Kampen vs manipulasjon og shorts 03.01.2021 - LES

Slettet bruker
RECSI 02.02.2021 kl 19:20 73135

Først og fremst, ideen kommer fra Barbro. Takk for flott initiativ! Henviser til innlegget:


"REC ligger å vaker litt sidelengs.
Den 29.01 ble det tatt en shortposisjon i REC på ca 2 mill aksjer. Shorten ble tatt på 18,67.

Kjøp 1000 aksjer i morgen alle som har tilgang på det.Spre budskapet. Kommer en rekyl over 20 vil Voleon kjøpe tilbake 2 mill aksjer.
La oss vise styrke nå."

Jeg tenker at denne fortjener en egen tråd. For dere som kjenner til mine innlegg, pleier jeg ikke å spekulere alt for mye på dag til dag prisen og tenker alltid langsiktig med gullet vi alle sitter med, men nå er det faktisk på tide at vi blir inspirert av Wallstreetbets og revolusjonen som foregår vs top 1% i verden.

Hvorfor skal top 1% være de som skal ødelegge alt også er det vi som må betale prisen? Er ikke alle dere litt lei av den tydelige manipulasjonen som foregår av hedgefonds og de store på tvers av alle børser? Husk; det å ha et synlig short er ikke den eneste måten for å manipulere kursen ned.

Nyhetene vi har hatt i det siste på både makro og mikro nivå har vært mer enn gode nok for at selskapet skal få en høyere markedspris enn usle 6.9 milliarder NOK.
Det jeg er veldig sikker på er at det vil bli utført en stor emisjon i løpet av denne måneden - og deretter vil aksjekurs ha en naturlig stigning fremover til vi nærmer oss neste emisjon også vil denne prosessen gjentas.

Ikke la Dnb og Aker ta emisjon på disse kursene. Ikke la dem utvanne oss og få aksjer som er verdt gull til prisen av møkk! Generalforsamlingen har godtatt 10% utvanning - og enkelt regnestykke viser at prisen kan kun være litt høyere enn dagens kurs hvis Aker skal utføre en emisjon for å sikre sine 33%. Dette er feil. Det er på tide at de store skal begynne å betale mer, men enda viktigere, det er på tide å vise de store at vi også kan slå tilbake.

Det at Dnb og Aker skal ta en emisjon i løpet av måneden er kun noe jeg antar. Dette er ikke fakta, men jeg håper at alle som bruker tid på disse forumene og som har penger i aksjemarkedet innser at vi spiller en spill i mot odds og at aksjemarkedet er rigget for at de store skal lykkes på bekostning av de små. Vi små aksjonærer har en emosjonell verdi knyttet til pengene våre, noe som gjør at frykt er perfekt virkemiddel for å få oss til å "sikre" pengene våre, mens de store ler og laster opp på billigsalg, når deres kjøp egentlig burde presse prisen oppover. Viser bare til hva Dnb teknologi gjorde. Ren lureri, men er så mange som kjøpte det. Ta en titt på shareville, tekinvestor, facebook. Så mange uvitende aksjonærer som solgte seg ut. Eller disse stakkarsene som kjøpte på 20kr og som nå tror at selskapet er en dårlig investering - først og fremst; aldri ta en slik avgjørelse basert på dag til dag pris, men tenk alltid på fundamentet og politiske endringer, men enda viktigere; Ikke la frykt skremme deg til å gi slipp på gull til møkkpris! Markedet har alltid rett dag til dag, men hvorfor markedet har rett ligger det flere årsaker bak.

MEN; Enda viktigere, la oss få shorts til å svi for at de tørr å vise oss shorten sin. De prøvde å vise det for å skremme oss, ellers kunne de enkelt ha shortet litt mindre aksjer og vært usynlige, men det de ikke forstår er at vi som er REC aksjonærer kjenner til selskapet og har ståltro på konseptet og fremtiden.

Vi må mobilisere. Vi må laste opp enda mer. Vi må tvinge synlige shorts til å dekke (noe som igjen vil gi en rally oppover) og vi må sørge for at hvis det blir utført en emisjon (noe jeg mistenker) så skal vi utvannes så lite som mulig. La de store måtte betale prisen fremfor oss små!

Det er viktig at vi alle kjøper stadig og trutt og rundt det samme tidspunktet, ellers vil det ikke ha noen som helst effekt.
Jeg bistår med å kjøpe 10.000 aksjer i morgen. Jeg har nå flyttet litt på beholdninger og reserve penger og kjøper alt i morgen, fremfor å dele det utover måneden.

