Kampen vs manipulasjon og shorts 03.01.2021 - LES

Slettet bruker
RECSI 02.02.2021 kl 19:20 73290

Først og fremst, ideen kommer fra Barbro. Takk for flott initiativ! Henviser til innlegget:


"REC ligger å vaker litt sidelengs.
Den 29.01 ble det tatt en shortposisjon i REC på ca 2 mill aksjer. Shorten ble tatt på 18,67.

Kjøp 1000 aksjer i morgen alle som har tilgang på det.Spre budskapet. Kommer en rekyl over 20 vil Voleon kjøpe tilbake 2 mill aksjer.
La oss vise styrke nå."

Jeg tenker at denne fortjener en egen tråd. For dere som kjenner til mine innlegg, pleier jeg ikke å spekulere alt for mye på dag til dag prisen og tenker alltid langsiktig med gullet vi alle sitter med, men nå er det faktisk på tide at vi blir inspirert av Wallstreetbets og revolusjonen som foregår vs top 1% i verden.

Hvorfor skal top 1% være de som skal ødelegge alt også er det vi som må betale prisen? Er ikke alle dere litt lei av den tydelige manipulasjonen som foregår av hedgefonds og de store på tvers av alle børser? Husk; det å ha et synlig short er ikke den eneste måten for å manipulere kursen ned.

Nyhetene vi har hatt i det siste på både makro og mikro nivå har vært mer enn gode nok for at selskapet skal få en høyere markedspris enn usle 6.9 milliarder NOK.
Det jeg er veldig sikker på er at det vil bli utført en stor emisjon i løpet av denne måneden - og deretter vil aksjekurs ha en naturlig stigning fremover til vi nærmer oss neste emisjon også vil denne prosessen gjentas.

Ikke la Dnb og Aker ta emisjon på disse kursene. Ikke la dem utvanne oss og få aksjer som er verdt gull til prisen av møkk! Generalforsamlingen har godtatt 10% utvanning - og enkelt regnestykke viser at prisen kan kun være litt høyere enn dagens kurs hvis Aker skal utføre en emisjon for å sikre sine 33%. Dette er feil. Det er på tide at de store skal begynne å betale mer, men enda viktigere, det er på tide å vise de store at vi også kan slå tilbake.

Det at Dnb og Aker skal ta en emisjon i løpet av måneden er kun noe jeg antar. Dette er ikke fakta, men jeg håper at alle som bruker tid på disse forumene og som har penger i aksjemarkedet innser at vi spiller en spill i mot odds og at aksjemarkedet er rigget for at de store skal lykkes på bekostning av de små. Vi små aksjonærer har en emosjonell verdi knyttet til pengene våre, noe som gjør at frykt er perfekt virkemiddel for å få oss til å "sikre" pengene våre, mens de store ler og laster opp på billigsalg, når deres kjøp egentlig burde presse prisen oppover. Viser bare til hva Dnb teknologi gjorde. Ren lureri, men er så mange som kjøpte det. Ta en titt på shareville, tekinvestor, facebook. Så mange uvitende aksjonærer som solgte seg ut. Eller disse stakkarsene som kjøpte på 20kr og som nå tror at selskapet er en dårlig investering - først og fremst; aldri ta en slik avgjørelse basert på dag til dag pris, men tenk alltid på fundamentet og politiske endringer, men enda viktigere; Ikke la frykt skremme deg til å gi slipp på gull til møkkpris! Markedet har alltid rett dag til dag, men hvorfor markedet har rett ligger det flere årsaker bak.

MEN; Enda viktigere, la oss få shorts til å svi for at de tørr å vise oss shorten sin. De prøvde å vise det for å skremme oss, ellers kunne de enkelt ha shortet litt mindre aksjer og vært usynlige, men det de ikke forstår er at vi som er REC aksjonærer kjenner til selskapet og har ståltro på konseptet og fremtiden.

