Kjære media - Slutt å vri på sannheten

Slettet bruker
RECSI 03.02.2021 kl 16:25 7089

Jeg ser at tråden jeg opprettet i går hvor jeg oppfordrer longs til å kjøpe mer på disse kursene har blitt tatt ut av kontekst.

Media har fokusert på short squeeze, fortell meg - hvordan blir dette en short squeeze som GME, når REC er shortet med 2M aksjer, mens GME var shortet med flere aksjer enn som var i loopen. Hensikten med tråden var at alle som har tro på selskapet skal hive seg på og kjøpe, hvis de mener at selskapet sin pris holdes nede av de store før en emisjon blir tatt for å øke eierandel til Aker. Det ble til og med poengtert at en kun skal kjøpe for det man har råd til. Vi som har vært aksjonærer her en stund vet at Aker kommer til å satse på REC. Vi vet at de har store planer for REC. Vi har også brukt mye tid på selskapet og har fulgt med på både makro og mikro nivå. Om nåværende short må betale for å dekke seg inn er bare en bonus, idiotisk av dem å bruke algo handel til å shorte et selskap som har en så stor måned foran dem.

Dere har lagt fokuset på at vi skal short squeeze som USA bølgen, når GME kun ble brukt som en eksempel for å vise til hvor tydelig de store kan manipulere, så lenge det er i deres interesse. Dette snur dere selvfølgelig på. Tråden fra i går handler mer om å putte pengene våre der munnen vår er. Vi som har troen på selskapet tror at vi vil se selskapet blomstre til nye høyder, kanskje til og med all time high.

Hvorfor tok dere kun noen utdrag av innlegget mitt? Alle som har fem minutter kan innse at selv om Dnb teknologi sa at potensialet til selskapet er tatt ut, så lastet Dnb mer enn det teknologi solgte, fordelt på flere fonds. Røkke. Jr. sa at vi skal få mer informasjon om planene til REC i februar, samme måned som det er så mye som skal skje for selskapet. Ingen med innsideinformasjon har handlet de siste månedene (selv med alt som har skjedd på makro-nivå), fordi vi mistenker at de sitter med innside informasjon

Jeg orker ikke å ramse opp alle argumentene mine på hvorfor aksjen er norges mest underpriset selskap, men skjerp dere. Dette handler ikke om en short på 2M aksjer. Dette handler om at vi mistenker at en emisjon snart vil komme - og vi er lei av at de store alltid skal laste opp på bekostning av oss små og er villige til å betale hva det koster for å akkumulere, fordi vi mener at dette er landets beste vekst case.

Dersom det er noen spørsmål er dere hjertelige velkomne til å kontakte meg på inboks her, slik at vi kan føre dialogen videre. Men jeg aksepterer ikke at mitt navn blir brukt som en "manipulator", når det eneste jeg argumenterte for og spekulerte er at prisen holdes nede. Les hele tråden. Jeg sier at dette ikke er fakta og kun spekulasjoner, men pengene mine står der munnen min er. Det samme gjelder mange andre her.

Jeg har solgt 0 aksjer i dag. Faktisk, så må du gå langt tilbake i tid hvis du skal se sist jeg solgte en aksje. Tvert i mot så lastet jeg mer opp.
Vær så snill - ha litt verdighet. Det er ikke min feil at dere publiserer misledende artikler, som igjen gjør at uvitende aksjonærer hopper seg på bølgen og kommer dårlig ut i dag, hvis de kjøpte på toppen. Dette er akkurat hva vi prøver å unngå. At uvitende aksjonærer skal bli spilt med av de store. Takk for at dere bidrar til at de store tjener enda mer på bekostning av dem. Vi som har tro på casen bryr oss ikke om vi kjøpte til 21kr, fordi vi har tro på om at denne skal langt opp. Vi holder.

Dere har ikke satt dere inn i konteksten en gang. Jeg hevder ikke at jeg vet alt og har rett, men det er en årsak til at så mange var enige med tråden som ble opprettet. Vi mistenker at det foregår kursmanipulasjon og at frykt er virkemiddelet som blir brukt. Vi mistenker at det vil bli utført en emisjon, ikke fordi REC nødvendigvis trenger pengene, men fordi vi spekulerer at dette er hvordan de kan øke eierandel.

Hvis dere først skal undersøke noen for kursmanipulasjon så bør dere undersøke dere selv. For å dele feil informasjon. For å publisere artikler som er uriktige. For å ikke gjøre jobben deres ordentlig og få alle til å tro at dette handler om en short squeeze (0.53%), når dette handler om noe større. Vi ønsker mer åpenhet.

