Kampen vs manipulasjon og shorts 03.01.2021 - LES

Slettet bruker
RECSI 02.02.2021 kl 19:20 73145

Først og fremst, ideen kommer fra Barbro. Takk for flott initiativ! Henviser til innlegget:


"REC ligger å vaker litt sidelengs.
Den 29.01 ble det tatt en shortposisjon i REC på ca 2 mill aksjer. Shorten ble tatt på 18,67.

Kjøp 1000 aksjer i morgen alle som har tilgang på det.Spre budskapet. Kommer en rekyl over 20 vil Voleon kjøpe tilbake 2 mill aksjer.
La oss vise styrke nå."

Jeg tenker at denne fortjener en egen tråd. For dere som kjenner til mine innlegg, pleier jeg ikke å spekulere alt for mye på dag til dag prisen og tenker alltid langsiktig med gullet vi alle sitter med, men nå er det faktisk på tide at vi blir inspirert av Wallstreetbets og revolusjonen som foregår vs top 1% i verden.

Hvorfor skal top 1% være de som skal ødelegge alt også er det vi som må betale prisen? Er ikke alle dere litt lei av den tydelige manipulasjonen som foregår av hedgefonds og de store på tvers av alle børser? Husk; det å ha et synlig short er ikke den eneste måten for å manipulere kursen ned.

Nyhetene vi har hatt i det siste på både makro og mikro nivå har vært mer enn gode nok for at selskapet skal få en høyere markedspris enn usle 6.9 milliarder NOK.
Det jeg er veldig sikker på er at det vil bli utført en stor emisjon i løpet av denne måneden - og deretter vil aksjekurs ha en naturlig stigning fremover til vi nærmer oss neste emisjon også vil denne prosessen gjentas.

Ikke la Dnb og Aker ta emisjon på disse kursene. Ikke la dem utvanne oss og få aksjer som er verdt gull til prisen av møkk! Generalforsamlingen har godtatt 10% utvanning - og enkelt regnestykke viser at prisen kan kun være litt høyere enn dagens kurs hvis Aker skal utføre en emisjon for å sikre sine 33%. Dette er feil. Det er på tide at de store skal begynne å betale mer, men enda viktigere, det er på tide å vise de store at vi også kan slå tilbake.

Det at Dnb og Aker skal ta en emisjon i løpet av måneden er kun noe jeg antar. Dette er ikke fakta, men jeg håper at alle som bruker tid på disse forumene og som har penger i aksjemarkedet innser at vi spiller en spill i mot odds og at aksjemarkedet er rigget for at de store skal lykkes på bekostning av de små. Vi små aksjonærer har en emosjonell verdi knyttet til pengene våre, noe som gjør at frykt er perfekt virkemiddel for å få oss til å "sikre" pengene våre, mens de store ler og laster opp på billigsalg, når deres kjøp egentlig burde presse prisen oppover. Viser bare til hva Dnb teknologi gjorde. Ren lureri, men er så mange som kjøpte det. Ta en titt på shareville, tekinvestor, facebook. Så mange uvitende aksjonærer som solgte seg ut. Eller disse stakkarsene som kjøpte på 20kr og som nå tror at selskapet er en dårlig investering - først og fremst; aldri ta en slik avgjørelse basert på dag til dag pris, men tenk alltid på fundamentet og politiske endringer, men enda viktigere; Ikke la frykt skremme deg til å gi slipp på gull til møkkpris! Markedet har alltid rett dag til dag, men hvorfor markedet har rett ligger det flere årsaker bak.

MEN; Enda viktigere, la oss få shorts til å svi for at de tørr å vise oss shorten sin. De prøvde å vise det for å skremme oss, ellers kunne de enkelt ha shortet litt mindre aksjer og vært usynlige, men det de ikke forstår er at vi som er REC aksjonærer kjenner til selskapet og har ståltro på konseptet og fremtiden.

Vi må mobilisere. Vi må laste opp enda mer. Vi må tvinge synlige shorts til å dekke (noe som igjen vil gi en rally oppover) og vi må sørge for at hvis det blir utført en emisjon (noe jeg mistenker) så skal vi utvannes så lite som mulig. La de store måtte betale prisen fremfor oss små!