Hvem av dere er med? Vi vet at aksjen skal langt opp til skyene. Alt peker på det, men dette vil kun fungere hvis alle som har tro på selskapet hiver seg på. Ikke kjøp for mer enn du har råd til, ikke vær som meg, men selv om du kjøper 10 aksjer vil det hjelpe. På tide å bli inspirert av resten av verden og vise at vi er dritt lei av at de store alltid skal leke med oss. At regler ikke gjelder for dem. At de alltid kan slippe unna. Ikke mer. De valgte feil selskap å angripe, for det de ikke vet er hvor mye tid vi alle har brukt på å sette oss i casen og at vi er villige til å sette pengene våre der munnen vår er.

På tide å gi manipulatorer og shorts en skremsel som vil sørge for at de får seg en lærepenge. På tide å vise alle at nok er nok.
Ikke la de store betale møkkpris mer. Det er på tide at de betaler for sin del av kaken.

Jeg håper at så mange som mulig blir med på dette slik at vi kan tvinge shorts til å dekke allerede i morgen. Det som er positivt er at vi har makro med vår side, hvor børsen er grønnere enn Hulken i USA, EU og Asia. Det vi trenger nå er kun hverandre. I morgen er dagen vår.

Jeg vil starte å kjøpe allerede kl 09.00. Hvem av dere longs er med meg?!

Husk; selv om jeg starter tråden går all ære til Barbro. Mener at dette fortjente et eget tråd. La oss kose oss i morgen og sørge for at manipulatorer og shorts får seg en kostbar lærepenge. Ikke kødd med det som er den beste vekst casen i hele Norge, da må man betale.

Redigert: Ser at tråden har kommet på media, men også der har det blitt feil informasjon.
Tråden handler ikke kun om en liten short squeeze på 0.5%. Det betyr absolutt ingenting. Det tråden handler om er at vi longs mistenker at prisen holdes nede av de store, slik at de kan få utført en emisjon, Aker får lastet opp til 33% og aksjonærer blir utvannet 10%. Det at vi blir utvannet har jeg ingenting i mot, hvis det betyr at Aker kommer enda lengre inn, men jeg og mange andre her mistenker at prisen presses ned til emisjonen kommer og dette er ikke bra. Dnb teknologi brukte frykt senest i forrige uke og lastet opp enda mer på bekostning av skvetne aksjonærer. Dette handler om å putte pengene der munnen er. Hvis alle dere sier at denne skal til 100kr i 2021/2022 og på flere hundre kroner så er det billigsalg å kjøpe på dagens kurs. Ikke sett fokuset på shorts, det er ikke hovedbudskapet fra denne tråden. Budskapet er at vi har tro på selskapet og er villig til å betale det vi mener er billigpris og hvis emisjonen vi mistenker kommer, så vil det ikke kun gå på bekostning av oss.

Redigert2: Pffft. Ikke solgt en eneste aksje jeg. Hva slags manipulasjon er det media spinner på her? Dette var aldri snakk om å sqeueze en short på 2M volum. Dette handlet om noe større. At aksjonærer som har troen skal sette pengene sine der munnen er. At en eventuell emisjon ikke bare skal gå på bekostning av oss. Men selvfølgelig, blir dette spinnet helt annen retning.

Dere som har tro som meg, vi fortsetter å laste opp, dere som ikke har tro - selg dere ut så vi kan få inn hender som faktisk vet potensialet til selskapet. Media, kontakt meg gjerne om dere har noen spørsmål på inboks. Jeg stiller opp med fullt navn og har ingenting å skjule, men slutt å vri på dette som om dette er kursmanipulasjon for å få en short på 2M aksjer til å svi. Dette handler om noe mye større, manipulasjonen som foregår i børser verden over, hvor de store akkumulerer og ler på bekostning av oss små. Frykt blir brukt som virkemiddel. Vi alle som kjøpte i dag kjøpte fordi vi har tro på at en inngang på 18-19-20-21 kr er veldig bra for fremtiden. Har vi rett eller feil? Det får tiden vise. Kommer det en eventuell emisjon? Det får vi også vite.