Vi må mobilisere. Vi må laste opp enda mer. Vi må tvinge synlige shorts til å dekke (noe som igjen vil gi en rally oppover) og vi må sørge for at hvis det blir utført en emisjon (noe jeg mistenker) så skal vi utvannes så lite som mulig. La de store måtte betale prisen fremfor oss små!

Det er viktig at vi alle kjøper stadig og trutt og rundt det samme tidspunktet, ellers vil det ikke ha noen som helst effekt.
Jeg bistår med å kjøpe 10.000 aksjer i morgen. Jeg har nå flyttet litt på beholdninger og reserve penger og kjøper alt i morgen, fremfor å dele det utover måneden.

Hvem av dere er med? Vi vet at aksjen skal langt opp til skyene. Alt peker på det, men dette vil kun fungere hvis alle som har tro på selskapet hiver seg på. Ikke kjøp for mer enn du har råd til, ikke vær som meg, men selv om du kjøper 10 aksjer vil det hjelpe. På tide å bli inspirert av resten av verden og vise at vi er dritt lei av at de store alltid skal leke med oss. At regler ikke gjelder for dem. At de alltid kan slippe unna. Ikke mer. De valgte feil selskap å angripe, for det de ikke vet er hvor mye tid vi alle har brukt på å sette oss i casen og at vi er villige til å sette pengene våre der munnen vår er.

På tide å gi manipulatorer og shorts en skremsel som vil sørge for at de får seg en lærepenge. På tide å vise alle at nok er nok.
Ikke la de store betale møkkpris mer. Det er på tide at de betaler for sin del av kaken.

Jeg håper at så mange som mulig blir med på dette slik at vi kan tvinge shorts til å dekke allerede i morgen. Det som er positivt er at vi har makro med vår side, hvor børsen er grønnere enn Hulken i USA, EU og Asia. Det vi trenger nå er kun hverandre. I morgen er dagen vår.

Jeg vil starte å kjøpe allerede kl 09.00. Hvem av dere longs er med meg?!

Husk; selv om jeg starter tråden går all ære til Barbro. Mener at dette fortjente et eget tråd. La oss kose oss i morgen og sørge for at manipulatorer og shorts får seg en kostbar lærepenge. Ikke kødd med det som er den beste vekst casen i hele Norge, da må man betale.

Redigert: Ser at tråden har kommet på media, men også der har det blitt feil informasjon.
Tråden handler ikke kun om en liten short squeeze på 0.5%. Det betyr absolutt ingenting. Det tråden handler om er at vi longs mistenker at prisen holdes nede av de store, slik at de kan få utført en emisjon, Aker får lastet opp til 33% og aksjonærer blir utvannet 10%. Det at vi blir utvannet har jeg ingenting i mot, hvis det betyr at Aker kommer enda lengre inn, men jeg og mange andre her mistenker at prisen presses ned til emisjonen kommer og dette er ikke bra. Dnb teknologi brukte frykt senest i forrige uke og lastet opp enda mer på bekostning av skvetne aksjonærer. Dette handler om å putte pengene der munnen er. Hvis alle dere sier at denne skal til 100kr i 2021/2022 og på flere hundre kroner så er det billigsalg å kjøpe på dagens kurs. Ikke sett fokuset på shorts, det er ikke hovedbudskapet fra denne tråden. Budskapet er at vi har tro på selskapet og er villig til å betale det vi mener er billigpris og hvis emisjonen vi mistenker kommer, så vil det ikke kun gå på bekostning av oss.

Redigert2: Pffft. Ikke solgt en eneste aksje jeg. Hva slags manipulasjon er det media spinner på her? Dette var aldri snakk om å sqeueze en short på 2M volum. Dette handlet om noe større. At aksjonærer som har troen skal sette pengene sine der munnen er. At en eventuell emisjon ikke bare skal gå på bekostning av oss. Men selvfølgelig, blir dette spinnet helt annen retning.

