Kampen vs manipulasjon og shorts 03.01.2021 - LES

Slettet bruker
RECSI 02.02.2021 kl 19:20 73148

Først og fremst, ideen kommer fra Barbro. Takk for flott initiativ! Henviser til innlegget:


"REC ligger å vaker litt sidelengs.
Den 29.01 ble det tatt en shortposisjon i REC på ca 2 mill aksjer. Shorten ble tatt på 18,67.

Kjøp 1000 aksjer i morgen alle som har tilgang på det.Spre budskapet. Kommer en rekyl over 20 vil Voleon kjøpe tilbake 2 mill aksjer.
La oss vise styrke nå."

Jeg tenker at denne fortjener en egen tråd. For dere som kjenner til mine innlegg, pleier jeg ikke å spekulere alt for mye på dag til dag prisen og tenker alltid langsiktig med gullet vi alle sitter med, men nå er det faktisk på tide at vi blir inspirert av Wallstreetbets og revolusjonen som foregår vs top 1% i verden.

Hvorfor skal top 1% være de som skal ødelegge alt også er det vi som må betale prisen? Er ikke alle dere litt lei av den tydelige manipulasjonen som foregår av hedgefonds og de store på tvers av alle børser? Husk; det å ha et synlig short er ikke den eneste måten for å manipulere kursen ned.

Nyhetene vi har hatt i det siste på både makro og mikro nivå har vært mer enn gode nok for at selskapet skal få en høyere markedspris enn usle 6.9 milliarder NOK.
Det jeg er veldig sikker på er at det vil bli utført en stor emisjon i løpet av denne måneden - og deretter vil aksjekurs ha en naturlig stigning fremover til vi nærmer oss neste emisjon også vil denne prosessen gjentas.

Ikke la Dnb og Aker ta emisjon på disse kursene. Ikke la dem utvanne oss og få aksjer som er verdt gull til prisen av møkk! Generalforsamlingen har godtatt 10% utvanning - og enkelt regnestykke viser at prisen kan kun være litt høyere enn dagens kurs hvis Aker skal utføre en emisjon for å sikre sine 33%. Dette er feil. Det er på tide at de store skal begynne å betale mer, men enda viktigere, det er på tide å vise de store at vi også kan slå tilbake.

Det at Dnb og Aker skal ta en emisjon i løpet av måneden er kun noe jeg antar. Dette er ikke fakta, men jeg håper at alle som bruker tid på disse forumene og som har penger i aksjemarkedet innser at vi spiller en spill i mot odds og at aksjemarkedet er rigget for at de store skal lykkes på bekostning av de små. Vi små aksjonærer har en emosjonell verdi knyttet til pengene våre, noe som gjør at frykt er perfekt virkemiddel for å få oss til å "sikre" pengene våre, mens de store ler og laster opp på billigsalg, når deres kjøp egentlig burde presse prisen oppover. Viser bare til hva Dnb teknologi gjorde. Ren lureri, men er så mange som kjøpte det. Ta en titt på shareville, tekinvestor, facebook. Så mange uvitende aksjonærer som solgte seg ut. Eller disse stakkarsene som kjøpte på 20kr og som nå tror at selskapet er en dårlig investering - først og fremst; aldri ta en slik avgjørelse basert på dag til dag pris, men tenk alltid på fundamentet og politiske endringer, men enda viktigere; Ikke la frykt skremme deg til å gi slipp på gull til møkkpris! Markedet har alltid rett dag til dag, men hvorfor markedet har rett ligger det flere årsaker bak.

MEN; Enda viktigere, la oss få shorts til å svi for at de tørr å vise oss shorten sin. De prøvde å vise det for å skremme oss, ellers kunne de enkelt ha shortet litt mindre aksjer og vært usynlige, men det de ikke forstår er at vi som er REC aksjonærer kjenner til selskapet og har ståltro på konseptet og fremtiden.

