Kampen vs manipulasjon og shorts 03.01.2021 - LES

Uchihabrah
RECSI 02.02.2021 kl 19:20 66454

Først og fremst, ideen kommer fra Barbro. Takk for flott initiativ! Henviser til innlegget:


"REC ligger å vaker litt sidelengs.
Den 29.01 ble det tatt en shortposisjon i REC på ca 2 mill aksjer. Shorten ble tatt på 18,67.

Kjøp 1000 aksjer i morgen alle som har tilgang på det.Spre budskapet. Kommer en rekyl over 20 vil Voleon kjøpe tilbake 2 mill aksjer.
La oss vise styrke nå."

Jeg tenker at denne fortjener en egen tråd. For dere som kjenner til mine innlegg, pleier jeg ikke å spekulere alt for mye på dag til dag prisen og tenker alltid langsiktig med gullet vi alle sitter med, men nå er det faktisk på tide at vi blir inspirert av Wallstreetbets og revolusjonen som foregår vs top 1% i verden.

Hvorfor skal top 1% være de som skal ødelegge alt også er det vi som må betale prisen? Er ikke alle dere litt lei av den tydelige manipulasjonen som foregår av hedgefonds og de store på tvers av alle børser? Husk; det å ha et synlig short er ikke den eneste måten for å manipulere kursen ned.

Nyhetene vi har hatt i det siste på både makro og mikro nivå har vært mer enn gode nok for at selskapet skal få en høyere markedspris enn usle 6.9 milliarder NOK.
Det jeg er veldig sikker på er at det vil bli utført en stor emisjon i løpet av denne måneden - og deretter vil aksjekurs ha en naturlig stigning fremover til vi nærmer oss neste emisjon også vil denne prosessen gjentas.

Ikke la Dnb og Aker ta emisjon på disse kursene. Ikke la dem utvanne oss og få aksjer som er verdt gull til prisen av møkk! Generalforsamlingen har godtatt 10% utvanning - og enkelt regnestykke viser at prisen kan kun være litt høyere enn dagens kurs hvis Aker skal utføre en emisjon for å sikre sine 33%. Dette er feil. Det er på tide at de store skal begynne å betale mer, men enda viktigere, det er på tide å vise de store at vi også kan slå tilbake.

Det at Dnb og Aker skal ta en emisjon i løpet av måneden er kun noe jeg antar. Dette er ikke fakta, men jeg håper at alle som bruker tid på disse forumene og som har penger i aksjemarkedet innser at vi spiller en spill i mot odds og at aksjemarkedet er rigget for at de store skal lykkes på bekostning av de små. Vi små aksjonærer har en emosjonell verdi knyttet til pengene våre, noe som gjør at frykt er perfekt virkemiddel for å få oss til å "sikre" pengene våre, mens de store ler og laster opp på billigsalg, når deres kjøp egentlig burde presse prisen oppover. Viser bare til hva Dnb teknologi gjorde. Ren lureri, men er så mange som kjøpte det. Ta en titt på shareville, tekinvestor, facebook. Så mange uvitende aksjonærer som solgte seg ut. Eller disse stakkarsene som kjøpte på 20kr og som nå tror at selskapet er en dårlig investering - først og fremst; aldri ta en slik avgjørelse basert på dag til dag pris, men tenk alltid på fundamentet og politiske endringer, men enda viktigere; Ikke la frykt skremme deg til å gi slipp på gull til møkkpris! Markedet har alltid rett dag til dag, men hvorfor markedet har rett ligger det flere årsaker bak.

MEN; Enda viktigere, la oss få shorts til å svi for at de tørr å vise oss shorten sin. De prøvde å vise det for å skremme oss, ellers kunne de enkelt ha shortet litt mindre aksjer og vært usynlige, men det de ikke forstår er at vi som er REC aksjonærer kjenner til selskapet og har ståltro på konseptet og fremtiden.

Vi må mobilisere. Vi må laste opp enda mer. Vi må tvinge synlige shorts til å dekke (noe som igjen vil gi en rally oppover) og vi må sørge for at hvis det blir utført en emisjon (noe jeg mistenker) så skal vi utvannes så lite som mulig. La de store måtte betale prisen fremfor oss små!

