Kampen vs manipulasjon og shorts 03.01.2021 - LES

Slettet bruker
RECSI 02.02.2021 kl 19:20 73139

Først og fremst, ideen kommer fra Barbro. Takk for flott initiativ! Henviser til innlegget:


"REC ligger å vaker litt sidelengs.
Den 29.01 ble det tatt en shortposisjon i REC på ca 2 mill aksjer. Shorten ble tatt på 18,67.

Kjøp 1000 aksjer i morgen alle som har tilgang på det.Spre budskapet. Kommer en rekyl over 20 vil Voleon kjøpe tilbake 2 mill aksjer.
La oss vise styrke nå."

Jeg tenker at denne fortjener en egen tråd. For dere som kjenner til mine innlegg, pleier jeg ikke å spekulere alt for mye på dag til dag prisen og tenker alltid langsiktig med gullet vi alle sitter med, men nå er det faktisk på tide at vi blir inspirert av Wallstreetbets og revolusjonen som foregår vs top 1% i verden.

Hvorfor skal top 1% være de som skal ødelegge alt også er det vi som må betale prisen? Er ikke alle dere litt lei av den tydelige manipulasjonen som foregår av hedgefonds og de store på tvers av alle børser? Husk; det å ha et synlig short er ikke den eneste måten for å manipulere kursen ned.

Nyhetene vi har hatt i det siste på både makro og mikro nivå har vært mer enn gode nok for at selskapet skal få en høyere markedspris enn usle 6.9 milliarder NOK.
Det jeg er veldig sikker på er at det vil bli utført en stor emisjon i løpet av denne måneden - og deretter vil aksjekurs ha en naturlig stigning fremover til vi nærmer oss neste emisjon også vil denne prosessen gjentas.

Ikke la Dnb og Aker ta emisjon på disse kursene. Ikke la dem utvanne oss og få aksjer som er verdt gull til prisen av møkk! Generalforsamlingen har godtatt 10% utvanning - og enkelt regnestykke viser at prisen kan kun være litt høyere enn dagens kurs hvis Aker skal utføre en emisjon for å sikre sine 33%. Dette er feil. Det er på tide at de store skal begynne å betale mer, men enda viktigere, det er på tide å vise de store at vi også kan slå tilbake.

Det at Dnb og Aker skal ta en emisjon i løpet av måneden er kun noe jeg antar. Dette er ikke fakta, men jeg håper at alle som bruker tid på disse forumene og som har penger i aksjemarkedet innser at vi spiller en spill i mot odds og at aksjemarkedet er rigget for at de store skal lykkes på bekostning av de små. Vi små aksjonærer har en emosjonell verdi knyttet til pengene våre, noe som gjør at frykt er perfekt virkemiddel for å få oss til å "sikre" pengene våre, mens de store ler og laster opp på billigsalg, når deres kjøp egentlig burde presse prisen oppover. Viser bare til hva Dnb teknologi gjorde. Ren lureri, men er så mange som kjøpte det. Ta en titt på shareville, tekinvestor, facebook. Så mange uvitende aksjonærer som solgte seg ut. Eller disse stakkarsene som kjøpte på 20kr og som nå tror at selskapet er en dårlig investering - først og fremst; aldri ta en slik avgjørelse basert på dag til dag pris, men tenk alltid på fundamentet og politiske endringer, men enda viktigere; Ikke la frykt skremme deg til å gi slipp på gull til møkkpris! Markedet har alltid rett dag til dag, men hvorfor markedet har rett ligger det flere årsaker bak.

MEN; Enda viktigere, la oss få shorts til å svi for at de tørr å vise oss shorten sin. De prøvde å vise det for å skremme oss, ellers kunne de enkelt ha shortet litt mindre aksjer og vært usynlige, men det de ikke forstår er at vi som er REC aksjonærer kjenner til selskapet og har ståltro på konseptet og fremtiden.

Vi må mobilisere. Vi må laste opp enda mer. Vi må tvinge synlige shorts til å dekke (noe som igjen vil gi en rally oppover) og vi må sørge for at hvis det blir utført en emisjon (noe jeg mistenker) så skal vi utvannes så lite som mulig. La de store måtte betale prisen fremfor oss små!