Dere som har tro som meg, vi fortsetter å laste opp, dere som ikke har tro - selg dere ut så vi kan få inn hender som faktisk vet potensialet til selskapet. Media, kontakt meg gjerne om dere har noen spørsmål på inboks. Jeg stiller opp med fullt navn og har ingenting å skjule, men slutt å vri på dette som om dette er kursmanipulasjon for å få en short på 2M aksjer til å svi. Dette handler om noe mye større, manipulasjonen som foregår i børser verden over, hvor de store akkumulerer og ler på bekostning av oss små. Frykt blir brukt som virkemiddel. Vi alle som kjøpte i dag kjøpte fordi vi har tro på at en inngang på 18-19-20-21 kr er veldig bra for fremtiden. Har vi rett eller feil? Det får tiden vise. Kommer det en eventuell emisjon? Det får vi også vite.

Februar blir veldig spennende.
Redigert 03.02.2021 kl 15:52 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
04.02.2021 kl 12:13 4825

Veldig lurt av de som kjøpte på topp og bli sittende i så fall, Få dager til vi vet mye mer Q4 eller før:)
Klippen
04.02.2021 kl 12:21 4778

Jeg har vært i Rec i veldig mange år. Det har ofte vært med veldig positiv stemningen i forkant av Q-presentasjon, men så har det dukket opp nye troll fra esken og kursen har rast. Selv om det nå er mange positive signaler og situasjonen i REC er en helt annen, så kjenner jeg at tidligere erfaring tynger ;-)
Slettet bruker
04.02.2021 kl 12:27 4718

Det er Finanstilsynet som anmelder forholdet til Politiet. Varsling av mulige brudd på lov om verdipapirhandel kan gjøres til Market Watch eller Finanstilsynet.

Jeg antar at de undersøker denne saken allerede og at personen bak den kampanjen må svare for seg og at han handler i aksjen blir undersøkt.
Redigert 04.02.2021 kl 12:28 Du må logge inn for å svare
VL
04.02.2021 kl 12:31 4807

Du kommer ikke med noe saklig informasjon om dette selskapet, slutt og skriv tull. Blokkert.
Slettet bruker
04.02.2021 kl 12:33 4809

nick opprettet 02 feb. Pantera1 sikkert... bare å blokkere
Slettet bruker
04.02.2021 kl 12:35 5283

Pålogging er noe annet enn opprettelse av brukernavn.

85 innlegg i det gamle forumet.

Kognitiv svikt?
Redigert 04.02.2021 kl 12:36 Du må logge inn for å svare
PHOinvestor
04.02.2021 kl 12:36 5342

Jeg har nå skrevet mail til finanstilsynet og ber dem se nærmere på det som skrives i Finansavisen.
Mener att mange artikler er konkurranse vridene og ubalansert.

Er rett og slett for drøyt denne dekning av siste hendelser i REC.
Er grunnlag i dette til å lure småaksjonærer

Kvike11
04.02.2021 kl 12:49 5285


Ser ud til Aker har en plan og det er at få mere magt over RECSI, derfor tror jeg de får hjælp til at holde kursen kunstigt nede
Solopgang portefølje
Vores Sunrise-portefølje indeholder investeringer i virksomheder eller virksomheder, der er i en tidlig fase eller kræver yderligere udvikling for at realisere deres fulde potentiale. Investeringerne giver Aker Horizons strategiske muligheder eller byggesten til at udvikle virksomheder eller værdikæder, der bliver til fremtidige investeringsplatforme. Nuværende Sunrise-investeringer inkluderer:

Aker Clean Hydrogen (100%)

SuperNode (50%)

Rainpower (100%)

REC Silicon (24,7%)

PHO Invester skynd dig at anmeld alle de små
PHOinvestor
04.02.2021 kl 13:03 5189

Att Røkke vil ha større del av selskapet for en lav pris og att DNB fondene prøver å heve sin andel til lav pris er greit .

