Kampen vs manipulasjon og shorts 03.01.2021 - LES


Først og fremst, ideen kommer fra Barbro. Takk for flott initiativ! Henviser til innlegget:


"REC ligger å vaker litt sidelengs.
Den 29.01 ble det tatt en shortposisjon i REC på ca 2 mill aksjer. Shorten ble tatt på 18,67.

Kjøp 1000 aksjer i morgen alle som har tilgang på det.Spre budskapet. Kommer en rekyl over 20 vil Voleon kjøpe tilbake 2 mill aksjer.
La oss vise styrke nå."

Jeg tenker at denne fortjener en egen tråd. For dere som kjenner til mine innlegg, pleier jeg ikke å spekulere alt for mye på dag til dag prisen og tenker alltid langsiktig med gullet vi alle sitter med, men nå er det faktisk på tide at vi blir inspirert av Wallstreetbets og revolusjonen som foregår vs top 1% i verden.

Hvorfor skal top 1% være de som skal ødelegge alt også er det vi som må betale prisen? Er ikke alle dere litt lei av den tydelige manipulasjonen som foregår av hedgefonds og de store på tvers av alle børser? Husk; det å ha et synlig short er ikke den eneste måten for å manipulere kursen ned.

Nyhetene vi har hatt i det siste på både makro og mikro nivå har vært mer enn gode nok for at selskapet skal få en høyere markedspris enn usle 6.9 milliarder NOK.
Det jeg er veldig sikker på er at det vil bli utført en stor emisjon i løpet av denne måneden - og deretter vil aksjekurs ha en naturlig stigning fremover til vi nærmer oss neste emisjon også vil denne prosessen gjentas.

Ikke la Dnb og Aker ta emisjon på disse kursene. Ikke la dem utvanne oss og få aksjer som er verdt gull til prisen av møkk! Generalforsamlingen har godtatt 10% utvanning - og enkelt regnestykke viser at prisen kan kun være litt høyere enn dagens kurs hvis Aker skal utføre en emisjon for å sikre sine 33%. Dette er feil. Det er på tide at de store skal begynne å betale mer, men enda viktigere, det er på tide å vise de store at vi også kan slå tilbake.

Det at Dnb og Aker skal ta en emisjon i løpet av måneden er kun noe jeg antar. Dette er ikke fakta, men jeg håper at alle som bruker tid på disse forumene og som har penger i aksjemarkedet innser at vi spiller en spill i mot odds og at aksjemarkedet er rigget for at de store skal lykkes på bekostning av de små. Vi små aksjonærer har en emosjonell verdi knyttet til pengene våre, noe som gjør at frykt er perfekt virkemiddel for å få oss til å "sikre" pengene våre, mens de store ler og laster opp på billigsalg, når deres kjøp egentlig burde presse prisen oppover. Viser bare til hva Dnb teknologi gjorde. Ren lureri, men er så mange som kjøpte det. Ta en titt på shareville, tekinvestor, facebook. Så mange uvitende aksjonærer som solgte seg ut. Eller disse stakkarsene som kjøpte på 20kr og som nå tror at selskapet er en dårlig investering - først og fremst; aldri ta en slik avgjørelse basert på dag til dag pris, men tenk alltid på fundamentet og politiske endringer, men enda viktigere; Ikke la frykt skremme deg til å gi slipp på gull til møkkpris! Markedet har alltid rett dag til dag, men hvorfor markedet har rett ligger det flere årsaker bak.

MEN; Enda viktigere, la oss få shorts til å svi for at de tørr å vise oss shorten sin. De prøvde å vise det for å skremme oss, ellers kunne de enkelt ha shortet litt mindre aksjer og vært usynlige, men det de ikke forstår er at vi som er REC aksjonærer kjenner til selskapet og har ståltro på konseptet og fremtiden.

Vi må mobilisere. Vi må laste opp enda mer. Vi må tvinge synlige shorts til å dekke (noe som igjen vil gi en rally oppover) og vi må sørge for at hvis det blir utført en emisjon (noe jeg mistenker) så skal vi utvannes så lite som mulig. La de store måtte betale prisen fremfor oss små!

Det er viktig at vi alle kjøper stadig og trutt og rundt det samme tidspunktet, ellers vil det ikke ha noen som helst effekt.
Jeg bistår med å kjøpe 10.000 aksjer i morgen. Jeg har nå flyttet litt på beholdninger og reserve penger og kjøper alt i morgen, fremfor å dele det utover måneden.