Til Thor Jensen - du vrir dette til å høres ut som at jeg manipulerer kursen, når realiteten er bare at vi uttrykker vår mening og visjon om selskapet. Om vi har rett eller ikke vil tiden vise. Du burde egentlig undersøke deg selv for å lage clickbait titler noe som gjør at uvitende aksjonærer tror at denne skal vokse som gamestop og hiver seg på.
Redigert 03.02.2021 kl 16:59 Du må logge inn for å svare
Kvike11
04.02.2021 kl 00:05 1189

Vil give dig helt ret.
Især DNB har dummet sig utroligt her, og vil miste en masse kunder.
Uhørt at en afdeling i DNB går ud og siger sælg aktier i RECSI, og samtidig får kursen til at falde og så køber en anden afdeling aktier i REC
Håber finanstilsynet vågner lidt op og ser på sagen, det er nok deres gamle kollegaer.
Har selv en del aktier som ikke er til salg, og vil gerne købe flere, tror på aktie kurs over 100
Slettet bruker
04.02.2021 kl 00:03 1200

Nettopp, så la oss ikke godta Ushi sin pause, vi trenger nå mer enn ellers å få ting satt i system, jeg inkludert. Jeg selger en av de italienske bilene sammen med andre eierandeler for å støtte opp under dagens rebell aktiviteter.. Vi sitter på info, egne penger og en sannhet vi kan stå innefår...slik er det ikke med DNB. Er det flere som har blitt oppring ang. pensjonskonto siste dager? D vil at vi skal gi dem kontroll over egne penger frem til 62-67...kom igjen oppfordrer folk til å kjøpe det de tror på, uten å lese nyheter bare gi på. Jeg kan sammen med ande om aktuelt, være villig til å gi en årgangsvin eller ti til de eller dem som bidrar ekstra til å vekte denne kampen riktig. Slik som Trygve tivoli gjør en gang i året... Har i det siste hatt et negativt forhold til FA nyhetene, men etter dagens sending vil jeg bare si at Trygve virkelig overbeviste meg, han vil ha action!!! ME2!!!
Redigert 04.02.2021 kl 00:04 Du må logge inn for å svare
Tanjiro
03.02.2021 kl 23:53 1240

Lært mye av deg uchi. Veldig synd det endte slik, håper dine fremtidige investeringer blir knallbra. Du hadde troa og argumenterte godt, og viktigst av alt, du ba folk ta dine innlegg med en klype salt og lese opp selv. Det bidro til at hverfall jeg satte meg inn i caset og ble mer sikker med tiden. Kjøpte litt mer i dag og snittet meg litt opp, men har liikevel en solid snittpris på rundt 10kr. Takk for at du ga en trygghet de dagene gatene var dekket av blod, tålmodighet har lønner seg. Som noen nevnte her inne, man så på 12 kr som dyrt og under 10.8 som billig. Nå skulle man ønske man fikk sjansen til å kjøpe for 12. Om 6-12 måneder skulle man ønske man fikk kjøpe for 20kr. Stol på prosessen, dette kommer, ting skjer ikke over natten.
Slettet bruker
03.02.2021 kl 23:25 1343

Nei faen U.. Ikke gi dem. Mandat på å skyve på sannhet. Du gir dette en realisme.. Mer enn de fleste her inne. Håper vi får deg inn imorgen, at du ser at vi f. Ikke gir sannheten bort til 1% folket i konfirmasjondress. La oss belyse udugeligjet og slå hardt inn i børs markedet 2021, med ærlighet!?
stinkapiano
03.02.2021 kl 23:17 1397

Uchi
Eg og ein haug andre som ikkje skriv så mykje på forumet, set stor pris på innsatsen din for å informere om potensialet i REC.
Du har gitt svært mykje av deg sjøl i prosessen og må ha brukt mykje tid på det. Takk skal du ha!
Eg har full forståing for at det er deprimerande at folk som ikkje bidreg med noko konstruktivt, skuldar deg for å ha baktankar med det du skriv.
Men det er nok det dei vil, enkelte av desse som angrip deg, at du skal slutte å skrive.
Du og Morgan Kane og Grabein og nokre til har gjort REC-trådene svært informative.
Håpar du søv på det og blir å høyra frå likevel av og til.
I alle fall: stor takk frå meg!
Slettet bruker
03.02.2021 kl 23:00 2832

Rekker han ikke til knærn. Jeg har ikke den kunnskapen som han besitter om REC. Er i tenkeboksen. Ha en brukbar kveld,
dr-syk
03.02.2021 kl 22:52 2943

Dette var en trist dag for en så kunnskapsrik person, som argumenterte godt for seg, skapte både debatt og ga fornuftig svar på tiltale, har valgt å forlate oss småinvestorer. Føler virkelig at vi har mistet en fantastisk ressurs og om du Uchihabrah velger å returnere en vakker dag så er vi klare. Barbro og PHO dere får ta stafett pinnen videre. Stå på for oss små investorer. Vi trenger dere!
Redigert 03.02.2021 kl 22:55 Du må logge inn for å svare
PHOinvestor
03.02.2021 kl 22:48 2999

Utrolig hva som skjedde i dag. Tydelig noen store som følte seg litt truet.
Denne aksjen kommer ikke til å stige før DNB fonda , og andre har nok aksjer.
Røkke skal vel også ha sitt.