Februar blir veldig spennende.
Redigert 03.02.2021 kl 15:52 Du må logge inn for å svare
Gunnar88
03.02.2021 kl 11:52 3260

Er dette her kødd. Han burde ikke kalle seg journalist. 15-20 personer på et forum, som tilsynelatende allerede eier aksjer kjøper flere. Og han drar paralleller til Gamestop. For en speller!
Slettet bruker
03.02.2021 kl 11:52 3249

haha er vel greit se for alle, så man ikke selger seg ut for tidlig for de som evt har tenkt seg ut uansett eller trade på veien. Helt idiotisk selge seg ut på 20 feks når ingenting tilsier den skal stoppe der ved rekyl lik de andre rekylene mot de tekniske toppene :P

Som også nevnt så kommer det mye neste ukene i tillegg så vi kan jo håpe de kommer i forbindelse med en av disse rekylene mot teknisk topp slik at vi kan fyke over og etablere oss der. Logisk iflg med det fundamentale
Slettet bruker
03.02.2021 kl 11:52 3236

Bare og glemme en svenske som kjøpte 30000 aksjer hausset i vei på fredag og solgte på mandag :))) idiot nick bruker for mye energi:))
Slettet bruker
03.02.2021 kl 11:53 3213

Kan noen lime inn artikkelen fra dn.no så vi også får lese
UerfarenInvest
03.02.2021 kl 11:54 3165

Brukeren har drevet på samme måte i andre aksjer også tidligere, bl.a NEL
Tanjiro
03.02.2021 kl 11:54 3134

Jøss, nå ble det faktisk litt fart på sakene, hadde vært sterkt om denne avsluttet på 20 i dag🧐
Tycho
03.02.2021 kl 11:55 3100

Om man faktisk skulle prøvd seg på en reell shortskvis så finnes det vel neppe bedre reklame enn at journalister begynner å skrive om det. Ting som dette kan utløse mer momentum.
Slettet bruker
03.02.2021 kl 11:55 2920

Børsdagen har knapt begynt, så kaller han det en fiasko. Han kan ta seg en bolle! 🤪
Slettet bruker
03.02.2021 kl 11:56 2906

Hvem av dere spiste 107k aksjer?
PHOinvestor
03.02.2021 kl 11:58 2907

dæven 107 000 aksjer på en kjøp på 19,50

yeeeeeeeees
Slettet bruker
03.02.2021 kl 11:58 2897

Marginal motstand på 19,2. Motstand kan nok finnes noe av på " all time high" siste året som er et stykke til.
Redigert 03.02.2021 kl 12:02 Du må logge inn for å svare
Vangen
03.02.2021 kl 12:00 2823

Dette er smått utrolig for her går det opp! Småflaut av DN som skriver "Småinvestorer prøvde seg på en Gamestop-shortskvis i Rec Silicon – fullstendig fiasko."
Slettet bruker
03.02.2021 kl 12:00 2817

Ikke selg nå folkens... Kan bli stort etter lunsjen, god lunsj stayers!!!
Slettet bruker
03.02.2021 kl 12:00 2803

Haha de skriver faktisk om dette er det mulig:) nei ikke mye short her om det ikke ligger mye under synlighets grensa som vi ikke ser. Men allikevel nå stiger den mye. Er det rareste jeg har sett noengang på børs å jeg har vært her mange år:)) nå man endre overskriften til at de lykkes:))
Redigert 03.02.2021 kl 12:01 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.02.2021 kl 12:00 2794

følger du mønster siste 1-2 mnd ved rekyler mot tekniske topper så ser jeg ingen grunn til at denne skal stoppe på 20kr på det nivået vi startet rekylen fra. 22 og 23 kroner som er naturlige topper iflg grafen. 3-5 kroner økning fra bunn til topp på 1 til 2 dager i snitt. Mest naturlige ;) men igjen man vet aldri. Vi har hvertfall ikke surt markedet denne gangen, og vi har triggere i vente, så ser ingen grunn til denne rekylen skal bli avbrutt eller stoppet med mindre det skjer noe :-)

Jeg stoler grafen og mønsteret ;) frem til noe tilsier noe annet :)
https://www.tradingview.com/x/0oRNBH3z/
Slettet bruker
03.02.2021 kl 12:01 2782

Bare glem, tills politi banker på dörren :) :)
Dulfen
03.02.2021 kl 12:01 2786

Er det en ting jeg har mistet etter ett år i aksjemarkedet, er det respekten for finansmedier. Herregud så mye dritt de publiserer. Vurderte sterkt medlemskap i fjor, glad jeg aldri har gitt de noen av pengene mine.
Slettet bruker
03.02.2021 kl 12:03 2732