Vi må mobilisere. Vi må laste opp enda mer. Vi må tvinge synlige shorts til å dekke (noe som igjen vil gi en rally oppover) og vi må sørge for at hvis det blir utført en emisjon (noe jeg mistenker) så skal vi utvannes så lite som mulig. La de store måtte betale prisen fremfor oss små!

Det er viktig at vi alle kjøper stadig og trutt og rundt det samme tidspunktet, ellers vil det ikke ha noen som helst effekt.
Jeg bistår med å kjøpe 10.000 aksjer i morgen. Jeg har nå flyttet litt på beholdninger og reserve penger og kjøper alt i morgen, fremfor å dele det utover måneden.

Hvem av dere er med? Vi vet at aksjen skal langt opp til skyene. Alt peker på det, men dette vil kun fungere hvis alle som har tro på selskapet hiver seg på. Ikke kjøp for mer enn du har råd til, ikke vær som meg, men selv om du kjøper 10 aksjer vil det hjelpe. På tide å bli inspirert av resten av verden og vise at vi er dritt lei av at de store alltid skal leke med oss. At regler ikke gjelder for dem. At de alltid kan slippe unna. Ikke mer. De valgte feil selskap å angripe, for det de ikke vet er hvor mye tid vi alle har brukt på å sette oss i casen og at vi er villige til å sette pengene våre der munnen vår er.

På tide å gi manipulatorer og shorts en skremsel som vil sørge for at de får seg en lærepenge. På tide å vise alle at nok er nok.
Ikke la de store betale møkkpris mer. Det er på tide at de betaler for sin del av kaken.

Jeg håper at så mange som mulig blir med på dette slik at vi kan tvinge shorts til å dekke allerede i morgen. Det som er positivt er at vi har makro med vår side, hvor børsen er grønnere enn Hulken i USA, EU og Asia. Det vi trenger nå er kun hverandre. I morgen er dagen vår.

Jeg vil starte å kjøpe allerede kl 09.00. Hvem av dere longs er med meg?!

Husk; selv om jeg starter tråden går all ære til Barbro. Mener at dette fortjente et eget tråd. La oss kose oss i morgen og sørge for at manipulatorer og shorts får seg en kostbar lærepenge. Ikke kødd med det som er den beste vekst casen i hele Norge, da må man betale.

Redigert: Ser at tråden har kommet på media, men også der har det blitt feil informasjon.
Tråden handler ikke kun om en liten short squeeze på 0.5%. Det betyr absolutt ingenting. Det tråden handler om er at vi longs mistenker at prisen holdes nede av de store, slik at de kan få utført en emisjon, Aker får lastet opp til 33% og aksjonærer blir utvannet 10%. Det at vi blir utvannet har jeg ingenting i mot, hvis det betyr at Aker kommer enda lengre inn, men jeg og mange andre her mistenker at prisen presses ned til emisjonen kommer og dette er ikke bra. Dnb teknologi brukte frykt senest i forrige uke og lastet opp enda mer på bekostning av skvetne aksjonærer. Dette handler om å putte pengene der munnen er. Hvis alle dere sier at denne skal til 100kr i 2021/2022 og på flere hundre kroner så er det billigsalg å kjøpe på dagens kurs. Ikke sett fokuset på shorts, det er ikke hovedbudskapet fra denne tråden. Budskapet er at vi har tro på selskapet og er villig til å betale det vi mener er billigpris og hvis emisjonen vi mistenker kommer, så vil det ikke kun gå på bekostning av oss.

Redigert2: Pffft. Ikke solgt en eneste aksje jeg. Hva slags manipulasjon er det media spinner på her? Dette var aldri snakk om å sqeueze en short på 2M volum. Dette handlet om noe større. At aksjonærer som har troen skal sette pengene sine der munnen er. At en eventuell emisjon ikke bare skal gå på bekostning av oss. Men selvfølgelig, blir dette spinnet helt annen retning.