De med mye kapital styrer.

Jeg trekker med herfra
Lew
03.02.2021 kl 22:44 3061

Uchihabrah! Jeg er en av de veldig mange som stort sett bare leser her og ikke skriver, men håper du fra skyggene leser dette og får med deg at vi er mange som i lang tid har lest dine tråder om REC med stor glede. Du har gjort meg enda sikrere i min sak om at REC skal holdes og slik jeg leste deg i går var det det du prøvde å få fram. Det ligger masse verdier her som gutta i dress forsøker med alle midler å få tak i uten å dele med oss som trofast har hatt trua i lang tid. At noen kortsiktige samtidig får en liten gevinst i dag får så være, men de som har lest innleggene dine en stund vet at du tenker mer langsiktig og fundamentalt.

I motsetning til veldig mange på dette forumet har du vært veldig ærlig på dine standpunkter og i motsetning til veldig ofte ellers med andres innlegg har jeg aldri følt noen grunn til å stille noen tvil om du har noen baktanker. REC er gull for deg gull og du deler. Og jeg er ikke så naiv at jeg ikke skjønner at det også gavner deg, men hva så? Det gavner meg også, det gavner alle som har trua! ;-) Du har gode argumenter men du ber samtidig folk tenke selv! Sånne som deg er en av grunnene jeg fortsatt besøker HO. For det er alt for mange andre som skifter posisjon her ut fra om de er inne eller ute. Det er de som virkelig fortjener pepper her, ikke du, for uavhengig om man er enig med deg eller ikke så er du helt klart hel ved og står for hva du mener. Og du er tydelig!

Lykke til videre med investeringen din videre i REC og jeg personlig håper du når du har fått dette litt på avstand kommer tilbake og fortsetter å dele av din kunnskap!
Slettet bruker
03.02.2021 kl 22:38 3164

Uchihabrah
Nå ble jeg opppriktig veldig lei meg. Jeg forstår at dette går inn på deg. Men at du forlater forumet sjokerer meg.
Jeg har over tid lest at du står for redelighet. Jeg håper du tenker deg om og snur. Det som faktisk hendte i dag var Davids kamp mot Goliat.
Det visste at David kan vinne. Jeg håper og tror skribentene på forumet går tilbake å leser trådene dine. Så de klarer og forstå hva du mente.
Slettet bruker
03.02.2021 kl 22:36 3201

Sa2ri dette sa Dnb til finansavisen


– Det er naturlig for oss å selge når aksjekurser stiger så mye, sier forvalter Anders Tandberg-Johansen i DNB Teknologi, og fortsetter:
– En del av RECs potensial er allerede tatt ut. Aksjen er vel opp 9-gangeren siden bunnen. Vi finner mer verdier andre steder akkurat nå.

Selvfølgelig er det ikke manipulasjon og si dette men veldig uvanlig at de kommenterer kjøp og salg på sine investeringer. Om du følger litt med før du kommenterer vet du også at kursen gikk raskt ned med engang denne artikkelen kom. Samme dagen lastet flere Dnb fond. Da skal du jaggu være naiv om du ikke skjønner at dette var vel planlagt kall det manipulasjon eller ikke.
En annen ting mener du virkelig at gårsdagen var på kant med loven er du helt på jordet. Dagens oppgang kom ikke fra små aksjonærer den var så vidt opp før det brakte løs med et et volum som var enormt. Tror du må seriøst gå litt i deg selv du rakker ned på hver eneste som ikke er enig det du sier. Kan være enig med en ting at det er veldig mange rare nick her inne må , men disse utgjør ikke massen. Det skjønner du vel her finnes baisser som skriker om nedgang og haussere som skriker om oppgang. Fy f.. det blir deilig når Røkke og Rec legger frem fasit så vi slipper denne møkka.
Redigert 03.02.2021 kl 22:47 Du må logge inn for å svare
Tommyknocker
03.02.2021 kl 22:29 3287