Men att de som skriver i Finansavisen er ansatt for att dette skal skje er nytt for meg.
Slettet bruker
04.02.2021 kl 13:42 5005

Jeg har også vært i REC noen år så jeg vet akkurat hva du mener :).
Så ser det jo lovende ut med avtaler med VP og G14. Nytt er også TT som antyder 100MUSD EBITDA i året ved ML ved 75% kapasitetsutnyttelse. Dette er jo nye optimistiske toner fra den kanten. Han er jo ellers ganske konservativ. Så har vi Aker.... Men, du har rett - man skal aldri selge skinnet før bjørnen er skutt - dog - bjørnen er på skuddhold.
canarias
04.02.2021 kl 14:02 4893

Her vil vi lett kunne passere 100 på to til tre års sikt, tar med forbehold om at det kan gå betydelig raskere
.En av de desidert mest spennende aksjene på Oslo børs .
canarias
04.02.2021 kl 14:04 4880

Bjørnen er desidert på skuddhold Trier , og trengt opp i ett hjørne.
DjTao
04.02.2021 kl 15:19 4485

Jeg prøver å forstå hva Aker Horizon vil kunne oppnå ved å øke eierandelen til 33,4%.

Det eneste jeg ser er at dette vil utløse en tilbudsplikt på å kjøpe resterende aksjer i selskapet til markedspris. De færreste eksisterende aksjonærer vil vel godta dette, så da vil ikke Aker Horizon oppnå noe annet enn litt mer kontroll over selskapet. Er det noe jeg ikke ser?

Basert på dagens aksjekurs vil dette kun koste Aker Horizons rundt 140 MNOK. Det er lommerusk i forhold til kontant beholdningen de sitter på nå.

Er det ikke bedre for Aker Horizons (og mer sannsynlig) at de kjøper seg opp til 51% eierandel å få kontroll? Det vil koste rundt 1,1 milliard NOK, noe Aker også har mer en nok midler til å gjennomføre.


Tilbudsplikt
Grensen for tilbudsplikt
Enhver person, enhet eller konsolidert gruppe som blir eier av aksjer som representerer mer enn 1/3 av stemmene i Selskapet (med gjentatt tilbudsplikt ved 40 % og 50 %) må innen fire uker fremsette et ubetinget generelt tilbud om kjøp av de øvrige aksjene i Selskapet. Tilbudsplikt kan også utløses når en part erverver rett til å bli eier av aksjer som sammen med partens egen aksjepost representerer mer enn 1/3 av stemmene i Selskapet og tilbudsmyndigheten beslutter at dette må anses som reelt erverv av vedkommende aksjer.

Godkjennelse fra tilbudsmyndigheten
Den tilbudspliktige må offentliggjøre et tilbudsdokument som inneholder vilkårene for tilbudet og opplysninger av betydning for vurderingen av tilbudet. Tilbudet og tilbudsdokumentet skal godkjennes av tilbudsmyndigheten før det formelle tilbudet fremsettes.

Tilbudsprisen

Tilbudsprisen per aksje må være minst like høy som den høyeste pris som tilbyderen har betalt eller avtalt for aksjene de siste seks måneder før tilbudsplikten inntrådte. Dersom det er klart at markedskursen da tilbudsplikten inntrådte var høyere, skal imidlertid tilbudsprisen være minst like høy som markedskursen. Dersom erververen erverver eller avtaler å erverve ytterligere aksjer til en høyere pris før utløpet av tilbudsperioden skal erververen fremsette nytt tilbud til denne høyere pris. Et pliktig tilbud må innebære kontant oppgjør eller inneholde et kontantalternativ som minst tilsvarer eventuelt annet vederlag som tilbys (f.eks. aksjer).
Redigert 04.02.2021 kl 15:34 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
04.02.2021 kl 15:21 4466

På tide og saksøke hegnar ? https://finansavisen.no/nyheter/finans/2021/02/04/7619940/smasparere-dumpet-aksjer-under-rec-silicon-aksjonen