Det er viktig at vi alle kjøper stadig og trutt og rundt det samme tidspunktet, ellers vil det ikke ha noen som helst effekt.
Jeg bistår med å kjøpe 10.000 aksjer i morgen. Jeg har nå flyttet litt på beholdninger og reserve penger og kjøper alt i morgen, fremfor å dele det utover måneden.

Hvem av dere er med? Vi vet at aksjen skal langt opp til skyene. Alt peker på det, men dette vil kun fungere hvis alle som har tro på selskapet hiver seg på. Ikke kjøp for mer enn du har råd til, ikke vær som meg, men selv om du kjøper 10 aksjer vil det hjelpe. På tide å bli inspirert av resten av verden og vise at vi er dritt lei av at de store alltid skal leke med oss. At regler ikke gjelder for dem. At de alltid kan slippe unna. Ikke mer. De valgte feil selskap å angripe, for det de ikke vet er hvor mye tid vi alle har brukt på å sette oss i casen og at vi er villige til å sette pengene våre der munnen vår er.

På tide å gi manipulatorer og shorts en skremsel som vil sørge for at de får seg en lærepenge. På tide å vise alle at nok er nok.
Ikke la de store betale møkkpris mer. Det er på tide at de betaler for sin del av kaken.

Jeg håper at så mange som mulig blir med på dette slik at vi kan tvinge shorts til å dekke allerede i morgen. Det som er positivt er at vi har makro med vår side, hvor børsen er grønnere enn Hulken i USA, EU og Asia. Det vi trenger nå er kun hverandre. I morgen er dagen vår.

Jeg vil starte å kjøpe allerede kl 09.00. Hvem av dere longs er med meg?!

Husk; selv om jeg starter tråden går all ære til Barbro. Mener at dette fortjente et eget tråd. La oss kose oss i morgen og sørge for at manipulatorer og shorts får seg en kostbar lærepenge. Ikke kødd med det som er den beste vekst casen i hele Norge, da må man betale.

Redigert: Ser at tråden har kommet på media, men også der har det blitt feil informasjon.
Tråden handler ikke kun om en liten short squeeze på 0.5%. Det betyr absolutt ingenting. Det tråden handler om er at vi longs mistenker at prisen holdes nede av de store, slik at de kan få utført en emisjon, Aker får lastet opp til 33% og aksjonærer blir utvannet 10%. Det at vi blir utvannet har jeg ingenting i mot, hvis det betyr at Aker kommer enda lengre inn, men jeg og mange andre her mistenker at prisen presses ned til emisjonen kommer og dette er ikke bra. Dnb teknologi brukte frykt senest i forrige uke og lastet opp enda mer på bekostning av skvetne aksjonærer. Dette handler om å putte pengene der munnen er. Hvis alle dere sier at denne skal til 100kr i 2021/2022 og på flere hundre kroner så er det billigsalg å kjøpe på dagens kurs. Ikke sett fokuset på shorts, det er ikke hovedbudskapet fra denne tråden. Budskapet er at vi har tro på selskapet og er villig til å betale det vi mener er billigpris og hvis emisjonen vi mistenker kommer, så vil det ikke kun gå på bekostning av oss.

Redigert2: Pffft. Ikke solgt en eneste aksje jeg. Hva slags manipulasjon er det media spinner på her? Dette var aldri snakk om å sqeueze en short på 2M volum. Dette handlet om noe større. At aksjonærer som har troen skal sette pengene sine der munnen er. At en eventuell emisjon ikke bare skal gå på bekostning av oss. Men selvfølgelig, blir dette spinnet helt annen retning.

Dere som har tro som meg, vi fortsetter å laste opp, dere som ikke har tro - selg dere ut så vi kan få inn hender som faktisk vet potensialet til selskapet. Media, kontakt meg gjerne om dere har noen spørsmål på inboks. Jeg stiller opp med fullt navn og har ingenting å skjule, men slutt å vri på dette som om dette er kursmanipulasjon for å få en short på 2M aksjer til å svi. Dette handler om noe mye større, manipulasjonen som foregår i børser verden over, hvor de store akkumulerer og ler på bekostning av oss små. Frykt blir brukt som virkemiddel. Vi alle som kjøpte i dag kjøpte fordi vi har tro på at en inngang på 18-19-20-21 kr er veldig bra for fremtiden. Har vi rett eller feil? Det får tiden vise. Kommer det en eventuell emisjon? Det får vi også vite.