Det er viktig at vi alle kjøper stadig og trutt og rundt det samme tidspunktet, ellers vil det ikke ha noen som helst effekt.
Jeg bistår med å kjøpe 10.000 aksjer i morgen. Jeg har nå flyttet litt på beholdninger og reserve penger og kjøper alt i morgen, fremfor å dele det utover måneden.

Hvem av dere er med? Vi vet at aksjen skal langt opp til skyene. Alt peker på det, men dette vil kun fungere hvis alle som har tro på selskapet hiver seg på. Ikke kjøp for mer enn du har råd til, ikke vær som meg, men selv om du kjøper 10 aksjer vil det hjelpe. På tide å bli inspirert av resten av verden og vise at vi er dritt lei av at de store alltid skal leke med oss. At regler ikke gjelder for dem. At de alltid kan slippe unna. Ikke mer. De valgte feil selskap å angripe, for det de ikke vet er hvor mye tid vi alle har brukt på å sette oss i casen og at vi er villige til å sette pengene våre der munnen vår er.

På tide å gi manipulatorer og shorts en skremsel som vil sørge for at de får seg en lærepenge. På tide å vise alle at nok er nok.
Ikke la de store betale møkkpris mer. Det er på tide at de betaler for sin del av kaken.

Jeg håper at så mange som mulig blir med på dette slik at vi kan tvinge shorts til å dekke allerede i morgen. Det som er positivt er at vi har makro med vår side, hvor børsen er grønnere enn Hulken i USA, EU og Asia. Det vi trenger nå er kun hverandre. I morgen er dagen vår.

Jeg vil starte å kjøpe allerede kl 09.00. Hvem av dere longs er med meg?!

Husk; selv om jeg starter tråden går all ære til Barbro. Mener at dette fortjente et eget tråd. La oss kose oss i morgen og sørge for at manipulatorer og shorts får seg en kostbar lærepenge. Ikke kødd med det som er den beste vekst casen i hele Norge, da må man betale.

Redigert: Ser at tråden har kommet på media, men også der har det blitt feil informasjon.
Tråden handler ikke kun om en liten short squeeze på 0.5%. Det betyr absolutt ingenting. Det tråden handler om er at vi longs mistenker at prisen holdes nede av de store, slik at de kan få utført en emisjon, Aker får lastet opp til 33% og aksjonærer blir utvannet 10%. Det at vi blir utvannet har jeg ingenting i mot, hvis det betyr at Aker kommer enda lengre inn, men jeg og mange andre her mistenker at prisen presses ned til emisjonen kommer og dette er ikke bra. Dnb teknologi brukte frykt senest i forrige uke og lastet opp enda mer på bekostning av skvetne aksjonærer. Dette handler om å putte pengene der munnen er. Hvis alle dere sier at denne skal til 100kr i 2021/2022 og på flere hundre kroner så er det billigsalg å kjøpe på dagens kurs. Ikke sett fokuset på shorts, det er ikke hovedbudskapet fra denne tråden. Budskapet er at vi har tro på selskapet og er villig til å betale det vi mener er billigpris og hvis emisjonen vi mistenker kommer, så vil det ikke kun gå på bekostning av oss.

Redigert2: Pffft. Ikke solgt en eneste aksje jeg. Hva slags manipulasjon er det media spinner på her? Dette var aldri snakk om å sqeueze en short på 2M volum. Dette handlet om noe større. At aksjonærer som har troen skal sette pengene sine der munnen er. At en eventuell emisjon ikke bare skal gå på bekostning av oss. Men selvfølgelig, blir dette spinnet helt annen retning.