Dette er jo blank løgn. Er det større aktører som kjørte den opp med et kjempevolum og små aksjonærer som solgte hvor i himmelens navn får de dette fra? Må bety at større aktører kjøpte enormt og holder på disse da de mener at de små solgte. Makan til slett journalist arbeid har jeg sjelden sett
Slettet bruker
04.02.2021 kl 15:26 4403

En mislykkes aksjon med og prøve å kjøre kursen opp for så og dumpe den, de som gjorde dette er like håpløse som shortera og bør se seg selv i speilet ! en slik aksjon er det vel ingen som tror på etter dette. Jeg solgte ikke de jeg kjøpte men blir heller ikke med på dette igjen !
Slettet bruker
04.02.2021 kl 15:28 4377

Hehe er du så syk dum at du tror små aksjonærer solgte 10 talls millioner sånn som de påstår i denne artikkelen ?
Kvike11
04.02.2021 kl 15:29 4358

Måske Aker Horizon vil byde 10 % over markeds pris, så er de sikker på alle aktier fra DNB, det siger sig selv,
DNB har klart meldt ud at dags kursen er værd at sælge til, og kan de få 10 % over , sælger de alt, ellers er de fyldt med løgn
Aker vil ikke nøjes med 33,4 %, de vil over 50 % for at kunne bestemme alt.
Er der nogen der har spurgt REC om de gerne vil overtages af Aker, det er jo de samme personer der styrer det hele.
At Hegnar kan finde på at komme med sådan en historie om at alle små sparer har solgt, må stå for deres egen regning, hvor ved de forøvrigt fra hvem der har solgt.
Sladrer banker om kunder transaktioner,
Slettet bruker
04.02.2021 kl 15:29 4354

Makan til virkelighetsfjern kommentar.

Fakta er at småsparerne nettosolgte.

De var så «longe» og prediket kjøp og hold ikke selg, men lempet ut selv.

Bra at dette kommer ut.
Slettet bruker
04.02.2021 kl 15:31 4332

Ser du svarer selv om du er blokkert. Idiot nick gidder jeg ikke bruke energi på.
Slettet bruker
04.02.2021 kl 15:33 4310

Å sitte å si at små aksjonærer solgte ti talls millioner over 20 kr er helt idiotisk. Her var det større aktører som kunne styre med et kjempe volum.
seth
04.02.2021 kl 15:42 4198

Uchi tilbake? :)
Studenten
04.02.2021 kl 15:49 4109

Det som derimot er helt sikkert er at Voleon Capital benyttet anledning i går til å shorte mer aksjer. De økte shorten med ca. 350 tusen aksjer. Lurt trekk av de å øke shorten når kursen stiger på feil premisser. Er de heldige fikk de solgt unna mye over 21.

https://ssr.finanstilsynet.no/Home/Details/NO0010112675
Intravenøsiu
04.02.2021 kl 15:49 4103

Aker trenger ca 32 millioner aksjer for å ha 33,4% dvs en kostnad på ca 600 millioner, ikke 140 millioner ,ved dagens aksjekurs.
Slettet bruker
04.02.2021 kl 15:56 4030

Takk for et godt innlegg.
Jeg tror som deg at dersom REC skal "passe" inn i Horizons og i Aker's industrfielle strategi er det 51% som gjelder egentlig. Hvordan skal de oppnå dette - det er spørsmålet. Med de betydelige triggerne for framtidig vekst som det nå mer eller mindre ligger til rette for kan jeg ikke skjønne annet enn at en økt Aker-andel må komme i form av rettede emisjoner som skal finansiere ytterligere vekst slik at eksisterende aksjonærer ikke blir vannet ut. De må bevise at det vil være en vinn-vinn-aksjon. Det kan være at Aker betaler for Yulin, det kan være å ta over obligasjonslånet, det kan være kapasitetsutbygging ved ML eller Butte, eller ulike kombinasjoner av disse. Det som er klart, skal de kunne få de andre akjsonærene med på noe slikt må Aker beviselig kunne vise til at slike grep ikke vil være utvannende.