Tusen hjertelig takk for opplysningen, Wrinkler! Ja, alle disse idiotene som handler og sitter med aksjer. Noen har gitt de tilgang til og med, gjennom kapital! En utrolig artig dag på casino, kjøpte dyrt og knaska bolle hele veien! Råder både den ene og den andre ta seg en bolle🥯😎
Rubin
03.02.2021 kl 22:23 3402

I Russland har de Stalinkopien Putin å stri med, mens vi har børsmafian og sjarlataner med støtte fra naive politikere å hanskes med.
Da de fikk anonymisert handelen fikk de full kontroll over børsen...
Slettet bruker
03.02.2021 kl 22:23 3405

Godt sagt! Støtter han og det vi alle står for! Du er ikke alene uchiha
Slettet bruker
03.02.2021 kl 22:23 3409

Uchi - igjen tusen takk for ditt engasjement, samt svært gode info du deler!😀👍

Vi som leser det du skriver, ikke minst i går, skjønte at din hovedhensikt ikke var å sette i gang en short skvis a la Gamestopp, men belyse verdier og øke kurs slik at de rike ikke får satt emi og sikre seg mer av denne juvelen til lav kurs!

Presse er presse, de vrir og vender og tar med det de ønsker for å skape overdkrifter/selge. Skjønner du er sliten etter en slik dag, men hev deg over det, ikke la det gå inn på deg, og stå på videre!😀👏👏 Vi er utrolig mange som støtter deg, og som kjøper aksjer i REC for p å være med deg på denne fantastiske reisen som kommer😀

Ha en meget velfortjent god natt!
Redigert 03.02.2021 kl 22:24 Du må logge inn for å svare
Shares4fun
03.02.2021 kl 22:21 3452

Stå på og ikke la usaklige, unyanserte og ubalanserte skribenter - som her på forumet eller av «journalister» i finansavisene - vippe deg av pinnen 😊

Ingen grunn til å bekymre deg for anklager, dette er storm i vannglass og skivebom. Pinlig journalistikk og iallefall ingen tilsynsmyndigheter som bruker tiden på dette; til det har det vært meldt inn så mange andre graverende saker som ikke har avstedkommet noen reaksjon. Vi får heller finne trøst i at aksjen har kommet i fokus, så er jeg ikke superhappy med at det kommer inn mange nye som ikke kjenner selskapet, og som jeg frykter ikke vet hva de har investert i og tør sitte som langsiktige eiere....

Tålmodighet er en dyd😊
Redigert 03.02.2021 kl 22:22 Du må logge inn for å svare
Rule
03.02.2021 kl 22:20 3476

det vælter jo frem med artikler om rec - jo mere PR jo bedre for kursen.
Slettet bruker
03.02.2021 kl 22:20 3479

Det var ingen aksjon som GME.... GME ble kun brukt som et eksempel til å vise til manipulasjon av de store.

Jeg gidder ikke dette mer. Takk for meg og jeg ønsker alle på forumet lykke til. Fremover holder jeg mine teorier kun for meg selv. Sletter nå brukeren min, men det siste jeg ønsker å påpeke er at jeg kjøper og holder. Hva dere gjør er helt opp til dere, men jeg er ferdig med å bruke min tid på å dele mine meninger om selskapet og deretter bli angrepet av både media og hegnar forum, på helt feil grunnlag. Forventet kanskje litt for mye av anonyme mennesker på forum.

Sa2ri, jeg ga en forklaring fordi alt ble tatt ut av kontekst. Short squeeze var bonus for å la algo tradere svi for å ignorere fundament, dette handler om noe større, men det klarer ikke du å se. Alle vet at fonds vekter seg opp og ned, men hvis du mener at en forvalter sier "Potensialet er tatt ut" med ingen skjult agenda når de er nest størst investor og har flere fra andre fonds i samme selskap som nettokjøper mer, så vet jeg ikke hva jeg skal si til deg.

Er mange av dere jeg har lært mye fra. Tusen takk! En glede å bli kjent med flere av dere! (dere vet selv hvem dere er). Masse lykke til fremover og jeg vil nok følge med fra skyggene, men det å bruke så mye av fritiden min også bli spyttet på, det gidder jeg ikke. Takk til alle dere som har vist meg støtte. Det betyr mer enn dere aner.
Rule
03.02.2021 kl 22:15 3576

Jeg hepper på Uchi. Jeg tror at selvom din udlæg blev tvistet er der skabt røre der bemærkes. Man må håbe det giver en periode hvor man opfører sig etisk bedre.
Sa2ri
03.02.2021 kl 22:12 3632

At DnB sitt tekno fond har solgt seg ned er vel ikke noe de selv har "annonsert", eller mener du virkelig det? Det kan jo tenkes at journalister har tilgang til aksjonærlister på samme måte som mange andre, også aksjonærer i RECSI her inne. Når et fond tilsynelatende selger en del aksjer er det opportunt å sjekke hvorfor. Det er ikke mer komplisert enn at posten de hadde i RECSI ble for stor, og de måtte derfor vekte seg ned. At du, og andre, spekulerer i at de har krysset aksjer internt er ganske spekulativt. Når det er sagt, alle handler fremkommer som en del av den aktuelle dagens handel så da er det jo bare å sjekke loggene dersom man har tilgang til disse.