Dere som har tro som meg, vi fortsetter å laste opp, dere som ikke har tro - selg dere ut så vi kan få inn hender som faktisk vet potensialet til selskapet. Media, kontakt meg gjerne om dere har noen spørsmål på inboks. Jeg stiller opp med fullt navn og har ingenting å skjule, men slutt å vri på dette som om dette er kursmanipulasjon for å få en short på 2M aksjer til å svi. Dette handler om noe mye større, manipulasjonen som foregår i børser verden over, hvor de store akkumulerer og ler på bekostning av oss små. Frykt blir brukt som virkemiddel. Vi alle som kjøpte i dag kjøpte fordi vi har tro på at en inngang på 18-19-20-21 kr er veldig bra for fremtiden. Har vi rett eller feil? Det får tiden vise. Kommer det en eventuell emisjon? Det får vi også vite.

Februar blir veldig spennende.
Redigert 03.02.2021 kl 15:52 Du må logge inn for å svare
Sirbalo
03.02.2021 kl 08:15 3876

Helt korrekt!
kall gjerne alle på FA småsparere, men vi sitter på flere titalls millioner tilsammen.

100 brukere med 10 000 kr hver til rådighet- 1 millioner
1000 brukere med 10 000 kr hver til rådighet- 10 millioner
10 000 brukere med 10 000 kroner hver til rådighet- 100 millioner (nærmer oss volum i aksjen på en vanlig dag...)

Nå vil jeg tippe de fleste her også har mer enn 10 000 kr... alt fra 10 000 kr til 10 millioner(nordmenn har generelt mye penger...)

Falco1.

Tipper Røkke allerede jobber med å få REC inn på New- York børsen.

Kommer fortere enn vi aner , kjenner jeg Norges svar på Musk rett !!

Bybonden......
Redigert 03.02.2021 kl 08:18 Du må logge inn for å svare
Patron72
03.02.2021 kl 08:19 3779

Har et spørsmål til deg eller noen andre her inne med god innsikt.

Ser de 2 siste børsmeldingene

Falnes ny på listen (2 feb)
Falnes ut av listen (3 feb)

Recsi Funds ut av listen (2 feb)
Recsi Funds ny på listen(3 feb)

Noen tanker rundt dette?

Hvis noen drar inn 10 talls millioner så kan man nok regne med Økokrim tar dette alvorlig.
Sirbalo
03.02.2021 kl 08:25 3644

https://www.tradingview.com/x/TRqe6sr6/

Følger vi kursen slik :) Burde hatt en rekyl her uansett!
Ser fornuftig ut

Alle tekniske parametere sier KJØP for øyeblikket
Redigert 03.02.2021 kl 08:27 Du må logge inn for å svare
Falco1
03.02.2021 kl 08:30 3521

Ja enig i det Økokrim burde se på hva Dnb driver med i denne aksjen. De har solgt fra 1 fond og kjøpt til flere andre fond. Mange små har blitt lurt ut i denne omgjøringen, i tillegg har de gått ut i media og økt sin aksje andel på flere fond. Disse er også tilretteleggere for selskapet utrolig nok.

Så ja enig dette er helt klart en sak for Økokrim.

Jeg er uenig. De kjøper og selger som alle andre. Manipulasjon er short-term; det fundamentale trumfer alt.

Ble 4000 nye aksjer igår,men skal få prøve kjøpte en pott idag og :)
Barbro
03.02.2021 kl 08:34 3357

Silverstar
Vi aksjonærene, eierne mener at REC er underpriset.
Hva er galt med å få en rett pris?

Kl . 05.00 Sendte jeg mail til Shortene om at vi mener REC er underpriset og argumenterte for det. Vidre la jeg med link til denne siden , facebook , shareville og et par andre forum. Vi opptrer redelig og ordentlig.
Finansavisa, Dagens Næringsliv og tre andre media har fått samme mail. La oss opptre ordentlig og redelig.
Trier
03.02.2021 kl 08:35 3318

Ja, det hadde vært flott med en rettsak for å få belyst hvordan Oslo Børs fungerer - hvordan den ivaretar sin samfunsoppgave for å sikre at næringsliv har god tilgang til kapital på en måte som er etisk og moralsk akseptabelt. Jeh ville tippe at mange instyitusjonelle aktører kunne bli svette av mindre - dette ville også få betydelig politisk oppmerksomhet - det går mot valg og de rød-grønne ville juble for en slik sak når nytt stortingsvalg kommer nærmere. Se for deg overskrifter som - Korrupsjon - storkapitalen stjeler fra norske småsparere samtidig som norske arbeidsplasser går tapt.