Dere som har tro som meg, vi fortsetter å laste opp, dere som ikke har tro - selg dere ut så vi kan få inn hender som faktisk vet potensialet til selskapet. Media, kontakt meg gjerne om dere har noen spørsmål på inboks. Jeg stiller opp med fullt navn og har ingenting å skjule, men slutt å vri på dette som om dette er kursmanipulasjon for å få en short på 2M aksjer til å svi. Dette handler om noe mye større, manipulasjonen som foregår i børser verden over, hvor de store akkumulerer og ler på bekostning av oss små. Frykt blir brukt som virkemiddel. Vi alle som kjøpte i dag kjøpte fordi vi har tro på at en inngang på 18-19-20-21 kr er veldig bra for fremtiden. Har vi rett eller feil? Det får tiden vise. Kommer det en eventuell emisjon? Det får vi også vite.

Februar blir veldig spennende.
Redigert 03.02.2021 kl 15:52 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.02.2021 kl 15:40 4909

UerfarenInvest skrev Norske rebeller, faktisk....
De har faktisk ikke skjønt noenting:)) dette var dagens, man ser hvem tullinger som sitter å skriver i media:)) helt utrolig:))
Redigert 03.02.2021 kl 15:41 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.02.2021 kl 15:41 4981

Thor Jensen i DN i dag:

«Dermed fremstår innlegget på Finansavisen Forum mer som et forsøk på kursmanipulasjon, og en sak Finanstilsynet bør ta en nærmere titt på. Man kan jo starte med å finne ut hvem som skjuler seg bak kallenavnet Uchihabrah.»

https://www.dn.no/borskommentar/koronaviruset/rec-silicon/kjell-inge-rokke/smainvestorer-provde-seg-pa-en-gamestop-short-skvis-i-rec-silicon-fullstendig-fiasko/2-1-956289?_l

Redigert 03.02.2021 kl 15:45 Du må logge inn for å svare
lur_rev
03.02.2021 kl 15:47 4891

Nei, sier ikke noe om varigheten, men hvis du er long har du kjøpt et verdipapir med forventning om at det skal stige i pris eller verdi, slik at du på et senere tidspunkt kan selge det med fortjeneste. Helt riktig, ja, det er motsetning til å være short... Angående amatørmessighet så har du helt siden starten vært negativ til recsi og omtalt aksjen som et «bunnløst tapsprosjekt». GPACTOR må jo være synonymet på amatørmessighet.
Slettet bruker
03.02.2021 kl 15:49 4840

Thor Jensen- du burde nok konsentrere deg om helt andre - og meget større fisker. Innlegget ditt er bare selvhøytidelig og kunnskapsløst.
Slettet bruker
03.02.2021 kl 15:51 5092

Pffft. Ikke solgt en eneste aksje jeg. Hva slags manipulasjon er det media spinner på her? Dette var aldri snakk om å sqeueze en short på 2M volum. Dette handlet om noe større. At aksjonærer som har troen skal sette pengene sine der munnen er. At en eventuell emisjon ikke bare skal gå på bekostning av oss. Men selvfølgelig, blir dette spinnet helt annen retning.

Dere som har tro som meg, vi fortsetter å laste opp, dere som ikke har tro - selg dere ut så vi kan få inn hender som faktisk vet potensialet til selskapet. Media, kontakt meg gjerne om dere har noen spørsmål på inboks. Jeg stiller opp med fullt navn og har ingenting å skjule, men slutt å vri på dette som om dette er kursmanipulasjon for å få en short på 2M aksjer til å svi. Dette handler om noe mye større, manipulasjonen som foregår i børser verden over, hvor de store akkumulerer og ler på bekostning av oss små. Frykt blir brukt som virkemiddel. Vi alle som kjøpte i dag kjøpte fordi vi har tro på at en inngang på 18-19-20-21 kr er veldig bra for fremtiden. Har vi rett eller feil? Det får tiden vise. Kommer det en eventuell emisjon? Det får vi også vite.