At andre fond i DnB kjøper aksjer er ikke mystisk eller manipulasjon. Dere må slutte med denne retorikken om at all handel er manipulert dersom det skjer noe dere ikke har kontroll over, eller spesielt når kursen faller. Det er ingen som snakker om manipulasjon når kursen stiger. Kanskje dere skal se dere i speilet for de oppfordringene som kom i forkant av, og i løpet av dagens handel er på kanten av loven om ikke på gal side. Det er det sikkert noen som vil merke selv om den/de påstar at "det visste jeg ikke" eller en annen form for bortforklaring (som vi jo faktisk allerede har fått fra vedkommende som postet innlegget).

Jeg kommer ikke til å kommentere mer på denne tråden.
Redigert 03.02.2021 kl 22:13 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.02.2021 kl 22:12 3644

Utrolig å se at ikke media skjønner at det store racet var fra større aktører ikke små aksjonærer. Blir spennende å se aksjonærlista i morgen. Uansett de små som kjøpte over 21 kr vil nok få igjen disse pengene å vel så det. Det er i februar det skjer så bare å holde på sine aksjer gjennom støyet :)
dr-syk
03.02.2021 kl 22:06 3743

Herr Uchi, det bukkes og neies for din dedikasjon. Håper virkelig andre også ser igjennom bullshiten som er skrevet i media. Stå på, ikke gi opp, eller slutt å skriv innlegg. Du holder liv i Recsi trådene med mye god kunnskap og opplysninger en selv ikke alltid har tid til å undersøke selv. En stor takk og applaus til dem.
Slettet bruker
03.02.2021 kl 21:59 3869

Her var det mange som lever i en alternativ virkelighet. Les Barbro og Uschihabrah sine innlegg så ser dere at hva de forsøkte seg på.

Dette var et klassisk forsøk på kjøp og hold slik at de kunne selge dyrt. Noe shortskvis var ikke aktuelt og Kjell Ingen Røkke må jo le seg ihjel av dette tullet. Han er jo landets største kapitalist og er den som tjener på at en gjeng tullinger hausser opp aksjen og pakker det hele inn som en slags aksjon ala GME.

Ellers er det åpenbart at svært mange ferske småsparere har kastet seg inn i markedet like før den store korreksjonen kommer. De har med kirurgisk presisjon funnet de verst tenkelige aksjene og de hausser som om de har all verdens peiling, men så vet de nada og nothing.

Dagens stunt var en grei påminnelse om hvor mange idioter som har tilgang til aksjehandel.

Kjøp mye, hold og ta tapene.
Slettet bruker
03.02.2021 kl 21:56 3933

Tusen takk. I dag har vært en vanskelig dag for meg. Alt jeg sa ble tatt ut av kontekst og alt de fokuserte på var GME bølgen i USA, når det kun ble brukt som en eksempel på hvordan de store manipulerer både synlig og usynlig. Jeg hater å bli lagt frem som en manipulator og det har vært veldig stressende for meg å vite at reporteren i DN skriver så mye feil om meg.

Jeg beklager til alle som ikke ønsket slik drama og kaos. Vær snill og stol på meg, det var aldri min intensjon at fokuset skal være satt på short squeeze. Jeg hadde noen teorier som jeg føler flere av oss delte - og jeg valgte å lage en tråd for det. Det har heller ikke vært min hensikt å opprette flere tråder, men jeg håper at dere forstår at det ikke er komfortabelt å bli stemplet som en manipulator, når hele hensikten var å sette søkelys på de store, som jeg og mange andre mistenker manipulerer.

For informasjon så solgte jeg ikke en eneste aksje. Jeg bryr meg ikke om kursen er på 21kr. Jeg er ute etter de store pengene og bruke REC som en springbrett til å få det livet jeg ønsker og jeg er aktiv på forumet fordi jeg vil at alle skal være med på reisen. Jeg vil bare at vi små også skal få smake på det gode livet (fordi det er så verdt det fra min erfaring hittil og jeg har ståltro på dette selskapet. Økokrim og Finanstilsynet er hjertelig velkomne til å undersøke meg. Med det sagt, så må jeg ærlig innrømme at dette har gitt meg avsmak. Jeg har blitt angrepet av media og flere postere på dette forumet i dag og det har ikke vært noe hyggelig i det hele tatt.

