske kjapt og kvartalspresentasjonen blir i så måte en stor trigger ettersom vi vet de har solgt enormt i det siste.
Her tror jeg vi sitter på en vinner uten for masse nedside. De vokser og vokser og opererer i ett marked som ikke er altfor preget av covid osv. Jeg kjøpte aksjen på 29 kr og har fyllt på oppover. Føler meg trygg på å kunne anbefale aksjen og tror nesten den er på 80 eller mer innen 4-6 måneder. Spesielt q1 og q2 vil vise salg fra Europa og USA. Skys the limit her.

Legger ved selskapets oppsummering av abonnements teknologien xplora Connect:

Vdr Xplora connect
Kort fortalt er dette vår egen connetivitet/sim tjeneste.
Vårt produkt er en mobiltelefon (i et klokkeformat) og trenger et mobilabonnement for å fungere.
Et mobilabonnement gir løpende inntekter per måned. Per i dag, kjøper kunden et valgfritt abonnement.
Vi ønsker å levere våre produkter inkludert et Xplora Mobileabonnement i alle markeder (når vi ikke selger direkte gjennom en telco, som fx D Telekom) Som vi nevnte i børsmeldingen og i presentasjoner, har det tidligere vært kostnadsdrivende/ressursdrivende å sette opp slike MVNO/light avtaler i flere markeder. Vår kommende Xplora Connect er unik i den forstand at vi kan introdusere i mange markeder (inkl Europa, US og Asia) uten mange lokale integrasjoner. I tillegg bygger vi vår løsning både basert på SIM/eSIM og VOIP (voice over IP) I prinsippet kan dette abonnementet brukes på andre mobile tjenester. Men, det er optimalisert for dataforbruk som samsvarer med forbruket i vår produktportefølje.

Presiserer for ordenskyld at informasjonen over er i samsvar med vår orientering og ikke inneholder ytterligere informasjon. "


Lykke til.


Støtte fra meg. Et potensielt eventyr med enorm oppside herfra. Just started.

Litt tålmodighet her og pengen er doblet, tallene kommer 25 februar er nok lurt og være inne før det.
Sydney
02.02.2021 kl 20:06 1981

https://shop.myxplora.com/blogs/investor/strong-start

Her står det mye gull og kursen har knapt reagert." addition to the strong growth, the company has already received an order for 51,000 watches at the start of Q1.(skrevet 17 januar)

- Some orders have already been signed by various distributors and retail chains. It is the first time in our history that we have had such visibility, says the Xplora boss."

51000 på 17 dager.

Man kan egentlig regne med økt salg utover i året. Men om vi regner dette som gjennomsnitt selger de 1 million klokker allerede i år. De guider 500 000. Men det er vel åpenbart at de vil knuse dette målet?

Jeg tipper de selger 800 000-1 Mill.

Småfrekk aksje og potensiale til å bli et «global brand» om de lykkes like godt i USA og de andre store markedene de nå angriper. Sitting Bull her.

Sjefstrateg Peter Hermanrud i Sparebank 1 Markets slapp onsdag sine toppvalg for februar, som er Pareto Bank, Norwegian Finans Holding, Solon Eiendom, Sats, Vow, Yara, Genel Energy, Telenor, Xplora Technologies og AqualisBraemar

Sjefstrateg Peter Hermanrud er flere ganger blitt kåret til Norges beste aksjeplukker.


De har solgt 216K i 2020 :)
https://finansavisen.no/nyheter/teknologi/2021/01/17/7609528/sterk-start-for-xploras-klokkesalg

Tyskland er det største markedet, men det er bare å tenke seg når den begynner å selge i USA


Lite aksjer til salgs, kommer og gå fort denne
Sydney
03.02.2021 kl 14:50 1708

Tomt på amazone men jeg vet ikke hva det skyldes. Har de ikke kommet igang eller er de utsolgt? Enorm vekst i fjor. Noen forventninger til q4? De blir nok ikke positivt resultat pga store investeringer men er svært spent..de gikk vel med 3 Mill i minus i Q3. Kan de klare positive tall?
ruda
08.02.2021 kl 16:43 1563

Tallene for q4 er bunnsolide

All time high! Salget går én vei og det er opp.
Utdrag fra Q4 2020

Xplora was founded with the mission of giving children a safe onboarding to digital life and encouraging a better balance between screen time and physical activity. A total of 350.000 smartwatches for kids have been sold since the company was launched, resulting in a rapid international expansion with offices in Norway, UK, Germany and Spain.

Noen som har + abonnement hos finansavisen som kunne postet artikkel fra SB1 ang Xplora idag?

Xplora er posisjonert for organisk topplinjevekst, marginbedring, simultan fri kontantstrøm-generering og multippelekspansjon. 🚀


Det er vel ikke helt innafor reglene å legge ut + artikler her, men Xplora har ekstreme vekstmuligheter og kan fort bli en norsk konsumtech vinner.

Skjønte fort at det kanskje ikke er så greit å klippe og lime artikler, men takk for Tilbakemelding. Spennende å følge utviklingen :)

Snart kommer nytt rykk i denne og da legger vi 50 kroner bak oss raskt.
Upup
08.03.2021 kl 09:19 554

Har prøvd produktet og ble ikke imponert over kvaliteten.
Barna har hatt to stykk og begge ble ødelagt etter noen måneder, iht elkjøp kunne de ikke forsikres pga "brukergruppen".
Mulig produktet har utviklet seg siden den tid (3-4 år siden).

Neste Kahoot dette her.

Tror du de som kjøpte Tesla i 2013 ikke fant feil på bilen.....Hva som var kvaliteten for fire år siden vet ikke jeg, men dagens modell har trolig rettet opp mye av det som ble tilbakemeldt på de tidligere utgavene. Prisen er dessuten ganske snill, så man må også ta med det i betraktningen. Tror det blir salgsfest i 2021 og er bull så det holder på selskapet.