Februar blir veldig spennende.
Redigert 03.02.2021 kl 15:51 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.02.2021 kl 15:51 5096

Herlighet så dølle finansavisen.no og dn er. Frister ikke abonnere igjen merker jeg.
Slettet bruker
03.02.2021 kl 15:51 5098

Thor Jensen er den beste finanskommentatoren i Norge.
Wolf of BYGDA
03.02.2021 kl 15:54 5038

Innlegget er slettet
Haha 🤣🚀💰
Slettet bruker
03.02.2021 kl 15:55 5044

Haha fantastisk! Tipper uch skjelver i buksa nå!! (Not)
Kan noen kopiere inn teksten?
Slettet bruker
03.02.2021 kl 15:56 5020

Hehe saksøk dem for å vri på hva vi mener. Vi mener at kursen er alt for lav i forhold til potensiale og det fundamentale :)) Ta med at Dnb burde granskes om det skal være noen :))
Redigert 03.02.2021 kl 15:57 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.02.2021 kl 15:57 4995

Ja- da har vi bare en. Tenk på alt tullepratet om bl.a. NEL i en årrekke.
Mr Big
03.02.2021 kl 15:58 4981

REC er den mest manipulerte aksjen på børsen. Se hvordan den shortes.
Slettet bruker
03.02.2021 kl 16:05 4828

Konfirmasjonsgutta i dress liker ikke å bli speilet. Viser hvor lite den tittelen de har er verdt, analytikere, meglere, journalister/redaktører.. bullshit alt sammen, sitter her med drosja mi, hestene og møkkete joggedress, men tjener nå 1-2 mil pr år på trygge investeringer, i dag var første gang jeg hoppet hardt ut og inn.. flaks hadde jeg, men dog er dette eventyret ikke startet og jeg kommer ikke til å gå ut av langsiktig investering i RECSI, AKSO og et par småtroll.. først tar vi Coronaen, så tar vi Manhatten og Berlin tilslutt. Tak for et godt informert folk her inne, og til dere "proffesjonelle"... ;-)
Slettet bruker
03.02.2021 kl 16:05 4836

Ja vet det, klokelig har de holdt seg unna siste tiden. Men mistenker noennsatt short rundt 21,40 i dag. Men disse vil dekke inn før meldinger. Uansett kurs prisen er totalt feil i forhold til potensiale og det fundamentale:)
Spør hvorfor man har media dekning av et fond som selger for dette er ikke normalt la Dnb svare som fylte opp i andre fond samme dagen.
Skruen
03.02.2021 kl 16:06 4816

Er du på face er det vel ikke vanskelig å vite hvem du er. En oversikt greie i dag kanskje og helt sikkert et for lite fora. Heie på deg og tror ikke du solgte idag, men jeg har godtroende da
Slettet bruker
03.02.2021 kl 16:11 4738

Hei Thor Jensen

I stedet for å skrive disse meningsløse kommentarene dine dag etter dag bør du og avisen din vurdere å gjøre jobben dere er satt til. Du er er journalist og skal stille de kritiske spørsmålene og sette søkelyset mot de delene av samfunnet som må trengs å belyses. Å begynne å gå etter mannen i gata som skrive noe på et lite forum på nett er smålig. Om du er opptatt av markedsmanipulasjon burde du se deg litt rundt. Det foregår så mye shady på Oslo Børs som burde kommet frem i lyset, men dessverre er ikke norsk finanspresse i stand til å drive gravejournalistikk.
Redigert 03.02.2021 kl 16:14 Du må logge inn for å svare
Marketwatch
03.02.2021 kl 16:14 4705