Jeg vil lære så mange som mulig å se på det store bildet, fordi det er hva dagens aksjespill handler om og jeg skulle ønske at noen lærte meg det, fremfor at jeg skulle stå utenfor i så mange år og bare se på istedenfor å forstå, men jeg kan ikke la dette gå på bekostning av min egen helse eller at media skal jakte etter meg, kun fordi de vrir ting ut av kontekst. Hverdagen min er tøff nok som den er og jeg gjør dette frivillig for å hjelpe andre. Om jeg har rett eller feil, det vet jeg ikke, men intensjonen min er god. Pengene mine er der munnen min er. Vet ikke helt hva jeg skal si i dag. Skulle ønske en journalist som faktisk kan om selskapet hadde tatt kontakt med meg. Da hadde jeg gjerne stilt opp med ekte navn hvis nødvendig, ettersom jeg står for mine ord. Men jeg er ikke komfortabel med heksejakt, hvor mine ord blir helt vridd om.

Copy & paste fra en annen tråd nylig -

Referer til denne:
https://www.dn.no/finansredaksjonen/podkast/gamestop/aksjer/ny-podkast-shorting-er-aksjemarkedets-renovasjonstjeneste/2-1-956590

Haha. Jeg hadde ikke tid til å høre på dette før nå. Jeg er ikke overrasket. Norsk journalistikk på sitt beste. De forstod aldri hva hele tråden handlet om.... de fokuserer på short squeeze, når det ikke er mulig med et så lite volum som 2M aksjer, fremfor at vi tror at prisen holdes nede fordi vi mistenker at Aker kan ta emisjon rundt der kursen ligger nå og få 33% eierandel på bekostning av at vi blir utvannet 10%. Er helt greit for meg at de ler av meg og gjør narr av meg, men er ikke greit at de sprer feil informasjon.

For å være helt ærlig så har i dag vært veldig stressende. Jeg føler at media snudde helt på budskapet med tråden og angrep meg og prøver å få meg til å virke som en manipulator, når jeg ikke har solgt en eneste aksje og kjøpte mer i dag. Hvorfor selge på 21kr når jeg tror at denne skal til tresifret i fremtiden? Dere som kjenner meg her vet jo at jeg aldri kommer til å selge til disse kursene og jeg tørr ikke å trade, ettersom jeg ikke har tid til det og vil ikke miste oppgangen som jeg vet kommer for å spare noen % her og der (hvis jeg timer det riktig).

Hensikten med tråden var selskapet har vært på billigpris alt for lenge, gitt marko nyheter som har kommet inn i det siste. Violet Power har nylig uttalt seg om at de kommer med mer informasjon innen en uke. G14 begynner dette kvartalet. Sila har allerede hentet inn $590M for å bygge eget fabrikk (bekreftelse på om at de vil fortsette samarbeidet har ikke kommet ennå, men dette tror jeg vil komme i fremtiden). Q4 er 19. februar samt guiding for 2021. Aker forteller mer om sine planer i Februar. Helt stille fra ledelsen i REC, ingen innsidekjøp eller salg selv med alle de gode nyhetene på makro nivå (fordi jeg tror at de sitter med innsideinformasjon). Dnb forvalter (løgner) sier at potensialet er tatt ut, skaper frykt, samtidig laster andre dnb fonds opp for enda mer. Alt dette får spekulanten i meg til å tenke at det er mye som foregår bak kulissene. Flere her deler denne meningen, ellers hadde ikke folk kjøpt kun for hype.

Det DN gjorde derimot var å sammenligne RECsi med Gamestop..... kun fordi jeg brukte Gamestop som et eksempel på at manipulasjon kan foregå synlig og usynlig og at jeg mistenker at prisen holdes nede. De fokuserte ikke på emisjonsdelen, eller hvorfor dnb forvalter snakker dårlig om sin egen investering, mens andre dnb fonds fortsetter å laste opp mer. De fokuserte ikke på alle hundre innlegg jeg har her hvor jeg forklarer saken om hvorfor jeg tror selskapet vil nå nye høyder i fremtiden. Alt de fokuserte på var metaforen med gamestop.