Det er viktig at vi alle kjøper stadig og trutt og rundt det samme tidspunktet, ellers vil det ikke ha noen som helst effekt.
Jeg bistår med å kjøpe 10.000 aksjer i morgen. Jeg har nå flyttet litt på beholdninger og reserve penger og kjøper alt i morgen, fremfor å dele det utover måneden.

Hvem av dere er med? Vi vet at aksjen skal langt opp til skyene. Alt peker på det, men dette vil kun fungere hvis alle som har tro på selskapet hiver seg på. Ikke kjøp for mer enn du har råd til, ikke vær som meg, men selv om du kjøper 10 aksjer vil det hjelpe. På tide å bli inspirert av resten av verden og vise at vi er dritt lei av at de store alltid skal leke med oss. At regler ikke gjelder for dem. At de alltid kan slippe unna. Ikke mer. De valgte feil selskap å angripe, for det de ikke vet er hvor mye tid vi alle har brukt på å sette oss i casen og at vi er villige til å sette pengene våre der munnen vår er.

På tide å gi manipulatorer og shorts en skremsel som vil sørge for at de får seg en lærepenge. På tide å vise alle at nok er nok.
Ikke la de store betale møkkpris mer. Det er på tide at de betaler for sin del av kaken.

Jeg håper at så mange som mulig blir med på dette slik at vi kan tvinge shorts til å dekke allerede i morgen. Det som er positivt er at vi har makro med vår side, hvor børsen er grønnere enn Hulken i USA, EU og Asia. Det vi trenger nå er kun hverandre. I morgen er dagen vår.

Jeg vil starte å kjøpe allerede kl 09.00. Hvem av dere longs er med meg?!

Husk; selv om jeg starter tråden går all ære til Barbro. Mener at dette fortjente et eget tråd. La oss kose oss i morgen og sørge for at manipulatorer og shorts får seg en kostbar lærepenge. Ikke kødd med det som er den beste vekst casen i hele Norge, da må man betale.

Redigert: Ser at tråden har kommet på media, men også der har det blitt feil informasjon.
Tråden handler ikke kun om en liten short squeeze på 0.5%. Det betyr absolutt ingenting. Det tråden handler om er at vi longs mistenker at prisen holdes nede av de store, slik at de kan få utført en emisjon, Aker får lastet opp til 33% og aksjonærer blir utvannet 10%. Det at vi blir utvannet har jeg ingenting i mot, hvis det betyr at Aker kommer enda lengre inn, men jeg og mange andre her mistenker at prisen presses ned til emisjonen kommer og dette er ikke bra. Dnb teknologi brukte frykt senest i forrige uke og lastet opp enda mer på bekostning av skvetne aksjonærer. Dette handler om å putte pengene der munnen er. Hvis alle dere sier at denne skal til 100kr i 2021/2022 og på flere hundre kroner så er det billigsalg å kjøpe på dagens kurs. Ikke sett fokuset på shorts, det er ikke hovedbudskapet fra denne tråden. Budskapet er at vi har tro på selskapet og er villig til å betale det vi mener er billigpris og hvis emisjonen vi mistenker kommer, så vil det ikke kun gå på bekostning av oss.

Redigert2: Pffft. Ikke solgt en eneste aksje jeg. Hva slags manipulasjon er det media spinner på her? Dette var aldri snakk om å sqeueze en short på 2M volum. Dette handlet om noe større. At aksjonærer som har troen skal sette pengene sine der munnen er. At en eventuell emisjon ikke bare skal gå på bekostning av oss. Men selvfølgelig, blir dette spinnet helt annen retning.

Dere som har tro som meg, vi fortsetter å laste opp, dere som ikke har tro - selg dere ut så vi kan få inn hender som faktisk vet potensialet til selskapet. Media, kontakt meg gjerne om dere har noen spørsmål på inboks. Jeg stiller opp med fullt navn og har ingenting å skjule, men slutt å vri på dette som om dette er kursmanipulasjon for å få en short på 2M aksjer til å svi. Dette handler om noe mye større, manipulasjonen som foregår i børser verden over, hvor de store akkumulerer og ler på bekostning av oss små. Frykt blir brukt som virkemiddel. Vi alle som kjøpte i dag kjøpte fordi vi har tro på at en inngang på 18-19-20-21 kr er veldig bra for fremtiden. Har vi rett eller feil? Det får tiden vise. Kommer det en eventuell emisjon? Det får vi også vite.