På den annen side, dersom Røkke vil sette makt bak ting kan det også ligge an til aksjonæropprør.

Jeg tror at REC's potensiale er så stort at en vinn-vinn-løsning er innen rekkevidde. Men så lenge Aker ikke har 51% blir REC på en måte et stebarn i Aker/Horizons-familien. Røkke er et maktmenneske og ønsker 51% (minst). Det morsomme er at gårsdagens småinvestoraksjon ga Røkke en pekepinn om at de mange småaksjonærene er mektige og at han best tjent med å spille på lag med oss. Og, hvorfor ikke - vi har felles mål.
Slettet bruker
04.02.2021 kl 16:00 3985

1. 2021-02-03 2021-02-04 (ongoing) 18.400 18.500 0.61% 2,296,915 -0.230 M
2. 2021-01-29 2021-02-02 18.000 18.500 0.52% 1,943,111 -0.972 M
Slettet bruker
04.02.2021 kl 16:03 3947

iflg short nordic ser det ut som begge er lukket... står ongoing here men tatt bort på fremsiden. Er den aktiv og til vilken kurs?? TAP på begge iflg short nordic...
Slettet bruker
04.02.2021 kl 16:05 3920

Er jo gårsdagen det som ligger på short registeret. Sikkert dekt inn i dag isåfall gjør de lurt i det.
Borgermester
04.02.2021 kl 16:17 3820

Tror "shortere" i disse dager er svært oppmerksomme på folkeaksjoner for squeezing. Det kan bli en svært dyr affære for shorts, og dermed vil nok Voleon lukke shorten sin i RECSI. Disse fondene lever jo til syvende og sist av kunder, og negativ oppmerksomhet er uønsket. Denne er borte fra shortregisteret til Finanstilsynet til uken.
Slettet bruker
04.02.2021 kl 16:20 3792

Helt enig med deg.

Voleon benyttet tydeligvis gårsdagens oppgang til å øke shorten. Det stikk motsatte av hva Barbro og den gjenoppståtte Uchihabrah håpet på og brukte som hausseargument og en gavepakke for alle som ville selge eller shorte.

Nå er det fornektelse som gjelder. Fornekter nettosalget gjennom Nordnet og DNB og fornekter denne økningne i shorten. Pluss at noen tar seg den frihet å dikte opp en alternativ virkelighet som passer bedre til narrativet.
Slettet bruker
04.02.2021 kl 16:20 3781

Er nok borte derfra i morgen allerede:)
Slettet bruker
04.02.2021 kl 16:35 3548

Ser at CPACTOR er i full gang regner med at han har hatt hjerne nok til å finne frem dette og synes synd på dem. Om han ikke har greid det heller så er hele lista her.

https://shortnordic.com/history_player.php?player=VOLEON%20CAPITAL%20MANAGEMENT%20LP&land=norway
Redigert 04.02.2021 kl 16:36 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
04.02.2021 kl 16:44 3451

Trodde jeg skulle få svar av deg med engang jeg CPACTOR? Ble du stum?Jøss CPACTOR funka aksjonen allikevel ? De rømte jo som harer:)) . Er vel sånn at man får som fortjent ved å shorte Rec på disse kurser rett før vi får vite mye mer om det fundamentale og potensiale:)))) Regner med du er enig:)))
Redigert 04.02.2021 kl 16:47 Du må logge inn for å svare
DjTao
04.02.2021 kl 16:47 3413

Aker Horizon eier i dag ca 92 millioner aksjer = 24,7% av selskapet.

For å kjøpe seg opp til 33,4% må de kjøpe ytterligere ca 7,4 millioner aksjer. På en kurs på 18,5 så blir det 136,9 millioner kroner.