Dette handlet aldri om short squeeze. Dette handlet om så mye mer. At det er kjedelig at alt alltid skal gå på bekostning av små aksjonærer. Hvem er det som brenner seg når artikler sprer falsk frykt? Aksjonærer som rett og slett ikke vet nok. De som har troen rister ikke av at vi går ned (se innlegget mitt: Fremtiden innenfor solar og batteriindustrien - hvor jeg prøver å roe ned aksjonærer som ikke vet bedre etter 15% - på tre børsdager, hvor media kom med clickbait tittler to av disse børsdagene), vi laster opp enda mer og akkumulerer. De som er uvitne derimot? De selger på tap eller mindre profit, får avsmak fra selskapet og blir rett og slett brukt som brikker i dette spillet.

Når jeg kjøpte i dag var det ikke fordi jeg ville se en short squeeze. Hvordan får du en squeeze på 2M aksjer, når det handles for langt mer enn det, selv på stille dager. Det var rett og slett fordi jeg tror at prisen er alt for billig og at jeg ikke ønsker å bli utvannet med 10% uten at Aker skal betale enda mer for sin andel, hvis de først tar en emisjon. Hvis jeg tar feil og det ikke kommer noen emisjon så spiller det heller ingen rolle, ettersom jeg og andre longs kommer til å bli værende her for fremtiden for de store pengene og ikke noen småprosenter her og der.

De jeg synes synd på er uvitende aksjonærer som bare hoppet på bølgen (merk at aksjevolumet og omsetningen steg i tråd med når FA og DN publiserte sine artikler) pga. skjult betalt innhold hvor særlig DN får folk til å tro at dette handler om shortsqueeze (noe som gjør at folk bare hopper seg på) og disse menneskene solgte sikkert etter å ha trodd at de tapte. Ja, de tapte, fordi kampen var aldri mot shorts, det var bare en bonus. Kampen var for oss selv. Å akkumulere. Ikke la Aker ta en eventuell emisjon på billigsalg kurs og få dem til å være villig til å punge ut mer. Men bare fordi jeg brukte Gamestop som eksempel på tydelig manipulasjon, så ble alt vridd om.

Når alt er sagt og gjort, så mener jeg fremdeles at et kjøp på 21kr er veldig bra, gitt at man tenker langsiktig. Dag til dag vil prisen svinge. For alt jeg vet er vi på 22kr eller 17kr i morgen. Men langsiktiv vil fundamentet alltid vinne. Jeg liker ikke å bli anklaget for noe jeg ikke er. Økokrim kan hjertelig sjekke mine kjøp og salg og da vil de finne ut at salg ikke eksisterer i min ordrebok for RECsi, kun kjøp.

Alt i alt fikk vi mye PR (ikke den PR jeg ønsket), jeg ble anklaget for å være noe jeg ikke er (lik meg eller hat meg, jeg har holdt meg til mine ord fra dag 1) og jeg liker ikke at de tror at vi aksjonærer ikke har satt oss i casen og bare "følger" noen. Le av meg så mye dere vil, men ikke få småinvestorer som ikke vet bedre til å bli spist opp av haier.

Om dagens kursfall fra intradayhigh er fordi tradere benyttet seg av muligheten i dag eller om de store presset prisen ned, ja det får vi bare spekulere om, men jeg orker nesten ikke, fordi jeg har ikke tid til å bli angrepet av media i morgen også, haha. Som Nemi´s sa tidligere idag; nå fikk jeg mine 15 minutter med fame, men det var på en helt annerledes kontekst enn det jeg håpet på. Kjøper mer i morgen jeg, uavhengig av aksjekurs. Nå skal jeg virkelig flytte på alle pengene jeg har og investere mer enn det jeg har råd til å tape (altså taper jeg det jeg har per dags dato så vil det fortsatt sette meg langt tilbake og ødelegge mye) ved å ordne ekstra penger - også kommer jeg til å le av denne podcasten når februar er ferdig - eller omvendt, de kommer til å le av meg og si at jeg har tapt mye, men jeg har jo aldri tapt før jeg selger. Og jeg selger ikke til disse kursene. Da foretrekker jeg heller å gå til 0.

Uchi out, eller som DN sier det, manipulatoren som Finanstilsynet bør sjekke, checking out. Jeg lar ikke sånt påvirke meg, jeg holder meg til planen, kjøper, holder, kjøper mer, holder enda lengre og fortsetter å akkumulere. Gleder meg til måneden er ferdig så vi kan se om jeg og mange andre her har hatt rett - eller om vi spekulerte alt for mye. Denne måneden blir eventyrlig uavhengig, tror jeg.
Redigert 03.02.2021 kl 22:03 Du må logge inn for å svare
seth
03.02.2021 kl 21:52 4033