Februar blir veldig spennende.
Redigert 03.02.2021 kl 15:52 Du må logge inn for å svare
sier
03.02.2021 kl 14:38 3547

Husk dere at RECSI var NOK 20,78 bare for noen dager siden, fi dag på 21.40. Forstår ikke at den er nå på NOK 19,38 når vi forventer gode nyheter på dette nivået nå.
Struts
03.02.2021 kl 14:38 3544

Jaja, de som måtte ha sagt at sirkuset er stengt har nok tatt feil.
Tanjiro
03.02.2021 kl 14:39 3554

Nettopp, fra 15% opp til 5%. Mange nervøse småaksjonærer og daytradere med i dag, uavhengig av det som skjer så er REC en solid case som er verdt å sette seg inn i. Hold på disse i minst 1 år og jeg kan nesten garantere en dobling.
Slettet bruker
03.02.2021 kl 14:40 3517

Tipper traidinga snart er over og vi har nok fått endel flere long aksjonærer med oss:)) råtips på stopp rundt 20 i dag:))
t3sm
03.02.2021 kl 14:41 3453

Skal bli spennende å se om det kommer noen positive meldinger i etterkant av det her. Kan jo bidra til enda mer økt aktivitet det !
Slettet bruker
03.02.2021 kl 14:43 3359

Hvem vet med dette enorme volumet:))
Slettet bruker
03.02.2021 kl 14:49 3198

NOELLE skrev Innlegget er slettet
Selg selg de går rett sørover nå... snart i minus
Slettet bruker
03.02.2021 kl 14:52 3126

Shoot to kill!!!!
t3sm
03.02.2021 kl 14:52 3112

Dette illustrerer bare at noen, eller noe, vil holde kursen nede...
Slettet bruker
03.02.2021 kl 14:55 3068

Barnehagen kommer frem:)) får bare blokkere sånne nick, kom en haug nye nick på min liste :))
Luremus100
03.02.2021 kl 14:56 3030

Ser ut som de sikrer seg kapital. Noe skjer i kulissene!
https://aksjelive.e24.no/article/oAv0Pj
lur_rev
03.02.2021 kl 14:58 2997

All PR er god PR for REC. Naturlig at kursen synker litt etter en slik brå oppgang. Jeg sitter long uansett. Vil således gå ut ifra at kursen vil snu i positiv retning før sluttauksjon, og fortsette stigningen mot 25 innen fredag.
Slettet bruker
03.02.2021 kl 14:58 2993

Gratulerer med å ha initiert et idiotrally.
Slettet bruker
03.02.2021 kl 15:00 2967

Idiotrally, nå har vi fått flere shortere
Slettet bruker
03.02.2021 kl 15:00 2969

Dere må slutte med dette long-tøvet. Long er det motsatte av short og sier ikke noe om varigheten på investeringen. Alle som eier aksjer er long.

Det er utrolige mange som bruke long som synonym til langsiktig. Det er helt på trynet og avslører amatørmessighet.
Redigert 03.02.2021 kl 15:01 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.02.2021 kl 15:01 2964

Får se hvilke planer de har. REC har kapital selv på 1 milliard for øyeblikket. Når Røkke junior nevner at de ser på batteri delen som interesang så blir det spennende om noe av disse 8 milliardene kommer til å bli brukt som vil gavne rec.
Jasper7
03.02.2021 kl 15:03 2941

trodde ikke det var flere igjen som visste det jeg, Long 10 ganger om dagen her
Slettet bruker
03.02.2021 kl 15:06 2882

Ja, er ikke det spennende!? Ved neste runde (kanskje i morgen??), så vil det bli enda litt momentum. Her er flere som frigir kapital og ser frem til OL i Trygve tivoli ;-)
RECSI vil være min beste investering under corona, slik er det for mange. Følg med i AKSO også, det er nok flere enn meg som tar 50/50 fordeling av profit og inn i de gullselskaper !! Hold på trua, nyt nerven i markedet på berget...
Slettet bruker
03.02.2021 kl 15:08 2842