Velkommen Økokrim!

førbørsen ligger på 18,90
Vilter
03.02.2021 kl 08:43 3130

Rent teknisk så skal kursen opp mott ny topp.

Fundamentalt er RECsi så la priset, at flerdobling vil skje uansett. Kapital for å investere i nye prosjekter er lavthengende om dagen - så det blir spennende å høre hva RECsi tenker om utvidelse.

RECsi og ML er allerede for liten for å dekke markedets etterspørsel når de starter opp.


Redigert 03.02.2021 kl 08:45 Du må logge inn for å svare
Button
03.02.2021 kl 08:52 2926

Det er viktig å holde på aksjene! Ikke selg! Det vil også bidra til høyere kurs!
Falco1
03.02.2021 kl 08:57 2797

Vet ikke hva du kaller å gå ut i media som Dnb tekno gjorde og si at de trodde potensiale var tatt ut på kort sikt. Så lasta opp med begge hender i andre fond til 18-19 kroner. Samtidig vet vi at Røkke kommer til å ønske full kontroll på recsi vil nok få det på en eller annen måte:)) ikke fortell meg at ikke mye nå foregår i kulissene som vi ikke vet enda:) Dessverre blir mange små nervøse og selger på dette. Om det kalles manipulasjon eller ikke spiller ingen rolle, mange blir lurt ut på veldig lav kurs:)

Fond går som regel heller aldri ut media for å fortelle hva dem mener:)
Redigert 03.02.2021 kl 09:00 Du må logge inn for å svare
Taycen
03.02.2021 kl 09:09 2518

for dem som ikke skjønner hva som skjer .. Noen forsøker seg på en "short put ladder"

https://www.theoptionsguide.com/short-put-ladder.aspx

kjøpte mer jeg og, er nå fulllasta

5k nå
Redigert 03.02.2021 kl 09:13 Du må logge inn for å svare
Uchihabrah
03.02.2021 kl 09:13 2371

ODF long skrev Innlegget er slettet
Selg deg ut og ikke kjøp deg inn igjen. Du kjøper kun på hype. Du brant deg sist og tapte 100k pga det, også kommer du tilbake en uke etter og sier at du er long, men tydeligvis er du enten en troll ellers så kan du ingenting om selskapet og bare plasserer penger der.
Falco1
03.02.2021 kl 09:16 2315

Det som er fordelen nå er at mange av de aksjene som blir kjøpt i dag blir på long hender. Så får de styre kursen der de vil:)
Redigert 03.02.2021 kl 09:16 Du må logge inn for å svare
uldiuldi
03.02.2021 kl 09:20 2229

kjøpte mer jeg og på 18,60
Redigert 03.02.2021 kl 09:20 Du må logge inn for å svare
Sector
03.02.2021 kl 09:20 2230

Kjøpt og kjøper mer om den faller! :-)

Påstand: Klart denne holdes nede av Aker.
Anywhere
03.02.2021 kl 09:24 2147

Det var vel ikke den store effekten her? Skulle man ikke ha kursen opp, og ikke ned:)
Som nevnt er slikt relativt dødfødt i en så ekstremt likvid og høyomsatt aksje.
enurweb
03.02.2021 kl 09:25 2157

REC er uansett billig på disse nivåene den er nå så er bare å kjøpe og holde!
Fholm
03.02.2021 kl 09:26 2111

Handla mer jeg og. Snitt straks på 14

ODF long skrev Innlegget er slettet
At det finnes mennesker som klarer å lire av seg slikt. Janteloven lenge leve. Rapportert.

Rapportert herfra også. Helt unødig kommentar
Null
03.02.2021 kl 09:37 1940

Bmwi8 skrev REC i rødt
BMV i8

Nå er den igjen i grønt eller blått ;-) så det hjelper