Hvem av dere er med? Vi vet at aksjen skal langt opp til skyene. Alt peker på det, men dette vil kun fungere hvis alle som har tro på selskapet hiver seg på. Ikke kjøp for mer enn du har råd til, ikke vær som meg, men selv om du kjøper 10 aksjer vil det hjelpe. På tide å bli inspirert av resten av verden og vise at vi er dritt lei av at de store alltid skal leke med oss. At regler ikke gjelder for dem. At de alltid kan slippe unna. Ikke mer. De valgte feil selskap å angripe, for det de ikke vet er hvor mye tid vi alle har brukt på å sette oss i casen og at vi er villige til å sette pengene våre der munnen vår er.

På tide å gi manipulatorer og shorts en skremsel som vil sørge for at de får seg en lærepenge. På tide å vise alle at nok er nok.
Ikke la de store betale møkkpris mer. Det er på tide at de betaler for sin del av kaken.

Jeg håper at så mange som mulig blir med på dette slik at vi kan tvinge shorts til å dekke allerede i morgen. Det som er positivt er at vi har makro med vår side, hvor børsen er grønnere enn Hulken i USA, EU og Asia. Det vi trenger nå er kun hverandre. I morgen er dagen vår.

Jeg vil starte å kjøpe allerede kl 09.00. Hvem av dere longs er med meg?!

Husk; selv om jeg starter tråden går all ære til Barbro. Mener at dette fortjente et eget tråd. La oss kose oss i morgen og sørge for at manipulatorer og shorts får seg en kostbar lærepenge. Ikke kødd med det som er den beste vekst casen i hele Norge, da må man betale.

Redigert: Ser at tråden har kommet på media, men også der har det blitt feil informasjon.
Tråden handler ikke kun om en liten short squeeze på 0.5%. Det betyr absolutt ingenting. Det tråden handler om er at vi longs mistenker at prisen holdes nede av de store, slik at de kan få utført en emisjon, Aker får lastet opp til 33% og aksjonærer blir utvannet 10%. Det at vi blir utvannet har jeg ingenting i mot, hvis det betyr at Aker kommer enda lengre inn, men jeg og mange andre her mistenker at prisen presses ned til emisjonen kommer og dette er ikke bra. Dnb teknologi brukte frykt senest i forrige uke og lastet opp enda mer på bekostning av skvetne aksjonærer. Dette handler om å putte pengene der munnen er. Hvis alle dere sier at denne skal til 100kr i 2021/2022 og på flere hundre kroner så er det billigsalg å kjøpe på dagens kurs. Ikke sett fokuset på shorts, det er ikke hovedbudskapet fra denne tråden. Budskapet er at vi har tro på selskapet og er villig til å betale det vi mener er billigpris og hvis emisjonen vi mistenker kommer, så vil det ikke kun gå på bekostning av oss.

Redigert2: Pffft. Ikke solgt en eneste aksje jeg. Hva slags manipulasjon er det media spinner på her? Dette var aldri snakk om å sqeueze en short på 2M volum. Dette handlet om noe større. At aksjonærer som har troen skal sette pengene sine der munnen er. At en eventuell emisjon ikke bare skal gå på bekostning av oss. Men selvfølgelig, blir dette spinnet helt annen retning.

Dere som har tro som meg, vi fortsetter å laste opp, dere som ikke har tro - selg dere ut så vi kan få inn hender som faktisk vet potensialet til selskapet. Media, kontakt meg gjerne om dere har noen spørsmål på inboks. Jeg stiller opp med fullt navn og har ingenting å skjule, men slutt å vri på dette som om dette er kursmanipulasjon for å få en short på 2M aksjer til å svi. Dette handler om noe mye større, manipulasjonen som foregår i børser verden over, hvor de store akkumulerer og ler på bekostning av oss små. Frykt blir brukt som virkemiddel. Vi alle som kjøpte i dag kjøpte fordi vi har tro på at en inngang på 18-19-20-21 kr er veldig bra for fremtiden. Har vi rett eller feil? Det får tiden vise. Kommer det en eventuell emisjon? Det får vi også vite.

Februar blir veldig spennende.
Redigert 03.02.2021 kl 15:52 Du må logge inn for å svare
Barbro
02.02.2021 kl 20:55 3796

Spre budskapet
Noen som kan legge ut Uchihabrah sin tråd på facebook?

Redigert 02.02.2021 kl 20:58 Du må logge inn for å svare
Falco1
02.02.2021 kl 20:59 3749

Man kan stille seg spørsmålene .