Nedsalget har begynt. Dette var det kun noen day-tradere som tjente på.
golf`ern
03.02.2021 kl 15:12 2765

-og heldige var de som fikk kjøpt på 21+....
Zorin
03.02.2021 kl 15:13 2801

Vurderte selv å selge en mindre andel men kom frem til jeg venter en stund til. Som jeg alltid har sagt så har jeg trua på aksjen. Det vi så i dag...ikke noe annet enn ungdommelig lek med penger. I det minste så sitter de som ikke kom seg ut i tide i det minste på noen gode aksjer.
t3sm
03.02.2021 kl 15:13 2810

Nå burde noen i REC/Aker få ut fingeren og smi mens jernet er varmt..
Slettet bruker
03.02.2021 kl 15:14 2809

Hehe om få dager har de tapt ved å selge seg ut igjen:))
Slettet bruker
03.02.2021 kl 15:16 2795

Hvis vi fikk flyttet aksjer fra skvetne aksjonærer som vil gevinst sikre på disse nivåene til aksjonærer som faktisk har reell tro på at selskapet skal til flere hundre kroner i fremtiden, så er det bare bra. Ulempen er at det er for mange som er uærlige og kun tenker på eget gevinst og forsøker å trade aksjen. Hadde folk bare holdt så hadde kjøperne blitt presset til å betale for å komme seg inn.

Fra det jeg ser har det vært høy omsetning i dag og flere store har lastet opp enda mer. Ikke tro at det er oss små sparere som har brukt 400millioner + i dag. Det er mye som foregår bak kulissene og heldigvis vil vi vite mer senest 19. februar. Synes du ikke at det er merkelig at selv med 466M i omsetning så er vi 3.24% grønn for dagen? Dette blir en veldig spennende måned.
Slettet bruker
03.02.2021 kl 15:20 2692

og der var 18 tallet ett faktum. Helt etter boka
Gunnar88
03.02.2021 kl 15:20 2756

Må jo si det hadde vært trist hvis den stengte i minus etter den voldsomme oppgangen vi så tidligere i dag. Virket dette mot sin hensikt?
Bullinvestor
03.02.2021 kl 15:21 2772

En god trade i dag ikke værst. Hvor langt ned skal vi? :))
Redigert 03.02.2021 kl 15:22 Du må logge inn for å svare
HrGrøn
03.02.2021 kl 15:21 2791

Den skal længere ned. SÆLG
Der er jo en aktieemission på vej, nok i 16-18 kr.
Så det er sidste chance for at sælge nu inden emissionen.
Så er der billige aktier når emissionen er overstået.
Slettet bruker
03.02.2021 kl 15:22 2828

Hehe tipper også det ble spist noen long Aksjer på vei oppover i dag. Uansett uinteressant det som er interessant er nyheter som er like rundt hjørnet:))
HrGrøn
03.02.2021 kl 15:26 2732

Den skal lige bryde 19 så slutter vi nok på 18.50 idag.
Slettet bruker
03.02.2021 kl 15:29 2683

Vi slutter over 19.5 i dag. Vent og se
Slettet bruker
03.02.2021 kl 15:31 2660

Samme om den slutter over 20 eller 18 ingen normale aksjonærer selger rett før nyheter uansett .
Slettet bruker
03.02.2021 kl 15:32 2688

Ny podkast: Shorting er «aksjemarkedets renovasjonstjeneste»


Der vil du også få høre om det norske forsøket på å gjenta Gamestop-suksessen til de amerikanske hordeinvestorene. Noen norske rebeller med navn som Barbro og Uchihabra forsøker å hausse Rec Silicon for å få til den samme short-skvisen som i Gamestop.



https://www.dn.no/finansredaksjonen/podkast/gamestop/aksjer/ny-podkast-shorting-er-aksjemarkedets-renovasjonstjeneste/2-1-956590
Redigert i dag kl 15:31
Slettet bruker
03.02.2021 kl 15:35 2672

Om noen turte sette short over 21 skal dette også dekkes inn i dag. Hvem tør sitte med short når vi får meldinger veldig snart:)) tidligst i dag:))
figor
03.02.2021 kl 15:36 2683

Hva er det dere driver med??