Vi småaksjonærer har vel ikke lidd så veldig i denne aksjen, ihvertfall ikke de av oss som har vært med siden ca kr 3,-.
En lite skjult påstand om kursmanipulasjon ved Rec sin største aksjonær, synes jeg faller på sin egen urimelighet.
Min påstand er at uten at Røkke kjøpte 25%, hadde aksjen fortsatt vaket rundt kr 3,-. At aksjen av og til konsoliderer
pga den massive oppgangen den har hatt, er svært naturlig og skjer i alle aksjjer. Ja, det foregår manipulering på børsen, men jeg synes
ikke slik manipulering er mest fremtredende i Rec. At Aker vil øke sitt eierskap tror (håper) jeg, og at de da vil ha lavest mulig inngang er
vel nokså naturlig. Om/når eventuell økning av eierskapet skjer, får vi følge nøye med at det skjer rettferdig i forhold til alle aksjonærene.
Sirkuset du har satt igang idag, synes jeg er unødvendig støy.
Slettet bruker
03.02.2021 kl 16:14 4704

Hjelper lite når dere kjøper på morran og selger utover dagen ! Bare en bløff dette her ! Mange som ble lurt inn over 20kr?
Slettet bruker
03.02.2021 kl 16:17 4632

Ta det helt med ro. Vært med i REC i flere år jeg og skal være med på ferden videre. Det fundamentale er sterkere enn noen gang og REC skal opp i tresiffret etter hvert. Om det tar to uker eller to år får vi se på. Men dette latterlige angrepet fra Mr Jensen på en forumdeltaker viser bare hvor nedsnødd disse finansjournalistene er
Slettet bruker
03.02.2021 kl 16:18 4611

Denne løken er den samme som har snakket Scatec ned i årevis.. uten noe som helst peiling. 0 troverdighet! Er kun en løk som må tjene lønna si. Ingenting å bry seg om.

BlackRock er på full fart i eiersiden, kjære Thore på villsporet! Siden du begynte å rakke ned Scatec har den vel gått 200 kr OPP!!! Lykke til med dine "kommentarer"!
Redigert 03.02.2021 kl 16:21 Du må logge inn for å svare
seth
03.02.2021 kl 16:19 4615

Var det samme mann som skrev at DNB Teknologi solgte seg ned?
Slettet bruker
03.02.2021 kl 16:19 4612

Mye uro rett før meldinger fra selskapet Osv, og denne kommer garantert inn på hovedlisten i mars med sånne volum:)) Tenk når meldinger Q4 kommer hvor raskt det vil gå:)) dette er bare en forsmak:))
Slettet bruker
03.02.2021 kl 16:27 4453

Lurt inn? kan vise seg å være en kjempefin inngang om få dager.
Slettet bruker
03.02.2021 kl 16:31 4377

Nei, det var i Finansavisen. Thor Jensen jobber i DN.
Slettet bruker
03.02.2021 kl 16:37 4292

Ja, det jeg synes er merkelig med disse er at de har gedigne tap på nesten alle sine shorter. Hva er greia med disse. Har sjelden sett maken:)
Slettet bruker
03.02.2021 kl 16:37 4284

bommet med 8 øre, dere er en større gullgruve en jeg trodde

Du må logge inn for å svare
sembbolinen
I dag kl 13:52
1951
Alan77 skrev
Deg du sikter til sant! En som ene dagen sier har satt short på 18 og neste dag på 21,3 😂 I motsetn..
Smak og behag. Ender på 19.03
Slettet bruker
03.02.2021 kl 16:54 4065

følg med på GME nå så skal dere få se en ordentlig short squeeze
nemi's
03.02.2021 kl 17:02 3975

Det må jeg si. Muppetgjengen er blitt rikskjendiser i løpet av dagen
Slettet bruker
03.02.2021 kl 17:09 3883

ja, de fikk sine 15 minutter
Null
03.02.2021 kl 17:22 3723

God ettermiddag
Jeg må si at dette har vært en koselig dag for meg på OSE
Nå ser vi alle at det er mulig å påvirke om man står sammen, jeg kommenterte ikke dette inlegget i går, jeg har ikke kjøpt eller solgt noe i dag.