Hvorfor er det så viktig å holde kursen i sjakk akkurat nå. dette ser man jo på handlingen siste tiden ??:) Hvorfor var det så viktig at shorten ble synlig i short registret for oss akkurat nå ??:)) Hvorfor dette skjer nå rett før alle venter meldinger, triggere Q4 fra selskapet er for meg en gåte :)

Kan det være bare tilfeldigheter, neppe i mine øyne:)))
Redigert 02.02.2021 kl 20:59 Du må logge inn for å svare
Tanjiro
02.02.2021 kl 21:01 3711

Spennende, jeg kjøper 2000 aksjer i morgen
Rubin
02.02.2021 kl 21:01 3729

Kanskje vi burde skrive på engelsk for å spre det glade budskap...?👍
Jeg har lastet jevnt og trutt siden august i fjor, men har ennå «bare» 60% av min portefølje i RECSI. Planen er 100% innen 14 dager. Hadde håpet dere kunne vente noen dager til, men går kursen opp i morgen utover dager kan det bli noen ti-talls tusen aksjer på meg også. Kurspotensialet er etter min mening flere hundre kroner i løpet av 2-3 år...
Oldgig
02.02.2021 kl 21:03 3705

Jeg er med, laster opp rundt 09.👍
Sjakalen
02.02.2021 kl 21:06 3633

Magisk, bra folkens! Spiser 20 000stk før lunsj. Nye 5 000stk siste timen...lille lørdag. Popcorn og vin kjøpes i lunsjen..


Let's go! Kjøper for noen titalls tusen imorgen. Sky is the limit
Shækez
02.02.2021 kl 21:16 3481

YO viste noen andre om r/tollbugatabets ? Virker som at denne hadde passa rett inni der også!
XD
454
02.02.2021 kl 21:16 3489

Yesss, bra Uchi. Kjøper mer i morgen i to omganger (minst) vi må holde oppe trykket. Dette blir spennende.
Barbro
02.02.2021 kl 21:18 3477

Sjakalen skrev ...samme i AKSO...
Hele tråden samt link til Facebook siden sendt over til Tips Dagens Næringsliv.
Spre tråden. Facebook har over 100 kommentarer. De som er gode i Engelsk , oversett og få det ut.
Engasjement nå folkens.

Silent night starter nå folkens. Så våkner vi til et brak.

Spre budskapet.

Shareville begynner å engasjere seg nå.
https://www.shareville.no/aksjer/rec-silicon/kommentarer

Redigert 02.02.2021 kl 21:24 Du må logge inn for å svare

Er med. Legger inn i morgen 0900.
dr-syk
02.02.2021 kl 21:30 3327

Kjøpte 2500 k idag kjøper 2500 k imorgen. Må shorterne brenne! Og en stor takk til trådstarter for kunnskap ogfornuftige resonnementer i nesten alle Rec tråder på forumet!
Redigert 02.02.2021 kl 21:33 Du må logge inn for å svare

Shækez skrev thankss
Da henger jeg meg på og kjøper i morgen ))
BørsMR
02.02.2021 kl 21:32 3313

Shækez skrev thankss
Skal selge noen andre aksjer i morgen kl 9 og bidra selv. Har også fått med noen kamerater så får vi se om det kan gi noe utslag på kursen 😊 sammen er man sterke
nemi's
02.02.2021 kl 21:33 3345

Trådene til REC-muppetgjengen blir bare enda mer åndssvake her på HO.

Bruk heller tiden på å lære og forstå noe. Her ser dere hvordan verdens største FBR-produsent gjør det. RECSI og JV-partner har ikke evnet å inngå noen langtidskontrakter fra Yulin. Anlegget fra 2017 har produsert FBR på 25% kapasistet i tre år.

Skandale.

https://www.pv-tech.org/news/rivals-gcl-poly-and-longi-sign-major-polysilicon-pact
Lunasus
02.02.2021 kl 21:33 3347

Var selv short for en stund tilbake men er nå long. Fyller på med 1000 stk i morgen.

Fantastisk, la det regne folkens!
Barbro
02.02.2021 kl 21:39 3308

Nå skal jeg atter en gang irretesette deg ofentlig nemi s
Her har du lagt ut tråd etter tråd om at du er short i Rec.
Du startet vel på 5 kroningen. Du forstår hva trådstarter skriver?
Kom Nemi s , bli med.

Oppdatering: på de kanaler jeg har vært inne på nå er det rundt 6000 som har lest dette.
Fortsett å spre budskapet.
Redigert 02.02.2021 kl 21:44 Du må logge inn for å svare
Shækez
02.02.2021 kl 21:46 3231

Hei, kanskje på tide at du går med flowen istedenfor å prøve å gå imot den, før du skader deg selv noe mer. Join us. Join us to the moon 🚀🚀🚀🌕. RECSI TO THE MOON 🤲🏽💎 (sorry i had to😅)
nemi's
02.02.2021 kl 21:51 3147

Nei, jeg forstår ikke hva TS skriver. Da jeg leste datoen

03.01.2021

i headeren her, tenkte jeg kun Abrakadabra kunne være TS. Og så sannelig.

Ja, jeg er med. Jeg selger den lille lytteposten jeg har i morgen. Får dere til noe fra start av, benytter jeg sjansen til å selge på ATH så klart.

Stå på!