Februar blir veldig spennende.
Redigert 03.02.2021 kl 15:52 Du må logge inn for å svare
t3sm
03.02.2021 kl 11:09 3174

Nå tar raketten av her, så dere som vil inn nå må skynde dere!!!!

Redigert 03.02.2021 kl 11:10 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.02.2021 kl 11:09 3170

🚀🚀🚀🚀🚀
Slettet bruker
03.02.2021 kl 11:10 3157

shortsqueeze?
Slettet bruker
03.02.2021 kl 11:10 3155

HVOR ER BMWI8 NÅ??? Denne ser grønn ut i mine øyne og har gjort det siste månedene. Fremtiden ser også fryktelig grønn ut.
Slettet bruker
03.02.2021 kl 11:11 3140

packmania
stinkapiano
03.02.2021 kl 11:11 3135

Kvifor skulle Aker vera så redd for budplikt på dette nivået?
Sa2ri
03.02.2021 kl 11:13 3085

"Ta en titt på tråden som er dedikert til MK og meg..."

At du har fått deg en menighet som sluker alt du skriver rått betyr ikke at du har rett.
t3sm
03.02.2021 kl 11:13 3140

Sa2ri, er du investor i REC?
Slettet bruker
03.02.2021 kl 11:19 3048

Sa2ri ingen av oss long investorer handler etter det som blir skrevet her inne:) da hadde jeg ikke tjent mye på børsen. Man diskuterer sine investeringer å det gjør vel du også?.Mye blir spekulasjoner, men man kan velge å ta hintene som kommer eller la være:) om man tror det er noen menighet så mener jeg du feiler veldig:). Det viktigste er gjentar viktigste er å få børs melding. Som mange som jeg har stor tro på kommer veldig snart:) så får man velge selv:)
stinkapiano
03.02.2021 kl 11:21 3017

"At du har fått deg en menighet som sluker alt du skriver rått betyr ikke at du har rett." ???

Eg minner om at den samme Sa2ri sterkt frarådde å kjøpe REC i september/oktober - rett før aksjen tok av frå 5-6 kroner.
t3sm
03.02.2021 kl 11:22 2985

Lurer på hvem som vet noe nå. Hehe
Denne tar av idag altså!!
Slettet bruker
03.02.2021 kl 11:22 2974

Det ser ut til at shorten er dekt inn alt!?:-)
Slettet bruker
03.02.2021 kl 11:25 2920

2 mill aksjer på shorten så tror nok ikke den er dekt inn :-) MEN det kommer
Slettet bruker
03.02.2021 kl 11:26 2912

Får vel ta 5k til...
Slettet bruker
03.02.2021 kl 11:26 2897

Om det stemmer er det akkurat det samme. Snakker for min del og vi er nok mange som aldri investerer i hva som blir skrevet på et forum:) For og si det sånn vi gjør leksa vår først:)) men man kan snappe opp noe av betydning derfor er det verdt å diskutere, men blir ikke hjernevasket som Sa2ri antyder:)
Redigert 03.02.2021 kl 11:27 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.02.2021 kl 11:29 2816

Skuffende Sa2ri. Du minner meg om Nemis. Ingen sluker det jeg kommer med, de gjør selvstendige vurderinger og vi alle har lik tro, RECSI er norges mest underpriset aksje.

Men jeg mener å ha lest navnet ditt flere ganger før og er nok mye negativitet som kommer fra deg. Er du i det hele tatt long?
Bjellesauen
03.02.2021 kl 11:29 2817

Artig dette, ser ut til at det har virket faktisk. Kommer vi igjennom 19,20 idag tro? Er vel der det vil butte i mot i denne omgang!
Slettet bruker
03.02.2021 kl 11:31 2802

forrige uke surnet markedet totalt. Ser lovende ut nå hvertfall ;) alt peker opp, og da er spørsmålet om vi er klar for en krafftig rekyl igjen

https://www.tradingview.com/x/n5nEulhK/

Rører ikke beholdningen under 21.5-22 kroner, men rører nok ingenting før aker har kommet ut med info hva de ønsker gjøre med rec fremover eller før VP kommer innen få dager med info :-)
Redigert 03.02.2021 kl 11:32 Du må logge inn for å svare
Loveshak
03.02.2021 kl 11:31 2787