Men her ser man at det er mulig å løfte i flokk, trodde faktisk at REC skulle stoppe over 20 i dag etter en fin økning.
Gleder meg til neste hopp, for jeg er sikker på at dette ikke blir det siste. REC få nå god reklame flere ser det samme som vi gjør, vi som har eid REC i mange år som nå bare venter på bekreftelsen på oppstart av ML, da kommer det en ny bølge.

Det vi kan håpe, men kanskje ikke tror er at de beslutter at de skal åpne ML før de vedtar å øke til 49% i YL.... for ML har de penger til å starte, YL er ikke finnansiert slik at selskapet da må ha en emisjon for å finnanserer det.
SÅ da kan man state ML få opp kursen etter det komme med en emisjon til oss alle se hvem som vil være med.
Jeg ønsker å være med så får jeg se om jeg har penger til det.... nå er det mye i REC for meg

Det var en frisk dag så det blir en god uke.... for meg er det fremdeles den 19 som gjelder tror ikke vi får noen nyheter før den datoen...

NULL
Null
03.02.2021 kl 17:24 3693

og du da semben
hvor mange min fikk du ?
CrowbarJesus
03.02.2021 kl 17:28 3649

Var jo en liten peak klokka ni, kult det, men hva i alle dager skjedde klokka halv ett? Var det da pakken med bokstavkjeks eksploderte i DN og fant veien ut på nættet? Uansett... bra med litt oppmerksomhet, og fint å se det høye volumet.

Så bra jobba av rebellene! Stå på videre!
Slettet bruker
03.02.2021 kl 17:35 3591

3 kanskje, jeg skal ha 12 til
Slettet bruker
03.02.2021 kl 17:46 3465

«Kjøp 1000 aksjer i morgen alle som har tilgang på det. Spre budskapet. Kommer en rekyl over 20 vil Voleon kjøpe tilbake 2 mill. aksjer. La oss vise styrke nå,» var budskapet fra Barbro.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeg er sitert på sitatet overfor i Dagens Næringsliv.
Av alle mine tusen setninger som jeg har skrevet om REC klarer Thor Chr. Jensen Børskommentator i Dagens Næringsliv å kun fokusere på to setninger.

Den største oppgangen kom etter TCJ skrev sin kommentar.
Jeg vil stille følgende spørsmål til TCJ. Du må ha vært klar over at mange kom til å lese din kommentar og at kursen kom til å bli påvirket.
Har du TCJ venner eller nærstående som eier aksjer i REC?

Nok om han.
REC var det selskapet på OSLO børs med høyest omsetning i dag. Jeg kan heller ikke se at de som gikk inn på morgenen har tapt penger.
Det gikk veien.
REC er sterk. Og jeg stiller meg fult bak trådene til Uchihabrah.
Slettet bruker
03.02.2021 kl 18:00 3373

Støtter dere begge. Kritikken fra DN er helt meningsløs. Skal de først begynne å se på markedsmanipulasjon bør de starte helt andre steder enn på dette forumet.
drammen
03.02.2021 kl 18:07 3293

Journalister er en egen rase. Her fikk de servert en norsk variant Gamestop. Måtte bare lage noe ut av det 😂 ...

Personlig så tror jeg ikke vi skal frykte Aker. Heller anse det som et gullegg at de er aksjonærer som oss. Aker er, og forhåpentligvis forblir, lokmotivet blant eierne i REC. Jeg har stor sans for Røkke senior og junior. Tror faktisk de synes det er OK å dele godene med sine medaksjonærer. Husk at de har så mange bein å stå på at REC sånn sett ikke er noe de nødvendigvis må bruke tid og krefter på. Men at de, som oss, helt sikkert har sett hvilket enormt potensiale REC har skal vi være glade for. Det er de som har ide, kraft og økonomi til å få videreført REC til vår alles beste. Lets join them and surf on the vawe ....
Slettet bruker
03.02.2021 kl 18:14 3228

Rec fikk mye pr i dag. Det er bra! Kanskje det kom noen nye aksjonærer ombord. Så er det jo litt morsomt at samme avis (DN) har en overskrift med fiasko og en med betydelig oppgang.