Kjøpte meg inn i fjor høst som long og har lastet nå og da etter det. Hadde faktisk uavhengige planer om videre kjøp i morgen :) Har ståltro på RECSI.
Rafa20
02.02.2021 kl 21:56 3105

Kjøper lett!!!!
Tanjiro
02.02.2021 kl 21:58 3083

Husker deg godt lunasus, da du shortet rundt 10kr, håper det har gått bra med dine investeringer, fint å ha deg med på laget👍🏼 Uavhengig av hva som skjer, så vet man hvilken retning denne tar i 2021, dette blir bra🤝

La meg gjennomskue denne flotte damen så alle vet hvem denne "eksperten" er. i 2017-2018 når alt pekte på at vi skal nedover så var dette geniet long på selskapet og svært aktiv på forumet (hun var faktisk kjempe hyggelig når hun var long, men ser ut som om enten noen andre har tatt over brukeren, eller så fikk tapet henne til å bytte personlighet). Når hun solgte seg ut, ble hun plutselig sur på alle her og skulle snakke dritt til alle. Kalle oss dumme. Kommet med påstander om å ha shortet på 3kr og alltid laget tråder med feil propaganda informasjon kun for å fremme sin egen agenda.

Snakket dritt om Sila i lang periode, men så hentet de inn så mye penger forrige uke også fant hun noe annet å klage på.
Snakker nå dritt om Group 14 og Violet Power istedenfor.

Sagt at denne skal ned konstant. Hvordan har realiteten vært?

For en eller annen grunn kaller hun meg også Abrakadabra. Men da får jeg gjengi tjenesten og kalle deg for den dårligste kvinnelige investoren (basert på post historikk) i Norge sin historie - og hun kaller seg selv for en ekspert. Du vet at DN skrev om en artikkel om sånne som deg for noen dager tilbake? Folk som har tapt bøttevis på aksjer og som tror de kan best. Jaja, jeg lar min urealiserte avkastning snakke for meg. Kan sende deg screenshot på alt jeg har tjent siden jeg begynte md aksjer mot at du gjør det samme. Jeg liker vanligvis ikke loss porn, men et kvalmere menneske enn deg må man lete lenge etter. Faen, du må være en glede å jobbe med, hahahahahahaha.
Barbro
02.02.2021 kl 21:59 3063

Rafa20 skrev Kjøper lett!!!!
La tråden inn til Tips Finansavisen . Noen tar nok tak i denne i media.

Spre budskapet. Ikke glem det.
Karybdis
02.02.2021 kl 22:02 3035

Vel mr.Syk, du tåler vel litt alternative synspunkt; ikke helt Gamestop dette vel?
men lover å holde et øye på gløtt i tilfelle uventede muligheter skulle dukke opp.....
Alan77
02.02.2021 kl 22:11 2871

Uten tvil ingen av de er tilfeldig! Heller godt planlagt både fra Aker og Dnb! Alle burde delta på kjøp og ikke selge de under 300kr stk! Det er uten tvil de kommer til å være verd om ikke slt for lenge. Så kjøp alt en kan men ikke selg en eneste nå!
labud
02.02.2021 kl 22:12 2860

Er med med 1000
o
02.02.2021 kl 22:13 2843

Kjøper 1000 aksjer 09:00.

Kjøper for 20k+ i morgen! Og kjøper mer når jeg får lønn!
Redigert 02.02.2021 kl 22:17 Du må logge inn for å svare
dr-syk
02.02.2021 kl 22:14 2828

Til din informasjon er jeg faktisk en autorisert lege. Alternativ synspunkt er velkomment. Men ifra Nemis er den motivert av hva trådstarter skriver i innlegget noe tidligere istad. Recci er et solid stykke mesterverk som har fantastiske News som venter de tålmodige. Joda verden kan krakke på nytt, en asteroide kan treffe jord kloden eller en atom krig om Trump fortsatt har tilgang til atomkodene. Ikke minst kan covid mutere så det blir Zombie-apokalypse.
Gappo
02.02.2021 kl 22:16 2798

Med det tekniske bildet , støttekjøp , short inndekning og børsen i pluss vil den kunne fyke over 21 i morgen......!
Barbro
02.02.2021 kl 22:17 2782


På shareville har Luremus skrevet denne:
Luremus100
Nå er wall street i en helt annen liga en osb bingo en. Det er en liten short som skal dekkes, hvis det i det hele tatt utløses. Spennende å se om vi klarer å påvirke kursen. Jeg er med.

På div forum jeg er inne på er leserskaren av denne tråden oppe i 16000 ... Fantastisk.

Kjøper 8000 et snitt på 1000 er vi på 8 mill aksjer. Shorten på 2 mill vil komme. Da er vi på 10 mill. Så kan vi bare tenke på hvor mange som hiver seg på..
Shorten er ikke liten når den må handles tilbake. Da svir den,