Slettet bruker skrev Dagens du 😂👏👏
He he.
Vier havnet i Dagens Næringsliv som kaller det en fiasko.....
REC opp 5,51% nå. En suksses spør dere meg.
Forstår ikke helt Dagens Næringsliv. Men de har nok ikke helt skjønt mailen jeg sendte de som er grunnen til det de skriver.
Slettet bruker
03.02.2021 kl 12:04 2687

Stopp, stopp, STOPP!!! Jeg var ikke klar..😓😓😂😂
Slettet bruker
03.02.2021 kl 12:07 2605

Hehe dette er f.. meg helt utrolig . Det skulle stått DN hjelper til med short skvis i Rec :)))
Slettet bruker
03.02.2021 kl 12:08 2581

Hehe, DN trekker fram hva som blir skrevet her som kursmanipulasjon 😂😂

Slettet bruker
03.02.2021 kl 12:09 2566

Slettet bruker skrev 6% ;)
Idioten i DN går vårt ærende uten at han skjønte det. Artig.
Noen som har hatt politiet på døra? :) hahahaha
Slettet bruker
03.02.2021 kl 12:09 2545

Slettet bruker skrev 6% ;)
6,5 % haha den dn redaktøren får endre innlegget sitt snart
Sølvbuen
03.02.2021 kl 12:10 2508

Meget bra intiativ og jeg takker Trådstarter for engasjementet og godt skrevet begrunnelse. Kunne ikke vært mer enig ! Slik shortposisjoner har jeg sett flere ganger før og de gjjørs ofte med hensikt å manipulere kursen. Jeg ser i et annet selskap jeg også er aksjonær i der shorten utgjor en stor del av fri flyt av aksjeomsetningen hver dag. Her burde Tilsynsmyndighetene se nærmere på regelverket.
Slettet bruker
03.02.2021 kl 12:11 2506

Hehe, de tror at dette. handler om short squeeze på 2M aksjer, når det handler om at vi ikke skal la Aker ta en mulig emisjon på disse kursene. Nå får de øke snittprisen sin og vise at de er villige til å punge ut enda mer. Faktisk gjør DN oss en tjeneste ved å spre budskapet.

Kjøp. Kjøp. Kjøp! Vi som er longs snakker om flere hundre kroner i aksjepris hele tiden, på tide å vise at pengene våre er der munnen vår er.
Ikke selg til møkkpris lenger. Ikke la de store få oss til å tro at vi holder møkk i hånda når det egentlig er gull. Vær tålmodige.
Bjellesauen
03.02.2021 kl 12:14 2375

Meget bra, jeg har kjøpt mer idag, høyere snitt, men det utgjør ikke all verden når raketten tar av skikkelig. Jeg trodde det skulle stoppe litt på 19,20 og 19,50 idag men det ble spist opp umiddelbart.
Slettet bruker
03.02.2021 kl 12:17 2292

Denne journalisten har så vidt jeg har registrert kun bjeffet og knurret om næringslivstemaer. Har aldri sett noe kontruktivt, innsiktsfullt med gode beskrivelser om temaene han skriver om. Det minner mer om at det sleivete diskuteres et eller annet i kantina, så skriver han det og vips - nok en artikkel av herr Jensen. Pinlig men typisk for norsk næringslivsjournalistikk.
Zorin
03.02.2021 kl 12:19 2227

Dere er klar over at dere faktisk bidrar til det motsatte? Det er kun 0,52% som shorter aksjen, og med initiativet som vi ser her så vil det ikke forundre meg at vi vil se en økning i antall shortere de kommende dagene/ukene.

https://ssr.finanstilsynet.no/Home/Details/NO0010112675
Slettet bruker
03.02.2021 kl 12:20 2214

RECSI er SEXY!!!!!
Slettet bruker
03.02.2021 kl 12:22 2165

Tror journalisten har null peiling på rec og på det vi aksjonærer hvorfor velger vi å ta den kampen. Han burde gjort en litt mer grundige jobb med å for tak ide reale grunnene til vårt kamp. En må ikke glemme at det har vært short i rec ganske lenge men under 0,5 grensen. Men hvorfor disse har valgt å ta en selvmord avgjørelse i denne perioden som vi og selskapet venter masse gode og avgjørende nyheter. Ingen ville valgt med vilje å tape penger om det ikke ligger annet bak! Og det med Dnb tek som svartemalte rec i media og alt annet som egentlig tyder veldig klart at dette er en skittent spill de store holder på med.
Slettet bruker
03.02.2021 kl 12:22 2196

Kan da ligge masse short er under synlighets grensa i short registret??
Redigert 03.02.2021 kl 12:23 Du må logge inn for å svare