Noen som kan dele innholdet?
Slettet bruker
03.02.2021 kl 21:34 4284

Uchi - stå på videre👍
I morgen kjøper vi enda mer!😀
Eneste som bekymrer meg er alle som selger, synd å gi fra seg mulighet til å oppleve kurs 50-100, innen 6-18 måneder tror jeg det er en realitet!
Slettet bruker
03.02.2021 kl 18:08 4831

Det Barbro skrev var ikke feil i det hele tatt. Jeg ble inspirert av det og lagde min egen tråd. Jeg står for det jeg har skrevet. Økokrim og de andre kan komme og sjekke hva enn de vil. Sa2ri, slutt å plage meg med dine meningsløse innlegg. Blokkert.
Slettet bruker
03.02.2021 kl 18:08 4844

Sa2ri
Uchihabrah siterer korrekt det jeg har lagt ut og det han skriver. Jeg står 100% for det. Jeg er ikke tilhengeren til Uchihabrah.
Jeg leser mye av det Uchihabrah skriver. Han er etter min mening en av de beste skribentene forumet har. Og kunnskapsrike om REC.
Det er et langt skille mellom en tilhenger og en man respekterer.
Slettet bruker
03.02.2021 kl 17:54 4956

Nå mente jeg at du støtter media virker det som. Du burde heller stile kritiske spørsmål til han som skriver i DN på hvorfor i huleste dette kalles manipulasjon. Hvorfor vrir han og vender på at en haug aksjonærer mener at kursen per i dag ikke stemmer med selskapets potensiale og fundamentale . For det er det dette handler om.

Så har jeg spurt deg før hva synes du om at Dnb ble dratt frem i media for og si at de har solgt noen aksjer . Det er veldig unormalt at fond snakker om sine investeringer på denne måten. Attpåtil fyller dem på i bøtter og spann i andre fond samtidig.
Dette kaller jeg rein manipulasjon da mange tapte penger her. Fint med et svar på dette.
Redigert 03.02.2021 kl 17:54 Du må logge inn for å svare
KR
03.02.2021 kl 17:49 5023

Jeg leste jo fra flere i går som manet andre til å kjøpe aksjer for å få til en short squeeze i Rec til tross fot at det omtrent ikke er aksjer shorta. Dette er jo direkte misvisende. Regner også med at de som startet satt tungt lastet fra før og kanskje fikk lettet seg litt i dag.



Slettet bruker
03.02.2021 kl 17:40 5203

Du er en ganske kjedelig og arrogant debattant, siri. God bedring og god kveld.
Sa2ri
03.02.2021 kl 17:29 5350

Det var vel ditt innlegg, eller var det ikke det? Det du poster må du nesten stå innne for, eller skal du kaste tilhengeren din Barbro "under bussen"?
Slettet bruker
03.02.2021 kl 17:28 5367

Likevel klikker du deg inn, leser og legger igjen som du selv sier, totalt verdiløs info.
Alder er nok bare ett tall.
Sa2ri
03.02.2021 kl 17:28 5381

Hvor leser du at jeg har sagt at dette er manipulasjon?
Slettet bruker
03.02.2021 kl 17:24 5455

Hei.
Helt utrolig hva som konspireres her.
"AMATØRENES SIRKUS"
Totalt verdiløs info.
Mvh pensjonist
Slettet bruker
03.02.2021 kl 17:20 5532

Haha! Moro Uchi - det er ikke mange forunt å bli omtalt og debattert i riksdekkende medier. Du har satt dagsorden attpåtil under pseudonym😂

Han tøffa seg litt han i DN så jeg. Kalte det markedsmanipulasjon. Skjønner at DN har kuttet i budsjettene og må rette pekefingeren mot meninger på et åpent, offentlig og svært lett tilgjengelig debattforum😂

Tiden da DN hadde ressurser til å drive skikkelig journalistikk, feks avdekke skikkelige hvitsnippforbrytelser og manipuleringer er kanskje forbi? .. de er kanskje redde for søksmål / eller at det blir så dårlig stemning på jakta:)

Kanskje på tide å si opp abonnementet mitt i DN?
Rubin
03.02.2021 kl 17:15 5624

Siden nittitallet har OSE vært den verste mafiastyrte børsen i Europa. Ingen i finansmiljøet følger norske lover og regler for aksjehandel. Samtidig blir pressen betalt for selge deres agenda til allmuen. Tilsynsmyndighetene er totalt fraværende, dvs. unntatt hvis en småsparer greier å slå robotene til finanseliten. Da blir man arrestert og buret inne...
Trist, men dessverre sant.
Håper inderlig at menigmann slår tilbake ved å benytte sosiale media...
Redigert 03.02.2021 kl 17:16 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.02.2021 kl 17:02 5762

Dette var ikke jeg som skrev. Få fakta riktig først.