Godt innlegg igjen, selv synes jeg det at AKH har puttet REC i sunrise-porteføljen som et annet bra argument. Horizons sier selv om porteføljen at:

"Our Sunrise portfolio contains investments in companies or businesses that are in an early phase or require further development to realize their full potential. The investments provide Aker Horizons with strategic options or building blocks to develop companies or value chains that turn into future investment platforms."

Hvis planen bare var å fortsette med ML og Butte, og ingen investering i Yulin. Gir det ingen mening at REC er i "early phase" eller "require further development".
t3sm
03.02.2021 kl 11:33 2736

Registrerer at sa2ri ikke svarer på et så enkelt spørsmål som om hen er investor i REC. Kan tyde på at han hverken er long eller short, bare et troll som er i slekt med nemis, pantera etc.
JR E
03.02.2021 kl 11:34 2726

https://static1.squarespace.com/static/5f871df7bb429b52ac77d186/t/600697be92117457438bc338/1611044811998/AH+presentation.pdf sid 30

R E C S I L I C O N
Uniquely positioned to seize opportunities in the fast-growing battery segment

One of the world’s largest
producers of high-performance
polysilicon to the solar energy
industry with +30 years’
experience

Lowest cost and lowest carbon
footprint manufacturer, with
best-in-class proprietary
technology

Uniquely positioned to take
advantage of the ‘electrification
of everything decade’
Slettet bruker
03.02.2021 kl 11:37 2657

Det tror jeg du gjør lurt i nærmer oss sikkert smertegrensa for de som sitter short. Skal de dekke inn vil det nok gå veldig raskt. Ligger nok også endel short under synlighets grensa i short registret som skal dekke inn før nyheter. Uansett stor risiko og sitte short nå:)
Redigert 03.02.2021 kl 11:39 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.02.2021 kl 11:37 2665

Det dere driver med er manipulerande. Jeg har kontaktat ose for det er ulovlig handel.


Kom er ut eller på jobb.
Slettet bruker
03.02.2021 kl 11:40 2596

Mye syke mennesker her inne på forumet tydeligvis:))
Slettet bruker
03.02.2021 kl 11:42 2567

https://www.tradingview.com/x/0oRNBH3z/

blir mer og mer bekreftet at vi her på god vei mot kraftig rekyl her , se diagrammet ;) Ny teknisk topp om den havner på linjene med de andre er 22 kr på første topp og 23 kroner på andre topp hvis vi følger mønsteret ;)

skal vi følge statistikken og rekylen startet i dag så burde vi nå første topp i dag senest ved åpning i morgen, for deretter sette andre toppen på slutten av dagen i morgen evt fredags åpning...

usikkert hvor høyt shorten starter inndekningen men den vil nok gjøre så vi havner på de 2 toppene hvis vi følger grafen ;)
Redigert 03.02.2021 kl 11:45 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.02.2021 kl 11:43 2561

tester vi 20 idag ?
Slettet bruker
03.02.2021 kl 11:45 2515

Nooope, vi flyr tvers gjennom på vei til 22 :-)
Slettet bruker
03.02.2021 kl 11:45 2498

2 mill aksjer er vel egentlig ikke så mye? Er ikke det daglige omsetningsvolumet vesentlig større?
Slettet bruker
03.02.2021 kl 11:46 2510

Har aksjer i recsi og har full tro på himmelferden forresten, men det er pga det er et bra selskap etter min mening
Slettet bruker
03.02.2021 kl 11:48 2478

Blir sprø av toppene dine:), kan dere ikke holde dere til det fundamentale:)
Slettet bruker
03.02.2021 kl 11:48 2476

Nå er det like før det tar av for alvor...
PHOinvestor
03.02.2021 kl 11:49 2459

ja. ja har nå gått fra 18,50 til 19,30
Slettet bruker
03.02.2021 kl 11:51 2440

Vi flytter som nevnt kortsiktige andeler over i langsiktige.. hva ere den idi.. tror han forstår :-)